Visszajelzések és javaslatok

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

  • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

    • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
    • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

    Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

    Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

Status
Not open for further replies.

kacsacsor

Well-Known Member
2015. március 15.
16 131
19 921
113
haditechnika felvételi vizsgát kellene bevezetni alapköveteménynek a HT topikokhoz való hozzászólási jog megszerzéséhez
OK.

És hol a követelményrendszer aminek meg kell felelni? Meg a tananyag amiből fel lehet készülni? Hozzászólhat-e az, aki az 59 és fél témakörből 8 2/3-ban nem elég jó?
 
M

molnibalage

Guest
Szerintem matek, fizika és haditechnika felvételi vizsgát kellene bevezetni alapköveteménynek a HT topikokhoz való hozzászólási jog megszerzéséhez. Anélkül nem kommentelhetne senki a HT-ben.
Szerintem meg csak nem kéne és figyelni arra, ha már valaki összerakott anyag ellenére is hajlandó magyarázni.
 

haubagoi

Well-Known Member
2015. augusztus 4.
11 056
9 573
113
OK.

És hol a követelményrendszer aminek meg kell felelni? Meg a tananyag amiből fel lehet készülni? Hozzászólhat-e az, aki az 59 és fél témakörből 8 2/3-ban nem elég jó?

"És hol a követelményrendszer aminek meg kell felelni? Meg a tananyag amiből fel lehet készülni?"

Ld. Haditechnikai összefoglaló :D
 

Celebra

Well-Known Member
2017. április 7.
5 514
2 544
113
Sehol a világon nincs nemzet, ahol azek a viselkedésminták normálisak lennének. Finnek, románok, olaszok, mindenkinek evidencia, hogy amikor meghallod a politikai vezetők szózatát a rádióban, hogy oldalt váltottunk, akkor fogod és lefegyverzed a melletted álló korábbi szövetséges bajtársad, ha pedig ellenáll, akkor lelövöd. Ahogy az is evidencia az egész világon Vietnámtól Afganisztánig, hogy nem a megszálló hatalom méretei döntenek az ellenállás megkezdéséről, hanem a megszállás ténye.

Nálunk az evidencia elismerése helyett diskurzus se zajlik, mert aki a hazafiság minimumát fel meri vetni, azt küldik melegebb éghajlatra.
Dél vietnámi hadsereg,salói kztársaság,afgán néphadsereg,pár példa,hogy bizony más országokban sem olyan nagy volt az eggyetértés,hogy mikor hova kéne állni....
 

ozymandias

Well-Known Member
2013. június 4.
2 761
17 820
113
SZ-200-ból..

A legfontosabb!!!!! Ez NO OFFENSE!!!!

. Az alap adatokat itthon csak az ismeri, aki légvédelmis volt, SAMsim-et ismeri vagy olvasta az összefoglalót, ez kb 99%-os lefedettése lehet a csoportnak. A trigonometria viszont anno kb. a 3-as szint volt ezért.
Valahol szomorú, hogy ennyire sem képesek az emberek, de érdekes módon lépen nyomon beleugatnak mindenbe. Elég csak Paks vagy a légvédelmis index topik egyes tagjaira gondolni...


Ne haragudj de betyár sok,hogy lépten nyomon abba bukik bele az ember,hogy HT összefoglaló így HT összefoglaló úgy stb. Megint ott tartunk,hogy azt érzi az ember,hogy a kötelező olvasmány kategóriába van már ez a HT összefoglaló és ha valaki nem olvassa el annak eleve fogalma sem lehet a nagy egészről.Tudom,hogy nehéz a magunkfajtával kommunikálni,de itt az emberek nagy többségét az a szint teljesen hidegen hagyja ahol ti vagytok.....Miért kell felháborodni azon,hogy valaki máshogy gondolkodik?Miért kell állandóan középiskola álltalános iskola stb-re hivatkozni?..Ezek egy valamire jók....akiket szeretnél megszólítani a munkáiddal...amiben szíved lelked benne van...pont az ellenkezőét éred el ...már csak azért sem fogják a beszólogatások miatt elolvasni......Szóval ha lehet ilyet kérni.....a hivatkozást a HT-re bármikor szívesen elfogadok de ne mantrázd hogy ezt már tudni KELLENE......beleugat....hülye....egyes tagok......ennek csak egyvalami lehet a vége DEFCON 2...
Őszintén várom a választ, akár másoktól is....:)

Szerintem matek, fizika és haditechnika felvételi vizsgát kellene bevezetni alapköveteménynek a HT topikokhoz való hozzászólási jog megszerzéséhez. Anélkül nem kommentelhetne senki a HT-ben.

Elég lenne pár maszk etalon,hogy lássuk kinek mekkora az arca,pl.
Nem is annyira a az elméleti szakemberek tudásával van a baj,vagy a hozzám hasonló légiharc,lv almafabékákkal,hanem a kommunikáció formályával,szókészletével.
Persze ez relatív.
Ez most személyes hangvételű..

- Az, hogy lehetőséged van valamire, nem jelenti feltétlenül azt, hogy kell is vele élned. Tegyük fel, hogy 3 agysebész beszélget mellettem.. Nem hiszem, hogy belefogok folyni a beszélgetésükbe, független attól, hogy egy agy tulajdonosa vagyok. Végighallgatom, esetleg kérdezek és örülök, ha válaszolnak. Nem fogom kioktatni őket arról, hogy "te figyi mán miért nem így operálsz, hanem..". Nem a területem. Nem tudok értelmes választ adni a kontextusban, így a kérdések szintjéig megyek el.

- Öreg hiba - nem csak itt, hanem máshol is, hogy vannak emberek, akik rendelkeznek a kirakós egy kisebb darabjával. Nem elvárható, hogy valaki messzemenő mélységekig képben legyen a csapat-légvédelmi dolgokkal (számomra ez kínai. Jah, van egy rakéta, vagy valami, aztán megpróbálunk lelőni valamit, ami meg ezt megpróbálja elkerülni. Nem tudom, hogy mit jelentenek dolgok. Azt mondjuk tudom, hogyan működik a relatív kinematika, meg tudok oldani komplex matek differenciál-egyenleteket, meg tudom mondani, hogy az anyagok hogy viselkednek, aztán ennyi. Ki tudok számolni erőket, terheléseket. A csapat-légvédelem pedig tudtommal nem erről szól, hanem másról...), ellenben elvárható lenne, hogy legyen egy reális képünk a saját tudásunkról, illetve legyen némi fogalmunk arról, hogy a vitapartner esetleg hol állhat. Attól, hogy tudsz ütni egy horgot meg jobb-csapottat meg esetleg láttál 4 bokszmeccset, nem hiszem, hogy odamész okoskodni egy pro szinten lévő MMA-s archoz. Hülye hasonlat, de a szinteket mutatja. Ott ez a fajta objektivitás egyértelmű, valahogy senkiben nem merül fel. Itt (máshol) miért!?

- Kommunikáció. Jaj. Ez számomra megint egy annyira lerágott csont, hogy lassan már fel sem veszem. Ha a kommunikáció tartalmával van bajod, akkor nem értelek. Nem ismered a témát a mélységig, de bajod van a kapott információval... Sok, kevés, mihez képest?! Bajod van a kommunikáció mikéntjével? Elképzellek - akárkit, ahogy sztoikus arccal áll, ugyanolyan nyugalommal és kedvességet sugalló szavakkal és hanglejtéssel mondja el ugyanarra a kérdésre huszonkettedik alkalommal ugyanazt az a választ, amit a) meg tudnia keresni angolul 2 perc alatt, b) vissza tudna keresni a fórumon 2 perc alatt, c) valószínűleg benne van a HT összefoglalóban. Az az igazság, hogy ezt senkiről sem tudom elképzelni. Jómagam a harmadik alkalommal elküldelek a tarka faszba. Ott van minden előtted. Fogod, elolvasod. Amennyi energiát némelyik fórumozó beleöl a szellemi faszverésbe meg a vég nélküli floodolásba, legalább 3 alkalommal el tudta volna olvasni a tetszőleges fejezeteket. Ez egy haditechnikai fórum. Nem horgász, vagy testépítő fórum. Nézz körbe más fórumon, hogy mikor kapsz ennyire összeszedett irodalmat - ANYANYELVEN. (a hajdani tesztoszteron.hu volt még hasonló, ahol jó cikkek voltak, magyar nyelven..). Szóval, még mindig nyugodtnak kell maradni és n+1 alkalommal is válaszolni!?

- Még nincs vége, ennyire gyorsan nem szabadulsz. Vegyünk szintén egy tetszőleges fórumozót... Belefeccöl valaki(k) ennyi munkát (kollektív vagy egyes személyben) egy ekkora mélységű írásba!? Nem. Jómagam biztos, hogy nem. Kapok érte pénzt, vagy valamit!? Nem, ellenben a szabadidőm terhére kellene megcsinálni. Te szintén kényesen ügyelsz a szabadidődre, mivel szemlátomást nem olvasod el, illetve n+1 alkalommal kéred a teljes választ, így n+2 alkalommal veszed a másiktól az idejét, majd n+3 alkalommal kapod meg ugyanazt a választ, amibe n+4 alkalommal okoskodik bele a nagy többség.

Most előre szólok, hogy a demokratikus maszlagot, meg szabadságjogokat ne keverjük ide. Igen, van jogod írni, de jogod van arra is, hogy csendes szemlélője maradj az eseményeknek. Nem leszel kevesebb, hogy félinformációk alapján nem állsz le okoskodni, hanem kérdezel. Néha, ha úgy jön ki valami repülőcsatlakozás vagy vonat, hogy van 2-3 óra üresjáratom. Ilyen mindig olvasok - ha már herótom van munkától vagy a programozástól, akkor rendszerint ez az oldal lesz. Meglepő, hogy egy-egy fórumtémát az elejét átolvasva, egyes fórumozók milyen magabiztosak lettek bizonyos témákban az idő múlásával. Ezzel nem is lenne gond, ha ez a tudás koherens lenne és nem csak egy téma alfejezetének albekezdésének első mondatáig tartó okoskodás lenne. Érdekes olvasmány ebből a szemszögből. Aztán az is érdekes, hogy ki, honnan és milyen gondolatokat tesz a magává, majd azzal megy tovább a szájkarate.

A szakmai fejlődést sajnos ugyanazok a nevek fémjelzik, ellenben ők egyre magasabb szinten, majd ezt követi 1 hónap átfutási idővel az ehhez a szinthez hozzáigazított, féltudáson alapuló okoskodás, majd ebből a besértődés...
 

haubagoi

Well-Known Member
2015. augusztus 4.
11 056
9 573
113
Ez most személyes hangvételű..

- Az, hogy lehetőséged van valamire, nem jelenti feltétlenül azt, hogy kell is vele élned. Tegyük fel, hogy 3 agysebész beszélget mellettem.. Nem hiszem, hogy belefogok folyni a beszélgetésükbe, független attól, hogy egy agy tulajdonosa vagyok. Végighallgatom, esetleg kérdezek és örülök, ha válaszolnak. Nem fogom kioktatni őket arról, hogy "te figyi mán miért nem így operálsz, hanem..". Nem a területem. Nem tudok értelmes választ adni a kontextusban, így a kérdések szintjéig megyek el.

- Öreg hiba - nem csak itt, hanem máshol is, hogy vannak emberek, akik rendelkeznek a kirakós egy kisebb darabjával. Nem elvárható, hogy valaki messzemenő mélységekig képben legyen a csapat-légvédelmi dolgokkal (számomra ez kínai. Jah, van egy rakéta, vagy valami, aztán megpróbálunk lelőni valamit, ami meg ezt megpróbálja elkerülni. Nem tudom, hogy mit jelentenek dolgok. Azt mondjuk tudom, hogyan működik a relatív kinematika, meg tudok oldani komplex matek differenciál-egyenleteket, meg tudom mondani, hogy az anyagok hogy viselkednek, aztán ennyi. Ki tudok számolni erőket, terheléseket. A csapat-légvédelem pedig tudtommal nem erről szól, hanem másról...), ellenben elvárható lenne, hogy legyen egy reális képünk a saját tudásunkról, illetve legyen némi fogalmunk arról, hogy a vitapartner esetleg hol állhat. Attól, hogy tudsz ütni egy horgot meg jobb-csapottat meg esetleg láttál 4 bokszmeccset, nem hiszem, hogy odamész okoskodni egy pro szinten lévő MMA-s archoz. Hülye hasonlat, de a szinteket mutatja. Ott ez a fajta objektivitás egyértelmű, valahogy senkiben nem merül fel. Itt (máshol) miért!?

- Kommunikáció. Jaj. Ez számomra megint egy annyira lerágott csont, hogy lassan már fel sem veszem. Ha a kommunikáció tartalmával van bajod, akkor nem értelek. Nem ismered a témát a mélységig, de bajod van a kapott információval... Sok, kevés, mihez képest?! Bajod van a kommunikáció mikéntjével? Elképzellek - akárkit, ahogy sztoikus arccal áll, ugyanolyan nyugalommal és kedvességet sugalló szavakkal és hanglejtéssel mondja el ugyanarra a kérdésre huszonkettedik alkalommal ugyanazt az a választ, amit a) meg tudnia keresni angolul 2 perc alatt, b) vissza tudna keresni a fórumon 2 perc alatt, c) valószínűleg benne van a HT összefoglalóban. Az az igazság, hogy ezt senkiről sem tudom elképzelni. Jómagam a harmadik alkalommal elküldelek a tarka faszba. Ott van minden előtted. Fogod, elolvasod. Amennyi energiát némelyik fórumozó beleöl a szellemi faszverésbe meg a vég nélküli floodolásba, legalább 3 alkalommal el tudta volna olvasni a tetszőleges fejezeteket. Ez egy haditechnikai fórum. Nem horgász, vagy testépítő fórum. Nézz körbe más fórumon, hogy mikor kapsz ennyire összeszedett irodalmat - ANYANYELVEN. (a hajdani tesztoszteron.hu volt még hasonló, ahol jó cikkek voltak, magyar nyelven..). Szóval, még mindig nyugodtnak kell maradni és n+1 alkalommal is válaszolni!?

- Még nincs vége, ennyire gyorsan nem szabadulsz. Vegyünk szintén egy tetszőleges fórumozót... Belefeccöl valaki(k) ennyi munkát (kollektív vagy egyes személyben) egy ekkora mélységű írásba!? Nem. Jómagam biztos, hogy nem. Kapok érte pénzt, vagy valamit!? Nem, ellenben a szabadidőm terhére kellene megcsinálni. Te szintén kényesen ügyelsz a szabadidődre, mivel szemlátomást nem olvasod el, illetve n+1 alkalommal kéred a teljes választ, így n+2 alkalommal veszed a másiktól az idejét, majd n+3 alkalommal kapod meg ugyanazt a választ, amibe n+4 alkalommal okoskodik bele a nagy többség.

Most előre szólok, hogy a demokratikus maszlagot, meg szabadságjogokat ne keverjük ide. Igen, van jogod írni, de jogod van arra is, hogy csendes szemlélője maradj az eseményeknek. Nem leszel kevesebb, hogy félinformációk alapján nem állsz le okoskodni, hanem kérdezel. Néha, ha úgy jön ki valami repülőcsatlakozás vagy vonat, hogy van 2-3 óra üresjáratom. Ilyen mindig olvasok - ha már herótom van munkától vagy a programozástól, akkor rendszerint ez az oldal lesz. Meglepő, hogy egy-egy fórumtémát az elejét átolvasva, egyes fórumozók milyen magabiztosak lettek bizonyos témákban az idő múlásával. Ezzel nem is lenne gond, ha ez a tudás koherens lenne és nem csak egy téma alfejezetének albekezdésének első mondatáig tartó okoskodás lenne. Érdekes olvasmány ebből a szemszögből. Aztán az is érdekes, hogy ki, honnan és milyen gondolatokat tesz a magává, majd azzal megy tovább a szájkarate.

A szakmai fejlődést sajnos ugyanazok a nevek fémjelzik, ellenben ők egyre magasabb szinten, majd ezt követi 1 hónap átfutási idővel az ehhez a szinthez hozzáigazított, féltudáson alapuló okoskodás, majd ebből a besértődés...

> /dev/null
 

ozymandias

Well-Known Member
2013. június 4.
2 761
17 820
113
#include <iostream>
#include <string>
using namespace std;
int main()

{
string answer;
string hobagoi = ">/dev/null";
string answer2 = "ez egy nagyon hulye hozzaszolas volt...";
string answer3 = "ez egy értelmes hozzaszolas volt, nem pedig adatelnyelo...";

cout<<"Kerem, irjon egy hozzaszolast: ";
cin>>answer;

if (hobagoi==answer)
{
cout <<"\n"<<answer2 <<endl;
}
else
{
cout<<"\n"<<answer3<<endl;
}
return 0;
}
 

papajoe

Well-Known Member
2016. február 21.
16 934
53 519
113
A stratégiai fegyverek topikban jelzi a fórum,hogy van új hsz,de ha megnézem a topikokat,ott nem jelzi,akkor most ki privatizálta el az új hsz eket?
 

emel

Well-Known Member
2013. február 11.
9 085
15 027
113
Az "Astutute-osztály" topik-címe egy kicsit dadogósra sikerült, mintha a szükségesnél eggyel több "tu" lenne!! :D Érdemes lenne kijavítani!
 
  • Tetszik
Reactions: fip7 and notaricon
M

molnibalage

Guest
Csak a HTKA.hu-nak nehogy problémája legyen ebből...
Csinálj inkább egy saját blogot a blog.hu-n. Oda menjen a sok "facebook szintű hozzászóló", ne ide.
Miféle problémája? Hogy forrássokkal alátámasztja tárgyi tévedését egy bejegyzésnek...? [fejvakarás]
 

Celebra

Well-Known Member
2017. április 7.
5 514
2 544
113
Különben mi bajotok volt Shariddal?megbizható zsidó gyerek volt.Vagy az volt vele a probléma,hogy eléggé ismerte Kishazánk viszonyait,hogy lássa a visszásságait,és eléggé volt kivülálló,hogy objektivan rá is tudjon mutatni?Én hiányolom.Nem mindig értettem vele eggyet,de ez más kérdés.
 

ghostface

Well-Known Member
2010. június 20.
2 845
9 666
113
Különben mi bajotok volt Shariddal?megbizható zsidó gyerek volt.Vagy az volt vele a probléma,hogy eléggé ismerte Kishazánk viszonyait,hogy lássa a visszásságait,és eléggé volt kivülálló,hogy objektivan rá is tudjon mutatni?Én hiányolom.Nem mindig értettem vele eggyet,de ez más kérdés.

Úgy tudom, senki sem zavarta el hiryu/sharid-ot. Legalábbis másodszorra nem. Időnként eltűnik, aztán újra előkerül. Mondjuk most, hogy belegondolok a legtöbb "oroszgyűlölő" így csinálja. Jönnek, kicsit felkavargatják az állóvizet, aztán hetekre, hónapokra eltűnnek.
Azért hiryu és az objektivitás kb. olyan messze vannak egymástól, mint Makó Jeruzsálemtől, hogy stílszerű legyek.:)
 

Tcat

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
Moderátor
2009. április 27.
2 067
9 179
113
... de nem ez a fő téma kedves megazez. Hanem ez a disznóság, hogy ilyen gerinctelenül zártatok be egy topikot.

Az a nagy helyzet, hogy véletlenül sem azért lett bezárva a 2 topic, mert haubagoi bemószerolt, hanem elsődlegesen azért, mert megvannak a bejáratott biztpol topicok, amikkel redundáns volt. Másodlagosan pedig azért, mert csak személyeskedésbe fajuló viták melegágya egy-egy ilyen meddő téma bedobása. Sok körös tapasztalat.
 

Jericho

Member
2018. október 3.
49
9
8
Az a nagy helyzet, hogy véletlenül sem azért lett bezárva a 2 topic, mert haubagoi bemószerolt, hanem elsődlegesen azért, mert megvannak a bejáratott biztpol topicok, amikkel redundáns volt. Másodlagosan pedig azért, mert csak személyeskedésbe fajuló viták melegágya egy-egy ilyen meddő téma bedobása. Sok körös tapasztalat.
elfogadom. Most már úgyis tök mindegy!
 

Tcat

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
Moderátor
2009. április 27.
2 067
9 179
113
Tegnap "kissé" el lett rabolva a visszajelzések topic olyan dolgokra, ami nem topicban rendezendő ügyek. Aki akarta, már olvasta ezeket a hozzászólásokat, így most beszántásra kerültek. A szálból 2 hozzászólást, a kiindulási kérdést és a választ meghagytam. Nevezetesen, hogy miért lett lezárva 2 topic a biztpolban.

Igen nyomatékosan kérném az érintetteket, hogy ne kezdjetek el ismét ezen rugózni. A kérdésre már tegnap megvolt 2 alkalommal is a válasz.
 
M

molnibalage

Guest
Technikailag lehetséges olyan topik nyitása, ahol a fejlécben levő szavazást lehet cserélni? Az SG-s nagy szavazó topikot lehet, hogy itt is futtatnám, hogy nőjön a merítése az érdekes kérdések és válaszok témájának.
 

Tcat

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
Moderátor
2009. április 27.
2 067
9 179
113
Technikailag lehetséges olyan topik nyitása, ahol a fejlécben levő szavazást lehet cserélni?

Jó kérdés, a válasz előtt le kell tesztelnem, hogy utólag szerkeszthető-e a topichoz csatolt szavazás - pláne, ha már érkezett szavazat.
 
M

molnibalage

Guest
Jó kérdés, a válasz előtt le kell tesztelnem, hogy utólag szerkeszthető-e a topichoz csatolt szavazás - pláne, ha már érkezett szavazat.
Saját szavazógépet linkelnék be az Easypoll oldalról minden szavazásnál, de ha a csere is megoldható, akkor az sem gond. Max összeadom a két külön szavazást.
A szavazógép tud olyat, hogy több opcióra szavazás?
 
Status
Not open for further replies.