Visszajelzések és javaslatok

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

  • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

    • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
    • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

    Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

    Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

Status
Not open for further replies.

megazez

Well-Known Member
2018. július 22.
7 417
23 616
113
A margóra...
Ha te ignore-ra állítasz valakit, az attól még a te kommetjeidet látja. Te nem látod az övét.

Én pl. tudom, hogy pöcshuszár ingnor-ra rakott, de attól látom a kommentjeit. Ahogy gondolom blogen az én kommentjeimet.

Ennek fényében ez a mártír wall of text picit vicces volt...
Főleg, hogy a moderátor értesítése gomb is létezik...
Nekem 1 tag van tiltón és csak akkor látom a kommentjeit ha alul rákattintok a show ingnored comments-re máskülönben még azt sem látom ha valaki idézget tőle.
 
  • Tetszik
Reactions: Leonidas

Leonidas

Well-Known Member
2019. október 16.
2 636
3 434
113
Mit érdekel téged a letiltottak mit nyávognak a hátad mögött?
Én jórészt az egész narancstálib meg KGB társaságot letiltottam, maradtak a szakértők, akiktől tudok tanulni - a fórum így használható. Mert sajna van egy réteg,akik full hülyék a haditechnikához, csak a politikai nézeteiket meg konteóikat járnak ide hinteni - letiltásuk semmiféle hiányt nem jelent. Gyakorlatilag a betelefonálós műsor nyuggereinek szintjét hozzák. Ignore on és kész.
Döntsd el mit akarsz itt - vitázni céltalanul vagy értelmesekkel beszélgetni.
Én pontosan értem amit írtál, DEEE... én nem "vitázom", hanem javaslatokat és észrevételeket tettem abban a topicban, ami direkt erre való. :) Remélem ebből nem probléma. Persze lehet ezt másképp is értelmezni, de minek. ? (pld. "vörös ködös szemüvegben"... :))

Visszatérve most már nevek nélkül, a mostani tiltó listás gyakorlat ezek szerint olyan, hogyha az áldozat védekezni próbál, akkor egy zsákot húznak rá, hogy ne lássa a virtuális smasszer ütéseit ? Ilyen esetben, amikor valaki "ignorredre" tesz valakit, a tiltott személynek is tiltani kell a hozzáféréseit a tiltó személy hozzászólásaitól. Ez semmiben nem akadályozza jobban a fórum működését, mint az egyoldalú láthatóság. Viszont abba az esetben súlyos támadásokat lehet elkövetni a tiltó személy ellen. Mint ahogy a fórumszabályzatban is megemlítek, ez simán elérheti a büntetőjogi kategóriát is. Szóval én nem ajánlom így hagyni a fórum üzemeltetőinek. Ha egyszer egy bírósági ügy lesz egy ilyen miatt, biztos hogy elkaszálnák a fórum ezen gyakorlatát. Minek ezt kockáztatni ? Amikor teljesen szét is lehet választani a feleket ? Ha valaki úgy viselkedik a másikkal, és ezután olvasni akarja a kommentjeit, akkor kérjen tőle elnézést, viselkedjen normálisan, és kérje a személyes tiltása törlését. NEM renitensek érdekében hoznak soha szabályokat. Mint írtam, más nagy fórumokon álalában az ilyeneket rövid úton elintézik, úgy hogy kivágják az x-edik gigszerje után. Ezzel "problem solved". Szóval ez a mostani gyakorlat olyan, mint amikor egy megtámadottnak lekötik a kezeit, hogy utána még vissza se tudjon ütni, vagy védekezni. Ez önmagában nonszensz eljárás. (ez már a 4. példa volt a jelenlegi visszás működés alátámasztására) Attól, hogy a letiltott olvashatja és írhat személyesen címzett hozzászólást a tiltónak, NEM a fórum lesz jobb, használhatóbb, hanem csak a visszaélés lehetőségeit adják az egyik fél kezébe. Mások, kívülről ide tévedők mindenki postjait látják, a tiltóét és a letiltottét is. Szóval ez a "rosszabb lesz a fórum" hozzáállás csak hoax. Se jobb, se rosszabb nem lesz fórum a vitás felek teljes szétválasztásától, csak a cirkuszok száma fog csökkenni, a moderátoroknak lesz jobb, na meg az olvasóknak is persze. Semmi rossz vagy ördögi nincs abban amit én kértem, és ez nem "cirkusz"... már ne is haragudj... :) Be kell vezetni, és nagyobb lesz a nyugalom. Ennyike... :)

Nekem ne szólogasson be a hátam mögött senki, nem véletlenül vagyok Leonidas nickkel... :)
 

Leonidas

Well-Known Member
2019. október 16.
2 636
3 434
113
Nekem 1 tag van tiltón és csak akkor látom a kommentjeit ha alul rákattintok a show ingnored comments-re máskülönben még azt sem látom ha valaki idézget tőle.
Pontosan. De az a gyakorlat megmaradhat a felek teljes szétválasztásával is, hogy a "Show Ignored Content" lehetőségre kattintva megnézze a személyes letiltottak írásai, csak a cétt személyre irányuló visszaélés lehetősége szűnik meg a számukra. (tehát nem tudnak a letiltó idézett személyre célzott választ írni :) Ezzel egy komoly támadási / belekötési lehetőség ki van véve a kezükből, aki pedig tiltotta, nos eddig sem élhetett ezzel, mert nem látta a másik posztjait :) Szóval itt csak az egyenlő szabályok szerinti szétválasztásról van szó, semmi többről :) Ez nem ördögtől való gyakorlat, hanem ez a normális... :))
 
M

molnibalage

Guest
Én pontosan értem amit írtál, DEEE... én nem "vitázom", hanem javaslatokat és észrevételeket tettem abban a topicban, ami direkt erre való. :) Remélem ebből nem probléma. Persze lehet ezt másképp is értelmezni, de minek. ? (pld. "vörös ködös szemüvegben"... :))

Visszatérve most már nevek nélkül, a mostani tiltó listás gyakorlat ezek szerint olyan, hogyha az áldozat védekezni próbál, akkor egy zsákot húznak rá, hogy ne lássa a virtuális smasszer ütéseit ? Ilyen esetben, amikor valaki "ignorredre" tesz valakit, a tiltott személynek is tiltani kell a hozzáféréseit a tiltó személy hozzászólásaitól. Ez semmiben nem akadályozza jobban a fórum működését, mint az egyoldalú láthatóság. Viszont abba az esetben súlyos támadásokat lehet elkövetni a tiltó személy ellen. Mint ahogy a fórumszabályzatban is megemlítek, ez simán elérheti a büntetőjogi kategóriát is. Szóval én nem ajánlom így hagyni a fórum üzemeltetőinek. Ha egyszer egy bírósági ügy lesz egy ilyen miatt, biztos hogy elkaszálnák a fórum ezen gyakorlatát. Minek ezt kockáztatni ? Amikor teljesen szét is lehet választani a feleket ? Ha valaki úgy viselkedik a másikkal, és ezután olvasni akarja a kommentjeit, akkor kérjen tőle elnézést, viselkedjen normálisan, és kérje a személyes tiltása törlését. NEM renitensek érdekében hoznak soha szabályokat. Mint írtam, más nagy fórumokon álalában az ilyeneket rövid úton elintézik, úgy hogy kivágják az x-edik gigszerje után. Ezzel "problem solved". Szóval ez a mostani gyakorlat olyan, mint amikor egy megtámadottnak lekötik a kezeit, hogy utána még vissza se tudjon ütni, vagy védekezni. Ez önmagában nonszensz eljárás. (ez már a 4. példa volt a jelenlegi visszás működés alátámasztására) Attól, hogy a letiltott olvashatja és írhat személyesen címzett hozzászólást a tiltónak, NEM a fórum lesz jobb, használhatóbb, hanem csak a visszaélés lehetőségeit adják az egyik fél kezébe. Mások, kívülről ide tévedők mindenki postjait látják, a tiltóét és a letiltottét is. Szóval ez a "rosszabb lesz a fórum" hozzáállás csak hoax. Se jobb, se rosszabb nem lesz fórum a vitás felek teljes szétválasztásától, csak a cirkuszok száma fog csökkenni, a moderátoroknak lesz jobb, na meg az olvasóknak is persze. Semmi rossz vagy ördögi nincs abban amit én kértem, és ez nem "cirkusz"... már ne is haragudj... :) Be kell vezetni, és nagyobb lesz a nyugalom. Ennyike... :)

Nekem ne szólogasson be a hátam mögött senki, nem véletlenül vagyok Leonidas nickkel... :)
Az ignore egy kényelmi funkció arra, hogy ne lásd az általad balfasznak vagy trollnak ítélt embert. Nem foglalkozol vele. Ergo nem zavar. Ha meg igen és látni akarod, akkor ne tedd oda és görgesd át. Ennyi.
Nem értem vergődésed. Simán félreérted a gomb funkcióját.
 
  • Tetszik
Reactions: papajoe

Leonidas

Well-Known Member
2019. október 16.
2 636
3 434
113
Az ignore egy kényelmi funkció arra, hogy ne lásd az általad balfasznak vagy trollnak ítélt embert. Nem foglalkozol vele. Ergo nem zavar. Ha meg igen és látni akarod, akkor ne tedd oda és görgesd át. Ennyi.
Nem értem vergődésed. Simán félreérted a gomb funkcióját.
Itt legfeljebb te vergődsz az értetlenségeddel. Másrészt nem azért csinálnak így sok fórumban, mert ez korrekt eljárás lenne, hanem ez az üzemeltetők kényelmét szolgálja, hogy ha valaki őket teszi tiltólistára, akkor is lássanak minden hozzászólást. De ezzel semmi gond, tehát a mostani általános gyakorlatot az oldal üzemeltetőinek maradna, úgy kéne ezt megcsinálni, tehát ők alapból látnak minden hozzászólást továbbra is.

Azt meg elárulom neked, hogy én olyan magas szinten szoktam beleszólni ilyen kérdésekbe, hogy banki online ügyfél oldalba is programozták be az észrevételeimet, ami egy nemzetközi bank, és a magyar leányvállaltnál nálunk senki nem is programozhat rá semmit. De volt olyan is, amikor 1,5 órán keresztül vették fel ennél a banknál a telefonos tanácsaimat, hogy a bank szolgáltatásait javítsák. Nem kis bankról beszélünk, de persze nem magyar. Azoktól elhúztam 15 éve, kínlódjon velük aki akar, meg akinek a rendszeres szívásra van igénye. Azóta csak röhögök rajtuk, mert rengeteg botrányuk volt már. És még-egyszer, vergődni meg te szoktál. Akinek ilyen a stílusa mint neked az magáért beszél. No további comment, de a cimboráidnak elhiszem hogy ez is megfelel.
 

Laci1970

Well-Known Member
2016. július 23.
1 781
3 235
113
Itt legfeljebb te vergődsz az értetlenségeddel. Másrészt nem azért csinálnak így sok fórumban, mert ez korrekt eljárás lenne, hanem ez az üzemeltetők kényelmét szolgálja, hogy ha valaki őket teszi tiltólistára, akkor is lássanak minden hozzászólást. De ezzel semmi gond, tehát a mostani általános gyakorlatot az oldal üzemeltetőinek maradna, úgy kéne ezt megcsinálni, tehát ők alapból látnak minden hozzászólást továbbra is.

Azt meg elárulom neked, hogy én olyan magas szinten szoktam beleszólni ilyen kérdésekbe, hogy banki online ügyfél oldalba is programozták be az észrevételeimet, ami egy nemzetközi bank, és a magyar leányvállaltnál nálunk senki nem is programozhat rá semmit. De volt olyan is, amikor 1,5 órán keresztül vették fel ennél a banknál a telefonos tanácsaimat, hogy a bank szolgáltatásait javítsák. Nem kis bankról beszélünk, de persze nem magyar. Azoktól elhúztam 15 éve, kínlódjon velük aki akar, meg akinek a rendszeres szívásra van igénye. Azóta csak röhögök rajtuk, mert rengeteg botrányuk volt már. És még-egyszer, vergődni meg te szoktál. Akinek ilyen a stílusa mint neked az magáért beszél. No további comment, de a cimboráidnak elhiszem hogy ez is megfelel.
Ez nem semmi. Most le kell hogy tiltsalak!! :) Csak vicceltem.
 
  • Tetszik
Reactions: Leonidas
M

molnibalage

Guest
Itt legfeljebb te vergődsz az értetlenségeddel. Másrészt nem azért csinálnak így sok fórumban, mert ez korrekt eljárás lenne, hanem ez az üzemeltetők kényelmét szolgálja, hogy ha valaki őket teszi tiltólistára, akkor is lássanak minden hozzászólást. De ezzel semmi gond, tehát a mostani általános gyakorlatot az oldal üzemeltetőinek maradna, úgy kéne ezt megcsinálni, tehát ők alapból látnak minden hozzászólást továbbra is.

Azt meg elárulom neked, hogy én olyan magas szinten szoktam beleszólni ilyen kérdésekbe, hogy banki online ügyfél oldalba is programozták be az észrevételeimet, ami egy nemzetközi bank, és a magyar leányvállaltnál nálunk senki nem is programozhat rá semmit. De volt olyan is, amikor 1,5 órán keresztül vették fel ennél a banknál a telefonos tanácsaimat, hogy a bank szolgáltatásait javítsák. Nem kis bankról beszélünk, de persze nem magyar. Azoktól elhúztam 15 éve, kínlódjon velük aki akar, meg akinek a rendszeres szívásra van igénye. Azóta csak röhögök rajtuk, mert rengeteg botrányuk volt már. És még-egyszer, vergődni meg te szoktál. Akinek ilyen a stílusa mint neked az magáért beszél. No további comment, de a cimboráidnak elhiszem hogy ez is megfelel.
Elárulom neked, hogy minden más fórumon így működik az ignore funkció. Az ignore szó jelentését lefordítsam esetleg, hogy felfogjad....?
 

Tcat

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
Moderátor
2009. április 27.
2 067
9 179
113
Az is egy alapvetően HIBÁS FÓRUMMOTOR MŰKÖDÉS, hogy bármelyik tagnak akit valaki a "Mellőzött tagok" listába tett, láthassa az ő hozzászólásait a topicban, és válaszolni tudjon neki, a háta mögött a tudta nélkül NÁSOK ELŐTT NYILVÁNOSAN irogathasson NEKI, és mindezt úgy, hogy a verbálisan megtámadottnak (pld. rajtam kívül amatőröknek) erről foggalma sincs, hogy mit művel az amúgy is tiltott személy vele a háta mögött. (ez bárhol a világon elfogadhatatlan működés, hogy valakit a tudta nélkül lehessen mások előtt vegzálni, úgy, hogy nem is sejti, és válaszolni sem tud rá).

Elvileg "legálisan" nem írhatott volna nekem most "rejsz felügyelő" ebben a topicban SEM !

Az ignore működésével nincs semmilyen hiba, ugyanúgy működik, mint más fórummotorokban. Pusztán kényelmi funkció. Ahogy molni is írta arra használható, hogy ne kelljen olvasnod azoknak a hozzászólásait, akikre valamiért pikkelsz / nem vagy kíváncsi. Ha akarod olvashatod, de alapból nem fognak megjelenni az ignoráltak hozzászólásai. Így azok sem, amikben esetleg megemlít. Ennyi, nem több.

Azaz a működését tekintve nem arról van szó, hogy:
  • az ignorálással X kommenter a saját tiltólistájára felvett Y kommenter bármiféle hozzászólásai jogát korlátozni tudná
  • az ignorált ne is láthassa annak a hozzászólásait aki ignorálta. (Pont fordítva működik, az ignoráló nem látja az ignoráltat.)

Csakhogy a tavaly tiltott 4 személy közül kettőt már feloldottam volna, de a hibás működés prezentálhatósága miatt nem nyúltam hozzájuk, ott vannak szintén "rejsz felügyelő"-vel együtt a "Mellőzött tagok" listában, de a róluk nem írja a fórummotor az említett 3 listába, hogy "Ignored Member", a lenyíló menüben IS értesít a hozzászólásaikról, a topicra kattintva látom minden hozzászólásukat

Ezen személyek esetén az ignorálás előtt esetleg nem állítottad be, hogy kapj értesítést a hozzászólásaikról? Azaz nem állítottál be rájuk követést korában?

-----

(rejsz felügyelő tegnapi kommentjét töröltem, mert felesleges személyeskedés volt.)
 

Leonidas

Well-Known Member
2019. október 16.
2 636
3 434
113
Elárulom neked, hogy minden más fórumon így működik az ignore funkció. Az ignore szó jelentését lefordítsam esetleg, hogy felfogjad....?
Figyelj, az sem érdekel engem ha látja azt amit írok, de a személynek címzett hozzászólás a nonszensz... :D:D:D Máshol persze lehet hogy azért nem foglalkoznak ezzel a kérdéssel, mert az ilyen figurákat mint ő addigra már hatszor kivágják mint macskát retyózni, mire egyáltalán eljutnának idáig. :D:D Ugye nem egyformák a fórumok, ahogy a bankok sem... :) De ez amit te csinálsz már unom. Mond azt, hogy te minden fejlesztésnek a kerékkötője vagy, amivel a renitenseket féken lehet tartani / fékezni lehet, és csak azért vagy hogy itt hogy kötözködj. :) (mert vannak olyanok akiknek még ez a javítás sem használna - azt meg mocskosul nem bírom, mint amikor valaki a szemembe, aztán még neki van nagy pofája és vádaskodik, ez konkrétan "rejsz felügyelő", "nomen est omen") Akkor legyen úgy, hogy látják egymás hozzászólásait, mind a kettő, csak többé címzetten idézve nem tud egyik sem írni a másiknak. Nekem így is jó lenne. :) Mint ahogy angelsoul is írta, vannak itt olyanok, akik a politikai meg a konto nézeteiket nyomva rendszeresen kötözködnek. Mondjuk "pöcshuszár" is panaszkodott erre, hogy ő is volt már mindenféle "ügynök" itt a fórumon... :rolleyes::D:D:D:D Lehet hogy ezért tiltott le téged is ? :) Úgy gondolom bőőőven kitárgyaltuk a javaslatom témáját, én persze bőséges kézzelfogható indoklást is aedtam a javaslatomhoz, többféle kivitelezéshez is, úgy is hogy az oldal moderátorainak a legkényelmesebb legyen, tehát ők alapból MINDENKIT látnának továbbra is, azokat is, akik esetleg őket tiltották. (nem kell nyomogatniuk semmit hogy mindent lássanak, ez alap a részükre). Szóval itt fejeztem be a javaslataim kitárgyalását, mint nemrég az Iráni topicban a horizonton túli radart. Nem haragszom én rád, csak nagyon nem értünk egyet. Ez van :)
 

Leonidas

Well-Known Member
2019. október 16.
2 636
3 434
113
Ezen személyek esetén az ignorálás előtt esetleg nem állítottad be, hogy kapj értesítést a hozzászólásaikról? Azaz nem állítottál be rájuk követést korában?

-----

(rejsz felügyelő tegnapi kommentjét töröltem, mert felesleges személyeskedés volt.)
Köszönöm a törlését a kommentnek. Kizárólag javaslatok miatt írtam, nem másért, de az ilyen személyeskedés / személy ellni támadásnak (különösen többszöri alkalom után) konzekvenciájának kell lennie.

Sokféle motor módosítási javaslatot tettem, szerintem érdemes rajta elgondolkozni, egy moderátoroknak is kényelmes változatán

Én nem szoktam követni senkit, a jövőben sem fogok. Én csak topicokat követek. :) Részemről a témát a lezártam. A fórummotor rosszul működött, ez tény, de nem foglalkozom tovább a kérdéssel. Kettő tiltást törlök és újra rakok, kettőt pedig törlök.

Véleményem szerint semmit nem javít a fórumon, ha csak az egyik oldalon van korlátozás. Értelme sincs, ezért nem is foglalkozik vele egyik renitens sem, a visszatartó ereje pedig nulla... :) (mint ahogy most esetemben látható példa is ezt nagyon jól vizualizálta... :) a javaslatom figyelembevételével bezáródna ez a lehetőség)
 

Leonidas

Well-Known Member
2019. október 16.
2 636
3 434
113
Az "ignore" a lusta ember egérgörgője.
Az "ignore" a véleményfasiszták pörölye.
Náci, kirekesztő és súlyosan trollofób... elfogadónak és toleránsnak kell lenni. :p
Azért szórják ki azokat a fórumokról akikkel végképp nem tudnak mit kezdeni, mert annyira antikulturálisak, és/vagy acsarkodóak ? Vagy csak unják az elmeroggyantakat... :p Egy idézet, aztán most már tényleg pontot teszek a témára végleg a részemről, mindenkinek köszönöm a türelmet:
"Lehetsz bármennyire kitartó és lelkes, lehetnek bármennyire meggyőzőek az érveid, akkor sem tudsz fényt gyújtani ott, ahol ragaszkodnak a sötétséghez" :p
Ezt most egyáltalán nem a fórum üzemeltetőinek írom, semennyire, mert ugye itt elolvasták a fejlesztési javaslataimat, a hibáról szóló észrevételem, nem vegzáltak, a többivel meg én nem foglalkozom, hogyan döntenek a javaslataimmal. Az az ő dolguk.
Ez az idézet a teljesen az olyanokról szól, mint pld. a konteosok, persze nem mind abból sem, ami annak látszik, mert mindig vannak ronda összeesküvések, ez tény. Az idézett szöveg szerzője ismeretlen, a facebookon írták. (na az is egy elég gázos hely, de néha van érték a szemétdombon is - ez most egy saját rögtönzött meglátás :p)
 
R

rejsz felügyelő

Guest
Látom rejsz felügyelő lázasan válaszolgat nekem, annak ellenére, hogy ELVILEG NEM IS LÁTHATNÁ AMIT ÍROK... :D:D
Azt gondolná az ember hogy bő 15 év minőségi fórumozás után nem okoz gondot az ignore funkció pontos definíciójának kikeresése.

Az előzményeket mindenki vissza tudja keresni:
https://forum.htka.hu/threads/biztpol-szíriai-helyzet.396/page-3647#post-608768

https://forum.htka.hu/threads/biztpol-szíriai-helyzet.396/page-3667#post-629270
Ezután jött tőled néhány elég szaftos privát üzenet. Mindezek után még van képed saját magadat beállítani áldozatként. Kizárólag emiatt reagáltam ebben a topikban.

Mit érdekel téged a letiltottak mit nyávognak a hátad mögött?
Én jórészt az egész narancstálib meg KGB társaságot letiltottam, maradtak a szakértők, akiktől tudok tanulni - a fórum így használható. Mert sajna van egy réteg,akik full hülyék a haditechnikához, csak a politikai nézeteiket meg konteóikat járnak ide hinteni - letiltásuk semmiféle hiányt nem jelent. Gyakorlatilag a betelefonálós műsor nyuggereinek szintjét hozzák. Ignore on és kész.
Döntsd el mit akarsz itt - vitázni céltalanul vagy értelmesekkel beszélgetni.
Ez a komment egy kicsit vicces, tekintve hogy az általad beidézett kolléga azzal kezdte az itteni pályafutását hogy minősíthetetlen stílusban acsargott mindenkivel aki nem értett vele egyet, és tolta a belpolt orrba-szájba. Meg is kapta érte a jutalmát, 2 hónap bann formájában.
(rejsz felügyelő tegnapi kommentjét töröltem, mert felesleges személyeskedés volt.)
Megértettem és jogosnak tartom.
Az "ignore" a lusta ember egérgörgője.
Az "ignore" a véleményfasiszták pörölye.
Náci, kirekesztő és súlyosan trollofób... elfogadónak és toleránsnak kell lenni. :p
Számomra ez az ignore-dolog pont olyan mint a safe space intézménye. Sosem használom, még panoznál sem.
 
  • Tetszik
Reactions: notaricon

arbalest

Well-Known Member
2011. január 11.
8 236
17 117
113
Van egy fura dolog a Témák követésében. Jobban pörgő topikot, pl biztpol Kína rendre elfelejti, nem értesít, akár naponta többször is ledobja, míg ritkábbat, pl Ausztrália, vagy a Távol-Kelet topikot több nap, akár egy hét inaktivitás után is követ, és értesít az oldal.
 
  • Tetszik
Reactions: pöcshuszár

angelsoul

Well-Known Member
2016. február 13.
2 315
13 368
113
Van egy fura dolog a Témák követésében. Jobban pörgő topikot, pl biztpol Kína rendre elfelejti, nem értesít, akár naponta többször is ledobja, míg ritkábbat, pl Ausztrália, vagy a Távol-Kelet topikot több nap, akár egy hét inaktivitás után is követ, és értesít az oldal.

A kínai fül vírusos...
 
  • Tetszik
Reactions: Leonidas

boki

Well-Known Member
2012. május 18.
47 731
80 571
113
Kéretik az F-35 topik tisztítása, tele van szemetelve biztpolos propagandával.
 
  • Tetszik
Reactions: fip7
Status
Not open for further replies.