[HUN] MH 59. Szentgyörgyi Dezső repülőbázis / MH vitéz Szentgyörgyi Dezső 101. Repülődandár (Kecskemét)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

"A Kecskeméti MH 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázis 50. évfordulóját 2001.május 11-én rendezték meg. A rendezvényről röviden és egy kis MiG-29-es bemutató is látható a felvételen ."

Ez azt jelenti, hogy idén lesz a bázis 75 éves. Vajon lesz-e ünnepség idén is?

"A Kecskeméti MH 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázis 50. évfordulóját 2001.május 11-én rendezték meg. A rendezvényről röviden és egy kis MiG-29-es bemutató is látható a felvételen ."

Ez azt jelenti, hogy idén lesz a bázis 75 éves. Vajon lesz-e ünnepség idén is?
Csak nehogy kitalálják, hogy a 101. repülődandár nem jogutódja az 59. repülőezrednek...

Küldeném a Tankcsapdától a Nincsenek szavak c. számot.
Egyetértek. Rászólnak, hogy ne fotózzon, erre fotózik és ír egy torz cikket. Igazi törvénytisztelő kultúr állampolgár, véletlenül sem egy sz@rk@varó mindenszarizmus hívet valló bértollnok.

Másrészt, nem emlékszem, hogy korábban is volr-e NATO pangés drót kerítésen kívül és belül is kihúzva, mint ami a cikkben szereplő fotón látszik. Lehet, hogy megerősítették a kerítés védelmét mégis?

Akkor ez mégis pozitív hír, nem?

• Tetszik
Reactions: vata
Másrészt, nem emlékszem, hogy korábban is volr-e NATO pangés drót kerítésen kívül és belül is kihúzva, mint ami a cikkben szereplő fotón látszik. Lehet, hogy megerősítették a kerítés védelmét mégis?

Akkor ez mégis pozitív hír, nem?
Hát kihúzni egy gyodát, nem nagy dolog.

Ha nincs ott őrhely,kamera vagy mozgásèrzèkelő, akkor még kb mindegy.

Ha meg igaz, hogy belső munka volt, csinálhatnak 5m-magas betonkerítèst is.

Hát kihúzni egy gyodát, nem nagy dolog.

Ha nincs ott őrhely,kamera vagy mozgásèrzèkelő, akkor még kb mindegy.

Ha meg igaz, hogy belső munka volt, csinálhatnak 5m-magas betonkerítèst is.
Ez így van., jó meglátás!

Az alkalmi besurranó fémkereskedőt a kettős NATO drót és a kerítés tetején is a szögesdrót elriasztja. Bár én kerítésen belülre még kitenném a kis táblára a feliratot, hogy "Vigyázz, aknamező :)" aztán mindenki privátban eldönti, hogy viccelt-e a Honvédség...

A belső munka ellen meg kerítés nem véd. Legfeljebb a kamerarendszer.

A leveled, és korábban itt (is) elhangzottak alapján azért van esélye egy belső lopásnak, de erről kevés nagyon az info (érthető módon).

• Tetszik
Reactions: fishbed and Ocses
Ez így van., jó meglátás!

Az alkalmi besurranó fémkereskedőt a kettős NATO drót és a kerítés tetején is a szögesdrót elriasztja.

Hat en mar lattam csungeni ilyen keritesen kora reggel a felkelo nap alatt par rejtett munkaerot, szurcsoltem a kavet ott egy darabig mig a kollegak (tuzoltok/rendrok) leszedtek…jaj de szep nap volt az.

Csak azt riasztja el az aki nem hulye, aki hulye az ugyis megpróbálja :D

Hat en mar lattam csungeni ilyen keritesen kora reggel a felkelo nap alatt par rejtett munkaerot, szurcsoltem a kavet ott egy darabig mig a kollegak (tuzoltok/rendrok) leszedtek…jaj de szep nap volt az.

Csak azt riasztja el az aki nem hulye, aki hulye az ugyis megpróbálja :D

Ez egy jó hozzáállás, tetszik :)...

Nálunk is egy új telephelyen a helyi rejtett munkaerőtartalék szorgalmasan bontotta a kerítést, aztán a NATO pengésdrót installálása után valahogy elment a kedvük, bár egy próbálkozó azért fennakadt, akit a rendőröknek és mentőknek mi is átadtunk, ahogy kell a kamerafelvételekkel.

Azóta eltellt egy évben nem volt próbálkozás.

• Tetszik
  • Imádom
Reactions: fishbed and Kávé