[BIZTPOL] Amerikai Egyesült Államok, Kanada

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

  • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

    • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
    • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

    Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

    Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

antigonosz

Well-Known Member
2013. június 30.
28 584
63 954
113
https://magyarnemzet.hu/kulfold/hih...t-a-blm-mozgalom-egyik-tarsalapitoja-8350185/
"A Black Lives Matter mozgalom egyik társalapítója szerint a fehér emberek valójában félállati lények, és genetikailag defektesek is. Az elméletet az aktivista egy genetikai magyarázattal is megpróbálta levezetni, amibe belekeverte az emberek bőrszínéért felelős melanint is – írja a V4NA Hírügynökség.
Újra a reflektorfénybe került egy megdöbbentő poszt Yusra Khogalitól, a torontói Black Lives Matter társalapítójától. A korábban állítólag a Facebookon megjelent írásban a fekete bőrű nő arról ír, hogy a fehér emberek félállatok, és súlyos genetikai defektekkel rendelkeznek. Ennek igazolására levezetett egy genetikai magyarázatot a melanin termelésről, amely az embereknél a bőr, a haj és a szem színéért felelős...
...Az írás szerint a fehér emberek teste elnyomja a melanin termelést, és emiatt lesznek genetikailag defektesek. Khogali azzal érvel, hogy a melanin felelős az erős csontokért, a termékenységért, a megfogantatásért, az idegrendszerért, az intelligenciáért, de még a kozmikus energiával való kommunikációért is. Mivelhogy azonban a fehér emberek szervezete nem termel elég melanint, ezért bennük mindezek nincsenek meg..."



Már eljutottak a fajelméletig (Ukrán forgatókönyv egyik sarkalatos pontja)
A kis Mengele...
 

krokomach

Well-Known Member
2010. április 27.
10 729
11 461
113
https://magyarnemzet.hu/kulfold/fehereknek-tartana-erzekenyito-treningeket-a-blm-8356086/
"Sok új kezdeményezést hozott magával a Black Lives Matter mozgalom, ezek közül az egyik a sokszínűséget elősegítő tréning. Az érzékenyítő program keretében azt tanítanák meg a fehér embereknek, hogy hogyan tudják „visszacsinálni a fehérségüket”, illetve mit tudnak tenni a rasszizmus ellen.
Seattle lett az egyik központja a szélsőséges Black Lives Matter-tüntetéseknek, hiszen itt jött létre a híres-hírhedt autonóm zóna, a CHOP is. A város most azzal állt elő, hogy tréningeket fognak tartani a fehér bőrű munkavállalóknak a fehérségről és a faji felsőbbrendűségről, számol be róla a Post Millennial.
Mint kiderült, a programban úgynevezett sokszínűségi trénerek okítják majd a fehér embereket – többek között arról, hogy az individualizmus a faji elnyomás tudatalatti jele..."


https://www.origo.hu/nagyvilag/20200702-nem-csak-a-feherek-tartottak-rabszolgakat.html
"Történelmileg téves az amerikai fehér embereket hibáztatni a rabszolgaságért - írja könyvében egy szenegáli antropológus és egy német professzor. Amíg a jórészt afrikai „kiskirályok" által a fehéreknek eladott rabszolgák számát körülbelül 11 millióra tehetjük, addig az arab muszlimok nagyjából 17 millió rabszolgát „vásároltak" – idézi a V4NA nemzetközi hírügynökség. Az észak-afrikai arabok és berberek pedig több mint 1000 éven át raboltak el embereket Dél-Európából és adták el őket rabszolgának. Ugyanezt csinálták több évszázadon keresztül az oszmánok is a magyarokkal, illetve a balkáni és a Fekete-tenger menti keresztény népekkel. Mindezek ellenére a baloldali média egyáltalán nem beszél az egykori arab és oszmán, illetve a napjainkban is folyó afrikai rabszolga-kereskedelemről, hiszen ez nem illik bele abba a narratívájukba, hogy mindenért a fehérek a hibásak. A rabszolgaságot egyébként éppen a nyugati világ zsidó-keresztény kultúrára épülő államaiban szüntették meg, Afrikában és Ázsiában még jelenleg is tízmilliók sínylődnek rabszolgaságban. A radikális baloldal képmutató kampányának szimbóluma az, hogy San Franciscóban annak a Cervantes-nek a szobrát rongálták meg, aki nem rabszolgatartó volt, hanem arab kalózok által elrabolt rabszolga.
„Hatalmas történelmi átverés, hogy a rabszolgatartásért kizárólag a fehérek a hibásak"olvasható a Breizh-Info nevű francia hírportálon...
...Flaig szerint a legtöbb rabszolgát éppen különböző afrikai kiskirályok adtak el, amivel jelentős vagyonokra tettek szert. A Breizh-Info így fogalmaz: „azt akarják, hogy a fehér ember térdeljen le a feketék előtt, de ezt valójában minden rabszolgatartónak meg kellene tennie! Az emberi méltóság, a bűnbánat és az áldozatok versenye azonban megállíthatatlanul társadalmi káoszhoz, az emberek közötti háborúhoz vezet".
Majd így folytatja: „Ez az, amit a Black Lives Matter (BLM) vezetői bizonyára tudnak, amikor figyelmen kívül hagyják az európai fehér rabszolgák millióit is, akiket Görögországtól Izland partjain át Kelet-Európából, lényegében mindenhonnan hurcoltak el, több mint egy évezreden keresztül"...
...Afrikában ma is több millióan élnek rabszolgaságban
A Global Slavery Index becslései szerintAfrikában még mindig 9,2 millióan élnek úgynevezett „modern" rabszolgaságban.Ez a meghatározás magában foglalja a kényszermunkát, a kényszerített szexuális kizsákmányolást és a kényszerházasságot is.
Ráadásula modern rabszolgasággal a bűnügyi hálózatok évente körülbelül 150 milliárd dollárt keresnek,amely csak valamivel kevesebb mint a kábítószer-csempészet és a fegyverkereskedelem összesen.
Napjainkban Nigériában 1,4 millióan lehetnek rabszolgák, a Kongói Demokratikus Köztársaságban 1 millióan, Etiópiában 615 ezren, Egyiptomban 520 ezren, Szudánban 465 ezren, Eritreában 450 ezren, Burundiban 400 ezren, Tanzániában 335 ezren, Kenyában 330 ezren, Ugandában 300 ezren, és még lehetne folytatni a sort."
 

KoviUbi

Well-Known Member
2016. szeptember 1.
1 834
6 693
113

plushun

Well-Known Member
2014. augusztus 26.
6 421
17 560
113
https://magyarnemzet.hu/kulfold/fehereknek-tartana-erzekenyito-treningeket-a-blm-8356086/
"Sok új kezdeményezést hozott magával a Black Lives Matter mozgalom, ezek közül az egyik a sokszínűséget elősegítő tréning. Az érzékenyítő program keretében azt tanítanák meg a fehér embereknek, hogy hogyan tudják „visszacsinálni a fehérségüket”, illetve mit tudnak tenni a rasszizmus ellen.
Seattle lett az egyik központja a szélsőséges Black Lives Matter-tüntetéseknek, hiszen itt jött létre a híres-hírhedt autonóm zóna, a CHOP is. A város most azzal állt elő, hogy tréningeket fognak tartani a fehér bőrű munkavállalóknak a fehérségről és a faji felsőbbrendűségről, számol be róla a Post Millennial.
Mint kiderült, a programban úgynevezett sokszínűségi trénerek okítják majd a fehér embereket – többek között arról, hogy az individualizmus a faji elnyomás tudatalatti jele..."

Az individualizmus a faji elnyomás tudat alatti jele?? Ilyet utoljára a komcsiktól lehetett hallani akik tűzzel vassal irtottak az individuumokat. Van ebben a BLM mozgalomban kő keményen minden ami csak az emberi szélsőséget jellemzi. Kommunizmus, rasszizmus, náci ideológia, fajelmélet, fekete übermensch gondolatok. Az összes undorító, az emberiség leg szégyenteljesebb gondolatai egy csokorban. A Sieg Heil köszöntés vajon mikor jön vissza?
 
T

Törölt tag 008

Guest
Addig nem is érdekel, ameddig Snoop Dogg nem jelentkezik be :D
Ne adj tippeket. Még komolyan veszi és indul :D
Amúgy meg:
EcYmQkOWsAAubi7
 
T

Törölt tag 2822

Guest
Az individualizmus a faji elnyomás tudat alatti jele?? Ilyet utoljára a komcsiktól lehetett hallani akik tűzzel vassal irtottak az individuumokat. Van ebben a BLM mozgalomban kő keményen minden ami csak az emberi szélsőséget jellemzi. Kommunizmus, rasszizmus, náci ideológia, fajelmélet, fekete übermensch gondolatok. Az összes undorító, az emberiség leg szégyenteljesebb gondolatai egy csokorban. A Sieg Heil köszöntés vajon mikor jön vissza?

Ha így folytatják elég hamar... :D
 

starkiller

Well-Known Member
2020. június 6.
92
306
53
Az individualizmus a faji elnyomás tudat alatti jele?? Ilyet utoljára a komcsiktól lehetett hallani akik tűzzel vassal irtottak az individuumokat. Van ebben a BLM mozgalomban kő keményen minden ami csak az emberi szélsőséget jellemzi. Kommunizmus, rasszizmus, náci ideológia, fajelmélet, fekete übermensch gondolatok. Az összes undorító, az emberiség leg szégyenteljesebb gondolatai egy csokorban. A Sieg Heil köszöntés vajon mikor jön vissza?
Az individualizmus baromság, nem kis részben amiatt vagyunk ekkora szarban. Az embernek szükségszerűen egy magánál nagyobb dologban kell hinnie, gondolkodnia, különben a civilizációnak annyi. Ezt láthatjuk a szemünk előtt.
 

plushun

Well-Known Member
2014. augusztus 26.
6 421
17 560
113
Az individualizmus baromság, nem kis részben amiatt vagyunk ekkora szarban. Az embernek szükségszerűen egy magánál nagyobb dologban kell hinnie, gondolkodnia, különben a civilizációnak annyi. Ezt láthatjuk a szemünk előtt.
Az individualizmus az emberbe van kódolva, ennek köszönhetően lettek tudósaink, íróink, művészeink stb. Nélkülük még mindig az őskorban tartanánk. Amire te gondolsz az a politikai individualizmus. Na annak egy jó része baromság, bár annak is vannak elfogadható elemei. Pl alkotmány.
 

starkiller

Well-Known Member
2020. június 6.
92
306
53
Az individualizmus az emberbe van kódolva, ennek köszönhetően lettek tudósaink, íróink, művészeink stb. Nélkülük még mindig az őskorban tartanánk. Amire te gondolsz az a politikai individualizmus. Na annak egy jó része baromság, bár annak is vannak elfogadható elemei. Pl alkotmány.
Valóban arra gondoltam, köszi a pontosításért.