No comment

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

  • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

    • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
    • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

    Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

    Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

Status
Not open for further replies.

joker

Well-Known Member
2012. szeptember 16.
20 784
30 551
113
Ha elfogadják akkor egy pereskedéssorozat következik, amiben a határozatot fogja támadni az FAA, de ha megmarad akkor tömeghullám következik, amiben város lakói sorra kikövetelik maguknak az UAV-vadász engedélyt.
 

jancsiga

Member
2010. május 3.
51
1
6
De ha belegondolok az érvelésébe igaza van Mondjuk mekkora esélye van egy sörétes vagy egy vadász puskával eltalálni egy ilyen gépet? Szerintem nem sokk
 

joker

Well-Known Member
2012. szeptember 16.
20 784
30 551
113
Szerintem itt nem Reaperekre kell gondolni, hanem kis UAV-okra, amik nagyobb mennyiségben elterjedhetnek a jövőben. Ezek meg nem mennek annyira magasra, hogy észrevehetetlenek meg lelőhetetlenek legyenek. Sportnak meg kitűnő. Biztosan jobban feléleszti a vadásszellemet az ottlakókban, mintha szarvasra vagy kacsára mennének lövöldözni.
 

igla

Member
2010. június 20.
80
0
6
Hm, minden furcsa dolog mögött is lehet némi részigazság - valóban egy olyan világban szeretnénk élni, ahol mindent tudni akarnak rólunk azon kevesek, akik eldöntik, kikből kik legyenek?
Primitív válasz ez a lövöldözés, de mondjuk képzeljük el a következőt:
- John bácsi komoly érdekeket sértve komolyabban vehető támogatással indulni kíván holmi választásokon, ahol ha győz, ígérete szerint x változtatást vezet be.

Majd célzottan megjelennek fotók (légből lekapva), hogy a zárt kertjében nudizik, a kert sarkában pössent egyet, reggel kilenckor gatyában issza a kávét...
Aztán kiszivárog néhány internetes cím, ami alapján beazonosítható, hogy gyakorta látogatja a magyar HTKA oldalt, ahol megjegyzést tett az amerikai légierő bakijaira...
Később kiderül, néhány klikket is neki lehet tulajdonítani amikor miss akárki villantását lehet megnézni...

A kép kész, a választás levadászássá változik...

Ne legyen illúziónk, most is töredék adatok alapján vadásszák le politikai ellenfeleiket a pártok, (akik érdekszövetségeket képviselnek) a világ nagy részén. De tényleg nincs igaza annak a puskás kis aminak, aki azt mondja, hogy felülről benézni hozzám, ugyanolyan, mintha az ablakomnál állna egy megfigyelő?
 

panoz

Well-Known Member
2011. szeptember 3.
1 464
142
63
Veszélyesen sok hülye él Amerikában. Jó hogy nem vadász szezon is lesz, pl. 9.11 környékén mert akkor járják násztáncukat az UAV-k.
 

duckdodgers™

Well-Known Member
2012. március 5.
3 597
19 651
113
Hornet102 :))) Már nekem is eszembe jutott a Cefrekirályokat nézve hogy gyakorlatilag egy pár darab UAV-vel hipp-hopp le lehetne kapcsolni Őket és tulajdonképpen gyakorlórepülésnek tökéletes lenne az operátorok számára. Persze tudom hogy megrendezett kamu az egész ( ahogyan a legtöbb DC sorozat)
 

hiryu

Active Member
2012. december 9.
4 661
8
38
össze kéne dobni vmi házi Sidewindert, és árulni.
vagy lőelemképző cuccot az ötvenes durrogtatókra, és boltot nyitni.
 

hiryu

Active Member
2012. december 9.
4 661
8
38
Egy falka tetvér, a büszke kevesek.

Band of Brothers: VÉGE. Egy hat hónapos Afganisztáni állomásozás után hazatért a 4. Brigade Combat Team, 101. Airborne Division, más néven a Currahees. A jelek szerint utoljára: a hadügyminisztérim tervei szerint egyike lesz azoknak az alakulatokanak, amelyeket 2015-ig feloszlatnak, a harcoló alakulatok 490000 főre csökkentésével.


T<i>he 4th Brigade Combat Team, 101st Airborne Division, also known as the Currahees, is one of 10 brigade combat teams that the Army will shut down between now and 2015.


The Army announced Monday that the shutdown process for those teams would speed up, with budget cuts forcing the military to decommission units by 2015 instead of 2017 as originally planned.


The inactivation of the 4th Brigade Combat Team, which became famous in a book by historian Stephen Ambrose and a subsequent HBO miniseries produced by Steven Spielberg and Tom Hanks, is set to take place in the spring, but no official date has been set.


The Army plans to reduce the size of its fighting force from a high of about 570,000 at the peak of the Iraq war to 490,000 — a reflection of budget cuts and of the country's current military needs as wars in Iraq and Afghanistan end.


Family members waved homemade signs and screamed out as the soldiers stepped off the plane. Once inside a nearby hangar, joyful reunions were everywhere. Hands were held, kisses exchanged, children who had learned to walk or talk while their fathers and mothers were overseas drank in the adults they hadn't seen in a quarter to half their lifetimes.</i>
Mondanék valamit, de a moderátor kidobna:(
 

boki

Well-Known Member
2012. május 18.
47 731
80 575
113
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=i5gK2MxGR0M
 

independence

Active Member
2012. december 28.
385
62
28
Hy !

PLS, valaki !

Megtudnátok mondani , hogy többek közt itt is a hírek között például mik ezek a szavakba rejtett reklámok ?

Konkrétan csak véletlen szerűen egy szövegből színnel kiemel szóra és mellette egy zöld szimbólumra gondolok ...(rákattintasz és már el is visz egy másik oldalra)

Nem tudom más fel figyelt e rá ?
Rendszergazdák ! Ezzel nem tud mit kezdeni az oldal biztonsági rendszere ? Beenged bármi ilyen reklámot csak úgy ?


Asszem valami Orosz lányok keresnek 30 fölötti férfiakat , de nem is ez a lényeg.

Talán ez az :anastasiadate .com

Piszok idegesítő .
 

silurusglanis

Well-Known Member
2012. augusztus 7.
7 501
5 591
113
@independence
Nekem nincs ilyen. Van egy tippem, hol szedted össze, mert szerintem " A hiba az ön készülékében van!"
 

independence

Active Member
2012. december 28.
385
62
28
Na tippelj ! :)

Van Jose Mourinho-s változat is , az meg valami játékot reklámoz , ugyan ilyen kiemelt szavakkal...

Gondolod ezt az én gépemnek kellene szűrnie a vírus irtóval ?
 

joker

Well-Known Member
2012. szeptember 16.
20 784
30 551
113
Kevesebb pornóoldal látogatása nagyban lecsökkenti az ilyen és ehez hasonló idegesítő kártevők számát a gépeden :D Szóval a megoldás: a HTKA-t és az "egyéb oldalakat" más-más gépről kell nézni vagy szélsőséges esetben nem látogatni a vírusos oldalakat :)
 

antigonosz

Well-Known Member
2013. június 30.
28 585
63 983
113
Basszus az asszony gépén is ilyen zöld szavak vannak mintha a wikipédia lenne csak feldobál egy buborékot ezekre. :D Ez gyanús! :D
 
Status
Not open for further replies.