1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

9/11 elméletek

Diskurzus a(z) 'Kantin' témában - fip7 által indítva @ 2019. szeptember 15..

 1. FilcTroll

  FilcTroll Well-Known Member

  Igen, én is írtam a kábelekről, és asszem az épületgépészetről is. Vajon a liftek motorjait megtalálták? Mekkora erő kell, hogy porrá zúzzon egy akkorra villanymotort? És azokra nem zuhant rá az összes emelet, mert eleve fent voltak.

  Azért, mert ha egyetértünk abban, hogy a felső emeletek zuhanás közben nem előzték meg az alsókat, akkor a felső emeletek értek le utoljára. A nehezebb tárgyak, pl. pont a villanymotorok is, nyilván mélyebben fognak megállni a törmelékhalomban a becsapódás után. De a felső emeletek könnyű törmeléke, pl. a bútorzat, a kábelezés, a számítógépek jó estéllyel a kupac felső rétegében, részben a telején kellene legyenek.

  De ezek azért visznek félre, mert lehet, hogy ott is voltak, esetleg meg is találták az összeroncsolódott motorok maradványait stb., csak mi nem tudunk róla. A vita alapját szolgáló könyv állítása, hogy nem volt ilyen törmelék. Én egyelőre szkeptikus vagyok a tekintetben, hogy bármennyi rázuhanó beton a felsimerhetetlenségig elporlasztana egy kábelköteget, vagy akár egy komolyabb "főnöki" forgószéket. Tehát sztem ezek vagy ott voltak a kupacban, vagy a könyv ezügyben téved, esetleg hazudik. De ha jól értem, hová igyekszik a történet, akkor valamilyen porlasztásos attak lesz a megfejtés. Én kíváncsi vagyok, te meg ne idegesítsd magad rajta, mert fölösleges. :)

  Végül egy személyes kérés: kérlek, ne halmazolj be toldalékokkal ("hiányoltok"). :D Én úgy látom, hogy a hivatalos verzióban kételkedők elég sokfélék, és – a HTKA-alapszínvonalát figyelembe véve – a legtöbben nem hisznek minden laposföldes színvonalú baromságban. Én sem. Kételyeim vannak bőven, pl. én is hiányolom a központi acélszerkezet kimagasodó maradványait a romok közepéből, nehezen fogadom el hogy ennyire precíz véletlenek hoszú sorozata az összeomlás, alig hiszem el a pilótakiképzést és a megtalált útleveleket, zavarnak az ellentmondó nyilatkozatok és a gyanús egybeesések, túl valószínűtlennek látom a 7-es épület összemolását stb. De az, hogy összeesküvést orrontok, még nem jelenti azt, hogy hinnék bármelyik más magyarázatban. Személyes meggyőződésem, hogy soha nem fogjuk megtudni az igazságot – és ha pár év múlva egy CIA-ügynök kamerába mondja az igazságot a halálos ágyán, azt sem fogom elhinni. Szerintem ez a konteózás lényege. Úgyhogy jöjjön csak a könyv a porlasztógépezettel, engem érdekel, szedjük szét, értsük meg, hogy mi hihető belőle, és mi baromság. Nekem hiányzik a Konteóblog, remek viták voltak.
   
  dragonette likes this.
 2. molnibalage

  molnibalage Well-Known Member

  Ez az egész kezd már kicsit félremenni... Folyamatosan arról megy a duma, hogy akkor minek és hol kéne lennie, de mire érv ezek hiánya? Az, hogy egy kupac építési törmelékben ki mit látott és milyen eséllyel az mire érv...?
  Most akkor rom eltakarítunk, régészkedünk vagy mi...?

  Ez egy nagy kép. Van rajta minden. Csőszerű dolgok, acélidomok, ami kell. Egy nagyfelbontású kép alapján nemigen lehet megmondani, hogy mit látsz, de egyesek meg azon rugóznak, hogy mentés közben ki mit tapasztalt vagy mit érzett furának nem utána gondolva...? Ez miben és hol relváns?
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/0a/WTC-Fireman_requests_10_more_colleagesa.jpg

  Ez akkor lenne igaz, ha nem mászkálták volna össze a helyszínt a mentés miatt. Akkor meg amit kell és tudnak odébb tesznek. Ergo nem releváns, hogy mit látni későbbi fotókon. Ez nem egy izolált helyszín volt, ami úgy maradt mindörökké ámen...

  Egészen egyszerűen arról van szó, hogy egy felismerhetetlen mocskos törmelékkupac az egész, aminek a fotón meg kb. a tetejét láttad.. Eleve nem értem az egészet. Ki és miért keresne ott bármit és lásd fent, ez mire érv...?

  A képen látható ívek magasságáig is ért helyenként a törmelék és a föld alá is. A felszín alapján ebből extrapolálni mondjuk úgy a hülyeség csúcsa.

  [​IMG]

  Bakker az egyik videón még az is látszott, hogy elképesztő módon néhány másodpercig egy cérnavékony kis rész az épület szélén állva maradt, majd lekonyult az is.
  Ha az egész teherviselő szerkezet leamortizálódott, akkor mit akarunk megtalálni? Az épület legaljából marad meg egy kicsi, de erről is tettek be képet, hogy az alsóbb szintekre is bezuhant egy rakás törmelék azt elég jól kitöltve..

  A 7-es épület összeomlása meg miért valószínűtlen? Mert te annak tartod? Érdekes módon az érintettek nem tartották annak és inkább kiürítették. A linken el volt magyarázva a sérülés kiterjedtsége. Az épület meg eredeti tervezett terhelése felett dolgozott.

  De itt már megint arról van szó, amit mondtam fent úgy tízszer. Az, hogy egyes nem ismert emberi szándékok és célokról fantáziál valaki, az egy dolog. De amikor egy épület statikánál az egyetlen érve, hogy "szerintem", az erős. Vagy az, amikor azon rugózik, hogy a törmelék tömeg és térfogatarányos picsányi részét nem látta pár ember és fura volt neki, mert nem gondolta végig és ezek műszakilag statisztikailag cáfolhatóak, az szezon és fazon.

  A fenti egész ez és az hiányzik faszság mögé az eredeti posztoló SEMMIT NEM TETT, hogy ez mire érv...
   
  wolfram and blitzkrieg like this.
 3. fip7

  fip7 Well-Known Member

  molnibalage

  "A kommented felét értelmezni sem tudom..."

  Ezt sejtettem.

  "1600 km egy irányba az út, az nem 4 óra, inkább kettő, mert nem P-51-gyel repülnek ma..."

  Jól látod. Feltételeztem, hogy a hadműveletben részt vevő gépek nem csak oda úttal számolnak. És ez így legalább 4 óra. De nem is az óra számít igazán, hanem a km. Az meg elég nagy táv.
   
  blitzkrieg likes this.
 4. molnibalage

  molnibalage Well-Known Member

  De maga az alepvetés is - már elnézést - de buta.

  1. Irán nem csak Teheránból áll.
  2. Hol vannak egyáltalán a fontos célpontok? Ezt is jó lett volna vigyálni.
  3. A CM-eket meg nem érdekli a táv. Te tényleg azt gondolod, hogy egy háború esetén repcsik támadnának bármit úgy, hogy odarepülnek Teherán fölé, ami eleve kockázatos....? Indítanak Trump módra 300 db Tomahawkot és 200 db JASSM-ot és nyasgem... Ezt csinálták 1991-ben is.
  4. Az meg külön érdekes, hogy úgy teszel, mintha Kuvait nem lenne USA barát.
  5. 1991-ben is voltak közelebbi támaszpontok Szaúdiban. Majd otthon teszek be róla képest, ha van rá igényed.
  Szóval annyi helyen ment félre a kommented, hogy ehaj..
   
 5. fip7

  fip7 Well-Known Member

  molnibalage

  Már elnézést, de szerintem az az alapvetés hibás, hogy CM-ekkel térdre tudsz kényszeríteni egy Iránhoz hasonló országot. Irak meg Afganisztán esetén se csak CM háború volt.
  A Teherán-Rijád pedig egy szemléltetés volt, hogy értsd a távolság problémáját. Irán nagy ország és nehezen megközelíthető. Normális felvonulási terület nélkül érdemben nem támadható.
   
  blitzkrieg likes this.
 6. molnibalage

  molnibalage Well-Known Member

  Bocs, de nagyon nem figyelsz. Az első csapást mérnék CM-mel. Utána meg kit érdekel, hogy hány óra sétarepülés a harci zóna? Az utóbbi 20+ évben semmi extra nincs 6-7 órás bevetésekben vadászgéppel.
   
 7. jani22

  jani22 Well-Known Member

  Off: Na még 1× !

  Engem nagyon, de nagyon irritálnak a minősíthetetlen szóhasználataid, és nem lehet elfogadni az erre adott öntelt magyarázkodásaid! Ha innen hiányoznak neked jelzők, - ha akarod, gondolj hozzá a repertoáradból. :D

  On: A témához kapcsolódóan van még 3 link azt olvas ki belőle bárki, amit akar :)

  https://index.hu/kulfold/911_cnsp_wtc/
  http://www.magyartudat.com/911-tizennyolc-ev-tavlatabol-az-igazsag-nyomaban/
  https://humbug.blog.hu/2016/09/11/a_10_legnagyobb_9_11_osszeeskuves-elmelet_cafolata
   
  dragonette and blitzkrieg like this.
 8. jani22

  jani22 Well-Known Member

  Már nem tudtam szerkeszteni az előző HSz-t, de még annyit az általad műszaki érvelésnek mondottakhoz, amely alsó fokon sem éri el, mint ha azt mondom - netre hivatkozva - 4.000 fő tőlem más vallású nem vette fel a munkát akkor a célkörzetben. :)
   
 9. molnibalage

  molnibalage Well-Known Member

  Ez a kijelentés megint olyan, hogy értelmezhetetlen, mert ha ez +/- néhány százalék, akkor stat. hullámzás.
  Egészen elképesztő, hogy mennyire nullák az emberek agyban...
   
 10. jani22

  jani22 Well-Known Member

  Off: Ez sima mellé duma. Mostanában valakinek beismerted már, hogy nem biztos, hogy igazam volt, másoknak nem tűnik fel, hogy ez a bizonyítási kényszered nem túl jó?
  Kérlek olvasd el:
  http://real.mtak.hu/6702/1/Életünk Egy Versengő Világban Fülöp-Nagy.pdf
  https://www.google.com/search?rlz=1...1......0....1..gws-wiz.......0i71.d_uyJY3Zw9o

  On:

  [​IMG]

  :(

  https://tinkmara.com/2017/09/19/911-ma-is-gyilkol/
   
  dragonette, antigonosz and Nemerson like this.
 11. jani22

  jani22 Well-Known Member

 12. Nemerson

  Nemerson Well-Known Member

  A New York-i térség tűzbiztosai elfogadtak egy 9/11 határozatot
  https://www.lawyerscommitteefor9-11...rea-fire-commissioners-adopt-9-11-resolution/

  "Whereas, the overwhelming evidence presented in said petition demonstrates beyond any doubt that pre-planted explosives and/or incendiaries — not just airplanes and the ensuing fires — caused the destruction of the three World Trade Center buildings, killing the vast majority of the victims who perished that day;"

  "Mivel az említett petícióban bemutatott elsöprő erejű bizonyítékok minden kétséget kizáróan bizonyítják, hogy az előre telepitett robbanóanyagok és / vagy gyújtószerkezetek - nem csak a repülőgépek és az azt követő tüzek - okozták a Világkereskedelmi Központ három épületének megsemmisítését , megölve az áldozatok túlnyomó többségét, akik elhunytak azon a napon"
   
 13. blitzkrieg

  blitzkrieg Well-Known Member

  Ezt nem igazán tudom értelmezni.
  50000 ember dolgozott abban a két toronyban. Eleve ennyi ember közül minden egyes nap rengetegen hiányoznak betegség vagy egyéb személyes okok miatt.
  A másik meg, hogy azokban a tornyokban nem szalagmunka folyt. Vagyis az ott dolgozók jelentős része nem volt non-stop minden nap bent 8 órán keresztül az irodában. Kiküldetés, tárgyalás partnerekkel, munkavégzés otthonról stb.
  De fordítsuk meg. Tételezzük fel, hogy izazak a konteók.
  4000 dolgozó a tornyokból tudott a merényletről.
  Pár százan voltak azok akik felszerelték a robbanóeszközöket.
  Az öngyilkos merénylőkkel szintén valakik fel kellett vegyék a kapcsolatot, hisz csak nem gondolja valaki, hogy 19 CIA-s ügynök megöli magát.
  Ez legalább 5000 ember, akiknek meg több tízezres családja van. Mennyi arra az esély, hogy ennyi év alatt ennyi ember közül senki sem tálal ki?
   
  wolfram, jani22 and alali77 like this.
 14. FilcTroll

  FilcTroll Well-Known Member

 15. dragonette

  dragonette Well-Known Member

  Nekem meg a bunkó szakbarbárokból.
  Neked blabla, másnak meg logikus gondolatmenet és információ.


  Nem lehet mindenki természettudomány-végzettségű, de attól még érdekelheti. Pontosan ezért vannak a könyvek, mert vannak olyan emberek akik bizonyos területekhez jóval többet értenek (talán még nálad is), vagy esetleg sok időt rászántak az adott témára és jobban tudják, ennyi. Attól hogy nem vagyok fizikatanár, bőven meg tudok érteni és értékelni műszaki dolgokat is. Főleg akkor , ha azt a józan ész is diktálja. Ellenben a magadfajtával és a többi ellen-hívővel, akik a megtanult tudományotok falai közül már akkor sem tudtok kimozdulni ha valamiről ordít hogy az nem úgy van.

  Judy Wood könyve NEM egy koncepció (konteó ha neked így jó)alátámasztására jött létre. Nem a bizonyítékokat és a konklúziókat torzította úgy, hogy a végén minden az általa elképzelt fikciót támassza alá, nem. Sok-sok év alatt végignyálazta az összes fellelhető dokumentumot, és a bizonyítékok (melyben rengeteg a fizikai számítás-nem tudom belinkelni) alapján kénytelen volt azt a következtetést levonni, hogy a tornyok NEM a repülőgépek és NEM is hagyományos robbantás eszközeivel lettek megsemmisítve (nem is mini nuki stb, ő a többi konteót is mind megcáfolja). Eljutott odáig, hogy a mai (hivatalos)tudomány és technika nem tud magyarázatot szolgáltatni egy sor jelenségre (nem csak az összeomlásra) ami itt történt, de túl mert lépni a természettudományos csőlátáson, miszerint más nem lehetett mert az tudományosan LEHETETLEN.

  És itt jössz be te, és még jópár hasonló csodabogár (csak neked nagyobb az arcod ezért még unszimpi is vagy-bocsi)aki ugyanolyan elvakultan „hiszel” tudományod mindenhatóságában és univerzalitásában, és már azt sem veszed észre ami a szemed előtt történik.

  Mert hát aki nem ért hozzá, és szólni mer, csak nyálcsorgató idióta lehet. Judy Woodot sokan támadják kijelentései miatt, de cáfolni őt még senki nem tudta. Kíváncsi vagyok, hogy egy ilyen okoskának mint te menne-e. Képes lennél elolvasni egy kb 500 oldalas könyvet, megérteni a számításait, és cáfolni természettudományos szempontból? Szívesen küldök neked egyet, és akkor lássuk kinek az arca mögött lapul valami szürkeállomány is. Én például a számítások kis részét értettem csak meg a könyvből, de szerencsére nem ez a fajta bizonyíték az egyetlen benne.
   
  jani22 likes this.
 16. dragonette

  dragonette Well-Known Member

  További információk a WTC épületek leomlásának mikéntjéről. Az ezelőtti bejegyzésekben rosszul írtam a szerzőt, természetesen nem Sue, hanem Dr Judy Wood. Elnézést, nem tudom hogy miért váltottam ár Sue-ra. Elnézést az elírásért.

  Némi hozzátoldás a robbantás témához a könyvből: (7. Fejezet 96.-97. Oldal): Amikor egy épületet robbantás általi lebontásra jelölnek ki, előkészületeket kell tenni. Minden ami mozdítható, elkell hogy legyen távolítva, még a nem tartó falak is. Üvegablakok leszerelése, abból a célból, hogy ne váljanag halálos lövedékekké (a szilánkok). Amikor a robbanás bekövetkezik, (chunks) nagyobb törmelékdarabok repülnek szanaszét, és ebben a formában is maradnak, amíg el nem találnak valamit illetve elérik a talajt.(...) Amennyiben A WTC tornyokat irányított robbantással semmisítették volna meg, nagyszámú kivetődés lett volna az eredménye. De nem ezt láttuk. Ehelyett gyakorlatilag nincs bizonyíték arra, hogy kivetődő darabok megrongálták volna a környező épületeket. A 18. És 20. Emelet felett pedig semmiféle rongálódást nem látni. Hozzátéve, hogy gyakorlatilag nincsenek nagyobb darabból álló törmelékdarabok (szétrepülve), csak por.

  Néhány szó ismét a Kingdom stadion bontásáról. Itt közel 2 tonna robbanóanyagot használtak fel, 21 mérföld volt a drótvezetékekhossza. Az előkészületek több mint 1 hónapot vettek igénybe. Robert E. Jamieson a Seattle Post-Intelligencer ben írta eme adatokat 2000 Február 4.-én:

  Bev Devin traffic reporter:

  „Az emberek még a Columbia Tower belváros(á)ban is hallották (a detonációt). Épp az asztalomnál ültem és meglepődtem. Amit a sok korán kelő (és a belvárosiak) hallottak reggel 7 kor, a Kingdom stadion teszt robbantása volt több blokkal odébb. Ez a tervezett mini robbantás, amelyre az autók riasztói beindultak, egy teszt volt annak kiderítésére, hogyan reagál a stadion betonja a robbanóanyagra. (túl sok, túl kevés).”

  Judy Wood:Mindkét WTC torony tömege négyszerese volt a Kingdom stadionénak, de sokkal több robbanóanyagigényük lett volna, hiszen a stadion anyaga nem volt koncentrálva, hanem szétosztva több mint negyed mérföld alapterületre. Emiatt a drótvezeték hossza is többszöröse lett volna. Ennélfogva a WTC-k bedrótozása nem csak a nagyobb méret miatt igényelt volna több időt, de már azért is, mert titokban kellett volna csinálni! (még ha a bútortalanítást le is vonjuk). A lelepleződés esélye túl nagy lett volna egy ilyen vállalkozás levezényléséhez.

  Akárhogy is , az 500 ezer tonna anyag becsapódása az alapokba (betonteknőbe), annak megsemmisülését vagy legalábbis súlyos megrongálódását vonta volna maga után, ami alsó Manhattan elárasztásához vezetett volna a Hudson folyó által, mivel e betonteknő a folyótól is védte a komplexumot (ezzel a belvárost).

  A könyv sorra veszi a hagyományos robbanóanyagok gyulladási (robbanási) hőértékeit, és arra jut, hogy a C4 kivételével mindegyik reakcióba lép 484Farenheit (kb 250 celsius) körül, ez a kerozin égéshője. Semtexet nem ír, de Dynamit, nitroglicerin, TNT, RDX. Ha a JP4 repcülőgép üzemanyag táplálta a tüzet, akkor bizony ezeknek a hagyományos robbantási anyagoknak el kellett volna pukkanniuk. Ilyen másodlagos robbanásokat nem látni és nem is jelentettek.

  A C4 nél kiszabaduló gázok terjedési semessége 18 ezer mérföld per óra, 26.000 láb másodpercenként (kb 8000 méter). Ha C4 robbant volna –akkora mennyiségben hogy a tornyokat megsemmisítse-akkor a tornyok hatalmas lökéshullámokat bocsátottak volna ki-leomlásuk közben. Valamint nagy törmelékdarabokat zúdított volna mindenfelé, ennél sokkal nagyobb pusztítást végezve.

  Semmi ilyesmiről nem volt beszámoló az omlás közben. A fotókon sincs bizonyíték ilyen jellegű robbanási erőre. A WFC2 elvesztette a márványborítást a bejárat körül, de a fém épülethomlokzatnak nem lett sérülése az ablakok kitörésén kívül a 18.-ik emeletig.


  Robbanás zörejek

  Sok szemtanú jelentette hogy robbanást hallott. De a robbanás nem biztos hogy egy bomba detonációját jelenti. Gondoljuk csak el hogy mi lesz a tojással amit mikrosütőbe rakunk. A tojás felrobban a gőz nyomása miatt. A víz 1600 szorosára növeli térfogatát gőzzé válásakor.

  Ez elvezet minket „ a felrobbanó Scott Paks tartályokhoz”

  https://countyfiretactics.com/2012/01/23/air-packs-scba-what-options-do-you-like/

  Patrick Sullivan, tűzoltó: „Egy Deputy Chief (parancsnok helyettes) kocsija lángokba borult, ami átterjedt a 113 as trailerre is . Volt ott egy nagy rohamkocsi, olyan mint egy céges teherautó, de nem (magán?)céges mentő volt. Biztos hogy voltak benne Scott palackok vagy oxigénpalackok. Ezek elkezdtek kiereszteni (they were going off). Lehetett hallani a sziszegést és aztán bumm felrobbantak. Így bekötöttünk egy tömlőt, és megpróbáltuk eloltani.(...)”

  Todd Heanley tűzoltó: „Emlékszem hogy épp elindultam egy palack vízért a hűtőhöz(cooler), ekkor éppen csak elkezdtük eloltani az égő autókat, tűzoltótrailerek, rohamkocsik égtek. Úgy értem , hogy kellett hogy legyen ott 50 ezekből amik nagy lánggal égtek. A Scott palackok és az oxigénpalackok mind elszálltak. Robbantak balra és jobbra tőlem.”

  René Davila hadnagy, szakképzett mentős: (riporter)(...): -És ekkor vesztette el a járművét?

  RD: Alapjában véve csak járkáltunk körbe, de több időt vett igénybe, mert ebben a cuccban gázoltunk. Mint mikor mész és ez úgy kormoz mint valami tömény por.

  Miközben mentünk (walking) észrevettem hogy csak két emberünk van. Láttam a kocsinkat. Az ülések ellepve/betakarva (covered). Még mindig megvolt a táskám. Szorítottam mint egy trófeát. Mint mikor valaki kosárlabdatrófeát gyűjt. Én nem érrintettem-bármilyen erőhatás is volt az , olyan erős volt hogy átütött a táskán. De még mindig ott voltunk. 219-es kocsi megsemmisült.

  Riporter: Tűz ütött ki rajta?

  RD:Mi?

  Rip: Tűz ütött ki?

  RD:Tűz? Láttuk ahogy felrobban a dugattyú (sucker). Hallottuk hogy bumm! A Fulton streeten gyalogoltunk felfelé. Nem tudom milyen messzire jutottunk, mikor valaki megszólalt hogy az épület omlik(...)


  EMT Michael D Angelo: Emlékszem én is, ahogy az autók elkezdtek felrobbanni a parkolóban. Úgy értem hogy a kocsik elkezdtek kiégni (cooking off), elkezdtek elszállni bumm, bumm, bumm, (...)
   
 17. molnibalage

  molnibalage Well-Known Member

  Eddig azt sem tudtam, hogy ki ez a nő.
  https://rationalwiki.org/wiki/Judy_Wood

  Ha jól értem ez a nő azt a baromságot állítja, hogy irányított energiafegyverrel rombolták le a tornyokat....?
  :confused:o_O:eek:

  Aranyoskám, a tudomány úgy működik, hogy nem valaminek a nem létét, hanem létét kell bizonyítani. Ha a nő szerint energiafegyver volt, akkor mutassa már meg, hogy mekkora teljesítménye volt és hogyan használják. Az tudjuk, hogy ma is hol tartanak az energiafegyverek. Balsafa UAV-ket tudnak lelövöldözni, ha megteszik az a szívességet, hogy nem manővereznek és nem polírozott felültük van. Egy szutyok AIM-9 méretű rakétát sem tudnának lelőni ma stabilan.

  Tehát nem nekem kell bizonyítanom, hogy nem az volt, hanem ő bizonyítsa be, hogy az. Mert akkor ennyi erővel bizonyítsad be, hogy nem a láthatatlan illúziósárkány volt. Hajrá.

  Sanszosan ez az utolsó kommentem ebbe a balfasz topikba. Kb. annyi értelme van, mintha a falhoz beszélne az ember. Láthatólag mér arról kis halvány lila fingod sem, hogy mi az a falszifikálhatóság és mi a tudományos módszer, de osztani akarod az észt, ami láthatólag neked nincs.
   
  wolfram and blitzkrieg like this.
 18. dragonette

  dragonette Well-Known Member

  jani22 likes this.
 19. Nemerson

  Nemerson Well-Known Member

  fip7, FilcTroll and dragonette like this.
 20. dragonette

  dragonette Well-Known Member

  Az AE911 egyetért J. Wooddal abban, hogy a hivatakos repcsis sztori nem áll a fizikai törvények megsértése miatt, de ők a kontrollált robbantást bizonyítják a saját módjukon.
  Csak kettőt emelek ki abból, amit írtak:
  -az elporosodó (acél) váz: A belinkelt vidókon látszik a megmaradó pár szál, ami lehullik kis idő múlva, az omló toronytól kissé lemaradva. Wood szerint itt elporosodik az acélgerenda a levegőben, majd lehullik.
  Az AE911 szerint a robbanások után, a ( leaving behind, in mid-air, the pulverized concrete that had been resting on, or statically stuck to, the steel) a levegőben maradt betonport látni, amint kis késéssel követi a apró acéldarabokat amelyek gyorsabban estek le. Számomra azt mondják, hogy a robbanásban az acél lerobbant (szemmel látható darabokban így írták)a szintán porrá robbant betonoszlopról, és gyorsan leesett, Majd az elporosodott beton kis késéssel követte. Itt az első kép alján egy kameráról egy épület tetején(Épületet is tudjuk csak most fejből nem megy a neve).https://kepkuldes.com/australexpress a képek a könyvből vannak, persze némelyik máshol is látható.
  Itt a videó amire ők hivatkoznak . Hát eléggé belengenek néha azok a poroszlopok, nem tudom.

  -A kiégett kocsik.
  Itt csak bemutatják J Wood állítását (ami valóban vadnak hangzik), majd mondják is, hogy :
  Lehulló be nem gyulledt Thermite , Thermate és/vagy nanothermite szálladékról van szó, ami azért közben ,még reakcióba lépett ahogy a levegőben szállt, és olvadt vas cseppeket eregetett a kocsikra. Ezek a termites (még mindig reakcióba lépő (still reacting)keverékek lecsorogtak a kocsikon leégetve a festést és felgyújtva egyes kocsikat. Hivatkozik hogy a lenti vidón a riporter és a tűzoltó és szerintük valószínűleg sokan mások -forrónak mondják a szálló port, Wood meg hidegnek.
  Ez utóbbiban jópár csúsztatás van, mert Wood nem egészen ezt állította, de ezt is érdemes lenne kivesézni. Hár az olvadt vasesőt most olvastam először mint valakinek hipotézisét, de a dölöngélő poroszlopok sem rosszak. Lehet hogy tényleg elment az eszem és tényleg van ilyen. Wood szerint nincs.
  Ehhez még annyit, hogy ezek szerint az AE911 állítja, hogy Thermit lett használva robbanóanyagként, de ezt Wood a könyvben kizárta.
   

Ezen oldal megosztása