Tüzèrtisztet meg veszünk a kínaiban.
Fordított sorrendben haladav meg rá lehetne fogni, hogy minek annyi tüzértiszt 24 PZH-hoz?
Valahogy csinálni kell.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
he???:OFordított sorrendben haladav meg rá lehetne fogni, hogy minek annyi tüzértiszt 24 PZH-hoz?
Valahogy csinálni kell.
Mert ott van gyaktèr. Ezèrt eröltetik.Nem értem miért erőltetik a Bakonyt hadgyakorlat helyszínéül
Kurva egyszerű NINCS másik gyakorlótér ami megfelelő méretű az országban. Ezért jönnek ide sokan jó pénzért gyakorlatra a NATO-ból mert náluk sincs európában nagyobb gyakorlótér a lengyeleknél és a németeknél van csak mint a miénk.Nem értem miért erőltetik a Bakonyt hadgyakorlat helyszínéül. Az nagyon jó volt amíg a hegyes, dombos NATO ellen készültünk a Vsz-ben. A veszedelem most keletről várható (ez alatt nem csak az oroszokat értem)...a 2 vh idején is a Hortobágy volt a fő felvonulási útvonal ill. Románia, Szerbia felől Szeged, Csongrád térsége. Ezeken a helyeken van elég tér, látótávolság itt kellene hadgyakorlatozni. A történelem ismétli önmagát. Főleg ha korábban is működött a dolog.
plussz amit hiányol a bakonybol (ahol van fensík) az megvan táborfalván pl. cca 9.000 Ha az ország közepén.Kurva egyszerű NINCS másik gyakorlótér ami megfelelő méretű az országban. Ezért jönnek ide sokan jó pénzért gyakorlatra a NATO-ból mert náluk sincs európában nagyobb gyakorlótér a lengyeleknél és a németeknél van csak mint a miénk.
Egy gyakorlat nem úgy működik békeidőben, hogy kinézel egy szép mezőt aztán kigurulsz és hajrá. Ott van lakosság, légiforgalom szárazföldi forgalom, települések biztonsága járműmozgásoknál, tulajdonjogi viszonyok stb. Kártalanítás eseteges magántulajdonban esett károknál.
Nem annyira egyszerű a helyzet.
Ezzel én is tisztában vagyok. Ebben az országban vKurva egyszerű NINCS másik gyakorlótér ami megfelelő méretű az országban. Ezért jönnek ide sokan jó pénzért gyakorlatra a NATO-ból mert náluk sincs európában nagyobb gyakorlótér a lengyeleknél és a németeknél van csak mint a miénk.
Egy gyakorlat nem úgy működik békeidőben, hogy kinézel egy szép mezőt aztán kigurulsz és hajrá. Ott van lakosság, légiforgalom szárazföldi forgalom, települések biztonsága járműmozgásoknál, tulajdonjogi viszonyok stb. Kártalanítás eseteges magántulajdonban esett károknál.
Ezzel én is tisztában vagyok. Ebben az országban viszont olyan gyorsan kisajátít az állam hatalmas területeket nemzetgazdasági érdekekre hivatkozva ipari beruházások kapcsán. Ilyen alapon hozhat a létre új gyakorlótér eper kelet-magyarországon nemzetvédelmi érdeke hivatkozva, hiszen jelenleg is háborús veszély miatt van rendeleti kormányzás.Kurva egyszerű NINCS másik gyakorlótér ami megfelelő méretű az országban. Ezért jönnek ide sokan jó pénzért gyakorlatra a NATO-ból mert náluk sincs európában nagyobb gyakorlótér a lengyeleknél és a németeknél van csak mint a miénk.
A föld nagyrésze az Orbán családé és haveroké - azt meg nem nyúlják le! A terület alapú EU támogatás túl jó biznisz.Ezzel én is tisztában vagyok. Ebben az országban viszont olyan gyorsan kisajátít az állam hatalmas területeket nemzetgazdasági érdekekre hivatkozva ipari beruházások kapcsán. Ilyen alapon hozhat a létre új gyakorlótér eper kelet-magyarországon nemzetvédelmi érdeke hivatkozva, hiszen jelenleg is háborús veszély miatt van rendeleti kormányzás.
Ez a cég tulajdonképp mit is csinál?
Innovál
csak ezt a minek annyi tüzértiszt 24 pzh-hoz dolgot de már leesett hogy vszeg iróniahe???:O
amikor lesznek hegyeink!Mikor kezdik el szervezni a hegyi vadász ezredeket?
A faszt.
Csak már nem akkora mint amikor te ott voltálOlyan gyakorlatokon voltam ott, ahol több mint 10.000 katona volt. Közép Európa legnagyobb gyakorlótere.
Értem én a gyanakvast - nekem van egy kincstári hurraoptimizmusom - és talán túlságosan extrapolarok. De.Eskü nem kötekedèsből de a lessz benne minden az kicsit erős.
Mert nem látom a convoy ezentúl lègvèdelem nèlkül nem hagyhatja el a laktanyát teljesülèsèt.
A könnyűlövèsz faszság bevezetését ugye tatán is volt műszakiak /csapat felderítők /lègvèdelem/ tüzèrsèg vontatott ès önjáró asszem talán valami vegyvèdelmis brigád is, bár abban nem vagyok biztos.
Szóval egy dd nem csak pár kikonzervált d20.
Másrèszt ember.
Bár ha a dohányzói pletykák igazak ès mindenkinek emelnek, akkor az talán megoldódik.
Nem rosszbol, de nem mind1? Mire "minden fejes" jovahagyna egy "lelovest" horvatban mar a kratert oltanak a tuzoltok...
Mert nem látom a convoy ezentúl lègvèdelem nèlkül nem hagyhatja el a laktanyát teljesülèsèt.
...