[BIZTPOL] Amerikai Egyesült Államok, Kanada

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

  • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

    • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
    • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

    Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

    Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

zsolti

Well-Known Member
2015. augusztus 8.
16 416
44 030
113
Mint ők az ötven évre szovjet érdekszférába adásunkat, ötvenhatot, a nemzetromboló központi bankos függéseket, hitelrabszolgaságot, meg az tucatnyi millió embert amit pár évtized alatt lemészároltak? o_O
Amit az egyszerű törvénytisztelő, szorgalmas, saját családját féltő amerikai állampolgárok kapnak mostanában az élettől, azt már sajnálni tudom, igen még így is, hogy a politikumuk kül és belpolitikája egyöntetűen köpedelem szerintem is.
 

boki

Well-Known Member
2012. május 18.
47 730
80 543
113
118585599_1393243914219328_6591029796622956090_n.jpg
 
  • Tetszik
Reactions: milagro

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
24 559
80 908
113
Az is benne lehet a pakliban, hogy Trump beveti a Nemzeti Gárdát és/vagy a sereget a BLM/Antifa ellen. Ha sikerül rendet varázsolnia néhány nap alatt, akkor a demokraták lehúzhatják a WC-n Bidét....
Ez lesz. SZEPTEMBER, ahogy hónapja is írtam. Akkor kezdődik a buli, és még októberig le is zárul. Utána vita ésssss ... Clingonné bármit csinál, beszopták. Ezt max. elcsalhatják, de akkor itt kib.szott nagy buli lesz. Oké, városokban feka bandáknál sok a fegyó, de vidéken? És enni ki fog a városokban? Klotyó.
 
  • Tetszik
Reactions: milagro and Pogány
T

Törölt tag 008

Guest

Morishima

Well-Known Member
2017. július 29.
1 431
10 129
113
végre itt az igazság, fehér terrorista ölt. a tüntetők meg ártatlan emberek mindig is. életveszélyes narratíva.


Akkora terrorista hogy akár önvédelemnek is el lehet fogadni ha jó az ügyvédje, ahol az egyiket leszedi ott egy csoport fegyveres ront rá egyiket leszedi többi fut, sajnos amelyiknél a pisztoly vagy kés nem látszik tisztán van nem sikerül neki lekapni
A második antifát nem tudom arról nincs videó. Minden esetre ha az volt a terve hogy vadásszon akkor nem túl okos ötlet volt az apja fegyverével az utca közepén, tetőről maszkkal a fején előre feltérképezve abban a káoszban leszedhetett volna egy csomót ha közben mozog, rendőrök nem is tudtak volna vele foglalkozni, főleg ha jól eltud vegyülni és még a kamerákat is jól kerüli sose fogják meg,ha elítélik az eredmény ugyan az, bár így meg még fel is menthetik ha republikánus ügyészhez kerül nem egy demokratához
mert szerencsére a fejlett demokráciában a fékek és ellensúlyok működő világában nincsenek koncepciós perek....:rolleyes:
 

Morishima

Well-Known Member
2017. július 29.
1 431
10 129
113
Egcgs00UcAEp2ag


Öröm nézni ahogy a két oldal teljesen két külön valóságot lát, bár ez itthon is így van, de nagyon kíváncsi vagyok hogy lesz e végül polgárháború, gyakorlatilag már mindenki hergeli magát abba hogy nincs más megoldás legalábbis amit netről látok, ebből már egységes ország nem lesz.
 

zsolti

Well-Known Member
2015. augusztus 8.
16 416
44 030
113
Egcgs00UcAEp2ag


Öröm nézni ahogy a két oldal teljesen két külön valóságot lát, bár ez itthon is így van, de nagyon kíváncsi vagyok hogy lesz e végül polgárháború, gyakorlatilag már mindenki hergeli magát abba hogy nincs más megoldás legalábbis amit netről látok, ebből már egységes ország nem lesz.
Én is azt látom, hogy hatalmas törésvonalak vannak a társadalmi rétegek, korosztályok, szövetségi államok és az alkotó rasszok közt. Ez így együtt mostanra forrásponton van, valamerre engedni kell a nyomásnak előbb utóbb.