1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

A pénz világa

Diskurzus a(z) 'Kantin' témában - elimgarak által indítva @ 2015. július 1..

 1. melampo

  melampo Well-Known Member

 2. Fennek

  Fennek Well-Known Member

  Csak az emberek 90%-a pénzügyi analfabéta. Lássd csak a hitelfelvételeket.* Ezért lenne jó valami állami garanciás nyugdíjbiztosító.....ja várj ezt pont most csinálják meg. :D

  * Picit off. néha ledöbbenek a piaci ajánlatokon. Múltkor valami szolgáltató (talán UPC) felhívott egy szenzációs ajánlattal, hogy TV vagy telefon franc se emékszik havi részletre milyen olcsó lenne náluk ha az előfizetéshez dobjuk.
  Mondtam neki, hogy frankó, ez így csak 30 000-el drágáb mintha bemegyek bármelyik euronicsba/media marktba ráadásul ott 10 perc alatt adnak rá 10 havi ingyen hitelt. Világítson már rá, hogy nekem akkor ebben mi az üzlet. Gyorsan vége lett a beszélgetésnek. :D
   
 3. thomashewitt

  thomashewitt Active Member

  Ez meglepett, nem kicsit, az USA papírokban októberben kezdődött a vérfűrdő, de az OTP például utána még ATH-ra ment, de a MOL, RICHTER is jól tartotta magát, ez érthetetlen, annak ellenére, hogy benéztem a 2018 Q3 jelentési szezont is volt 25% körüli hozamom, a MOL-on kerestem a legtöbbet 2500-tól 3100-ig vagy 5x tradelve, ez lófax amit a magánnyuggerek kapnak majd az idei évből:
  https://www.napi.hu/magyar_gazdasag...gdijasainak_gyengek_az_eredmenyek.676559.html
   
  blitzkrieg likes this.
 4. Ooorky

  Ooorky Well-Known Member

  Fülembe jutott, hogy az Otp Autónyereménybetét után is levonnak most már kezelési költséget.
  Erről tudtok valamit? Ha így van inkább kiveszem és átrakom 1 éves állampapírokba a pénzt, mert ez így nevetséges.
   
 5. Fennek

  Fennek Well-Known Member

  https://www.origo.hu/gazdasag/20190...lkul-is-tavozhatunk-majd-a-benzinkutakon.html

  "..... sőt, akár arra is lesz mód, hogy a rendszámmal is fizethessen az ügyfél a benzinkúton, külön fizetés nélkül. De akár automatikus rendszámfelismerő és ezáltal akár automatikus fizetés is lehetővé válik majd, ekkor a vásárló úgy távozhat a benzinkútról, hogy a fizetés automatikusan megtörténik. "

  Ó ez de szép is lesz. Már ma is szokás dzsennáróéknál, hogy "szereznek" egy rendszámot, megtankolják a kocsit és fizetés nélkül lelépnek.
  Úgy látszik esténként már a rendszámot is fel kell majd hoznom. :p
   
  FilcTroll and fip7 like this.

Ezen oldal megosztása