Visszajelzések és javaslatok

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

  • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

    • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
    • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

    Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

    Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

Status
Not open for further replies.
M

molnibalage

Guest
Kis közlemény.

Mint láthattátok, átálltam kisebb / rövidebb cikkek írására, mert sajnos mostanában kevés az ilyen az oldalon. Nem ígérem, hogy metronóm pontossággal lesznek és jönnek ilyenek, de igyekszem valamiféle rendszerességet vinni bele vagy, ha érdekes hír kapcsán lehet kitekinteni vagy van olyan kisebb anyag, amit ki lehet adni.

A következő írás Közel-keleti légi harcokkal és légvédelmi rakétákkal lesz kapcsolatos. Elvileg.

Sokkal távlatibb terv a Tunguszka és Osza anyag átrakása és kiegészítése / átírása, de ahhoz el kéne oda jutnom az angol nyelvű fordításával is a nagy műnek... Meg ezek azért sokkal hosszabbak, mint 4-6 oldal, ezek már a "nagyobb kategóriába esnek.

Továbbra sincs kedve csatlakozni a közösség közül valakinek a szerzők sorához, hogy ne csak a fórum pörögjön és az oldalra több rendezett tartalom kerüljön ki?
No, elkezdtem a repülési teljesítmény összehasonlító cikken dolgozni. Jelen állás szerint most nem fog menni az augusztusi "fogadalom", nem lesz meg kb. 1 hónapos gyakoriság. Nem akarok jósolgatni, de talán sikerülhet a két ünnep tájára összerakni. Ha nem, akkor jövőre jön. Nagyon szöszölős, nehéz a sok adat miatt, de megéri. ;)
 

miértnemjó

Well-Known Member
2018. október 23.
674
1 199
93
Az elkövetkező 10 napban semmilyen hozzászólást nem fogok tenni. Ezt a fórumot az értelmes szakmai hozzászólások teszik látogatottá.
Ha sokan elmennek, az egészet be lehet zárni.
 
  • Tetszik
Reactions: melampo
M

molnibalage

Guest
No, elkezdtem a repülési teljesítmény összehasonlító cikken dolgozni. Jelen állás szerint most nem fog menni az augusztusi "fogadalom", nem lesz meg kb. 1 hónapos gyakoriság. Nem akarok jósolgatni, de talán sikerülhet a két ünnep tájára összerakni. Ha nem, akkor jövőre jön. Nagyon szöszölős, nehéz a sok adat miatt, de megéri. ;)
A teljesítményeken túl még némi elméleti oktatás is lesz. Viszont a teljesítmények elemezését leszűkítem. Alapvetően ASF konfig és teljes utánégetős teljesítmény összehasonlítás lesz. A többit majd meglátjátok. Lépegetek előre. ;)
 

miértnemjó

Well-Known Member
2018. október 23.
674
1 199
93
A napokban figyeltem az itteni műsorod, de most azt kell mondjam, hogy ne huhogjál már itt. Érted, ugye?



Valóban nem Zeal vagy.
Nem, nem értem, a huhogást a baglyok rendjének hangjára utal, vagy a vendee-i mozgalomra a francia forradalomból.
Egyébként, mindig örülök, ha moderátorok sértegetnek valakit.
Céget mindig könnyebb perelni.
Szerintem ne sértegessük egymást. Annak idején kiszaladtam az egy évből, most nem mulasztanám el.
Hagyjuk egymást békén.
 

miértnemjó

Well-Known Member
2018. október 23.
674
1 199
93
De ezt miért?

Hóbagoly szaktárs számomra megmosolyogtató.
Mint említettem, Hitetlen vagyok.
Ez volt a nevem, mert a kufr és kafír szavakat annak idején valamiért nem engedte a rendszeretek névként.
Ha visszanézed azt az accot, akkor látod, nemzetközi jogból, fegyverzettanból, diplomácia-történelemből és egy-két térképeszeti arab szóról írtam.
Hóbagoly kolléga más tájakon vadászott.

Mint említettem a bereg-kor, korábban kitiltottatok, mert "MAC" azt írta, "hagyd már abba Ulippózást, vagy kiraklak, mint macskát szarni.
Én ezt kiraktam egy Voltaire idézettel, mire kizárt és azt írta, megfenyegettem őt.
Röhej.

Erre írtam az egy évet.
Magánindítvány megin hatid esemény + egy év.

Szerinted Hóbagoly írása ilyen kvalitást vagy érdeklődést takarnak.

Szeretek itt olvasgatni, mert sokan raknak be cikket, megtakarít egy rakás időt, ami kell, utánajárok, feldolgozom.

Néha bosszantanak a dolgok, a szakszerűtlenség, a mások hülyének nézése, főleg, ha aki berakta, nem is beszél nyelveket.

Szóval, a korábbi acc-om a Hitetlen.

Kérek mindenkit, ha sértegetni akar, amiatt tegye, ne mások tettei okán!

Köszönöm!

Egyébként, szakmai kérdésekben megkeresésre szívesen válaszolok, de azt látom, valahányszor itt bezárnak egy topicot, más fórumok felélénkülnek.
Hálistennek, /hamd-il-Lah/ a nyílt iszlamista irányvonalat képviselő kommentelő már hogy-hogy nem kikopott.

További jó munkát!
Kellemes hétvégét! :)
 

tonyo

Well-Known Member
2017. június 23.
5 371
7 840
113
Az ukrán off topik vagyis minden ami nem a háborúhoz kapcsolódik meg lesz még nyitva?
 
Status
Not open for further replies.