1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

Diskurzus a(z) 'Magyar vonatkozású hírek, elemzések' témában - desertfox által indítva @ 2013. január 21..

 1. igaziigaz

  igaziigaz Well-Known Member

  Vannak de közel sem olyan a kapcsolat mint a lengyelekkel, inkább mosoly parti kevés közös érdekkel, sőt mai napig tisztelik a kretén és rendkívül buta Benest. A csehekben mindig is volt egy irigység a magyarokkal kapcsolatosan, és ez főleg Benes frusztráltságban nyilvánult meg, de manapság rájöttek a csehek a románok, szerbek, tótok és mindegyik, hogy nem lehetnek magyarok sem németek akár lopnak földet akár hamisitanak, akár bármit csinálnak nem lehetnek azok. Szóval át lettek verve a mindenki egyenlő dumával. Hasonlóak vagyunk a németekhez azokat sem szeretik mert fejlettebb népek a környéken ugyanez van a japánokkal is. A primitív népek irigyek és szeretnek hazudni.
   
  Parapitecus and megazez like this.
 2. migfun

  migfun Well-Known Member

  Szegény Széchenyi most forog a sírjában...
   
 3. migfun

  migfun Well-Known Member

  Übermensch...
   
  Kishuszár and Schurrer like this.
 4. Schurrer

  Schurrer Well-Known Member

  A cseh szerinted egy primitív nép? Na ilyenkor érzem úgy, hogy talán bizonyos emberekkel felesleges kommunikálni, pedig magukat "kiválasztott magyaroknak" tekintik, ami csak annyit jelent, hogy ide születtek és pont ezért a dölyfösség miatt kellene visszavenni..
   
  tonyo, Kishuszár, emel and 2 others like this.
 5. igaziigaz

  igaziigaz Well-Known Member

  Széchenyi nem volt libsi sőt a mai bolondoknak ( libsiknek) ultra radikális lenne és mindenhol támadnák és szemen köpné a libsiket.
   
  KoviUbi, zeal and kiskrumpli like this.
 6. BiancoGasto

  BiancoGasto Well-Known Member

  Igen,igen! Hol van a cseheknek Kundera,vagy Dvořák szintű nemzeti zsenije? o_O Komolyan beszarok vazze...
   
  Masztiff likes this.
 7. igaziigaz

  igaziigaz Well-Known Member

  A cseh úgy próbálta beállítani magát mintha elnyomott nép lett volna, közbe a helyén volt a monarchiába. Túlságosan el voltak kényeztetve, de ez nem volt elég egyes barmoknak mint Benesnek és Benes azt hangoztatta, hogy többre képesek mint a magyarok vagy az osztrákok vagy a németek, amit később bebizonyítottak, hogy nem képesek rá. Ezért volt a vicc csehszlovákia és minden szarkeverése, ami nem csak ártalmas volt de hazugság is.
  Bebizonyították, hogy nem tudják elérni a magyarok szintjét sem birodalom tekintetében és sehogysem. És ilyenkor elgondolkozik az ember, hogy ilyen hülye frusztrált népek ( vagy a vezetősége miatt) érdemes volt e több világháborút elszenvedni... hogy ezek a barmok "kipróbálják magukat" és rájöjjenek ahogy egy román fogalmazott nem olyan régen, hogy civilizáció szempontjából a magyarokhoz képest alsóbbrendűek ( ezt egy román mondta és tetszik vagy sem igaz)

   
 8. honved

  honved Well-Known Member

  Ugye, amikor nincs a Honvédség fejlesztéséről hír, vagy kifogytok az ötletekből, jöhet minden nem ide való is a topicba. :)
   
  fmedve and BiancoGasto like this.
 9. Schurrer

  Schurrer Well-Known Member


  Egy ember mond vmit, abból te általánosítasz? Mondjuk egy román vagy szlovák azt mondja milyen primitív nép a magyar, akkor miben különböznek tőled? De a cseheket úgy állítod be, mint akik közül mindenki Benes fanatikus és az is a mai napig. Hát kurvára nem. Babis, Viktor szövetségese nem ezt képviseli, ahogy koalíciós társai, a kommunisták sem. És a szavazók sem ezáltal. A Monarchia pedig ha Triarchia lett volna, másképp alakult volna sok minden. Nem tudom mit mondanál, ha egy Osztrák - Cseh monarchia lett volna, minket meg elnyomott népként kezeltek volna, mint ahogy akkor a cseheket. Na mindegy, ez itt végül is off topik, amúgy sem ide tartozik..
   
  zsolti likes this.
 10. SilvioD

  SilvioD Well-Known Member

  Bajorország Európán belül is Top3-as ezt azért ne felejtsd el.
   
  Anti likes this.
 11. Anti

  Anti Well-Known Member

  Kis-Németországot írt. Skodából ne csináljunk Mercit.
   
  SilvioD likes this.
 12. igaziigaz

  igaziigaz Well-Known Member

  Jaja marhára nem kis Németország.
   
 13. migfun

  migfun Well-Known Member

 14. SilvioD

  SilvioD Well-Known Member

  Kevesebb a migráns. :D
   
 15. Ocses

  Ocses Well-Known Member

 16. zsolti

  zsolti Well-Known Member

  Voltam, nem is egyszer.
   
 17. zsolti

  zsolti Well-Known Member

  Így van, pont ezt aksrtam írni. Én mondjuk Münchenben konkrètan nem szívesen élnék, Prága meg a világ egyik legjobb helye.
   
 18. Terminator

  Terminator Well-Known Member

 19. zsolti

  zsolti Well-Known Member

  Gdp ben, meg árakban. Mondom akkor még egyszer, voltam VIP vendég az Olimpia torony éttermében etc. Én NEM ÉLNÉK még a bajorok fővárosában sem, Berlin meg még szarabb, az az igazság.
   
  vata likes this.
 20. Anti

  Anti Well-Known Member

  OFF:

  Jah csak a négyzetméterár lassan 4000 euró a fizetés az meg valahogy maradt a keleti szóval az átlagember hosszabb ideig lehet rabszolga és ugyanúgy panelrengetegben lakik nem pedig a Károly-híd mellett.
   
  Kishuszár likes this.

Ezen oldal megosztása