Eddig csak sejtettük, de a kretén most kimondta.Ezek a Marvel univerzumba képzelik magukat továbbra is...
Eddig csak sejtettük, de a kretén most kimondta.Ezek a Marvel univerzumba képzelik magukat továbbra is...
Meglátásom szerint nem kétsebességes unió lesz,hanem kétfunkciós. Azért nyilatkozta von der Leyen, hogy nem kell változtatni az alapszerződésen, mert szerintem egy másik szervezetet hoznak létre, csak a nagyoknak.Úgy legyen.
Nem hagyományos módon már sikerült?ismét sikerült egy fontos kérdésben döntést hozni
![]()
Világraszóló botrány robban: Magyar Péter brüsszeli társai olyan jogokat adnak a transznőknek, mint eddig soha
Egészen abszurd javaslatról döntött az Európai Parlament.mandiner.hu
![]()
Az Európai Parlament szerint a transznők is nők, a Néppárt többsége is a döntés mellett
A Magyar Pétert a soraiban tudó Néppárt többsége is támogatta a javaslatot.magyarnemzet.hu
mondjuk felvetődik ezzel kapcsolatosan pár kérdés
de csak azért, hogy bizonyíthassák igazukat, felkérném a tisztelt igennel szavazókat, hogy ejtsenek már teherbe (hagyományos módon) egy transznőt
persze addig semmi mással nem foglalkozhatnak, amíg ez nem sikerül!
mindannyian jobban járnánk
volt egy olyan kísérlet, hogy egy ilyen magát nőnek tartó férfi hasfalához beültettek megtermékenyített petesejtet ... ha jól tudom az nem jött össze ...Nem hagyományos módon már sikerült?

Ha jól tudom egy nagydarab osztrák fazon volt ugye?volt egy olyan kísérlet, hogy egy ilyen magát nőnek tartó férfi hasfalához beültettek megtermékenyített petesejtet ... ha jól tudom az nem jött össze

Nem is lenne mindezekkel baj, ha közben egy magyar kormányunk van ami haderőt epít ami képes legalább a csahosok visszaverésére.Meglátásom szerint nem kétsebességes unió lesz,hanem kétfunkciós. Azért nyilatkozta von der Leyen, hogy nem kell változtatni az alapszerződésen, mert szerintem egy másik szervezetet hoznak létre, csak a nagyoknak.
Ennek a tagjai az EU tagjai is lesznek, de a kintmaradók egyes ügyekbe, amiben tevőlegesen résztvenni nem tudnak, és nem akarnak, csak véleményük lesz, de nem lesz szavazatuk.
Ismerve a résztvevőket, a teherviselés közös lesz (tagdíj, hitelfedezet, törlesztés), de a felhasználás, illetve esetleges nyereség nem, csak a kockázatviselés.
Én ezért örülnék(bármennyi gondot is fog okozni) ha visszakövetelnék az COVID újraindítási pénzeket, és ha megtagadnák a SAFE-t.
Ez önmagában nekem igazából tetszene. Amíg nem bizdergálják a szabad munkaerő vándorlást és kereskedelmet, csináljanak amit akarnak.Meglátásom szerint nem kétsebességes unió lesz,hanem kétfunkciós. Azért nyilatkozta von der Leyen, hogy nem kell változtatni az alapszerződésen, mert szerintem egy másik szervezetet hoznak létre, csak a nagyoknak.
Ennek a tagjai az EU tagjai is lesznek, de a kintmaradók egyes ügyekbe, amiben tevőlegesen résztvenni nem tudnak, és nem akarnak, csak véleményük lesz, de nem lesz szavazatuk.
Mesmerism a résztvevőket, a teherviselés közös lesz (tagdíj, hitelfedezet, törlesztés), de a felhasználás, illetve esetleges nyereség nem, csak a kockázatviselés.
Én ezért örülnék(bármennyi gondot is fog okozni) ha visszakövetelnék az COVID újraindítási pénzeket, és ha megtagadnák a SAFE-t.
Ez már a kereskedelem és szabad munkaerő áramlás miatt nagyon is hat ránk.Vegyék fel Ukrajnát, engem ez sem zavar, amíg a mi mezőgazdaságunkat nem veri tönkre.
És mi a helyzet a még csak épülő export orientált gazdaságokkal (pl. Magyarország, egy optimistább értelmezés szerint)?Látni kell, hogy elképesztő változások előtt áll a világ. Aki most ideológiákkal foglalkozik, az lemarad, aztán majd loholhat a többiek után. A korábban felépített export orientált gazdaságok alól csúszik ki a talaj, át kell alakulni.
Ezt Jordan B Petetsontól kérdezd, hogy kire mit kenyszerítenekMost őszintén, mit zavar engem az, hogy ők transz nők? Amíg nem kényszerítik rám, addig pont nem érdekel. Majd szerzek popcornt meg kólát amikor ezt megbeszélik a társadalom muszlim tagjaival.

Nyilván nem neked kell jó képet vágni ahhoz, h bemennek olyan helyekre biológiai férfiként, ahol ki vagy szolgáltatva (wc, női öltöző), vagy ahová egyébként is kiszolgáltatott helyzetben kerülsz (női krízisszállás, női börtön), nem neked kell versenyezni, adott esetben bokszolni ellenük.Most őszintén, mit zavar engem az, hogy ők transz nők? Amíg nem kényszerítik rám, addig pont nem érdekel. Majd szerzek popcornt meg kólát amikor ezt megbeszélik a társadalom muszlim tagjaival.
"Számon tarthatják, mit telefonoztamMacron szerint a szólásszabadság az bullshit és nem létezik
Asszem készülhetünk hamarosan brit vagy ausztrál mintára összeurópai szinten a kötelező életkor ellenőrzésekre - ami valójában magának a felhasználónak a beazonosítása - a közösségi oldalaktól az egyszerű Google keresésekig. Szigorúan természetesen a gyermekek védelmére és a "dezinformáció elleni harcra" hivatkozva, ahol persze már gumifogalom, hogy mit esik a korlátozás hatálya alá. Utóbbit mellesleg már ha megnézitek a hazai közbeszédben is igyekeznek elhinteni, lásd az erről szőlő IDEA kutatást vagy a HVG podcast nemrégiben kijött adását egy bizonyos ellenzéki EP képviselővel (nem belpol, csak megjegyzés)
Na ezek összedolgoznak, mert Merz konkrétan meg akarja szüntetni az internetes anonimitástMacron szerint a szólásszabadság az bullshit és nem létezik
Asszem készülhetünk hamarosan brit vagy ausztrál mintára összeurópai szinten a kötelező életkor ellenőrzésekre - ami valójában magának a felhasználónak a beazonosítása - a közösségi oldalaktól az egyszerű Google keresésekig. Szigorúan természetesen a gyermekek védelmére és a "dezinformáció elleni harcra" hivatkozva, ahol persze már gumifogalom, hogy mit esik a korlátozás hatálya alá. Utóbbit mellesleg már ha megnézitek a hazai közbeszédben is igyekeznek elhinteni, lásd az erről szőlő IDEA kutatást vagy a HVG podcast nemrégiben kijött adását egy bizonyos ellenzéki EP képviselővel (nem belpol, csak megjegyzés)
az mondjuk elég jó ötlet.Plusz át akarják venni a 16 éven alattiakra vonatkozó teljes social media bant
A megavállalatok reklám és agymosó gépezetének? Hát hajrá!a ma ismert internetnek vége lesz.
Vannak ezzel még így páran. A telefonszámlám akartam befizetni a minap, és DAP-al kellett volna igazolni magam, vagy bemenni az üzletbe személyivel igazolni magam, a belépési emailcímemhez párosításhoz... Ez nem az éves kötelező adategyeztetés volt... Ami szintén ugye csak nyugati huncutság...Na ezek összedolgoznak, mert Merz konkrétan meg akarja szüntetni az internetes anonimitást
Vannak ezzel még így páran. A telefonszámlám akartam befizetni a minap, és DAP-al kellett volna igazolni magam, vagy bemenni az üzletbe személyivel igazolni magam, a belépési emailcímemhez párosításhoz... Ez nem az éves kötelező adategyeztetés volt... Ami szintén ugye csak nyugati huncutság...
az mondjuk elég jó ötlet.
A megavállalatok reklám és agymosó gépezetének? Hát hajrá!
Az általam ismert internetet már rég kinyírta a google meg a facebook.
Mondanom sem kell, ha ez a szar akár EU szinten, akár itthon lendületet nyer, akkor vagy orosz mintára a fél ország átáll az EU-n kívüli VPN használatára és hostingra - aligha, plusz a VPN-t is beazonosíthatóvá akarják tenni -, vagy a ma ismert internetnek vége lesz. Köztük a mi kis oázisunknak is, ahol kifejezetten fontos bizonyos témáknál illetve júzereknél az anonimitás
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..