Humor

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

  • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

    • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
    • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

    Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

    Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

joker

Well-Known Member
2012. szeptember 16.
20 785
30 559
113
Ez vagy megjátszott vagy nem tudom, túl keményen dugja a csajt és túl sokszor beveri a fejét az ágyba vagy a falba. Normális ember ilyen buta nőt hamar otthagy, az elején biztosan szórakoztató, kb egy délutánig vagy amíg megdöntöd a csajt, de hosszú távon ha te is nem vagy pont annyira sötét akkor kurva fárasztó és lehangoló lehet.
 
  • Tetszik
Reactions: blitzkrieg

jani22

Well-Known Member
2016. augusztus 31.
12 379
24 778
113
Extárk: faberakás.

falopas_0.jpg


Az egyik olyan extra aminek még a nevét is gyűlölöm, mert már az is prosztó.
Mármint intarzia? :D
 

jani22

Well-Known Member
2016. augusztus 31.
12 379
24 778
113
* A tévé előtt ültem, amikor a feleségem megkérdezte:
- Mit nézel?
- A port.
Ezután veszekedni kezdtünk...


* A feleségem azt mondta, ad egy támpontot, hogy mit szeretne születésnapjára:
- Legyen vörös, és 3 másodperc alatt érje el 0-ról 100-at!
Ajándékoztam neki egy piros fürdőszobamérleget.
Ezután veszekedni kezdtünk...

* A Tescóban megkérdeztem a feleségemet, hogy ne vegyünk-e egy láda sört 3000 Ft-ért. Azt mondta, nem, és anélkül, hogy megkérdezett
volna, vett valami beauty-krémet 6200 forintért.
Mondtam neki, hogy egy láda sör többet segítene abban, hogy szépnek lássam, mint a krém.
Ezután veszekedni kezdtünk...


* Néhány napja megkérdeztem a feleségemet, hogy a házassági évfordulónkon hová mehetnénk.
Azt felelte: Valahová, ahol már rég nem voltam.
Erre a konyhát ajánlottam.
Ezután veszekedni kezdtünk...
 

Sharid

Well-Known Member
2017. szeptember 4.
5 491
2 874
113
Aranyos.

Két orosz polgár utazik a híres Moszkva - Pétervár expresszen.
Ahogy ülnek egymással szemben, beszélgetésbe elegyednek:
- Vi kuda?
- Maszkva. A vi?
- Petrograd.
- Hmm ... kakaja velikaja tyehnyika!
 

ijasz

Well-Known Member
2013. január 23.
1 895
4 405
113
A Nyugat-Európa topikban posztolt lób..szó cikkről:
(lehet, hogy volt már)

Egy öreg székellyel riportot szeretnének készíteni az életükről és megkérik, hogy egy vidám történetet adjon majd elő, melyet előtte azért meghallgatnának:
Székely - Háát, egy szer elveszett a szomszéd juhnyája. Össze is álltunk néhányan és elindultunk megkeresni. Mentünk is hegynek föl, völgynek le, míg az erdő szélén meg is találtuk. Jóól meg is dugtuk az összes birkát, mindannyian.
Riporter - Ööö, ez tényleg nagyon vicces, de nincs esetleg valami más története?
Székely- Má' hogyne vóna! Egy szer elveszett a Józsi felesége. Össze is álltunk néhányan és elindultunk megkeresni. Mentünk is hegynek föl, völgynek le, míg a mező közepén meg is találtuk. Jóól meg is dugtuk mindannyian.
Riporter - Háát ez is igazán kedves történet, de tudja mit, inkább meséljen el valami szomorú történetet!
Székely - Na, egyszer én is elvesztem...
 

papajoe

Well-Known Member
2016. február 21.
17 011
53 997
113
Szőke nő bemegy sexshopba,megszólítja az eladót.
-kérek egy zárlatos vibrátort!
-zárlatost,de minek az magának?
-azt akarom,hogy agyonb@sszon....