Admiral Gorskov / Project 22350 osztály (Oroszország)

A márciusi képeket elnézve még messze a hajó befejezése.....A november 30-ai termín megint csúszik...

http://bmpd.livejournal.com/490826.html

A wiki szerint 2006-ban kezdték el építeni. Nem hinném, hogy a beépítendő tehnológiákkal lenne baj. Szerintem, egy hatalmas pénznyelő, ahonnan egy rakás emberke tonna pénzeket lop.

Az oroszoknak mindig "probléma" egy új projekt (hajótípus) elso hajojának az építése, mindig elhúzódik.... (Borej, Yasen, Lada....) Még 2010-ben bocsátották vízre a fegyverzet is késik....

2006 óta?!! Jézusom pedig ez  csak egy fregatt igaz  majdnem akkora mint a Brit type 45 de akkor is .

Mert feltételezem mindegyiknél megszedték magukat páran:)

Egy mai kép. Egész eloreahaladott állapotban a hajo építése, már számot is kapott. Kíváncsi vagyok sikerul-e tartani a november 30. határidot...
25-3209737-22350-admiral-gorshkov-25.07.2013.jpg

Idén már nem lesz átadva az Admiral Gorshkov fregatt, annak ellenére, hogy már teljesen kész. Ennek az az oka, hogy nem készult el a 130mm A-192M. Jovore újra tervezik a konstrukcioját, így min. félévet várni kell rá.

"Idén már nem lesz átadva az Admiral Gorshkov fregatt"

Szerintem már mindenki magasról leszarja hogy mi lesz vele.
Se fregattjuk és a rombolójuk még csak papíron sem létezik.

Végre január elején a KB Arsenal leszállítja az A-192 -t és utána elkezdodhetnek a gyári tesztek.

A-192.jpg

Admiral Gorskov -2014 március 9 (az a "szerencsétlen" A-192 még mindig nincs rajta)
3493941.jpg

A wiki szerint 2013-ra kész kellett voln legyen. Kíváncsi vagyok, hogy a mostani krími szitu következtében felpörögnek-e a dolgok, vagy sem?

2013 év végéig már át kellett volna adni a hadiflottának.
Nem képesek leszállítani az A-192 -t, azért késik minden.....

Nem tudom mikori a kép, de egy rakás álványt látok az árbóc körül, a kémény utáni rész mintha nem lenne még lefestve és a helikopter leszállófedélzetén is mintha valami munkálatokhoz szügséges barakk meg doboz lenne.

Tegnapi kép, persze még nincs teljesen kész.....Egyébként a Projekt 11356M hajoi kerulnek a Fekete-tengeri flottához. Egyébként az Admiral Grigorovics-ot már most pénteken vízre bocsátják.

Valamit nem értek, ez ami a képen van, nem az Admiral Grigorovics?
Mert akkor ez már a vizen van :)))