CSAJOK

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

  • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

    • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
    • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

    Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

    Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

Python

Well-Known Member
2010. augusztus 8.
26 879
8 631
113
107086051_179838163575902_633593736169387448_n.jpg


108018393_570436976966324_72822133943916160_n.jpg


107924036_483999912439296_1137492886723690020_n.jpg
 

Leonidas

Well-Known Member
2019. október 16.
2 636
3 434
113

Ennek az oldala egy kicsit arrébb már 2 évvel ezelőtt leomlott. Szerencse hogy nem halt meg senki. (van róla több video is)
Ez a rész is bármikor megindulhatna alatta. :eek::D:D Persze lehet hogy nem tudja hol ül, hogy ez ez olyan orosz rulett féle lottó, senki nem tudja, hol és mikor szakad le legközelebb, és megy-e vele valaki a tengerbe. :)
 

rappali_

Well-Known Member
2016. szeptember 18.
3 557
16 097
113
Tren-D? Mi van velük. Szegények debütáltak majd el is tűntek a süllyesztőben. Évente olyan 50 csapat jár így.

Én maradok náluk:

Bár félő, hogy lassan nekik is végük. 5 éve folyamatosan zárnak össze ellenük a nagy cégek és lassan kivégzik őket. :(
Hasonlított az avatarod a videóban lévő nénire, ezért címeztem neked. Igen tren-d...bár a táncon és kinézeten kívül mást nem írok a javukra.
 
T

Törölt tag 008

Guest
Hasonlított az avatarod a videóban lévő nénire, ezért címeztem neked. Igen tren-d...bár a táncon és kinézeten kívül mást nem írok a javukra.
Hát a videóban lévő Bomi az eléggé egy low szétplasztikázott táncosnő.
Ilyenből 2-6 db-ot kapsz 1000-7000 USD között fél órás fesztivál/céges performancera.

Az avatarom és csapata az korea top 5 lánycsapatában benne van és 60 000+ USD körül mérnek egy 20 perces fellépést. 2 zene lipsyc + 2 zene élőben énekelve.
Amúgy szerintem nagyon nem hasonlítanak.
 

Morishima

Well-Known Member
2017. július 29.
1 435
10 189
113
Hát a videóban lévő Bomi az eléggé egy low szétplasztikázott táncosnő.
Ilyenből 2-6 db-ot kapsz 1000-7000 USD között fél órás fesztivál/céges performancera.

Az avatarom és csapata az korea top 5 lánycsapatában benne van és 60 000+ USD körül mérnek egy 20 perces fellépést. 2 zene lipsyc + 2 zene élőben énekelve.
Amúgy szerintem nagyon nem hasonlítanak.
Sok évvel ezelőtt hallgattam nagyon sok koreai zenét nem csak kpopot mert nagyon vonz a különböző népekre jellemző sajátos hangzásvilág, de mióta úgy érzem a koreai hullámot alávetették az amerikai közönségnek való megfelelés és elvesztette az egyedi hangzásvilágát már teljesen érdektelenné vált az egész, semmi egyedit nem ad csak amerkai zene koreaiul, kb ugyan az mint egész nyugat. én a klasszikustól a mongol folkmetálig mindent szeretek de ez az egyen zene nem tud megfogni.

Szóval nippon banzai!! :hadonaszos:
3gOn9rm.jpg
6kZHuRC.jpg
sC9Lw3P.jpg

ZTCh13z.jpg
 
T

Törölt tag 008

Guest
Sok évvel ezelőtt hallgattam nagyon sok koreai zenét nem csak kpopot mert nagyon vonz a különböző népekre jellemző sajátos hangzásvilág, de mióta úgy érzem a koreai hullámot alávetették az amerikai közönségnek való megfelelés és elvesztette az egyedi hangzásvilágát már teljesen érdektelenné vált az egész, semmi egyedit nem ad csak amerkai zene koreaiul, kb ugyan az mint egész nyugat. ..
Igen, mára ők is hip hopposdnak, rap betét van eltűnt a klasszikus kpop.
Pl a fent linkelt banda (GFriend) maradt a klasszikus kpop vonalnál és nem is tud már feljődni. Kevés új rajongót tudnak megszólítani. Őket régen dícsérték, hogy szinte teljesen koreai a dalszövegük, viszont az új együtteseknél már tele van angol és korlish szavakkal a dalszöveg.
Ha japános koreait akarsz akkor a Dreamcatcher bandát javaslom. Ők sem kurvultak el maradtak a gyökereknél.

Azért megnézném ezeket az ázsiai lányokat smink nélkül, hogyan néznének ki...
Ott is az a helyzet mint mindenhol. Sok nélküle is szép, sok meg ronda. Ellenben sokkal komplexusosabbak így nehéz őket smink nélkül látni.
 
  • Tetszik
Reactions: laiki and Morishima