1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Az MH17 légikatasztrófa

Diskurzus a(z) 'Egyéb katonai repüléssel, légi harcászattal kapcso' témában - ghostrider által indítva @ 2015. július 17..

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. srbtb

  srbtb New Member

  A rusvesnan anno ott volt a hir, juni 29.-en, hogy szaki szpecnaz elfoglalta a repter melletti legvedelmi bazist es az ott levo technikat.
  Az ukran erolkodes ertheto, mert ha ukran szakadarok lottek le ukrajna folott, az ugyanugy ukrajna felelosege, mintha volosin kapitany vagy a pravij szektor. tokmindegy. Hat ezert kell ulipponak itt naponta 50 leirni, hogy oroszok, meg putyin.
  Pedig ukranok lottek le ukran raketava. bukkal vagy pythonnal, puccsista vagy szakadar tokmindegy.. Ukran volt.
   
 2. antigonosz

  antigonosz Well-Known Member

  A szomszédban ez már népszokás, 2001-ben is lelőttek egy civil gépet az ukránok, csak abból azért nem volt ilyen hiszti mert azok oroszok voltak, meg Siberian Airlines. Aki ezek után mégis átrepül felettük az potenciális célpont és vessen magára.
   
 3. ulippo

  ulippo Well-Known Member

  Ha így is, úgy is, meg amúgy is az ukránok a hibásak, akkor viszont érthetetlen, hogy miért egyedül az oroszok próbálják megakadályozni a bíróság felállítását. Nem akarják, hogy megbüntessék az ukrán elkövetőket? Mindenképp őket büntetnék hisz mindenképp ők a hibásak.

  Putyin előadhatná az igazát a bíróság előtt, vihetné a Szu-25 verziót, vagy a Szu-27 verziót, vagy az ukrán BUK verziót, vagy azt amelyiket akarja, vihetné a bizonyítékait és lezáródhatna végre az ügy, de valamiért mégis ők az egyetlenek akik el akarják kerülni a bírósági tárgyalást.
   
 4. antigonosz

  antigonosz Well-Known Member

  Ulipppo, hiába írsz nem látom.
   
 5. cinikus

  cinikus Well-Known Member

  Az amcsik által lelőtt iráni gép miatt nem volt bíróságosdi, pedig a helyzet és a felelősség egyértelmű volt. Az ukránok által lelőtt orosz gép miatt nem volt bíróságosdi, pedig a helyzet és a felelősség egyértelmű volt.
  Az MH17 miatt lesz bíróságosdi, pedig a helyzet és a felelősség baromira nem egyértelmű: a színjáték nem is arra irányul, hogy felkutassák a felelősöket, hanem arra, hogy ráhúzzák a vizes lepedőt az oroszokra. Ennyi a történet.
   
 6. emel

  emel Well-Known Member

  És tegyük hozzá, a fentieken kívül anno a bolgárok is lőttek le utasszállítót, az izraeli légierő is lelőtt egy líbiai B-727-est (talán egy MALÉV TU-154-est is Beirutnál?), melyiket vitték nemzetközi kivizsgálás és bíróság elé??!!
  Már megint az a csúnya kettős mérce??!!
   
 7. formosa

  formosa New Member

  Az MH17 esetében a helyzet és a felelősség is egyértelmű - és ezt tudják az oroszok is. Ezért hazudoznak és akadályoznak.
  Ugyan az megy, mint a KAL-007 esetében. És szégyen, hogy a világ csak bambul és nem tesz semmit!
  Az meg a legnagyobb szégyen, hogy - a pár éve még a muszkák által megszállt és kifosztott - Magyarországon egyesek a szüleik kirablóinak és gyilkosainak szurkolnak!
   
 8. czulu

  czulu Well-Known Member

  Rossz nickkel jelentkeztél be. :p
   
 9. boki

  boki Well-Known Member

  Srácok nincsen valamilyen szanatórium krónikus ruszofóboknak?!
  Egyeseknek nagyon kellene....:)
   
 10. 2ndt

  2ndt Well-Known Member

  "Az meg a legnagyobb szégyen, hogy - a pár éve még a muszkák által megszállt és kifosztott - Magyarországon egyesek a szüleik kirablóinak és gyilkosainak szurkolnak! "

  Errol szo sincs. Csak akkora szarkavaras van, hogy az nehany embernel mar kivagta a biztositekot, plane a folyamatos kettos mercevel egyutt.
   
 11. ghostrider

  ghostrider Well-Known Member

  Formosa, ki kit rabolt és gyilkolt? De ha már itt tartunk, most mit csinálnak vajon velünk...szép lassan?


  És most akár lehet törölni is a következőt, de egy pillanatra elöntötte a szar az agyamat, elnézést.
  Te vagy a szégyen, b&rom agyú.
   
 12. szuvorov

  szuvorov Well-Known Member

  ZAHARCSENKO: A DNR KÉSZ MEGADNI MINDEN SEGÍTSÉGET A BOEING KATASZTRÓFA FELELŐSEINEK MEGTALÁLÁSÁBAN

  http://karpathir.com/2015/07/19/zaharcsenko-a-dnr-kesz-megadni-minden-segitseget-a-boeing-katasztrofa-feleloseinek-megtalalasaban/
   
 13. ulippo

  ulippo Well-Known Member

  Interjú a vizsgálóbizottság vezetőjével, aki szerint több ezer telefonbeszélgetés szerepel a nyomozati anyagban, melyek összefüggésbe hozhatók az esettel.
  http://www.nzz.ch/international/europa/die-gefahr-eines-russischen-vetos-ist-da-1.18581057
   
 14. emel

  emel Well-Known Member

  Akkor sürgősen keressék meg a "bűnös" rakéta valahol a mezőn vagy erdőben lezuhant kiégett hajtómű-szekcióját, arról azért meg lehetne állapítani néhány konkrét dolgot! A rakéták nem vesznek el maradék nélkül, nem robban az egész megtalálhatatlan apró cafatokra, csak maga a robbanófej, a többit meg lehetne keresni.
   
 15. czulu

  czulu Well-Known Member

  Harmadikra csak sikerült...
   
 16. ulippo

  ulippo Well-Known Member

  Zaharcsenko már eleget segített. A saját bevallása szerint ő maga látta a Szu-25-öst rárepülni a Boeingre. Ha kész megadni minden segítséget, akkor máris jelentkezhet a bíróságon koronatanúnak.
   
 17. cinikus

  cinikus Well-Known Member

  Ezt magyarázd a pszichiáterednek, ő illetékes a fóbiáid ügyében, nem mi. :DDDDD
  Arról már nem is beszélve, hogy nyilván ugyanilyen hevesen gyűlölöd az osztrákokat, akik (sok más egyéb mellett) ránk hívták az oroszokat, valamint szintén ugyanígy gyűlölöd a törököket és mondjuk még a mongolokat is. Így van, következetes barátom? Miért is nem? :DDDDD
  Egyébként meg marhára nem gondolom, hogy egy kb. 77 évesnél fiatalabb orosznak érdemben túl sok köze lenne 1849-hez (amikor is az oroszok amúgy fényévekkel tisztességesebben bántak a fogoly honvédekkel, mint a labancok), az I. vagy II. vh.-hoz (utóbbi esetében mi támadtuk meg őket, az ugye megvan, ahogy az is, hogy ennek során marhára nem sikerült bevágódnunk náluk?) vagy 1956-hoz.
  A magyarokat meg ne vedd a szádra, mert van elég bajunk, baromira nem hiányzik, hogy még te is leégess bennünket. Kössz.
   
 18. formosa

  formosa New Member

  boki & ghostrider! Képzeld, mi tanultunk történelmet. Így azután szátszor annyian tüntettünk Putyin ellen, mint ti mellette.
   
 19. formosa

  formosa New Member

  Javítva: boki & ghostrider! Képzeld, mi tanultunk történelmet. Így azután százszor annyian tüntettünk Putyin ellen, mint ti mellette.
   
 20. czulu

  czulu Well-Known Member

  Az jó, addig se itt bohóckodtok!
   
Thread Status:
Not open for further replies.

Ezen oldal megosztása