1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Az MH17 légikatasztrófa

Diskurzus a(z) 'Egyéb katonai repüléssel, légi harcászattal kapcso' témában - ghostrider által indítva @ 2015. július 17..

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. megazez

  megazez Well-Known Member

  Igen, itt elindultak 1 vízió mellett és azt próbálják mindenáron bizonyítani
   
 2. DINAMO

  DINAMO Well-Known Member


  Nem baratom.

  Osszegyujtottek a rendelkezesre allo bizonyitekokat adatokat tanuvallomasokat es osszeraktak. Te hiaba akarsz osszerakni egy Mercedeszt az alkatreszekbol ha azok egy Trabantot alkotnak eredetileg. Ne kerd rajtuk szamon a Mercit mert nincs mit szamonkerni.

  Az oroszok be is ismertek hogy lelottek csak AN-26 nak gondoltak. Ott vannak a felvetelek a fotok a hanganyagok az orosz facebook anyagok minden. Most vagy elore tudtak az ukrik hogy mikor fogjak leloni a gepet es hova fog zuhanni pontosan plusz meg elore feltortek tobb orosz legvedelmis katona Vkontakte fiokjat hogy alibit gyartsanak vagy szimplan az van hogy a Trabant az Trabant es nem Mercedes.
   
 3. ghostrider

  ghostrider Well-Known Member

  Túlságosan is koherens, hiteles!!! A politikai cél is egyértelmű! Nem a nyomozás célja a probléma, hanem a mikéntje. Hány alternatívát is vizsgáltak? Alapvetően egyet. Erre építették fel (csinálták) a bizonyítékokat. Tudni kéne értelmezni, amit leírtam, de az nem nagyon megy!
   
  fip7, vilmoci and fishbed like this.
 4. DINAMO

  DINAMO Well-Known Member


  Itt van elotted a lehetoseg. Vedd az ismert adatokat bizonyitekokat es allits fel egy koherens alternativat. Mutasd meg hogy neked ez egy Mercedesz es nem Trabant.
   
 5. ghostrider

  ghostrider Well-Known Member

  1. Nekem nincsenek politikai céljaim!
  2. Nem vagyok nyomozó, de azért tisztában vagyok, hogy kellene! nyomozni. A Rendőrségnél dolgoztam 10 évet.
  3. Nem védek senkit, nem támadok senkit, de ahogyan csinálják az hányinger keltő.
  4. Kinek is állt érdekében ez az egész? Alapvetően az indítékokat kellene megnézni. Ja! Az már nem lenne jó valakiknek.
  Nem akarok senkikek! meggyőzni, teljesen felesleges fáradozás lenne.
   
  fip7, vilmoci and fishbed like this.
 6. DINAMO

  DINAMO Well-Known Member

  Konkretumokkal gyere kerlek ne altalanositassal.

  Mi az ami szerinted nem korrekt nem allja meg a helyet ?
   
 7. ulippo

  ulippo Well-Known Member

  Nem kalkulálható. Ha egy Boeing 10 km magasan szétesik egy rakétától eleve a rakéta pontos becsapódási zónáját se lehet pontosan meghatározni, sem az időjárást nem lehet előre ismerni, a roncsok becsapódási helyét nem lehet előre meghatározni, nem lehet egy BUK-al lelőtt repülő roncsaival célba lőni, ez badarság.

  A hazugságok hálója egyre őrültebb összeesküvés elméletekbe torkollik. Ezt már nagyon gáz csinálni és a bírósági eljárás alatt csak egyre rosszabb lesz. Putyin csak azért égeti magát ezzel a kínos hazugsággal mert ha beismerné azzal egy még nagyobb hazugságát leplezné le, azt hogy ő nem vetett be katonai intervenciót és hogy nem voltak reguláris csapatai a szomszédban.
   
 8. megazez

  megazez Well-Known Member

  Remek, az, hogy te is megjelentél itt újra a fórumon valamiről árulkodik. Ha pedig ennyire az oroszok voltak akkor miért nincs ítélet? A malájok miért mondják azt, hogy nem tudni kik tették?
   
 9. ghostrider

  ghostrider Well-Known Member

  Már megint DINAMO, a semmit mondó, halandzsa, pökhendi szövegével. GGGRRRR.........
   
  vilmoci likes this.
 10. DINAMO

  DINAMO Well-Known Member


  Tudod azert nincs meg itelet mert ez nem oroszorszag ahol az itelet mar elore keszen van. Itt megszeretek hallgatn a tanukat vadlottakat hogy vedekezhessenek elmodhassak a sajat szemszogukbol a dolgot. Az itelet a dolgoknak a vege es nem az eleje. Ez mas kulturaban szokas.

  Nem a malajok mondjak hanem csak egy szem malaj a kormanyfo. O sem mondott semmi cafolatot csak erdekes modon pontosan ugyanazt amit az oroszok.
  Biztos veletlen.
  De a dologban tokmindegy hogy te a malaj kormanyfo en IUli vagy barki mit gondol. Adva vannak a bizonyitekok tonnaszamra. Azokat kell ertelmezni es egy koherens tortenetet kihozni. A feladat adott de meg az oroszoknak sem sikerult semmi mukodot kihozni csak annyit tudnak mondani hogy hazugsag meg hamisitas. Meg a Vkontakte is haisitas szerintuk :)
   
 11. megazez

  megazez Well-Known Member

  Nagyon jó, haladunk, 5 év alatt semmit nem léptek előre azzal, hogy az oroszokra bizonyítsák a dolgokat, az összes bizonyíték amit fel tudnak mutatni olyan szavakat tartalmaz, hogy gyanítható, valószínűleg, esélyes.... na ennyit az 5 évi objektív nyomozásról :D Ahogy a maláj kormányfő sem tud mondani cáfolatot, úgy a nyugat sem tud mondani bizonyító erejű dolgokat. Lovagolhatsz itt a fórumon megint.
   
  ghostrider, fip7 and vilmoci like this.
 12. ulippo

  ulippo Well-Known Member

  A nemzetközi nyomozó csoportnak van maláj tagja is. Ő is ott volt a tegnapi sajtótájékoztatón. Ő is azt mondta, hogy minden bizonyíték emellett szól. Ő foglalkozik ezzel már öt éve.

  A maláj kormányfő meg nem mondott semmi értelmezhetőt. Olyan érvekkel jött elő, hogy az oroszok jól harcolnak és a jó katonák nem tévesztik el a célt, úgyhogy nem lehettek oroszok. Ilyen baromságokkal jött. Vagy egy korrupt patkány aki valami zsíros fegyverüzletért adja el magát és gyalázza meg az áldozatokat, vagy olyan ostoba, hogy bedőlt az orosz álhíreknek.

  A maláj kormányfő nem tudja bebizonyítani ki volt a tettes, de a maláj nyomozóbiztos igen.
   
 13. DINAMO

  DINAMO Well-Known Member

  Ezek szerint megint nem tudsz tenyekkel ervekkel elojonni csak a szemelyeskedes.


  Mondjuk megszoktam mar. Csak hat mindig remenykedek.
   
 14. DINAMO

  DINAMO Well-Known Member

  Azt allitod hogy az osszes bizonyitek ertektelen hamis ?
   
 15. DINAMO

  DINAMO Well-Known Member


  A Malaj kormanyfonek van egy orosz kituntetese. Az a neve a plecsninek hogy "order of freedom". Eross a gyanum hogy a malaj nyomozonak nincs ilyen kituntetese igy o csak a nyomozati anyagokra tamaszkodhatott.

  Mas mas forrasbol dolgoztak igy ertelem szeruen kulonbozo eredmenyre jutottak. :)))
   
 16. DINAMO

  DINAMO Well-Known Member


  Elirtam a dolgot. Elnezest. Azt hiszem a javitas utan mar jobban ertheto miert is ez a kritikus bar tenyeket nelkulozo hozzaallas a malaj miniszterelnoktol. Szoval az orosz kituntetes amit kapott az az "order of Friendship" Pont abban az evben kapta ( termeszetesen veletlenul) amikor alairtak a SZU-30 as megrendelest a malajok.
   
 17. megazez

  megazez Well-Known Member

  Ezt hol állítom? Segítek értelmezni amit írtam mert látom neked nem megy: azt írtam, hogy amit eddig juli hozott cikkeket és "tényeket" azokban mindenhol a feltételezhető szónak különböző szinonimáival zárul a jelentés. Innentől kezdve amit ő és az általa linkelgetett dolgok hoznak azok csak állítások nem tények amikre pedig nem lehet ítéletet alapozni (ha már így kioktattál a nyugati bullshit igazságszolgáltatásból //guantanamo ehh....//)
   
  ghostrider likes this.
 18. DINAMO

  DINAMO Well-Known Member


  Uli nem keves linket is adott a hivatalos holland vizsgalobizottsag jegyzokonyveihez nyilatkozataihoz.

  Azokat te nem olvasod ?
   
 19. megazez

  megazez Well-Known Member

  Még mindig nem fogod fel? Szerintem nem érted a feltételezhető szó jelentését... Szótagolva írjam? A hollandusok sem jelentették szerintem még ki 1az1-ben, hogy az oroszok a bűnösök, mert ameddig julit olvastam addig csak olyan cikkeket/jelentéseket hozott amiben a fent említett szónak a szinonimája szerepel.
   
  ghostrider likes this.
 20. megazez

  megazez Well-Known Member

  Ja és a hitelességhez hozzátartozik, hogy hónapok óta nem olvasom juliska cikkjeit mert értelmetlen időpazarlás, a kommentjeinek is csak az első- ~középső- utolsó mondatát olvasom mert az a tömény hülyeség amiket leír irritáló. Ugyan ez igaz még pár fórumtársra is.
   
  ghostrider likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.

Ezen oldal megosztása