Humor

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

  • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

    • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
    • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

    Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

    Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

szuvorov

Well-Known Member
2014. május 16.
7 379
23 051
113
20245474_886617648152459_270965039624212075_n.jpg
 

tarzaan

Well-Known Member
2014. március 25.
11 569
14 471
113
1. hét, hétfő

Éjjel bevittek az előzetesbe. Van itt néhány nagydarab, tetovált rab. Főleg gyilkosok és rablógyilkosok. Elmondtam, hogy 50 forintért vettem bérletet, mert súlyos hibát találtam a BKK online felületén. Elsápadtak, majd tisztelettel arrébb húzódtak. Az egyik felajánlotta, hogy szívesen kitisztítja majd a cipőmet, ha igényt tartok rá. Talán nem is lesz itt annyira rossz.

1. hét, kedd

Beszélgettem a cellatársaimmal. Az egyik gyilkos elmondta, hogy 5 évet is kaphat, de lehet hogy 3 év múlva szabadon engedik mert hirtelen felindulásból ölt. A másik ittasan elütött egy asszonyt, 3 évet kaphat, de lehet hogy 2 év múlva elengedik, mert a nő szabálytalanul közlekedett. Mondtam, hogy az 50 forintért vett bérlet miatt 3 évet is kaphatok, de lehet hogy leviszik 2 évre, mert két perccel később jeleztem a BKK felé a hibát.

1. hét, szerda

Ma kihallgattak a rendőrök. Azt mondták, bizonyítsam be, hogy nem nyerészkedni akartam a vásárlással. Mondtam hogy 300 kilométerre lakom Budapesttől. Azt mondták ne próbáljak trükközni, ők okos rendőrök, "Mink to-vább-kép- zé-sen is vó-tunk" (így mondták) és tudják, hogy akár le is másolhattam budapestieknek a QR kódot. Végem van.

1. hét, csütörtök

Kínozni kezdtek! Behoztak egy számítógépet, a hóhér a BKK oldalát mutogatta, amíg már csak az 503-as hibát lehetett látni.

1. hét, péntek

Tovább kínoznak! Mivel a BKK oldala nem jött be, arra kényszerítettek, hogy a T-Systems weboldalát nézzem órákon át. Aztán már az se jött be.

2. hét, hétfő

Miután látták, hogy nem török meg, magánzárkába tettek. Nem én vagyok a zárka első lakója. Van itt egy falhoz láncolt csontváz. A falra valaki körömmel néhány régi SSL sebezhetőséget kapart. Az utolsót már nem tudta befejezni... Ma éjszaka megjelent a csontváz szelleme. Dömötör a neve, még az SSL Heartbleed hibát jelezte egy állami cégnek, ezért zárták el, aztán itt felejtették és éhen halt. Azóta itt kísért.

2. hét, kedd

Bejött az ügyvédem. Azt mondta, az "információs rendszerben lévő adatot jogosulatlanul vagy jogosultsága kereteit megsértve megváltoztat, töröl vagy hozzáférhetetlenné tesz" paragrafussal gyanúsítanak. Megkért, áruljam el neki, milyen keretek van szó, ami miatt nem lehet hozzáférni az adatokhoz. Nem tudom, hogy az ügyvéd mennyire felkészült a témában, de rossz előérzetem van.

2. hét, szerda

Elkészült a szakértői jelentés. Egymillió forintos anyagi kárt okoztam az 50 forinttért vett bérlettel, további két milliárd forintos erkölcsi kárt pedig azzal, hogy az ellenzéki sajtó is tudomást szerzett erről. A szakértő szerint a bérletet akár a maffiának is eladhattam. Ha nem tudom bebizonyítani hogy ezt nem tettem, leültetnek. Hogy lehet bebizonyítani, hogy valamit az ember nem tett meg?

2. hét, csütörtök

Olvasgatom tovább a szakértői jelentést. A szakértő talált néhány bitet a gépemen, ami őt távolról a korábbi kormányzati támadásra emlékeztette. Azt írta, ez alapján biztos hogy azt is én tettem, a kár mintegy 150 millió forint.

3. hét, péntek

Kopogást hallottam a zárka falán. Rájöttem, hogy valaki a bináris kódban kopog. Válaszoltam neki, és most hexában kopogva beszélgetünk. Ő is hibajelentés miatt ül. Egyre többen szállnak be a kopogós levelezésbe. Most már levelezési listaként kopogunk. Dömötör lett a mailer daemon.

[egy klasszikus sztori aktualizálva]




Innen loptam:
 

papajoe

Well-Known Member
2016. február 21.
16 992
53 878
113
Kicsit csücskös,de leírom.

A trianoni tárgyaláson ülnek körbe,az asztalnál a felek,ott pöffeszkedik az összes győztes ország képviselője,meg a mi embereink is.No mondják a derék győztesek,hogy akkor itt vágunk,ott nyesünk,erre hirtelen közbevág az egyik Magyar.
-Kérem,mikor mi bejöttünk 1000 éve,a románok ellopták az összes lovunkat....
Kicsit meglepődnek az asztal túloldalán ülők,és megkérdi az egyik.
-Akarják,hogy jegyzőkönyvbe begyük?
-Á,már mindegy-mondja az egyik Magyar.
Folyik tovább az osztozkodás,ez a falu,az a folyó,erre megint közbevág egyik Magyar.
Kérem,mikor mi bejöttünk 1000 éve,arománok ellopták az összes lovunkat...
-Akarják,hogy jegyzőkönyvbe vegyük?
-Á,már mindegy.
Vissza a témához,megy tovább a harács,az a hegy,ez a domb,erre hirtelen megint közbevág egyik Magyar.
-Kérem,mikor mi bejöttünk 1000 éve,a románok ellopták az összes lovunkat...
-Akarják,hogy jegyzőkönyvbe vegyük?
-Á,már mindegy.
Most már egyre idegesebbek az asztal túloldalán a tolvajok.
Tovább zajlik a lopás,még vagy kétszer beszól valamelyik Magyar ugyanígy,aztán nem bírja tovább az egyik román,és elkezd kiabálni.
-Mit képzelnek maguk,hogy lophattunk volna el bármit is,hiszen 1000 éve még sehol sem voltunk...
-Na kérem,ezt vegyék jegyzőkönyvbe!Szól közbe az egyik Magyar.
-....
:(
 

jani22

Well-Known Member
2016. augusztus 31.
12 342
24 620
113
17933612_578b1e5c5e6b28d6ab6c4791568fa104_wm.jpg


"A legvadabbak azonban a még ennél is korábbi változatok. Közös jellemzőjük például, hogy a nagyinak álcázott farkas vacsorával várja az unokáját, a hús és a bor pedig a nagymama húsa és vére. Így tulajdonképpen Piroska eszi meg a nagymamát. A vacsora után a farkas megkéri Piroskát, hogy vegye le a ruháit, és meztelenül bújjon be mellé az ágyba."

http://index.hu/tudomany/til/2017/07/28/a_piroska_es_a_farkas_eredetije_eleg_durva_horror/

Na ezért vannak durva álmaim, és még csodálkozunk másokon. :hadonaszos::D
 

misinator

Well-Known Member
2011. október 5.
4 337
10 690
113