A raktárban és addig ott is maradnak amíg nem tudjuk őket “nagyjavítani”Az a baj hogy már rég azt a soselessz BREN2-est kéne fogdosniuk.... ha még a filmforgatásra sem jut belőle árulja már el valami hurráveréb hogy hol az anyámba vannak??![]()
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A raktárban és addig ott is maradnak amíg nem tudjuk őket “nagyjavítani”Az a baj hogy már rég azt a soselessz BREN2-est kéne fogdosniuk.... ha még a filmforgatásra sem jut belőle árulja már el valami hurráveréb hogy hol az anyámba vannak??![]()
gyors keresve qvqdrocopter a 24 nel.![]()
Állva mint a lovak? Amúgy nem hiszem, szerintem csak épp úgy látszik a képen mintha aludna.A jobb szélső a monitor mögött az elaludt?
Én megyek, majd táviratozom.Lehet valaki elmegy 27-en a "Puma eloadasra" es megtud valami konkretabbat.
Nem faraszto ugy 10 perc utan? Vagy nem csokken igy a latomezo? Nyujtott kezzel futkarozni terepen nekem nem valami eletszeru.Így van,gyorsabb vele célozni és célt váltani főleg kis távolságon.
Van ismerosom aki gyaloglas kozben aludt el. Beleesett egy arokba.Állva mint a lovak? Amúgy nem hiszem, szerintem csak épp úgy látszik a képen mintha aludna.
Miért futkározna így?Azért mert egy pillanaképen így van?Ha 10 percig kell célra tartani az mindenhogy fárasztó és nem mellesleg az föld lakosságának a 99.99999%-a nem is képes rá.10 percig a karodat üresen nem nagyon tudod megtartani vízszintes helyzetben.Nem faraszto ugy 10 perc utan? Vagy nem csokken igy a latomezo? Nyujtott kezzel futkarozni terepen nekem nem valami eletszeru.
Szerintem csak a mechanikai részt használják fel, de a kom. részek fullban cserélve vannak szerintem. A cég egyedi fejlesztésekkel, építésekkel is foglalkozik.
Mondjuk ez az MV03 már nem háton hordós dolog szerintem. (vagy rohadt körülményes)
Ezek a drónok kimondottan felderítő alegységek eszközei.
Ezert irtam. Szoval akkor meddig tartja igy? Mert csak kepen lattam.Miért futkározna így?Azért mert egy pillanaképen így van?Ha 10 percig kell célra tartani az mindenhogy fárasztó és nem mellesleg az föld lakosságának a 99.99999%-a nem is képes rá.10 percig a karodat üresen nem nagyon tudod megtartani vízszintes helyzetben.
Igen a láda az tartozék gondolom. Valószínűleg kisebbre is meg lehetne oldani, de így ultrabiztonságos.Májusban Budaörsön ezzel videóztak, ezek szerint nem titkos cucc. Párnázott műanyag ládából szedték elő.
Ezert irtam. Szoval akkor meddig tartja igy? Mert csak kepen lattam.
Na megjártam, mint htka-s hírszerző. Nyíltan nem beszélt Puma beszerzésekről. De minden példájában, amikor a német beszerzésekről volt szó megemlítette a Leopard és a Pzh2000 mellett. Szerinte “szinte egészen biztos” a beszerzésük. 98 darab megvásárlását emlegette. Illetve valamilyen “török csoda”-ra is számíthatunk, elsősorban missziós feladatokra. Érdekesség, a Honvédségnél 170 db Leopard 1A5-ről is szó volt, szintén 80 milliárd forintért, ezek helyett jöttek az A7+. Illetve az A7+ képességeinél szerepelt a Saab Barracuda is.Én megyek, majd táviratozom.
Wunderwaffe=török csoda.Na megjártam, mint htka-s hírszerző. Nyíltan nem beszélt Puma beszerzésekről. De minden példájában, amikor a német beszerzésekről volt szó megemlítette a Leopard és a Pzh2000 mellett. Szerinte “szinte egészen biztos” a beszerzésük. 98 darab megvásárlását emlegette. Illetve valamilyen “török csoda”-ra is számíthatunk, elsősorban missziós feladatokra. Érdekesség, a Honvédségnél 170 db Leopard 1A5-ről is szó volt, szintén 80 milliárd forintért, ezek helyett jöttek az A7+. Illetve az A7+ képességeinél szerepelt a Saab Barracuda is.
Ezt a szintén 80milliárdot hogy érted? Mi jön annyiért?Na megjártam, mint htka-s hírszerző. Nyíltan nem beszélt Puma beszerzésekről. De minden példájában, amikor a német beszerzésekről volt szó megemlítette a Leopard és a Pzh2000 mellett. Szerinte “szinte egészen biztos” a beszerzésük. 98 darab megvásárlását emlegette. Illetve valamilyen “török csoda”-ra is számíthatunk, elsősorban missziós feladatokra. Érdekesség, a Honvédségnél 170 db Leopard 1A5-ről is szó volt, szintén 80 milliárd forintért, ezek helyett jöttek az A7+. Illetve az A7+ képességeinél szerepelt a Saab Barracuda is.
Ezt a szintén 80milliárdot hogy érted? Mi jön annyiért?
Köszi az infókat. Mikor gondolkodtak leo 1 beszerzésén?Na megjártam, mint htka-s hírszerző. Nyíltan nem beszélt Puma beszerzésekről. De minden példájában, amikor a német beszerzésekről volt szó megemlítette a Leopard és a Pzh2000 mellett. Szerinte “szinte egészen biztos” a beszerzésük. 98 darab megvásárlását emlegette. Illetve valamilyen “török csoda”-ra is számíthatunk, elsősorban missziós feladatokra. Érdekesség, a Honvédségnél 170 db Leopard 1A5-ről is szó volt, szintén 80 milliárd forintért, ezek helyett jöttek az A7+. Illetve az A7+ képességeinél szerepelt a Saab Barracuda is.
Köszi az infókat. Mikor gondolkodtak leo 1 beszerzésén?
Édestököm! Leopard1?Nem +nyolcvan milliárd!Annyiba került volna 150db Leopard1 de mi aLeopard 2-t választottuk ugyan ennyiért.