Ha már dolgozik vele akkor használható valutában fogja kérni.Remélem már csak azért is rubelben (₽) kérted...![]()
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ha már dolgozik vele akkor használható valutában fogja kérni.Remélem már csak azért is rubelben (₽) kérted...![]()
Oroszoknál amúgy nincs kifizetés, mert az egészet működtető adSense rendszert lekapcsolták még 2022-ben, szóval sajnos nagy duzzogva elfogadtam a forint kifizetéstRemélem már csak azért is rubelben (₽) kérted...![]()
Elvileg amúgy úgy működik, hogy amelyik országban vagy kvázi bejegyezve, annak a pénznemében küldikHa már dolgozik vele akkor használható valutában fogja kérni.
elképsztő milyen színvonal alatti ez a cikk
Az a használható valuta itthon.Oroszoknál amúgy nincs kifizetés, mert az egészet működtető adSense rendszert lekapcsolták még 2022-ben, szóval sajnos nagy duzzogva elfogadtam a forint kifizetést
Elvileg amúgy úgy működik, hogy amelyik országban vagy kvázi bejegyezve, annak a pénznemében küldik
Mondjuk furcsa az elszámolási rendszer, mert maga az elszámolás Youtube-n belül dollár alapon történik hó végén, majd pedig úgy 11-12-e magasságában váltják át forintra napi árfolyam szerint, és úgy 21-e körül utalják. Szóval a napi árfolyammozgások azért tudják rendesen befolyásolni a kifizetéseketAz a használható valuta itthon.
Úgy beszél, hogy a szellemi kihivâsokkal küzdök is megértsék. (meszike ?)@nyugger szerintem te túl sok videót néztél a III. Birodalom kampányrendezvényeiről....
(természetesen a megállapításaid helyességét az nem kérdőjelezi meg, hogy ezt egy sturmbahnführer stílusában jelented ki)
nem hagyhattam ki...bocs...
Máris érkezett a troll kommentelő ahogy látom.Nna, közkívánatnak eleget téve (plusz reménykedve, hogy kicsit tudja majd felpumpálni a Youtube megtekintési számokat) elindítottam saját FB oldalamat is.
Avagy az elképzelés szerint aggregátorként szolgálna a különböző megjelenések és nyilatkozatok becsatornázására, plusz a fő profil természetesen a saját gyártású írott/videós anyagok terjesztése lenne. Esetleg pár fontosabb hírt kirakva, de azt még meglátom.![]()
Hidegkuti Konstantin
Hidegkuti Konstantin. 115 ember kedveli · 355 ember beszél erről. Hidegkuti Konstantin nemzetközi kapcsolatok szakértő személyes alkotói csatornája.www.facebook.com
Feel free to subscribe
Meh, elérést növeli, amíg nem anyázik maradhatMáris érkezett a troll kommentelő ahogy látom.![]()
Van még lejjebb, most éppen "óriás-repülőgép" lett a KC-390-bőlElnézést, de mégis mi a fasz ez a cím
(Ha időközben megváltoztatnák, az eredeti "Megérkezett az ukrán frontra a magyar hadiipar büszkesége: ez felpörgetheti a katonai megrendeléseket" címen futott)
Mondjuk a cikk második fele is olyan, mintha ChatGPT próbált volna egy rövid summary-t összehozni a Lynxről magyartalanul, lásd automata ágyú (gépágyú az kérem)
Katonai óriás-repülőgépet vásárol Magyarország: megmutatták, hol tart most a legyártása
Vasturul!Van még lejjebb, most éppen "óriás-repülőgép" lett a KC-390-ből
De fő vitte a dolgát az ifiúrnak a Jó Isten!Taxi,meg a f...xom!Igen-igen akartam a tömeget is beleírni, csak taxiból sietve ennyire futott![]()
És most már Fekete Rita vezeti a Frontot? Érdekes mozgások vannak a videóbloggereknél...Hát tévedtem, miután kiderült, hogy a Magyar Nemzet-Hír TV duóhoz igazolt át és elvileg saját műsora is lesz
![]()
Robert C. Castelt leigazolta a Magyar Nemzet â bemutatjuk lapunk új fÅmunkatársát
A âváltozások Åreiâ éveket pazaroltak el a 2022-es orosz támadás után azzal, hogy megpróbálták ráerÅszakolni a jelen valóságát a múlt kaptafájára.magyarnemzet.hu
Maximum a toll robbant fel a kezében! Azrért nem ír alá semmit!A kattintásvadászat legalja valami, a Videán reklámozott noname oldalhoz kapcsolódóan, most jött szembe:
![]()
![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..