Aeralis Advanced Modular Aircraft

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

rudi

Well-Known Member
2015. november 30.
7 091
14 576
113
Az Aeralis Advanced Modular Aircraft egy Angol magán cég által fejlesztett érdekes új kiképző repülőgép koncepció.
A lényege hogy egy jól kitalált központi törzs elemre különféle nyilazású és tulajdonságú szárnyakat raknak, ezáltal több különféle feladatra alkalmas repülőgép családot hoznak létre, kezdve a kétüléses M 0.65 sebességű alapkiképzőtől az M 0.95 sebességű együléses könnyű tàmogatóig bezárólag.
A központi mag:

És a kül. változatok:még az lehet hogy a gépből lesz valami mert a legutóbbi hírek alapján úgy tűnik hogy a RAF beáll a tipus mögé
 
  • Tetszik
Reactions: Terminator and fip7

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
Moderátor
2010. április 19.
21 031
35 129
113