[BIZTPOL] Amerikai Egyesült Államok, Kanada

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

  • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

    • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
    • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

    Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

    Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

W

Wilson

Guest
Tökéletesen rendben van.
Miért? Mert tudod a zsaruk olyan dolgokat tudnak, amiket te nem. pl. hogy ez a Floyd nevű nigger egy többszörösen visszaeső fegyveres erőszakos bűnöző - tudod, a legaljasabb fajta, aki nőket támadott meg, mert egy hatalmas állat volt. Szemezgess a rendőrségi doksiból, íme a niggerek "hőse":


Helyben lőttem volna szét a térdeit
a>

Ha te logikádat követem akkor ez szándékos gyilkosság és önbíráskodás volt,hiszen a rendőrök tisztában voltak Floyd múltjával.Azok a rendőrök akik a törvényes rendre és az igazságszolgáltatásra esküdtek fel.
 
  • Tetszik
Reactions: haubagoi

Python

Well-Known Member
2010. augusztus 8.
26 879
8 631
113
Már megint egy kemény beolvasás az indextől ... pedig már a Tankcsapda is megmondta mennyit ér az index és a 444 ...
De hogy a beolvasásoknál maradjunk, már az origos Kovács vagy Deutsch keményen beolvasott jobbos hülyeségektől is tele a tököm. Ez is hasonló, csak liberális baromságokkal, amelyeknek semmi értelme, max. ha letagadja az a kretén Mattis a pornós, nőverő, pénzhamisító, drogos bűnöző tényeket. Akkor a saját hülyéinek (liberálisok) természetesen fincsi orrfika amit mond, és amit meg lehet enni, de semmi több. Sehol sincs már, max. egy demokrata vagy Trump után egy töketlen republikánus marhában reménykedhet, hogy ismét visszatérhet a nagypolitikához. A szokásos nácizás meg maga az ember.

Az utolsó értelmes beolvasást Obama segítője produkálta az utcán, amikor lequrta a lootereket. Bár vsz az is faxán megrendezett volt, de legalább értelmes. Az ilyen Mattis félék pedig nem tényezők. De imádják a liberálisok, ha valami volt saját valakinek akit gyűlölnek beolvas. Mattis lazán beolvashatott volna Obama kreténkedésekor az Arab tavasz kapcsán, mégse tette meg. Clingonné kapcsán se prüszkölt semmit az éterbe, pedig ugyanúgy pozícióban volt magas szinten, mint most.

Pár percig örülhet az indexolvasó Trump fóbiás, hogy ugye, ugye, hogy megmondta! De ennyi. A karaván halad tovább ...


Semmi köze az index -hez. Ez egy a USA haderejében félistenként tisztelt 4 csillagos tábornok, volt hadügyminiszter véleménye. Ugye aktív tábornok ilyet nem fogalmazhat meg nyilvánosan, de nem nyilvánosan kb. ez a véleménye a tábornoki és a főtiszti karnak is. (Előny, ha van valamelyik amerikai fegyveres erőben aktív szolgálatot teljesítő tiszt v. főtiszt ismerősöd, akik nem csak a Csillagok és Sávok nyilvános cikkeiből ejtenek el infómorzsákat.) Lefordítom, ha esetleg nem érthető: Az amerikai hadvezetés kihátrált Trump mögül, persze katonai hatalomátvételre nem kell számítani, de az egy elnöknek sem jó előjel, ha a fegyveres erők már félig nyíltan is arról elmélkedik, hogy jobb lenne nélküle...!

Ha esetleg eredetiben akarod olvasni:
James Mattis Denounces President Trump, Describes Him as a Threat to the Constitution
 

ornagy

Well-Known Member
2014. október 24.
2 875
11 153
113
ajjjaj, ahogy látom többnyire fehérek állnak kilométeres sorban a fegyverboltok előtt...

Ebbol is latni, kinek van felnivaloja a demokracia fellegvaraban. Ha nem lesz eroteljes fellepes, akkor a maganhazak fosztogatasa fog kovetkezni, sok - sok halottal. Kb. igy fog zajlani: A mob bekopog a feszitovassal. Ha nincs valasz bemegy, ha kilonek, tovabball egy hazzal. Kb. ezert allnak most hosszu sorok a fegyverboltok elott, mert a lakosok is tudjak ezt.
 

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
24 565
80 943
113
Az tök mindegy, hogy be volt e piálva, vagy drogozva, vagy volt már buntetve,nem feladata a rendornek, hogy a már letepert, megbilincselt gyanusítottat a földön megolje.
A már jogerosen halálra ítélt tömeggyilkost, sem fojthatják meg a folyosón, a kivégzésre menet kozben, nem, nem, nem.
Azért rendor a rendor, hogy ne nekem, balf@sz civilnek kelljen elfogni a bunozoket, és esetleg elragadjanak az indulataim, és szitává lojem, mert utálom a drogosokat, vagy mert a melegeket, vagy a borostás pasikat, vagy a nagy seggu noket, stb.
Teljesen érdektelen, hogy milyen eloélete van a gyanusítottnak, miután lefektették, megbilincselték, illenne túlélnie a következő 6 percet....
Igazad van. Viszont érdemes elgondolkodni, hogy tényleg mitől halt meg.
Folyamatosan térdelnek rá az ember nyakára bicajos rendőröktől sima járőrökön át egyebekig, ahogy a megmozdulások felvételein is látszik, mégse purcannak ki tőle. Ez a benga, drogos, pornós néger vsz fullra be volt drogozva. Mellé a fasznövelő meg a kék tabletták a szívre hatnak. Vsz, ha bekapott párat azelőtt, mielőtt hamis pénzzel ment bizniszelni, mondjuk, hogy ne hamis pénzzel fizessék ki a csajt akit éppen előtte gangbangeltek, vagy mit tudom én minek kellett neki hamis pénz helyett igazi, bármit kinézek ebből a fasziból, akkor nem csoda, hogy bekrepált.
 

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
24 565
80 943
113
Semmi köze az index -hez. Ez egy a USA haderejében félistenként tisztelt 4 csillagos tábornok, volt hadügyminiszter véleménye. Ugye aktív tábornok ilyet nem fogalmazhat meg nyilvánosan, de nem nyilvánosan kb. ez a véleménye a tábornoki és a főtiszti karnak is. (Előny, ha van valamelyik amerikai fegyveres erőben aktív szolgálatot teljesítő tiszt v. főtiszt ismerősöd, akik nem csak a Csillagok és Sávok nyilvános cikkeiből ejtenek el infómorzsákat.) Lefordítom, ha esetleg nem érthető: Az amerikai hadvezetés kihátrált Trump mögül, persze katonai hatalomátvételre nem kell számítani, de az egy elnöknek sem jó előjel, ha a fegyveres erők már félig nyíltan is arról elmélkedik, hogy jobb lenne nélküle...!

Ha esetleg eredetiben akarod olvasni:
James Mattis Denounces President Trump, Describes Him as a Threat to the Constitution
Ugyan már! Senki sem hátrált ki Trump mögül, max. a média szeretné ezt sejtetni. Amikor Carter az iráni válságot kezelte szarul, ugyanúgy ment a fika. Már gyúrtak Reaganre. Tudták, hogy bukni fog. Mégis kihozták a túszokat. Tették a dolgukat. Most nem egy Reagan Trump ellenfele. Ha nem lenne ekkora médiaelőnyük, tényleg azt mondanám, hogy mindegy mit csinál Trump, ha Biden lesz az ellenfele, az lottóötös neki. De remekül manipulálják a közvéleményt a liberálisok. Lásd Desiree Barnes videóját, csak ott is miről szólt a történet? Ő is szavazó, mind azok, és el fognak menni, magyarul a szart Trump nyakába szeretnék a Desiree Barnesokon keresztül lapátolni, amiben a Trumpot kezdetek óta nem teljes szívvel támogató republikánusok is benne vannak. Félnek, hogy kiderül, lehet ezt jól is csinálni, főleg ha nincs ekkora szembeszél. 2002 Orbán elleni népfikára emlékeztet a történet, de a sors 8 éven át itthon is megmutatta mi jött helyette ...
 

enzo

Well-Known Member
2014. augusztus 4.
12 829
31 845
113
Semmi köze az index -hez. Ez egy a USA haderejében félistenként tisztelt 4 csillagos tábornok, volt hadügyminiszter véleménye. Ugye aktív tábornok ilyet nem fogalmazhat meg nyilvánosan, de nem nyilvánosan kb. ez a véleménye a tábornoki és a főtiszti karnak is. (Előny, ha van valamelyik amerikai fegyveres erőben aktív szolgálatot teljesítő tiszt v. főtiszt ismerősöd, akik nem csak a Csillagok és Sávok nyilvános cikkeiből ejtenek el infómorzsákat.) Lefordítom, ha esetleg nem érthető: Az amerikai hadvezetés kihátrált Trump mögül, persze katonai hatalomátvételre nem kell számítani, de az egy elnöknek sem jó előjel, ha a fegyveres erők már félig nyíltan is arról elmélkedik, hogy jobb lenne nélküle...!

Ha esetleg eredetiben akarod olvasni:
James Mattis Denounces President Trump, Describes Him as a Threat to the Constitution

A republikánus elit mindig Trump-ellenes volt, csak egyesek kényszerűségből beálltak mégis mögé, amikor látták, hogy nem tudják megállítani (de pl. az idősebb és az ifjabb Bush is nyíltan elhatárolódtak tőle, ahogy számos "Never Trumper" republikánus is), most pedig a többi is elkezdett leugrálni a süllyedő hajóról. Mondjuk szerintem ostobák, mert az egyre balrább tolódó demokraták szemében ők attól még ugyanolyan ellenségek maradnak, úgy fognak járni, mint minden forradalomban a "mérsékeltek", ők lesznek a következők a nyaktiló alatt. Róluk is ki fogják deríteni, hogy rasszista tetvek, az alkotmányt, amit fétisként tisztelnek, a radikális demokraták egyáltalán nem tisztelik, el fogják törölni gyakorlatilag az öreg halott, rabszolgatartó fehér férfiak által írt alkotmányt, le fogják dönteni a szerzői szobrait, ahogy tehetik.
 

ornagy

Well-Known Member
2014. október 24.
2 875
11 153
113
Ha te logikádat követem akkor ez szándékos gyilkosság és önbíráskodás volt,hiszen a rendőrök tisztában voltak Floyd múltjával.Azok a rendőrök akik a törvényes rendre és az igazságszolgáltatásra esküdtek fel.

Valahol azert a rendoroket is flusztralja, hogy mar tizenX alkalommal gyujtik be ugyanazt a szemetet az utcarol, de valahogy ujra es ujra kikerul oda. Ez a sziszifuszi, ertelmetlennek tuno munka is tehet az ilyen fellepesekrol, az hogy hiaba fogjak el, 2-3 nap mulva mar ujra kinn "tevekenykedik". Tudom ez nem menti fel oket, de arnyalja a kepet.Mas kozeg mint nalunk, masfele fellepest is kovetel.

Most azt kepzeld el, hogy az amerikai rendorok ugy lepnenek fel a gettoban mint par videoban a nemet vagy belga, sved rendorok. A niggerek perceken belul megennek oket. Amerikaban az intezkedesnel erot kell mutatni, maskepp szetszed, megesz a getto. Az szinten rombolna a fellepesek hatekonysagat, ha a kollega meg az intezkedo rendor ellen lepne fel. Max. szinfalak mogott szol neki, nyilvanosan biztos nem. Kemeny vilag az ott, a rendorok vilaga amerikaban, napi szinten a nyakig a mocsokban.

Ettol fuggetlenul a rendor hibazott, el kell itelni, viszont az aldozatbol sem kell MLK -et csinalni, lehet par het mulva egy masik gettolako csinalta volna ki, mert osszevesztek az anyagon...
 
T

Törölt tag 008

Guest
Évente 300 amcsi rendőr hal meg csak az autópályán igazoltatás közben. Nem szívrohamban meg balesetben, lelövik őket.

Az amcsi zsaru vagy keményen lép föl, vagy meghal. Ez mondjuk a 9 perces térdelést nem magyarázza, de egy 2-3 percest igazolna amíg lenyugtatják, bilincselik és berakják a kocsiba.

Az megvan már, hogy JFK-t ki kőtte le? Na ha az meglesz majd ez is kiderül. Addig pihi, chips, sör és looter videó nézés.

Ez már megvolt? :D

 

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
24 565
80 943
113
A republikánus elit mindig Trump-ellenes volt, csak egyesek kényszerűségből beálltak mégis mögé, amikor látták, hogy nem tudják megállítani (de pl. az idősebb és az ifjabb Bush is nyíltan elhatárolódtak tőle, ahogy számos "Never Trumper" republikánus is), most pedig a többi is elkezdett leugrálni a süllyedő hajóról. Mondjuk szerintem ostobák, mert az egyre balrább tolódó demokraták szemében ők attól még ugyanolyan ellenségek maradnak, úgy fognak járni, mint minden forradalomban a "mérsékeltek", ők lesznek a következők a nyaktiló alatt. Róluk is ki fogják deríteni, hogy rasszista tetvek, az alkotmányt, amit fétisként tisztelnek, a radikális demokraták egyáltalán nem tisztelik, el fogják törölni gyakorlatilag az öreg halott, rabszolgatartó fehér férfiak által írt alkotmányt, le fogják dönteni a szerzői szobrait, ahogy tehetik.
Pontosan. Buták, mert sima mezei politikusok. Semmi extra nincs náluk. Bukni is fognak. Hülye Biden is Ukrajnába fog belebukni, Clingonné is baromság miatt bukott. Meg is érdemlik, ha ez lesz. De nem lesz. pedig nagyon szeretnék.
 

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
24 565
80 943
113
Évente 300 amcsi rendőr hal meg csak az autópályán igazoltatás közben. Nem szívrohamban meg balesetben, lelövik őket.

Az amcsi zsaru vagy keményen lép föl, vagy meghal. Ez mondjuk a 9 perces térdelést nem magyarázza, de egy 2-3 percest igazolna amíg lenyugtatják, bilincselik és berakják a kocsiba.

Az megvan már, hogy JFK-t ki kőtte le? Na ha az meglesz majd ez is kiderül. Addig pihi, chips, sör és looter videó nézés.

Ez már megvolt? :D

A helyi Kunhalmi ...
 

haubagoi

Well-Known Member
2015. augusztus 4.
11 056
9 573
113
San Fran a sokszor elég harsányan (exhibicionizmus) viselkedő LGBTQ-k fővárosa plusz rengeteg drogos, lehet ezek bármelyike vagy mindkettő. Nem hinném, hogy tönkrement szőlősgazda.

És szerinted mitől van ott annyi drogos? Mitől csúsznak le az emberek ilyen tömeges léptékben ott?

Szerinted a sorozatos ilyen tűzvészeszek miatt nincstelenné váló emberekkel mi lesz? Vállalkozást alapítanak ismét, majd meggazdagszanak, mert ez az USA? Vagy mi?

60931a8f65db0d37b40de52e7935fa34.jpg
 
W

Wilson

Guest
Valahol azert a rendoroket is flusztralja, hogy mar tizenX alkalommal gyujtik be ugyanazt a szemetet az utcarol, de valahogy ujra es ujra kikerul oda. Ez a sziszifuszi, ertelmetlennek tuno munka is tehet az ilyen fellepesekrol, az hogy hiaba fogjak el, 2-3 nap mulva mar ujra kinn "tevekenykedik". Tudom ez nem menti fel oket, de arnyalja a kepet.Mas kozeg mint nalunk, masfele fellepest is kovetel.

Most azt kepzeld el, hogy az amerikai rendorok ugy lepnenek fel a gettoban mint par videoban a nemet vagy belga, sved rendorok. A niggerek perceken belul megennek oket. Amerikaban az intezkedesnel erot kell mutatni, maskepp szetszed, megesz a getto. Az szinten rombolna a fellepesek hatekonysagat, ha a kollega meg az intezkedo rendor ellen lepne fel. Max. szinfalak mogott szol neki, nyilvanosan biztos nem. Kemeny vilag az ott, a rendorok vilaga amerikaban, napi szinten a nyakig a mocsokban.

Ettol fuggetlenul a rendor hibazott, el kell itelni, viszont az aldozatbol sem kell MLK -et csinalni, lehet par het mulva egy masik gettolako csinalta volna ki, mert osszevesztek az anyagon...

Nézd én nem állást akarok foglalni abban,hogy hőst kreálnak a szerencsétlenből,de ne mentsük már fel a rendőrt aki egy magatehetetlen földön fekvő szerencsétlent megöl (miközben az segítségért könyörög),mert az illető priuszos.
 

haubagoi

Well-Known Member
2015. augusztus 4.
11 056
9 573
113
Tökéletesen rendben van.
Miért? Mert tudod a zsaruk olyan dolgokat tudnak, amiket te nem. pl. hogy ez a Floyd nevű nigger egy többszörösen visszaeső fegyveres erőszakos bűnöző - tudod, a legaljasabb fajta, aki nőket támadott meg, mert egy hatalmas állat volt. Szemezgess a rendőrségi doksiból, íme a niggerek "hőse":


Helyben lőttem volna szét a térdeit
a>

De nem érted, hogy egy rendőr nem bíráskodhat?!
 

Kurfürst

Well-Known Member
2017. szeptember 14.
4 765
14 722
113
Én nem látom hogy bárki felmentette volna a rendőrt, büntetőeljárás van ellen, és valszeg lőttek neki. Egy két lábon járó halott amint bekerül az első fekákkal teli börtönbe.

Abban viszont van igazság, hogy az amerikai rendőri fellépés nem véletlenül olyan, amilyen. Sokkal keményebb a bűnözői környezet, sokkal több rendőrt lőnek le.
 

haubagoi

Well-Known Member
2015. augusztus 4.
11 056
9 573
113
Ebbol is latni, kinek van felnivaloja a demokracia fellegvaraban. Ha nem lesz eroteljes fellepes, akkor a maganhazak fosztogatasa fog kovetkezni, sok - sok halottal. Kb. igy fog zajlani: A mob bekopog a feszitovassal. Ha nincs valasz bemegy, ha kilonek, tovabball egy hazzal. Kb. ezert allnak most hosszu sorok a fegyverboltok elott, mert a lakosok is tudjak ezt.

Ok, és ebből szerinted mi lesz?
 

mentuhotep

Well-Known Member
2016. december 20.
373
1 067
93
És szerinted mitől van ott annyi drogos? Mitől csúsznak le az emberek ilyen tömeges léptékben ott?

Szerinted a sorozatos ilyen tűzvészeszek miatt nincstelenné váló emberekkel mi lesz? Vállalkozást alapítanak ismét, majd meggazdagszanak, mert ez az USA? Vagy mi?

jó tehát mi a megoldás az egybites agyú színesek jólétéhez?? gondolom te tudod