1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

9/11 elméletek

Diskurzus a(z) 'Kantin' témában - fip7 által indítva @ 2019. szeptember 15..

 1. dragonette

  dragonette Well-Known Member

  Figyu...Nem tudni. De azt lehet tudni, hogy mi történt, van jópár bizonyíték, csak utána kell menni. Hiába az lenne a logikus pl amit mondasz, nem ez történt, valamiért nem.
   
 2. dragonette

  dragonette Well-Known Member

  Senki sem írt épületgépészt, de ha már visszajársz marházni
  Ez azért nem így van, a törmelék mennyiségével még foglalkozunk, mert fontos tényező, és bizonyíték is.
   
 3. dragonette

  dragonette Well-Known Member

  Kétfajta betont használtak, a magrész tömörebb, a külső részek light concrete-ből vannak.
   
 4. dragonette

  dragonette Well-Known Member

  Ebben teljesen igaza volt.Szabadesés sebességével omlott össze az EGÉSZ torony, EGYENLETESEN, és mindkettő épület UGYANÚGY. Az általad erőltetett metódussal ez egyszerűen LEHETETLEN.
  Ráadásul kihagytad azt, hogy mégis hova lettek a födémek amiknek felismerhetően egymásra rakódva kellett volna maradniuk-ha csak nem morzsolódtak porrá a nagy nyomásban....fönt van rá ábra, na ez is hibádzik.
  Nincs szeizmológiai nyoma az irdatlan mennyiségű törmelék becsapódásának sem, ez is ki lett tárgyalva.
  Összeomlás szerkezetgyengülés miatt nem bizonyítható (többszörösen sem), ezért kizárható.
   
 5. vata

  vata Well-Known Member

  "Valaki számolja már ki, hogy teszemazt 50000 (egytizede a WTC-nek) tonnányi épület 3 métert zuhanva ráesik az alatta levő emeletre, az mekkora erőt jelent és milyen épületet méreteznek egy ekkora erő kibírására?"

  Igen méreteznek ilyenre egy épületet, a földrengésnek van ehhez hasonló dinamikus hatása van vízszintes meg függőleges irányú lökéshullám is. (Én statikus vagyok, vagyis szerkezet építő mérnök)
   
  dragonette likes this.
 6. alali77

  alali77 Well-Known Member

  ŐŐőőő
   
 7. dragonette

  dragonette Well-Known Member

  Jól van, akkor most öblíthetsz:D.
  "És remélem ennyi elég volt magyarázatnak, akinek meg nem, menjen el fizikai és épületgépészeti iskolába, ott talán kiművelik, hogy működik ez."
  Ezt Leplezo írta, csak reagáltam az ő kommentjére ( https://forum.htka.hu/threads/9-11-elméletek.1712/page-14#post-628597)
  Te meg nem tudom végül is mit akarsz itt, de a trollkodás az megy látom.
  No lapozzunk.
   
 8. dragonette

  dragonette Well-Known Member

  Akár így is lehetett. Én magam nem gondolom ennyire tovább, bár igaz a konteókra, hogy nem zörög a haraszt ha nem fújja a szél. A vizsgálatot lefolytató 911 bizottság a sok meghallgatás és adatgyűjtés (?) után gyakorlatilag azt erősítette meg, ami a hírekben kb egy nappal a WTC leomlása után már benne volt. A sajtó és média a hivatalos doktrínát egy az egyben átvette (talán ők is építették azt fel?). Én magam 2007 ig újságokból tájékozódtam (hm..) és addig eszembe nem jutott egy-két , amúgy teljesen evidensnek tűnő dolgon kicsit elgondolkodni. De véletlenül ráleltem pár érdekes dologra, és utánakerestem.
  Megdöbbentő volt arra ráeszmélni, hogy mennyire illúzióvilágban tartja a népséget a sajtó és a tv (plusz az internet nagy része természetesen). Minél jobban leástam, annál több disznóság derült ki. Ez nem csak a 911 re vonatkozik, és pláne nem az úgynevezett "konteókra", miknek már a megnevezése is a MSM (vagy inkább a CIA) találmánya, és a Kennedy gyilkosság után vezették be a Warren jelentést kritizálók nevetségessé tételére (kb sikerült is).
  Természetesen rengeteg a kamu és tévedés is - hiszen nehéz az ellenőrizhetőség , sokszor éppen a bizonyítékok hiánya, vagy eltüntetése miatt, illetve hogy nincsen normális fóruma a megvitatásnak (hogy a példánál maradjunk: Kennedy dokumentumok titkosítása, 911 vizsgálat elszabotálása (bizottság fel sem állt több mint egy évig pl de a sztori már rég kész volt). Emiatt igen vegyes ez a leves, és a sok értelmesen gondolkodó közé még több "hívő" kerül akik már gyíkembereket képzelnek az események mögé, e masszát pedig cinkeli a másik"hívő" réteg, ők a MSM nézői általában.
  Így a népség már egymással civakodik azon hogy mi is történhetett, valakik pedig közben igencsak röhögnek a markukba... show must go on.
  Nem szeretném hosszúra nyújtani ezt a gondolatmenetet (mert az időt veszi el a következő fejezetek kidolgozásától), de ki kell mondjam, hogy a 911 megmutatta -még ha soha nem is fogjuk megtudni a teljes igazságot- hogy micsoda színház a világ (Shakespeare után), mit is érnek a nyugati demokráciák, a "szabad" (és nem szabad) sajtó, és mi várhat egyszer ránk is - egy olyan hatalomtól, melynek sajátjai (civiljei) is csak feláldozható bábuk a táblán.
   
  Pogány likes this.

Ezen oldal megosztása