A Csatahajók múltja, és esetleges jövője

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.

Szerintetek lesznek-e újra csatahajó osztályba tartozó hadihajók?


  • Összes szavazó
    132

csakb

Well-Known Member
2014. március 2.
291
298
63
Egy gyönyörű, 1:250-es makett a német SMS Derfflinger csatacirkálóról, a Hamburgi Haditengerészeti Múzeumban.

Ú, ez bazijó!
Azt jól értelmezem, hogy az A torony előtt, két oldalra kidugott pallókról lógó kötéllétrákon másztak fel a csónakokról? :eek:
 

arbalest

Well-Known Member
2011. január 11.
5 490
7 638
113
Azt jól értelmezem, hogy az A torony előtt, két oldalra kidugott pallókról lógó kötéllétrákon másztak fel a csónakokról?
Igen, ez később is így volt. A létrát használták inkább (a képen mögötte), a csónakokat viszont ezekhez a pallókhoz rögzítették, nem húzták őket fel-le tucatszor naponta, amikor kikötőben állt a hajó.
 
  • Tetszik
Reactions: Rotten878 and csakb

wankel

Well-Known Member
2016. december 23.
780
3 212
93
Egy gyönyörű, 1:250-es makett a német SMS Derfflinger csatacirkálóról, a Hamburgi Haditengerészeti Múzeumban.Az " Iron Dog" sérüléseit ábrázoló fotók a Skagerrak-i csatát követően. Szerintem is az egyik legsikerültebb hadihajó volt az első világháborúban, egyedül a Lützow elvesztését is okozó torpedótermet lehet hibaként felhozni.