Az európai védelmi szektor

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
Moderátor
2010. április 19.
20 014
32 535
113
Helmut Rauch, a Diehl Defense vezérigazgatója Jan Zeitler, Überlingen polgármestere jelenlétében tette le az új raktár- és irodaház alapkövét a Diehl Defense überlingeni főhadiszállásán. Ezek a bővítések, azért váltak szükségessé, mert a Diehl Defense überlingeni telephelyén meglévő kapacitásai már nem elegendőek, különösen a fejlesztéshez és a gyártáshoz.

 

LMzek 2.0

Well-Known Member
2020. április 4.
3 167
5 146
113
Ezek az urak igazán nálunk is lapátolhattak volna...úgy látszik lemaradtunk erről.

Esetleg magyar "urak" lapátolhatnának egy(-2-3-...) saját kutató fejlesztő központot, nem pedig többségében alárendelt szerepet/függőséget bebetonozó, elcsábítható szakembereket képző, hazai erőforrásokat, negyedfizetéses hozzáadott-értéket/szellemi tőkét képző együttműködéseket avatgatnának.

Jut eszembe, ahhoz többet kéne dolgozni...
Óóóó, B+, elnézést, visszavonom, Bocssss!

(...nem vonom vissza: ironikus hsz. volt!)
 

speziale

Well-Known Member
2016. február 25.
2 187
2 029
113

elég érdekes, különösen ez a része:

" But also to establish new ones, in particular in " terrestrial and aerial matter ”. This could give rise to an Italian participation in the battle tank of the future [MGCS], currently carried out in cooperation with Germany"

lehet a franciák már készülnek arra a scenario-ra ha kútba esne az MGCS....

ez az MGCS különösen nagy ütközőpont lehet, mert az RM 130 a Nexter meg 140mm-es ágyút fejlesztett...szóval valamelyiknek mennie kell majd a levesbe....