A különleges erők tevékenysége

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.

dudi

Well-Known Member
2010. április 18.
31 648
29 018
113
Sarkvidéki elit katonai erő: Húsgombóc hadművelet - Csak 1%-nak sikerül

A norvég hadsereg északi dandárjának felderítő zászlóalja (Etterretningsbataljonen) nagyon ritkán hajlandó arra, hogy kamera elé álljanak. Néha csak a parancsnokuk látható hivatalosan a fényképen. És itt van egy 20 perces videó egy különleges mélységi felderítő század (fjernoppklaringeskadronen) valós harci gyakorlatáról, amelynek kódneve "Operation Meatball" - egy lezuhant pilóta evakuálása az ellenség által ellenőrzött területről. Nehéz megmondani, hogy miért egyeztek bele hirtelen ebbe. Valószínűleg reklámcélokból, bár úgy tűnik, korábban sem volt gondjuk az önkéntesek toborzásával. Ugyanis a létszámrendszerük még mindig vegyes elv szerint szerveződik - először is kemény verseny folyik a sorkatonák között a katonai szolgálatra való kiválasztásért, és csak a sikeres teljesítés után kínálják fel a katonáknak a szerződéses szolgálatot.


A videóban be lehet állítani a magyar feliratot.....


Colonelcassad
5 percig voltam képes hallgatni a sírását az emberkének.
 
  • Tetszik
Reactions: Wilson