Na azt szívesen olvasnámMegértenélek, ha most a 2023-as hozzászólásra válaszolnék.

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Na azt szívesen olvasnámMegértenélek, ha most a 2023-as hozzászólásra válaszolnék.
Szegény srác nem volt szerencséje, pont egy olyan dokit fogott ki aki Spitfire fan volt......Én találkoztam orvosin olyan sráccal akinek a nem kisméretű hátán egy birodalmi sas volt horogkereszttel, volt rajta egy tigris tank meg egy fw-190-es. Jól nézett ki, de amint meglátta a doki mondta neki hogy ezzel ne eröltesse a felvételit...
Megint 2013-as hozzászólásra válaszolsz.
Nagyon kedves vagy.![]()
A demencia 10 korai jele
A demencia szakkifejezés a gondolkodás és a memória rosszabbodását, fokozatos elbutulást jelent. Dr. Jakab Gábor PhD, a Neurológiai Központ neurológusa azokra a korai jelekre hívta fel a figyelmet, amelyek esetén részletesen ki kell vizsgálni a beteget, sok esetben el kell kezdeni a gyógyszerelést.www.neurologiaikozpont.hu
Semmi újat nem mondott ez a riport azoknak szólt akik gyakorlatilag semmit sem tudnak a magyar haderőfejlesztésről...A cikkben szereplő videóban előjönnek a technikai eszközök is, nem a szokásos, sajtóban megjelenő "számháború" szintjén.
![]()
Évről évre nő a honvédség létszáma
„Eredményes munkát végeztünk 2021-ben, függetlenül attól, hogy a koronavírus-járvány rengeteg feladatot adott a katonáknak, és több feladatot is el kellett halasztanunk” – hangsúlyozta Benkő Tibor honvédelmi miniszter január 20-án, csütörtökön az M1 Ma Este című műsorában. A tárcavezető...honvedelem.hu
Attól még van benne újdonság. Ja, nem azt mondtam, hogy számunkra is...Semmi újat nem mondott ez a riport azoknak szólt akik gyakorlatilag semmit sem tudnak a magyar haderőfejlesztésről...
Nemááár. Én pont bevédtelek.Nem akarok személyeskedni és a baráti köröd emlegetni ezzel kapcsolatosan.
Soha sem mond újat, mindig ugyan azt a nótát fújja már vagy 4 éve!Semmi újat nem mondott ez a riport azoknak szólt akik gyakorlatilag semmit sem tudnak a magyar haderőfejlesztésről...
Soha sem mond újat, mindig ugyan azt a nótát fújja már vagy 4 éve!
Pokolba vezető út jó szándékkal van kikövezve....Nemááár. Én pont bevédtelek.![]()
De január21 legalább…!Megint 2013-as hozzászólásra válaszolsz.
Ezért sem szeretek Benkőt hallgatni, olvasni - tőle sosem jön érdekes információ...Soha sem mond újat, mindig ugyan azt a nótát fújja már vagy 4 éve!
A mostani interjúban annyi érdekesség volt szerintem, hogy megint mondta Benkő hogy a Lynx az járműcsalád lesz. Ezt viszonylag ritkán mondja.Ezért sem szeretek Benkőt hallgatni, olvasni - tőle sosem jön érdekes információ...
Azt nem részletezte, hogy mik lesznek benne?A mostani interjúban annyi érdekesség volt szerintem, hogy megint mondta Benkő hogy a Lynx az járműcsalád lesz. Ezt viszonylag ritkán mondja.