[BIZTPOL] Amerikai Egyesült Államok, Kanada

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

  • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

    • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
    • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

    Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

    Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

plushun

Well-Known Member
2014. augusztus 26.
6 421
17 561
113
portland antifa... izé, ezt a kkk-tól láthatták :D
EebFYoKUwAAAxMV
Az Anti fasiszták nyugodtan elhagyhatnák az anti szót a megnevezésükből......
 
  • Tetszik
Reactions: Pogány

jOkA

Well-Known Member
2017. november 7.
402
635
93
na, mi a baj velük? mondjuk elég vallásosak de nem annyira fanatikus mértékben mint muszlimék

ugye a lengyelek a nácik ellen harcoltak, de nem valami pátoszos antifasiszta szellemből kifolyólag hanem mert egyszerűen rühellik hansékat :D az armija krajova nemzeti, katolikus szellemiségű volt. plusz ugye a hősies szovjetúnió(a népek nagy barátja) egyszerűen megállt és végignézte ahogy lezúzzák a polákokat.
na ebből rittyents valami eladható történetet AFA szemszögből D:
Én ebből azt rittyentem ki, hogy az antifásoknak meg a többinek teljesen felesleges létezniük. :D
 
  • Tetszik
Reactions: Pogány and fip7

plushun

Well-Known Member
2014. augusztus 26.
6 421
17 561
113
Jómagam nem vagyok keresztény, de szívesen közéjük mennék templomos felszerelésben, egy rohadt nagy pallossal. Érdekes egyébként hogy az összes vallás közül miért mindig pont a kereszténységet basztatják.
Mert ha a kereszténységet gyalázod biztos lehetsz benne, hogy nem fognak öngyilkos merénylők neked menni, vagy nem tűznek ki vérdíjat a fejedre, ha istent egy karikatúrában ábrázolod. Próbáld meg az iszlámmal csinálni ezt.....
 

megazez

Well-Known Member
2018. július 22.
7 417
23 614
113
na, mi a baj velük? mondjuk elég vallásosak de nem annyira fanatikus mértékben mint muszlimék
Én eddig amely lengyel egyedekkel összefutottam sunyi, nagyszájúnak tapasztaltam meg őket, persze ez az állapot egyből változik náluk amint megtudják magyar vagyok.
Kétszínűek, nekem ez nem tetszik.
 

megazez

Well-Known Member
2018. július 22.
7 417
23 614
113
Mert ha a kereszténységet gyalázod biztos lehetsz benne, hogy nem fognak öngyilkos merénylők neked menni, vagy nem tűznek ki vérdíjat a fejedre, ha istent egy karikatúrában ábrázolod. Próbáld meg az iszlámmal csinálni ezt.....
Pár oldallal visszább vagy talán egyik másik topikban írta valaki, hogy a kereszténység sem jobb mert a keresztények is öldököltek, igen (régen) csak azóta a kereszténység kvázi lenyugodott, 21.sz-i szintnek megfelelő kasztrált (semmi harciasság, a logikát mellőző vélemény formálás stb..) vallás lett. Míg az iszlám kb az 1300-as évek szintjén megragadt és úgy látszik nagyon jól érzi magát abban a stagnáló állapotban ezért van az amit fentebb írtál.
 

krokomach

Well-Known Member
2010. április 27.
10 729
11 461
113

https://magyarnemzet.hu/kulfold/szintet-leptek-a-keresztenyellenes-baloldali-anarchistak-8459349/
"Továbbra sem nyugszanak a kedélyek az Egyesült Államokban, ahol a radikális baloldali tüntetők folyamatosan erőszakos zavargásokat szítanak. A helyzet Portland városában a legsúlyosabb, ahol már a Biblia-égetéstől sem riadnak vissza – írja cikkében a V4NA Hírügynökség.
Már több mint hatvan napja tartanak az erőszakos zavargások az amerikai Portland városában. A radikális baloldaliak az elmúlt napokban a város bíróságának épületét vették célba, amelyet minden éjszaka megrongálnak és megpróbálnak felgyújtani.
A zavargásokban részt vevő szélsőségesek most szintet léptek, ugyanis azon túl, hogy egy disznófejet is felgyújtottak a bíróság épülete mellett, egy Bibliát és egy amerikai zászlót is elégettek.
Az Antifa-tüntetők egy rendőrőrsöt is megpróbáltak megtámadni, azonban a hatóságoknak sikerült kiszorítaniuk őket..."
 

ornagy

Well-Known Member
2014. október 24.
2 875
11 153
113
Ez mekkora egy faxság ! Trump qrvára nem hülye !

Az USA eddig a népessége 18% tesztelte le , ez alapján eddig a lakosság 1.4% bizonyult vírus hordozónak és a feltárt hordozók 3,3% a lakosság 0,047% halála köthető össze a vírussal ! Ezzel szemben Franciaország a lakosság 4,5%- tesztelte ez alapján a lakosság 0.3% bizonyult vírus hordozónak és a feltárt hordozók 19% a lakosság 0.046% halála köthető össze a vírussal !

A USA mint szereplő adott volt a Franciákat véletlen szerűen választottam Európából ! Akkor el lehet dönteni ki hazudik és kozmetikázza a számokat annak fényében , hogy a lakosság egészére levetített halálozások amiket a vírus számlájára írnak %-osan szinte ugyan az ! Ki az idióta ? Kik kavarják a xart és már kik nevezik szövetségi rend fenntartókat BARNAINGESEKNEK rgo NÁCIKNAK ?

Gondolkodjunk Béláim az égben ! Túltoltuk ! Rátoltuk !

Ogre: fejezd be mar legyszives ezt a keresztes hadjaratot. Megertette mindenki, hogy te nem hiszel benne, de ezt a meggyozodesedet eleg ha a jarvanyok topicban nyomatod. Koszi.
 

SilvioD

Well-Known Member
2018. december 23.
25 694
90 792
113
Mire nem jó a Forma 1.
Jól mérhető, hogyan válik kontraproduktivcá a BLM. Az elején csak kevés karakán pilota maradt állva, legutóbb már majdnem a fele.
Az állók közül többen már büszkén előre néznek, nem birka módra lehajthák a fejüket. Az igazi faszagyerek a csípőre tett kézzel áll, totálisan lexarja!! Ha jól látom Bottas, Hamilton csapattársa.:)

"Ezúttal Haasi Kevin Magnussen, a két Alfa Romeo sofőr Antonio Giovanozzi és Kimi Raikonnen, Carlos Sainz a McLarenből, Charles Leclerc a Ferraritól, Daniil Kvyat az Alfa Tauriból és Max Verstappen a Red Bullból bojkottálta a térdelést, illetve Hamilton csapattársa Valtteri Bottas."

Várom mikor fog Hamilton egyedül térdelni.
Ez jó jel Trump számára is!
https://www.vadhajtasok.hu/2020/08/...it-nagydijon-nott-a-nem-terdelo-pilotak-szama
8-an maradtak állva – A Brit Nagydíjon nőtt a nem térdelő pilóták száma
d51b5709921e559a0242d4d4a931f5c6-1596375056.jpg
 

ogretankHU

Well-Known Member
2019. december 21.
7 613
26 009
113
Ogre: fejezd be mar legyszives ezt a keresztes hadjaratot. Megertette mindenki, hogy te nem hiszel benne, de ezt a meggyozodesedet eleg ha a jarvanyok topicban nyomatod. Koszi.

Python rakta be a videót ! Megnézted vagy csak oltogatós kedvedben vagy ? Akkor is majdnem lehülyéztél amikor azt állítottam , hogy nálatok másképpen veszik a halottakat , oszt tényleg ! Annyi legyen mentségedre , hogy beismerted és volt bocsesz is !

Ha meg bent van egy videó ami pont azt hozza fel amire reflektáltam hát ne én legyek már a barom ! KETTŐS MÉRCE Őrnagy Úr ?