A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

Wilson

Well-Known Member
2017. szeptember 19.
13 394
30 583
113
Szóval ha a füredi kikötő fejlesztéséről hallok...

Én is azt mondom kell az az anyahajó:),én mindig is szorgalmaztam,hogy kell nekunk ütőképes flotta:).

Szó szerint:):):):)

Én a kormány helyében (mivel most jók vagyunk a kínaiaknál) még leboltolnék Kínával 3 db Type-52D-t is:) Az újpesti vagy az óbudai volt hajógyárak területén összeraknánk őket, ez ugye jót tenne a gazdaságnak is:),már csak a Dunát kellene hajózhatóvá tenni a számukra,de ez sem jelent gondot mivel az EU-l lehet erre pénzt szerezni, ebben nyugodtan kooperálhatunk a szerbekkel,ezt követően nem lenne más dolgunk mint hátradőlve nézni a romulánok arcát ahogy a Kolozsvár a Brassó és a Marosvásárhely méltóságteljesen előtűnik a reggeli párából Mordor szívében 2038 december.01-n.:):):):):)
 

papi

Well-Known Member
2017. április 22.
1 422
3 770
113
Ja, főleg amikor rájönnek, hogy szomszédosak vagyunk velük vagy mi....csak fura hogy ott piros fehér piros az ausztrál zászló...vagy mi :)
khm...
 

pöcshuszár

Well-Known Member
2019. március 21.
12 609
17 817
113

SilvioD

Well-Known Member
2018. december 23.
13 811
43 558
113

pöcshuszár

Well-Known Member
2019. március 21.
12 609
17 817
113
Bexarok, ezt még ma úgy mellékesen. Nem arról volt szó, hogy idénre befejeztük???
:eek:
WTF?
Hát ez még talán komolyabb biznisz lesz! Kíváncsi leszek, hogy a Hirtenbergernek lesz-e ehhez valamilyen köze. De a cikkből nekem ez egyértelműen RM üzemnek tűnik.
Ez azért nagyon durva, mert - ahogy @Terminator a másik topicba betette -, a RM elnyert egy nagyobb harckocsilőszer gyártási szerződést, és ha továbbra is a RM lesz a BW fő beszállítója, akkor gyakorlatilag lehet, hogy a BW-t mi fogjuk ellátni tüzérségi és h.k. lőszerrel.
Mert ugye a Hirtenberger már jelenleg is szállít a BW-nek aknagránátokat...
 

dudi

Well-Known Member
2010. április 18.
33 219
31 580
113
Mindenki nyugodjon meg, még jó sokáig nem is lesznek, mert egy darab ember nincs kiképezve sem az üzemeltetésre sem a karbantartásra.Oké nem egy NASA program egyik sem, de nem annyi rendszerbe állítani még egy ilyen primitív(pl egy vadászgéhez képest)haditechnikai eszközt sem mint elkezdeni használni az új autódat.