[BIZTPOL] Nyugat-Európa és Észak-Európa (Európai Unió)

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

  • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

    • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
    • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

    Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

    Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

Magor Zoltán

Active Member
2019. augusztus 7.
88
224
33
Annyit azért hozzá tennék, hogy a nem nagyvárosi osztrákok azért máshogy látják a dolgokat. És akkor árnyaltan fogalmaztam...
Tőlük hallottam:
- Hány nyelvet kell beszélnie egy bécsi rendőrnek?
- Legalább kettőt, de a német nem feltétel...


Hallottam én is, hogy bécs vörös... oké, mennyien laknak Bécsben ? 1, 5 millió ? Maradt 7 millió osztrák. Legyen még 1 millió aberrált. Egy szavazás alkalmával a vidéki, konzervatív Ausztriának bőven elkéne dönteni egy választást és hatalomra juttatni egy konzervatív, bevándorlás ellenes pártot... ja hogy nem mernek rászavazni mert fosnak a náci bélyegtől ? Hát akkor már vissza is kanyarodtunk a "Nyeljék csak..." mondatomhoz.
 

Lelkeslaikus

Well-Known Member
2018. december 24.
707
3 020
93
Franciában a hülyébbek (és a kormány) kelet felé köpködnek, hogy arrafele milyen diktatúra van, hogy fasiszták(ez itt nagyon népszerű szó de nincsenek tisztában a jelentésével) Lengyelország, Magyarország, Oroszország stb. A bűnözés statisztikák azonban nem hazudnak, mindig ugyanazok a nevek kerülnek elő Az életszívonal magasabb ugyan mint keleten, amin én nem is csodálkozom mert itt nem volt 40 év kommunizmus, de amíg a keleti országok fejlődnek itt egyre nagyobb gáz van. Rothad a rendszer, az államszintű korrupció és ez a szocialista liberális mindenkit befogadó politika miatt. Nem akarok propagandát tolni csak arról beszélek aminek szemtanúja vagyok. Itt annyira jól éltek a világháború után hogy kikopott belőlük az egészséges gyanakvás, jóléti rendszerben mindenki elkényzlmesedett, amíg van lóvé mindenki befogja. pl egy egyedülálló anyuka 3 gyerekkel havi 1600 euro segélyt kap, plusz igényelhet kormányzati lakást, 100% os eü biztosítás, ingyen magánsuli a kölyköknek stb. Egy munkanélküli, 5 év munkaviszony után kb 1000 eurot kap 2 éven keresztül míg az alapjövedelem kb 1300 euro net amiből adózni kell. Ez a rendszer megszüli a semmittevő tömeget akik aztán újra szavazzák a kormányt mégha utálják is csakis a della miatt. A római mondás "kenyeret és cirkuszt a népnek" mind a mai napig hatványozottan érvényes.
Na ez kezd megváltozni. A kormány és a médiák minden erőlködés ellenére a nép jó része (a franciák) kezdenek elégedetlenkedni.
Elegük van az agresszív beilleszkedni nem tudó tömegekből, akik csak pumpolják állam bácsit, ennek kezdenek is hangot adni Pl. a sárgamellényesek. Az emberek biztonságot akarnak, anyagi és a szó szoros értelmében is. A terrorcselekmények, à késelések, à gyújtogatások, az idegen rasszisták akik utálják a franciákat a saját földjükön, mindebből elegük van. Szóval ne írd le a Franciákat, véleményem szerint ha nem rendszerváltás lesz itt akkor forradalom vagy polgárháború, az elkövetkező 15-20 évben valamikor. Ki fogják baszni a parazitákat

Úgy legyen!
 

Magor Zoltán

Active Member
2019. augusztus 7.
88
224
33

Laci1970

Well-Known Member
2016. július 23.
1 781
3 235
113
Ezek a női vezetők...pláne férfias szakirányokban vagy hivatások, szervezetek élén...:) mindig megmosolyogtat.

Miért van az, hogy az összes szuper/nagyhatalom honvédelmi minisztere férfi ?

Az Eu ? A nagy, haladó, modern, progresszív eu ? Ott ez a szituáció:
D-iaO4uX4AEdn6N.jpg



Ott vannak ni... a háziasszonyok. Housewifeok... milfek.. igazán tekintélyt parancsoló a megjelenésük, kisugárzásuk ahogy az egy védelmi miniszterhez illik...ott vihognak egymásnak és a fotósnak, mint a tinilányok. A farkamra valóak ezek nem egy védelmi minisztérium élére. Mi történik nyugaton ? Az asszonyok mennek mamutra vadászni vagy mi a kurv@ élet van ? Az ciki, ha igen, mert akkor mind éhen döglünk. Márpedig nyugaton úgytűnik, hogy az asszonyok mennek mamutra vadászni...
Komolyan ezek a nők a honvedelmi miniszterek? Úristen! Beteg emberek.
 

Magor Zoltán

Active Member
2019. augusztus 7.
88
224
33
Komolyan ezek a nők a honvedelmi miniszterek? Úristen! Beteg emberek.

A kép nem naprakész. 5-6 éves lehet.

A jobb szélső szőke a német védelmi miniszter volt egészen az ez évi ep választásokig.

Jelenlegi védelmi miniszter Hollandia: https://en.wikipedia.org/wiki/Ank_Bijleveld
Helyetteséről is süt, hogy ért a honvédelem hivatásához: https://en.wikipedia.org/wiki/Barbara_Visser de ő legalább hasonlít egy nőre.

Jelenlegi védelmi miniszter Svéd: 2014ben váltotta a képen látható asszonyt https://en.wikipedia.org/wiki/Peter_Hultqvist Itt pozitív változás történt.

Jelenlegi védelmi miniszter Norvégia: https://en.wikipedia.org/wiki/Frank_Bakke-Jensen 2017ben váltotta a rövid hajú nőcikét. Itt is férfire váltottak. Lehet, hogy az állandó "oroszveszély" riogatás miatt bevonták a kirakat asszonyokat és szakembereket ültettek a helyükre.

Új német védelmi miniszter aki a szöszit váltotta: https://www.vadhajtasok.hu/2019/07/17/annegret-kramp-karrenbauer-lesz-az-uj-nemet-vedelmi-miniszter/


Bónusz: Dán védelmi miniszter: https://en.wikipedia.org/wiki/Minister_of_Defence_(Denmark)
 

Lelkeslaikus

Well-Known Member
2018. december 24.
707
3 020
93
Hallottam én is, hogy bécs vörös... oké, mennyien laknak Bécsben ? 1, 5 millió ? Maradt 7 millió osztrák. Legyen még 1 millió aberrált. Egy szavazás alkalmával a vidéki, konzervatív Ausztriának bőven elkéne dönteni egy választást és hatalomra juttatni egy konzervatív, bevándorlás ellenes pártot... ja hogy nem mernek rászavazni mert fosnak a náci bélyegtől ? Hát akkor már vissza is kanyarodtunk a "Nyeljék csak..." mondatomhoz.

Tegyél még a képletbe 4-500000 törököt, kb 250000 szerbet, némi bosnyákot, ázsiai meg afrikai hordalékot a Bécsen kívüli nagyvárosok liberális szavazóival, és már látjuk is, hogy miért nem fog "demokratikus" keretek között változni a végeredmény.
És itt jöhet képbe, hogy az erős kevesek változtathatnak, és a sok gyenge szarok majd hajlanak úgy, ahogy az új szelek fújnak. És ez vonatkozik más nyugati országokra is.
Volt már forradalom, ami végig söpört Európán...
 
T

Törölt tag 008

Guest
Na, az 5s és a PD már össze is balhéztak. A PD azt követeli, hogy Salvini összes rendeletét töröljék el, a 5s vezére meg közölte, hogy a határvédelemből nem enged. Egy 20 pontos követelést adott át a PDnek, ha nem teljesítik akkor megszakítják a koalíciós tárgyalásokat és jöhet az új választás.
 

DINAMO

Well-Known Member
2017. április 5.
3 476
1 826
113
Komolyan ezek a nők a honvedelmi miniszterek? Úristen! Beteg emberek.


Onmagaban nem az a gond hogy nok hanem hogy ertenek e hozza es van e motivaciojuk a temahoz. Pl anno a Briteknel nem hogy a hadugyminiszter de a miniszterlnok no volt (Thather) es igen "tokosnek" bizonyult , mig feltudunk szepszammal sorolni olyen ferfi hadugyereket akik inkabb csapast jelentettek egy orszag katonasaga szamara lasd pl magyarorszag hadugyereit sorban.

Szoval a kerdes az milyen hadugyminiszterek ezek a holgyek? Mit tudunk roluk? Milyen letta sereg moralisan technikalilag kepzettseg mennyiseg szintjen tevekenyseguk alatt? Jobb vagy rosszabb?
 

leplezo

Well-Known Member
2017. február 3.
2 640
5 491
113
Franciában a hülyébbek (és a kormány) kelet felé köpködnek, hogy arrafele milyen diktatúra van, hogy fasiszták(ez itt nagyon népszerű szó de nincsenek tisztában a jelentésével) Lengyelország, Magyarország, Oroszország stb. A bűnözés statisztikák azonban nem hazudnak, mindig ugyanazok a nevek kerülnek elő Az életszívonal magasabb ugyan mint keleten, amin én nem is csodálkozom mert itt nem volt 40 év kommunizmus, de amíg a keleti országok fejlődnek itt egyre nagyobb gáz van. Rothad a rendszer, az államszintű korrupció és ez a szocialista liberális mindenkit befogadó politika miatt. Nem akarok propagandát tolni csak arról beszélek aminek szemtanúja vagyok. Itt annyira jól éltek a világháború után hogy kikopott belőlük az egészséges gyanakvás, jóléti rendszerben mindenki elkényzlmesedett, amíg van lóvé mindenki befogja. pl egy egyedülálló anyuka 3 gyerekkel havi 1600 euro segélyt kap, plusz igényelhet kormányzati lakást, 100% os eü biztosítás, ingyen magánsuli a kölyköknek stb. Egy munkanélküli, 5 év munkaviszony után kb 1000 eurot kap 2 éven keresztül míg az alapjövedelem kb 1300 euro net amiből adózni kell. Ez a rendszer megszüli a semmittevő tömeget akik aztán újra szavazzák a kormányt mégha utálják is csakis a della miatt. A római mondás "kenyeret és cirkuszt a népnek" mind a mai napig hatványozottan érvényes.
Na ez kezd megváltozni. A kormány és a médiák minden erőlködés ellenére a nép jó része (a franciák) kezdenek elégedetlenkedni.
Elegük van az agresszív beilleszkedni nem tudó tömegekből, akik csak pumpolják állam bácsit, ennek kezdenek is hangot adni Pl. a sárgamellényesek. Az emberek biztonságot akarnak, anyagi és a szó szoros értelmében is. A terrorcselekmények, à késelések, à gyújtogatások, az idegen rasszisták akik utálják a franciákat a saját földjükön, mindebből elegük van. Szóval ne írd le a Franciákat, véleményem szerint ha nem rendszerváltás lesz itt akkor forradalom vagy polgárháború, az elkövetkező 15-20 évben valamikor. Ki fogják baszni a parazitákat

Vagy a paraziták őket. Nagy létszámban vannak, és sok köztük a képzett katona, mivel ahonnan jönnek ott bizony sorkatonaság van. A francia polgárok nagy részének véleményem szerint aligha van fogalma a katonalétről. Amazok meg tudnak fegyvert használni, és bizony hozzá is jutnak. szóval nem lesz a franciáknak egyszerű. De ez valahol a történelem bosszúja. A nagy igazságtalanságok sosem maradnak megtorlatlanul, mégha nem is az áldozat torolja meg, de valahonnan kapni fogják. És lám.
 
  • Tetszik
Reactions: megazez and b4l4g3

papajoe

Well-Known Member
2016. február 21.
16 994
53 885
113
A kép nem naprakész. 5-6 éves lehet.

A jobb szélső szőke a német védelmi miniszter volt egészen az ez évi ep választásokig.

Jelenlegi védelmi miniszter Hollandia: https://en.wikipedia.org/wiki/Ank_Bijleveld
Helyetteséről is süt, hogy ért a honvédelem hivatásához: https://en.wikipedia.org/wiki/Barbara_Visser de ő legalább hasonlít egy nőre.

Jelenlegi védelmi miniszter Svéd: 2014ben váltotta a képen látható asszonyt https://en.wikipedia.org/wiki/Peter_Hultqvist Itt pozitív változás történt.

Jelenlegi védelmi miniszter Norvégia: https://en.wikipedia.org/wiki/Frank_Bakke-Jensen 2017ben váltotta a rövid hajú nőcikét. Itt is férfire váltottak. Lehet, hogy az állandó "oroszveszély" riogatás miatt bevonták a kirakat asszonyokat és szakembereket ültettek a helyükre.

Új német védelmi miniszter aki a szöszit váltotta: https://www.vadhajtasok.hu/2019/07/17/annegret-kramp-karrenbauer-lesz-az-uj-nemet-vedelmi-miniszter/


Bónusz: Dán védelmi miniszter: https://en.wikipedia.org/wiki/Minister_of_Defence_(Denmark)


Az Ír védelmi skac sem akárki,indiai szülőktől,volt már minden fontos kormányzati pozícióban,természetesen meleg,megszavaztatta a melegházasságot,és most éppen hadügyér.
;)

https://en.wikipedia.org/wiki/Leo_Varadkar
 

Lator

Well-Known Member
2017. március 7.
2 454
10 546
113
Vagy a paraziták őket. Nagy létszámban vannak, és sok köztük a képzett katona, mivel ahonnan jönnek ott bizony sorkatonaság van. A francia polgárok nagy részének véleményem szerint aligha van fogalma a katonalétről. Amazok meg tudnak fegyvert használni, és bizony hozzá is jutnak. szóval nem lesz a franciáknak egyszerű. De ez valahol a történelem bosszúja. A nagy igazságtalanságok sosem maradnak megtorlatlanul, mégha nem is az áldozat torolja meg, de valahonnan kapni fogják. És lám.
Nem katonák jönnek ide hanem gazdasági bevándorlók. Ne abból indulj ki hogy van néhány száz ex isises... nagyrészt Abdul jön a feleség(eivel) meg a kölykökkel. Akik már itt születtek azoknak jó része szinte írni olvasni nem tud, egész egyszerűen mert leszarják. A seregben meg az állami szervezetekben van ugyan arab de azok nagy része nem az agresszívabb fajta. Itt az igazi gondot az "érzékeny" városrészek, negyede jelentik, ahol zárt közegben nőnek fel a kölykök, magukba szivva a rasszizmust, à felsőbbrendűségi tudatot. Legnagyobb részük bűnöző lesz, rosszabb esetben vallàsi fanatikus. Ezeket a sokad generációs arabokat már a szüleik szülőföldje sem akarja vissza fogadni mert nem alkalmasak semmire. Törni zúzni, csoportosan erőszakoskodni azt tudnak, de építőleg hozzájárulni valamihez azt már nem, a félelem a fegyverük.
Nem kell ide kiképzett arabok százezreit vízionálni mert ez nem igaz. De ha így is lenne, amúgy sem a legjobb anyag az arab katona:)
Politikai akarat kérdése az egész, beszüntetni a támogatásokat, a család egyesítést, a migráncs befogadást. Aki nem ide való azt hazaküldeni.
 

zeal

Well-Known Member
2014. április 9.
8 064
23 140
113
Az Ír védelmi skac sem akárki,indiai szülőktől,volt már minden fontos kormányzati pozícióban,természetesen meleg,megszavaztatta a melegházasságot,és most éppen hadügyér.
;)

https://en.wikipedia.org/wiki/Leo_Varadkar
O, nem. Sokkal durvabb a helyzet. Volt mar mindenfele miniszter, de jelenleg o a miniszterelnok. Valahogy az irek nem vettek eszre, hogy egy homoszexualis indiai konzervativnak (keresztenydemokratanak :D) hazudva magat feljutott a kormanyfoi szekbe. Elso dolga volt kiirni a nepszavazast az abortuszrol...
Szerintem o csak egy beepitett ember, akit nem szurt ki a keresztenydemokrata part immunrendszere. o_O
 

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
24 888
82 453
113
Tegyél még a képletbe 4-500000 törököt, kb 250000 szerbet, némi bosnyákot, ázsiai meg afrikai hordalékot a Bécsen kívüli nagyvárosok liberális szavazóival, és már látjuk is, hogy miért nem fog "demokratikus" keretek között változni a végeredmény.
És itt jöhet képbe, hogy az erős kevesek változtathatnak, és a sok gyenge szarok majd hajlanak úgy, ahogy az új szelek fújnak. És ez vonatkozik más nyugati országokra is.
Volt már forradalom, ami végig söpört Európán...

A (szél)baloldal képes pillanatnyi választási pozíciók miatt tönkretenni az országát. Ezért mennek a bevándorlók. Lecserélik a lakosságot. Csak aztán majd az "új többség" fogja a régit lecserélni, és máris ez akkora ötlet lesz, mint anno a klasszikusban, a "levágjuk ezt a hurkot" ...
 

papajoe

Well-Known Member
2016. február 21.
16 994
53 885
113
O, nem. Sokkal durvabb a helyzet. Volt mar mindenfele miniszter, de jelenleg o a miniszterelnok. Valahogy az irek nem vettek eszre, hogy egy homoszexualis indiai konzervativnak (keresztenydemokratanak :D) hazudva magat feljutott a kormanyfoi szekbe. Elso dolga volt kiirni a nepszavazast az abortuszrol...
Szerintem o csak egy beepitett ember, akit nem szurt ki a keresztenydemokrata part immunrendszere. o_O



Immunrendszer?
:D:D
Mennyi kellett, hogy megbuktassák az osztrák kormányt?
No, és milyen ócska módon?
:D
Ezen már csak röhögni lehet, ami itt megy.
 

gergo55

Well-Known Member
2014. július 16.
4 082
10 243
113
Nem katonák jönnek ide hanem gazdasági bevándorlók. Ne abból indulj ki hogy van néhány száz ex isises... nagyrészt Abdul jön a feleség(eivel) meg a kölykökkel. Akik már itt születtek azoknak jó része szinte írni olvasni nem tud, egész egyszerűen mert leszarják. A seregben meg az állami szervezetekben van ugyan arab de azok nagy része nem az agresszívabb fajta. Itt az igazi gondot az "érzékeny" városrészek, negyede jelentik, ahol zárt közegben nőnek fel a kölykök, magukba szivva a rasszizmust, à felsőbbrendűségi tudatot. Legnagyobb részük bűnöző lesz, rosszabb esetben vallàsi fanatikus. Ezeket a sokad generációs arabokat már a szüleik szülőföldje sem akarja vissza fogadni mert nem alkalmasak semmire. Törni zúzni, csoportosan erőszakoskodni azt tudnak, de építőleg hozzájárulni valamihez azt már nem, a félelem a fegyverük.
Nem kell ide kiképzett arabok százezreit vízionálni mert ez nem igaz. De ha így is lenne, amúgy sem a legjobb anyag az arab katona:)
Politikai akarat kérdése az egész, beszüntetni a támogatásokat, a család egyesítést, a migráncs befogadást. Aki nem ide való azt hazaküldeni.


A családegyesítést maximálisan támogatom!
Minden migráns menjen vissza a családjához!
 

papajoe

Well-Known Member
2016. február 21.
16 994
53 885
113
Nem katonák jönnek ide hanem gazdasági bevándorlók. Ne abból indulj ki hogy van néhány száz ex isises... nagyrészt Abdul jön a feleség(eivel) meg a kölykökkel. Akik már itt születtek azoknak jó része szinte írni olvasni nem tud, egész egyszerűen mert leszarják. A seregben meg az állami szervezetekben van ugyan arab de azok nagy része nem az agresszívabb fajta. Itt az igazi gondot az "érzékeny" városrészek, negyede jelentik, ahol zárt közegben nőnek fel a kölykök, magukba szivva a rasszizmust, à felsőbbrendűségi tudatot. Legnagyobb részük bűnöző lesz, rosszabb esetben vallàsi fanatikus. Ezeket a sokad generációs arabokat már a szüleik szülőföldje sem akarja vissza fogadni mert nem alkalmasak semmire. Törni zúzni, csoportosan erőszakoskodni azt tudnak, de építőleg hozzájárulni valamihez azt már nem, a félelem a fegyverük.
Nem kell ide kiképzett arabok százezreit vízionálni mert ez nem igaz. De ha így is lenne, amúgy sem a legjobb anyag az arab katona:)
Politikai akarat kérdése az egész, beszüntetni a támogatásokat, a család egyesítést, a migráncs befogadást. Aki nem ide való azt hazaküldeni.



Sweet dreams...:D
Sajnos sok ezer kiképzett szélsőséges katona jött be,akik akár pár százas csoportokba tömörülve rettenetes pusztítást tudnak véghezvinni a városi civilek között, a kegyetlenségüket,elszántságukat nem kell bemutatni,akik felfefegyverezték őket a sivatagban,azok itt is fel fogják.
Nyilván egy reguláris hadsereg nehézfegyverekkel szétcsapja őket,de melyik német tábornok fog tüzérségi csapást vezényelni berlin belvárosára,ahol több száz/ezer civilt ejtettek túszul,ill löttek már halomra/gödörbe nőket,gyerekeket?
;)
Lásd francia koncert terem,simán legéppityuztak hárman 140 civilt,majd felrobbantották magukat.
Pont.
Nagyon el van tévedve a ballib,ha azt képzeli,hogy majd adminisztratív módon irányíthatja őket.:)
 

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
24 888
82 453
113
A családegyesítést maximálisan támogatom!
Minden migráns menjen vissza a családjához!

A celebek pedig nem látnak mást, csak a múltat:
https://index.hu/mindekozben/poszt/...al_hogy_baszodj_meg_te_tulertekelt_gumikacsa/

Boris és a Brexit nem oké, pedig NÉPSZAVAZÁS útján lett, de a migrikért egyes celebek még a Sea Watchra is elmennek. Majd jönnek egy ilyen dumával:

"Nem fogod szétbaszni a gyerekeim jövőjét. Nem fogod eltörölni azokat a szabadságjogokat, amikért a nagyapám két világháborúban is harcolt."

Pedig nem Boris qurja el az országod és gyerekeid jövőjét, Hugh, te kis prostipecér, hanem a migrik.
 
  • Tetszik
Reactions: plushun