1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Comments on Profile Post by gonny

 1. omae
  omae
  Ahham, de melyik társadalom volt egyenlő a múltban? Mert én is olvasok meg olvastam is azért és amik eszembe jutnak elsőnek (római birodalom legyen az köztársosági vagy császári, görög demokrácia ahol csak meghatározott emberek szavazhattak, spártai oligarchikus rabszolga tartás, a középkori feudális rendszerek amiknek az alapja egy kisebbség születésénél fogva lévő megkülönböztetett szerepe a társadalomban,
  2018. június 17.
 2. omae
  omae
  még a kommunizmusban is voltak egyenlőbbek akiknek a rokonai olyan helyen voltak pedig annak a jelszava az egyenlőség volt.
  Vagy valami ősi törzsi dologra hivatkozol? Vagy mire? Mert semmi konkrétumot nem mondasz csak kategórikusan kijelented hogy amit
  2018. június 17.
 3. omae
  omae
  azok az emberek leírnak akiknek ez a szakmájuk és erre tették fel az életüket, azok vagy hülyék vagy hazudnak. Mondod mindezt úgy hogy semmivel nem támasztod alá a mondanivalódat és nem is bocsátkozol vitába. Ez gáz.)
  A bolygó puszutláshoz nem nagyon tudok hozzászólni. Minden véget ér egyszer, ez a faj meg önpusztító és nincs jövője. Na és mit tudok ezzel kezdeni?
  2018. június 17.
 4. omae
  omae
  De amúgy ezzel inkább a beszélgetőbe kéne menni. Baromi zavaró ez a 420 karakteres korlátozás.
  2018. június 17.