A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

LMzek 2.0

Well-Known Member
2020. április 4.
4 566
8 429
113
Nincs. Jó propagandavideó viszont.

"A lelkes amtőrök sokszor jobb munkát végeznek, mint a lelketlen profik!"

Jobban csinálja, mint a terület PR-osai összesen ! ...és soha nem mondta, hogy dokumentum-filmet csinál, a pillanatnyi, naprakész MH-adataival!Mivel közel az évforduló megemlíteném erre egy példának a számtalan közül Kapisztránt és a segédhadait, Nándorfehérvárnál! !!
...igen, tudom: kelllett hozzá Hunyadi is!
Nekünk is kellene ismét/újra, a régi, nem a jelenlegi !!!


.
 

honved

Well-Known Member
2010. június 2.
8 337
13 147
113
A faszt jó... kamu és félretájékoztatás tömkelege .

Szerinted rajtunk itt és a katonákon kívül ezt ki tudja ? Elég ránézni a facebook haditechnikával foglalkozó oldalaira. Elvileg pedig, ott olyanoknak kellene írni, kommentelni, akit érdekel a téma. Lehet érdekli őket, de a nagy átlag ott is teljesen tájékozatlan, bár azt hiszi magáról hogy ért hozzá.
 

Pista a hegyről

Well-Known Member
2018. április 4.
705
1 591
93
Szerinted rajtunk itt és a katonákon kívül ezt ki tudja ? Elég ránézni a facebook haditechnikával foglalkozó oldalaira. Elvileg pedig, ott olyanoknak kellene írni, kommentelni, akit érdekel a téma. Lehet érdekli őket, de a nagy átlag ott is teljesen tájékozatlan, bár azt hiszi magáról hogy ért hozzá.

Nekem még a videói szerkesztésével sincs nagy bajom, nem sokba marad el a hivatalos videóktól se, adom a lelkesedését valószínűleg ugyanúgy érdekli ez a téma mint minket itt meg ugyanúgy elkötelezett. De erre nálam nincs mentség hogy az elvileg a Honvédséget bemutató videóit tele rakja más hadseregekről készült felvételekkel meg nálunk még rendszerbe se lévő eszközökkel. Várja ki szépen hogy itt legyen minden aztán a magyar Pzh-król Leokrol stb stb rakjon fel videókat. Még el se készült, le se szállított fegyverekkel, más országok fegyvereivel menőzni ősi román szokás, röhejes hogy tökre ebben a szellemben csinálja a videóit.
 

Anti

Well-Known Member
2018. december 29.
3 260
4 901
113
Na lehet vitatkozni a festésen :oops::D

Tegnap a festés, ma Harckocsi1988 videó... :rolleyes:
Kell az a bejelentés államtitkár úr :)

Érdemes megnézni, hogy a meglévő klaszterek ismert helyszínei rendre a sokszögek csúcsain találhatóak.
Ez arra enged következtetni, hogy a többi klaszter nem ismert csúcsai is a helyükre kerültek.
Mindkét esetben, ha a most ismert városokat akarták volna csak jelezni, akkor sokkal kisebb jelölés is elég lett volna, ráadásul nem kellett volna négyszög.
f230a05754f01d82b5849e4e23e4bb0b.jpg
 

pöcshuszár

Well-Known Member
2019. március 21.
16 266
27 122
113
Az vigasztal, hogy már csak egykét hét és végre abbahagyjátok az ajvékolást egy időre aztán lesz min rágódnotok.
Szerintem ez a @Nem Dr Maróth Gáspár mögötti képrejtvény fejtegetése elég jó kis szórakozás - még talán konstruktív is. Meg talán nem is ártunk vele senkinek... :rolleyes:
Vagy vegyük elő megint a "szinét"? :rolleyes::D