1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Az MH17 légikatasztrófa

Diskurzus a(z) 'Egyéb katonai repüléssel, légi harcászattal kapcso' témában - ghostrider által indítva @ 2015. július 17..

 1. ulippo

  ulippo Well-Known Member

  Ma 3 éve történt a baleset. Hollandiában ma avatják fel az emlékművét.
   
 2. ulippo

  ulippo Well-Known Member

 3. ulippo

  ulippo Well-Known Member

  Üzenet az orosz nagykövetség előtt Hágában.
   
 4. ulippo

  ulippo Well-Known Member

  mig-25 and sirdavegd like this.
 5. sirdavegd

  sirdavegd Well-Known Member

  "A bűnvádi eljárás ideje alatt folytatja munkáját a holland, ausztrál, maláj, ukrán és belga összetételű vizsgálóbizottság. A nemzetközi nyomozócsoport tavaly ősszel közzétett jelentésében azt közölte, a repülőgépet megsemmisítő, földi telepítésű BUK típusú légelhárító rakéta nem sokkal a támadás előtt érkezett a szakadárok irányította Kelet-Ukrajnába Oroszországból, ahová a Boeing 777-es lelövése után a kilövőállást vissza is vitték"
  http://iho.hu/hir/holland-birosag-targyalja-a-lelott-malaj-utasszallito-ugyet-170716
   
  mig-25 likes this.
 6. antigonosz

  antigonosz Well-Known Member

  Panoz tudósíthatna a helyszínről. :rolleyes:
   
 7. krokomach

  krokomach Well-Known Member

  http://karpathir.com/2017/07/17/harom-eve-zuhant-le-a-malaj-utasszallito-ukrajna-felett/
  "Porosenko közleményében nem hagyott kétséget afelől, hogy Oroszországot tartja felelősnek a Malaysian Airlines Amszerdamból Kuala Lumpurba tartó gépének tragédiájáért...
  ...Az utasszállító lelövésének jelentős szerepe volt abban, hogy a nemzetközi közösség büntetőintézkedéseket vezetett be Oroszországgal szemben az ukrajnai válságban játszott szerepe miatt."


  https://dninews.com/article/three-y...17-still-site-questions-without-answers-video

   
 8. molnibalage

  molnibalage Well-Known Member

  Ukrajna elismerte felelősséget és fizetett. Mindenkinek. Nem rémlik itt most semmi hasonló. Az, hogy a felelősök mit kaptak és volt-e bármiféle büntetőjogi eljárás nem tudom.
   
 9. molnibalage

  molnibalage Well-Known Member

  És ezt o mondta ezekkel a szavakkal? Vagy egyesek már megint jatszak a gondolatolvasot?
   
 10. haubagoi

  haubagoi Well-Known Member

  Arányaiban többet beszél az MH17-ről. Ha érdekelné, akkor minden MH17-es hozzászólására kellene, hogy jusson 200 (igen, kétszáz) olyan hozzászólás, amelyben az orosz és ukrán háborús áldozatokról síránkozik. Merthogy kb. ennyiszer többen haltak meg a háborúban, mint a repülőgép-katasztrófában.
  De azokról alig beszél, mert abból nem lehet jogilag-politikailag ügyet csinálni, mint az MH17-ből.
   
 11. ulippo

  ulippo Well-Known Member

  Te csak ne tarts nekem erkölcsi oktatást azok után, hogy te is a "Putyint akarták lelőni" féle konteókat toltad itt. Inkább magadba nézz ahelyett, hogy a saját belsődet vetíted ki rám.

  Jó hogy nem még azok szégyelljék magukat akik kimondták az igazat és azok prédikáljanak akik össze-vissza hazudoztak, hogy védjék az elkövetőket és helyettük másokat rágalmazzanak. Itt marad ez a topik mementónak és mindenki megnézheti majd, hogy kik voltak azok akik az igazat mondták és kik voltak azok akik nem, és ha valakik itt szégyellhetik magukat azok inkább az utóbbiak.
   
  mig-25 likes this.
 12. haubagoi

  haubagoi Well-Known Member

  Olyan szinten csak azokban a frázisokban tudsz gondolkodni, mint amit a főnökeid utasításba adtak neked, hogy még azt sem fogtad fel, hogy én az orosz felkelőkről állítottam, hogy "Putyint akarták lelőni", nem pedig az ukránokról. De mivel a te főnökeid azt adták neked utasításba, hogy az orosz propagandisták azon állítása ellen kell védekezned, miszerint az ukránok akarták Putyint lelőni, még akkor sem veszed észre, hogy én nem az ukránokról mondtam ezt, hanem az orosz felkelőkről, mikor már sokadjára írtam le, hogy az OROSZ FELKELŐK akarhatták Putyint lelőni, NEM AZ UKRÁNOK, abból a célból, hogy az UKRÁNOKRA FOGJÁK.
  De fogadok, még most sem érted, mert ilyen verziójú állításra nem adtak neked utasítást, hogy mit kell mondanod. Hiszen a főnökeid nem számítottak arra, hogy lesz olyan elvetemült orosz propagandista (én), aki az orosz felkelőkről állítaná, hogy Putyint akarhatták lelőni.
   
 13. mig-25

  mig-25 Member

  Ezzel szemben egyeseknek jobban szúrja a szemét a vereckei emlékmű ukrán nacionalisták általi megrongálása mint az a több 10ezer ember aki eddig az orosz nacionalista agresszió miatt halt meg.

  Érdekes módon az MH17 lelövése utáni tűzszünet és médiaháború a az ukrán felet hozta hátrányba. Feltevődik a kérdés: kinek állhatott érdekében?
   
 14. haubagoi

  haubagoi Well-Known Member

  Az ukrán felet hozta hátrányba?! Mi, az, hogy a felkelők lejáratódtak az MH17 lelövésével, az hozta az ukrán felet hátrányba?
  Meg a tűzszünet, amit az ukránok mindig akkor kértek, amikor az orosz felkelők éppen leadarálták volna őket?
   
  antigonosz, vilmoci and szuvorov like this.
 15. mig-25

  mig-25 Member

  Ne haragudj, de inkább neked kellene megbarátkozni azzal hogy ez orosz akció volt, amit az ukránokra próbáltak fogni.. erre nem tudom emlékszel-e azóta kiderült hogy shop, de azért elég sok helyen tényként hozta le az alt-right média. https://www.metabunk.org/data/MetaMirrorCache/b2a86bc14e47ce53717ff17410da49fb._.jpg
   
 16. haubagoi

  haubagoi Well-Known Member

  És tessék. Ez sem fogja fel, hogy én azt mondom, hogy

  AZ OROSZ FELKELŐK LŐTTÉK LE AZ MH17-et !!!
   
 17. mig-25

  mig-25 Member

  Úgy érted az orosz reguláris csapatok legyalulták volna őket? Ha annyira jól ment a ,,felkelőknek", miért toltak ki magukkal és adtak ajándék tűzszünetet az ukránoknak?:)
   
 18. haubagoi

  haubagoi Well-Known Member

  Mert Putyin hülye volt és visszafogta őket.
   
 19. mig-25

  mig-25 Member

  Az MH17-et Sergej Dubinsky orosz hivatásos katona lőtte le. Te nem fogod fel hogy orosz reguláris csapatok lőtték le az MH17-et és attól hogy öles betűkkel írod ide, ugyanolyan baromság a felkelős verziód. Ha csak ,,felkelők" lettek volna ukrán zsákmány fegyverzettel, ma sem LNR, sem DNR nem létezne. Ezt nem ártana felfogd.
   
 20. mig-25

  mig-25 Member

  Ebben tévedsz... Putyin nem hülye:) és pontosan tudta mivel jár holland civilek lelövése. Nekik kellett az a szünet hogy berendezkedjenek az alig pár hónapja birtokolt területeken.
   

Ezen oldal megosztása