Járványok, fertőzések

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

  • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

    • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
    • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

    Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

    Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
24 561
80 920
113
Cibet macska miatt lehet osszefugges? Nah, jó macskatartast otthonra a kozeljovoben.
Annyi üzemanyaguk van, hogy tortákat küldözgetnek az óceánon át? :)

De most tényleg, rakat meló van az emberekkel, Európában a tesztek kielemzésére sincs elég kapacitás, de Kínában még a macskák elemzésére is futja.
 

Nemerson

Well-Known Member
2018. február 17.
8 679
34 573
113
Csapágyasnak van elmaszkírozva, de most megint kimondattak vele egy-két "érdekes" gondolatot...
Adatfeldolgozás miatt bizony pöröghetnek a szuperszámítógépek a hegyek gyomrában.
..
Ez az ürge nemcsak maszkírozza magát csapágyasnak de még egypár kereke is hiányzik a felsőbb régióban.
 

Flexus

Well-Known Member
2018. március 16.
1 374
4 903
113
Ez az ürge nemcsak maszkírozza magát csapágyasnak de még egypár kereke is hiányzik a felsőbb régióban.
Pár évtizeddel ezelőtt nehezebb dolga volt a laposföld és chemtrail hívőknek, ma már egyszerű. Ha holnap csinálok egy ilyen videót arról, hogy a kutyaszar fejre kenése megállítja a hajhullást , sőt visszanöveszti a hajat a kopaszoknak, csak a gonosz ...... eltitkolja/kinyírja azokat akik ezt elmondhatják (tetszőlegesen behelyettesíthető CIA, KGB, TEK, Orbán, stb.) akkor a jövő hétre megoldódna a kutyaszar kérdés a világ nagyvárosaiban, viszont kurva büdös lenne a metrón.
 

blogen

Well-Known Member
2010. április 20.
15 993
26 477
113
Az elmúlt nyolc nap növekedési átlaga a halálozásoknál tizenöt százalékos. Nos, egyáltalán nem örülhetünk, csúnya lesz ha folytatódik a trend és miért ne tenné!
(a március elsejéhez írt számok csak a becslés hozzávetőleges arányait mutatják, tehát egy halottra juthat 220-250 összes fertőzött. Ekkor természetesen még nem volt regisztrált halottunk és a potenciális fertőzöttek száma sem volt becsülhető, mert a fertőzés még esetlges fázisban volt, ahol a puszta véletlen határozta meg a fertőzöttek számát!)
becs.png


Húsvétkor konkrét kijárási tilalom kell!

Mivel amúgyis négynapos ünnep, ezért csak az állam működése és lakosság ellátása szempontjából kiemelten fontos üzemek (amik eddig is és ahová katonákat küldtek) dolgozói mehetnek munkába a rendvédelmi szervek és az eü. dolgozók mellett, mindenki másnak otthon kell maradnia valahogy úgy, hogy:

Április 09. csütörtök délután háromtól mindenki más már csak hazamehet és onnan sehova április 14. kedd, hajnali háromig.

Különben nagyon, nagyon baszhatjuk. Ez a tizenöt százalékos átlagos növekedés nagyon rosszul néz ki! Elvben a karanténintézkedések miatt lassan elkezdene csökkenni, mondjuk április húszra talán +12 százalékra, majd harmincra esetleg +10 százalékra, de csak akkor, ha nem következik be semmilyen tényező, ami növelné a kontaktsűrűséget. Ha bekövetkezik, akkor a növekedés tizenöt százaléknál is rosszabb lehet április végére és egyszer csak olyan helyzetben találjuk magunkat, mint a nyugati liberális demokráciák Svédországtól Belgiumig, ahol nem vették komolyan a karanténintézkedéseket, mert azon agyaltak, hogy az egyéni jogokat mennyire NE korlátozzák abban a jó helyzetben, amiben éppen vannak. Aztán az a jó helyzet napok alatt foszlott semmivé!
 

neptun892

Well-Known Member
2016. augusztus 13.
304
484
63
Jelentés, amely szerint az ózon autohemoterápia gyógyítja a Covid-19-et

Dr. Robert J. Rowen

Március 30., 23:10


Csak kaptam. Az ózon visszafordítja a kritikus betegségben szenvedő betegeket Kínában, és nagyon gyorsan.Ha lehetőséget kapnék, szilárdan hiszem, hogy néhány hét múlva véget vethetünk ennek a rémálomnak, és helyreállíthatjuk a gazdaságot.

Az észrevételeim zárójelben vannak []

Az ózon autohemoterápia - új kísérlet a koronavírusos tüdőgyulladás gyógyításáról.

A beteg nem: férfi, 56 éves. A láz tünet miatt kórházba küldték. Az új koronavírus nukleinsavtesztje pozitív volt, PaO2 74,8 mmHg [Rowen megjegyzés: ez a szám, 74,8 súlyosan beteg tüdőt jelez. A számnak 100-nak kell lennie] 80,43 oxigén-index, SaO2 95% [99-100%], Mellkasi CT: őrölt üveg átlátszatlansága [tényleg nagyon rossz]. A beteg kritikus páciens volt.

A szakértői konzultációs csoport úgy döntött, hogy az ózon autohemoterápiát alkalmazza az alábbiak szerint: 30 ug / ml ózonkoncentráció, 100 ml vért vegyen le a páciensből, és keverje össze a vért az ózonnal, majd a vért juttassa vissza a testbe. Az index 3 óra elteltével, PaO2 99,2mmHg [kiemelkedő javulás, csak 3 óra alatt], az oxigénellátási index 132,3, SaO2 98% [ez a vér telítettsége. 98% nagyon jó]. A beteg jól érezte magát, és enyhült a tünete. [Nem rossz a kritikus beteg számára]

Az ózon autohemoterápia 10 átadása után, PaO2 134mmHg, oxigén-index 462, SaO2 100% (2LPM oxigénáram orrcső oxigénkezelésben)

Elv:

1. Az ózon inaktiválja a vírust és a baktériumokat.

2. Javítsa a test hipoxiáját

3. Az immunrendszer stimulálása és szabályozása

Az összes ózon autohemoterápiás kezelésben részesülő beteg felépült.

1 kritikus beteg kapott 10 pass ózon autohemoterápiás kezelést. Nagyon jól érezte magát, az index javult és helyreállt.

1 kritikus beteg, 2 átengedett ózon autohemoterápiás kezelést kapott, és a normál beteghez képest javult. Teljesen felépült.

1 normál beteg kapott egy pass ózon autohemoterápiás kezelést. Teljesen felépült.

1 normál beteg kapott egy pass ózon autohemoterápiás kezelést. Teljesen felépült.

A fenti információkat Dr. Shi Kemei a Tianjin orvosi egyetem második kórházából, Kína Tianjin-ből nyújtotta.

[Rowen megjegyzése: Véleményem szerint rosszindulatú, hogy a rendszerünk, a betegségfenntartó rendszer és a tömegtájékoztató eszközök teljesen elhalgatták a világ legsikerebb terápiáját. Uralkodóinkat megvásárolják. (Személyes véleményem)

Számomra egy csomag könyörtelen gengszterekkel foglalkoznak, akik eltérítették az amerikai orvostudományt, és így vérpénzt generálnak az ÖN kockázatára és költségére, vagy az életeitekre és pénztárcáira, most pedig megélhetésére. Kérjük, adja át ezt az információt a helyi média, a tömegtájékoztató eszközök, a talk show házigazdák és egyebek számára. Ma hallottam Mark Levine-t, egy konzervatív beszélgetés show-házigazdát, aki megtámadta Bernie Sanders-t, mert Bernie kritizálta a Pharma-t. Utálom a szocialista politikákat. De a Pharma gonosz, és Sandersnek minden bizonnyal van ismerete ebben a kérdésben. Levine tudatlanul azt mondta, hogy a csodák a Pharma segítségére kerülnek és számtalan életet mentnek meg oltással, és hogy támogatnunk kell a Pharma-t és dicsérnünk kell az ipart. Nem tudtam hinni a fülemnek. Megbocsáthatok neki. Csak nem tudja. De jobban tudnia kellene, mielőtt a közönség előtt beszélne az oltásról. Ez az Ő kötelessége. Talán néhányan hozzá tudnak jutni az erről szóló hírekhez. Talán néhány eljuthat más nagyobb talk show-hoz vagy a rádió házigazdáihoz. Kérlek próbáld meg.

Van egy gyógymód a COVID-re. Gyors, egyszerű, alapvetően 100% -ban biztonságos. És az alkalmazott módszertől függően meglehetősen olcsó lehet. Eddig minden beteg, akiről hallottam, aki ózonterápiát kapott ennek a betegségnek az ideje alatt, ideértve a két kritikus beteg beteget is, felépültek.

[Ez az előzetes jelentés pontosan tükrözi a havi YouTube-videómet, amelyben elmondja, mi történne, ha az ózonterápia megfelelne a COVID-nek.]

https://www.youtube.com/watch?v=g-jDbCuD8Zk&t=18s

Forráás: https://www.paulcraigroberts.org/2020/04/02/a-report-that-ozone-autohemotherapy-cures-covid-19/
 
T

Törölt tag 008

Guest
Azt azért majd árulják el hova akarnak a sok százezer embernek új melót adni... Ha nem lesz autoipar egy ideig (minimum 2 év) hol fog a sok ember dolgozni?? Recsken a kőfejtőbe?? Vagy elkezdünk rizst termelni azbalföldön? Magyarország és amúgy szinte a világ gazdasága a hatalmas ujauto eladásra épül. Minden. Ehhez kapcsolódik minden. Meg a bankok hitelkihelyezese is... Szóval lehet itt menősködni hogy mindenkinek lesz munkája de ez nem valós... Szóval bármennyire is kemény srácok vannak arrafelé, kénytelenek lesznek ha nem tér magához rövid időn belül a gyártás valamilyen alapjovedelmet adni, mert egész egyszerűen éhezés lesz... És tudjuk hogy mire képes pl az az ember akinek otthon éheznek a gyerekei... KB bármire..
Teljesen egyetértek veled nem értem O.V hozzáállását ehez a kérdéshez.
New Deal szerűség. Nem termelő infra építése + állami alkalmazottak.
Van autópálya, híd, közmű építési lehetőség bőven
+ Kardigán megmondta, hogy ha csillapodik a kung-flu küldi újra a zombikat, ergó rendvédelem kell a határra.
+ Talán kerítés is a romulán határra
+ egészségügy fel tudna szívni még csomó embert (mondjuk ez nehezebb mert ugye szakképesítés kell, de a külföldről hazajötteknek lesz helye)
+ hadiipar
+ hadi fejlesztések
+amúgy is vannak itthon egyéb fejlesztések

Honnan lesz rá pénz? Hát ugyanonnan ahonnan segílykére.
A különbség, ha 1 embernek fizetést adsz, annak megmarad a munkaértéke + a munkájával további embereknek ad munkát.
Ha 1 embernek segílykét adsz akkor csökken a munkaértéke és nem ad másoknak munkát sőt, ha elkezd unatkozni még gondot is okoz.

1x Viktor már megmutatta, hogy ő ezt a munka alapú társadalmat részesíti előnyben szóval valószínűleg ez lesz.

A pletyka, hogy az állam pénzt nyom vállalatokba, tulajdonrészért cserébe. Mielőtt valaki Kínát vagy kommunizmust kiáltana, csak szólok, hogy 2008-ban pontosan ugyanezzel a módszerrel stabilizálta az USA a nagy cégeit. Pár évvel később profittal adta el ezeket a tulajdonrészeket.

Nem kell kitalálni a spanyolvigazt, az amcsik már kitalálták többször is. Ezúttal legyünk mi is nagyok és ne kommunisták!
 

blogen

Well-Known Member
2010. április 20.
15 993
26 477
113
Így látom a húsvét következményeit a halálozásokra április hónapban (maguk a görbék az összes fertőzöttre is igazak lesznek a skála nélkül):
husvet.png

alacsony = szigorúan betartatott kijárási tilalom miatt mindenki kötelezően otthon marad, nincs ünnep.
optimista = csak a jelenlegi kijárási korlátozások és a többség fegyelmezetten viselkedik, de úgy 10-15 százaléka az embereknek kimozdul otthonról látogatóba valahova.
pesszimista = csak a jelenlegi kijárási korlátozások és egy szignifikáns kisebbség, úgy huszonöt százalék meglátogatja a legszűkebb családját és kevesen, úgy öt százalék pedig locsolkodni is megy.
 
  • Tetszik
Reactions: SilvioD

milagro

Well-Known Member
2019. szeptember 28.
11 781
25 331
113
Ez az ürge nemcsak maszkírozza magát csapágyasnak de még egypár kereke is hiányzik a felsőbb régióban.

Pár évtizeddel ezelőtt nehezebb dolga volt a laposföld és chemtrail hívőknek, ma már egyszerű. Ha holnap csinálok egy ilyen videót arról, hogy a kutyaszar fejre kenése megállítja a hajhullást , sőt visszanöveszti a hajat a kopaszoknak, csak a gonosz ...... eltitkolja/kinyírja azokat akik ezt elmondhatják (tetszőlegesen behelyettesíthető CIA, KGB, TEK, Orbán, stb.) akkor a jövő hétre megoldódna a kutyaszar kérdés a világ nagyvárosaiban, viszont kurva büdös lenne a metrón.

Fiúk. Amit írtok, az igaz lehet, csak hogy nem ez volt a lényeg belőle. És annál remélem összetettebbek vagytok, hogy szét tudjátok szálazni a dezinformációt a nem dezinformációtól!
..
Itt az EU-ban nem olyan világ van, hogy bármit ki lehet mondatni bárkivel! Vannak olyan dolgok, amit csak "bolondok" emelhetnek be a közbeszéd-térbe!
Ez nem Oroszország, ahol a miniszterelnök nyilatkozik, nyilatkozhat a földönkívüliekről, meg fekete projektekről!
..
Itt egy következő friss hír, mai!
https://888.hu/amerika-london-pariz...tralia-az-osszes-kulfoldit-hazakuldi-4240390/
"Az ausztrál kormány arra kér minden külföldit – több mint kétmillió embert -, hogy a lehető leggyorsabban hagyja el az országot, miután az új koronavírus-járvány miatt jelentős gazdasági visszaesés és munkanélküliség várható az államban."
..
Ha még ezek után sem világos a lényeg számotokra, akkor kár is nekem felhívni erre a figyelmet unos-untalan! Akkor tényleg elegendő delejesként vizslatni a számokat naphosszat, amiket ELÉD TESZNEK, hogy csámcsogj és számolgass, és ne figyelj!
..
Ez nem egy influenza járvány, hanem egy hibrid operáció. Hadművelet!
Meghatározott célkitűzésekkel, közbeeső manőverekkel, elterelő mozdulatokkal.
HÁBORÚ VAN!
ÉBRESZTŐ!
 

tonyo

Well-Known Member
2017. június 23.
5 371
7 842
113
New Deal szerűség. Nem termelő infra építése + állami alkalmazottak.
Van autópálya, híd, közmű építési lehetőség bőven
+ Kardigán megmondta, hogy ha csillapodik a kung-flu küldi újra a zombikat, ergó rendvédelem kell a határra.
+ Talán kerítés is a romulán határra
+ egészségügy fel tudna szívni még csomó embert (mondjuk ez nehezebb mert ugye szakképesítés kell, de a külföldről hazajötteknek lesz helye)
+ hadiipar
+ hadi fejlesztések
+amúgy is vannak itthon egyéb fejlesztések

Honnan lesz rá pénz? Hát ugyanonnan ahonnan segílykére.
A különbség, ha 1 embernek fizetést adsz, annak megmarad a munkaértéke + a munkájával további embereknek ad munkát.
Ha 1 embernek segílykét adsz akkor csökken a munkaértéke és nem ad másoknak munkát sőt, ha elkezd unatkozni még gondot is okoz.

1x Viktor már megmutatta, hogy ő ezt a munka alapú társadalmat részesíti előnyben szóval valószínűleg ez lesz.

A pletyka, hogy az állam pénzt nyom vállalatokba, tulajdonrészért cserébe. Mielőtt valaki Kínát vagy kommunizmust kiáltana, csak szólok, hogy 2008-ban pontosan ugyanezzel a módszerrel stabilizálta az USA a nagy cégeit. Pár évvel később profittal adta el ezeket a tulajdonrészeket.

Nem kell kitalálni a spanyolvigazt, az amcsik már kitalálták többször is. Ezúttal legyünk mi is nagyok és ne kommunisták!
A baj ezzel hogy várhatóan több lesz a munkanélküli mint amennyi ember kelleni fog ezekhez a beruházásokhoz.
Továbbá a gond az hogy mivel az emberek pénztárcája ki fog merülni így várhatóan a gazdaság is lassabban indulna be. Nincs pénz nincs költés, vásárlás. Ja infláció meg sprilálba megyünk azáltal hogy pénzt hagyunk az embereknél. Kicsit gondoljuk át.
Ha nyugaton lecseng a járvány szép lassan fokozatosan fognak visszatérni. Ha még mi nem fogunk lépni megint csak ott leszünk hogy ismét többen fognak innét dobbantani v akik 'haza érték" mint a puska golyó úgy fognak viszahúzni nyugatra.
 

milagro

Well-Known Member
2019. szeptember 28.
11 781
25 331
113
Így látom a húsvét következményeit a halálozásokra április hónapban (maguk a görbék az összes fertőzöttre is igazak lesznek a skála nélkül):
husvet.png

alacsony = szigorúan betartatott kijárási tilalom miatt mindenki kötelezően otthon marad, nincs ünnep.
optimista = csak a jelenlegi kijárási korlátozások és a többség fegyelmezetten viselkedik, de úgy 10-15 százaléka az embereknek kimozdul otthonról látogatóba valahova.
pesszimista = csak a jelenlegi kijárási korlátozások és egy szignifikáns kisebbség, úgy huszonöt százalék meglátogatja a legszűkebb családját és kevesen, úgy öt százalék pedig locsolkodni is megy.

Annyi halott lesz bemutatva, amennyi szükséges! Se több, se kevesebb! Értelmetlen tippelni!
 

milagro

Well-Known Member
2019. szeptember 28.
11 781
25 331
113
Azt azért majd árulják el hova akarnak a sok százezer embernek új melót adni... Ha nem lesz autoipar egy ideig (minimum 2 év) hol fog a sok ember dolgozni?? Recsken a kőfejtőbe?? Vagy elkezdünk rizst termelni azbalföldön? Magyarország és amúgy szinte a világ gazdasága a hatalmas ujauto eladásra épül. Minden. Ehhez kapcsolódik minden. Meg a bankok hitelkihelyezese is... Szóval lehet itt menősködni hogy mindenkinek lesz munkája de ez nem valós... Szóval bármennyire is kemény srácok vannak arrafelé, kénytelenek lesznek ha nem tér magához rövid időn belül a gyártás valamilyen alapjovedelmet adni, mert egész egyszerűen éhezés lesz... És tudjuk hogy mire képes pl az az ember akinek otthon éheznek a gyerekei... KB bármire..

A hadseregben & rendvédelemben!
 

blogen

Well-Known Member
2010. április 20.
15 993
26 477
113
A baj ezzel hogy várhatóan több lesz a munkanélküli mint amennyi ember kelleni fog ezekhez a beruházásokhoz.
Továbbá a gond az hogy mivel az emberek pénztárcája ki fog merülni így várhatóan a gazdaság is lassabban indulna be. Nincs pénz nincs költés, vásárlás. Ja infláció meg sprilálba megyünk azáltal hogy pénzt hagyunk az embereknél. Kicsit gondoljuk át.
Ha nyugaton lecseng a járvány szép lassan fokozatosan fognak visszatérni. Ha még mi nem fogunk lépni megint csak ott leszünk hogy ismét többen fognak innét dobbantani v akik 'haza érték" mint a puska golyó úgy fognak viszahúzni nyugatra.
Igen és éppen ezért nyárig semmilyen gazdaságmentés nem indokolt, mert elpazarolt pénz, hiszen nincs hova menteni jelenleg. Mondjuk kidobnak az ablakon ezermilliárdot május végéig és akkor még mindig ugyanúgy nem látjuk, nemhogy a gazdaság újraindulásának lehetőségét, de a járvány végét sem, viszont már ellőtük a puskaporunk javát! Amikor majd ősszel, vagy jövőre valamikor aktuális lesz a gazdaság beindítása már nem lesz miből, mert nem lesz tartalékunk és gazdasági lehetőségünk erre!

Nem a hét szűk esztendő első hónapjaiban kell felélni az összes félretett készletet!
 

Allesmor Obranna

Well-Known Member
2010. április 30.
13 085
60 171
113
Jelentés, amely szerint az ózon autohemoterápia gyógyítja a Covid-19-et

Dr. Robert J. Rowen

Március 30., 23:10


Csak kaptam. Az ózon visszafordítja a kritikus betegségben szenvedő betegeket Kínában, és nagyon gyorsan.Ha lehetőséget kapnék, szilárdan hiszem, hogy néhány hét múlva véget vethetünk ennek a rémálomnak, és helyreállíthatjuk a gazdaságot.

Az észrevételeim zárójelben vannak []

Az ózon autohemoterápia - új kísérlet a koronavírusos tüdőgyulladás gyógyításáról.

A beteg nem: férfi, 56 éves. A láz tünet miatt kórházba küldték. Az új koronavírus nukleinsavtesztje pozitív volt, PaO2 74,8 mmHg [Rowen megjegyzés: ez a szám, 74,8 súlyosan beteg tüdőt jelez. A számnak 100-nak kell lennie] 80,43 oxigén-index, SaO2 95% [99-100%], Mellkasi CT: őrölt üveg átlátszatlansága [tényleg nagyon rossz]. A beteg kritikus páciens volt.

A szakértői konzultációs csoport úgy döntött, hogy az ózon autohemoterápiát alkalmazza az alábbiak szerint: 30 ug / ml ózonkoncentráció, 100 ml vért vegyen le a páciensből, és keverje össze a vért az ózonnal, majd a vért juttassa vissza a testbe. Az index 3 óra elteltével, PaO2 99,2mmHg [kiemelkedő javulás, csak 3 óra alatt], az oxigénellátási index 132,3, SaO2 98% [ez a vér telítettsége. 98% nagyon jó]. A beteg jól érezte magát, és enyhült a tünete. [Nem rossz a kritikus beteg számára]

Az ózon autohemoterápia 10 átadása után, PaO2 134mmHg, oxigén-index 462, SaO2 100% (2LPM oxigénáram orrcső oxigénkezelésben)

Elv:

1. Az ózon inaktiválja a vírust és a baktériumokat.

2. Javítsa a test hipoxiáját

3. Az immunrendszer stimulálása és szabályozása

Az összes ózon autohemoterápiás kezelésben részesülő beteg felépült.

1 kritikus beteg kapott 10 pass ózon autohemoterápiás kezelést. Nagyon jól érezte magát, az index javult és helyreállt.

1 kritikus beteg, 2 átengedett ózon autohemoterápiás kezelést kapott, és a normál beteghez képest javult. Teljesen felépült.

1 normál beteg kapott egy pass ózon autohemoterápiás kezelést. Teljesen felépült.

1 normál beteg kapott egy pass ózon autohemoterápiás kezelést. Teljesen felépült.

A fenti információkat Dr. Shi Kemei a Tianjin orvosi egyetem második kórházából, Kína Tianjin-ből nyújtotta.

[Rowen megjegyzése: Véleményem szerint rosszindulatú, hogy a rendszerünk, a betegségfenntartó rendszer és a tömegtájékoztató eszközök teljesen elhalgatták a világ legsikerebb terápiáját. Uralkodóinkat megvásárolják. (Személyes véleményem)

Számomra egy csomag könyörtelen gengszterekkel foglalkoznak, akik eltérítették az amerikai orvostudományt, és így vérpénzt generálnak az ÖN kockázatára és költségére, vagy az életeitekre és pénztárcáira, most pedig megélhetésére. Kérjük, adja át ezt az információt a helyi média, a tömegtájékoztató eszközök, a talk show házigazdák és egyebek számára. Ma hallottam Mark Levine-t, egy konzervatív beszélgetés show-házigazdát, aki megtámadta Bernie Sanders-t, mert Bernie kritizálta a Pharma-t. Utálom a szocialista politikákat. De a Pharma gonosz, és Sandersnek minden bizonnyal van ismerete ebben a kérdésben. Levine tudatlanul azt mondta, hogy a csodák a Pharma segítségére kerülnek és számtalan életet mentnek meg oltással, és hogy támogatnunk kell a Pharma-t és dicsérnünk kell az ipart. Nem tudtam hinni a fülemnek. Megbocsáthatok neki. Csak nem tudja. De jobban tudnia kellene, mielőtt a közönség előtt beszélne az oltásról. Ez az Ő kötelessége. Talán néhányan hozzá tudnak jutni az erről szóló hírekhez. Talán néhány eljuthat más nagyobb talk show-hoz vagy a rádió házigazdáihoz. Kérlek próbáld meg.

Van egy gyógymód a COVID-re. Gyors, egyszerű, alapvetően 100% -ban biztonságos. És az alkalmazott módszertől függően meglehetősen olcsó lehet. Eddig minden beteg, akiről hallottam, aki ózonterápiát kapott ennek a betegségnek az ideje alatt, ideértve a két kritikus beteg beteget is, felépültek.

[Ez az előzetes jelentés pontosan tükrözi a havi YouTube-videómet, amelyben elmondja, mi történne, ha az ózonterápia megfelelne a COVID-nek.]

https://www.youtube.com/watch?v=g-jDbCuD8Zk&t=18s

Forráás: https://www.paulcraigroberts.org/2020/04/02/a-report-that-ozone-autohemotherapy-cures-covid-19/

Ez most valami Google fordítós szöveg?

Az ózon kiváló fertőtlenítő és vírusölő is lehet, de egyúttal erősen roncsolhatja magát a tüdőt is és a szabad gyökök generálásával rákkeltő hatása is van.

Az ózon autohemoterápia ahogy én látom, meg kb a homeopátia szintjén van. Egy normális magyar nyelven írott oldal se hozza, csak google fordítós rettenetek, tele logikátlan összefüggésekkel.

https://hu.northernillinoishealthplan.com/autogemoterapija-chto-jeto-takoe.htm
 
T

Törölt tag 008

Guest
Így látom a húsvét következményeit a halálozásokra április hónapban (maguk a görbék az összes fertőzöttre is igazak lesznek a skála nélkül):
husvet.png

alacsony = szigorúan betartatott kijárási tilalom miatt mindenki kötelezően otthon marad, nincs ünnep.
optimista = csak a jelenlegi kijárási korlátozások és a többség fegyelmezetten viselkedik, de úgy 10-15 százaléka az embereknek kimozdul otthonról látogatóba valahova.
pesszimista = csak a jelenlegi kijárási korlátozások és egy szignifikáns kisebbség, úgy huszonöt százalék meglátogatja a legszűkebb családját és kevesen, úgy öt százalék pedig locsolkodni is megy.
Beleszámoltad kariger embertömörítő hadműveletét is? Mert az pont húsvétkor fejti majd ki a hatását.
 

milagro

Well-Known Member
2019. szeptember 28.
11 781
25 331
113
OFF

:D:D:D:D Most megnéztem egyszer. Én végig röhögtem, mert ezt az agymenést amit ez levág... (tényleg olyan agymenők stílusban van :D) Szóval... van a háttérben egy rakás tipikusan jellemző tünet, mint minden baromság összekombinálása, amikhez "természetesen" egy szikrát sem ért hozzá a gyakorlatban, így azt sem tudja miről beszél... :D (aki ért hozzá csinálja, aki nem ért hozzá az oktatja :)) A zsidó szálnak is meg kell benne jelennie, anélkül nincs is összeesküvés elmélet... :D (ha nincs benne megemlítve, még a "hívők" is megkérdőjelezik :)) Ha megkérném rá így élőben, hogy magyarázza már el a technológiák lényegét, az 5G kommunikáción kívül egy rakás másikat, a kínai kémkedő chipeket, csak hebegne habogna magyarázna piros fejjel, mint egy zavarba hozott kamasz, mert technikai tudása az nincs, csak az "azt hallottam..." van. :eek::rolleyes::D:D Kb. olyan 2 éves gyerek szinten van, aki mindent megjegyez amit a felnőttek mondanak, mindent "lefilmez" amit lát tőlük, aztán később a játéknál ismételgeti, utánozza őket, persze fogalma sincs mit mond, mi az értelme, és arról sem, amit csinál, csak utánozza a felnőtteket, mert ez van az automata tanulási programjában. :) Persze, marha-nagy disznóságok, csalások, aljasságok is előfordulnak a világban, én is mutattam már ilyeneket, de ez a csávó csak álmodozik, fantáziál. :D Ha 5-6 éves lenne, nem is lenne vele semmi gond, mert ez akkor jellemző a gyerekekre. De ennyi idősen mint Ő ??? Talán megragadt szellemileg abban a korban. Olyan egyszerű dolgok valók neki, mint az íjak amiket mutogat, ezeket még tudja követni ésszel. De ha egy elektronikába kéne neki belenyúlni javítani, vagy program kódba, csak nézne mint borjú az új kapura... :D Ha lenne tehetsége a humorhoz, elmehetne a dumaszínházba... ha lenne... Na de annyi nincsen neki... Így marad neki a zavaros agymenés...:D:D Egyszer megnéztem ezt is. :)

Ennyi erővel ezt is megnézhettem volna, ezen legalább nagyokat lehet röhögni. :)

ON

Majd nehogy eljöjjön az az idő, amikor örülnél neki, ha lenne íjad... Mert az elektronikát b@szhatod!
 

Ratamahata

Well-Known Member
2018. december 1.
1 211
4 414
113
New Deal szerűség. Nem termelő infra építése + állami alkalmazottak.
Van autópálya, híd, közmű építési lehetőség bőven
+ Kardigán megmondta, hogy ha csillapodik a kung-flu küldi újra a zombikat, ergó rendvédelem kell a határra.
+ Talán kerítés is a romulán határra
+ egészségügy fel tudna szívni még csomó embert (mondjuk ez nehezebb mert ugye szakképesítés kell, de a külföldről hazajötteknek lesz helye)
+ hadiipar
+ hadi fejlesztések
+amúgy is vannak itthon egyéb fejlesztések

Honnan lesz rá pénz? Hát ugyanonnan ahonnan segílykére.
A különbség, ha 1 embernek fizetést adsz, annak megmarad a munkaértéke + a munkájával további embereknek ad munkát.
Ha 1 embernek segílykét adsz akkor csökken a munkaértéke és nem ad másoknak munkát sőt, ha elkezd unatkozni még gondot is okoz.

1x Viktor már megmutatta, hogy ő ezt a munka alapú társadalmat részesíti előnyben szóval valószínűleg ez lesz.

A pletyka, hogy az állam pénzt nyom vállalatokba, tulajdonrészért cserébe. Mielőtt valaki Kínát vagy kommunizmust kiáltana, csak szólok, hogy 2008-ban pontosan ugyanezzel a módszerrel stabilizálta az USA a nagy cégeit. Pár évvel később profittal adta el ezeket a tulajdonrészeket.

Nem kell kitalálni a spanyolvigazt, az amcsik már kitalálták többször is. Ezúttal legyünk mi is nagyok és ne kommunisták!
Te, és mit fognak dolgozni?? Lapàtolnak?? Már nem 1933 van minden gépesített... Egészségügy?? Hol?? Mennyi idő alatt kepezed att?? Addig éhenhal!!! Mert ugye csak úgy pénzt nem adsz neki!! Milyen haildiipar?? Majd pont ezek után amikor üres lesz még a 2025ös költségvetés is pont erre fognak költeni... Ennyi embert nem fogsz te alkalmazni mert egyszerűen nincs hol. Nincs mese bele kell tenni a lóvét a zsebbe hogy beinduljon a hazai belső piac és fogyasztás és hogy ne hajlanak ehen az emberek..