Belpol

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Raszputyin

Well-Known Member
2022. február 20.
1 611
4 861
113
...

20180126ceausescu6.jpg

Ez Márki-Zay?
 

enzo

Well-Known Member
2014. augusztus 4.
9 033
20 500
113
Bajnaiék névre szóló smseinek egyike:

277582904_540349010780273_6973433971152018146_n.jpg

Vagy csak bedőlt egy április 1-i tréfának. Persze kivitelezhető, ki lehet deríteni az információt (hogy hívják a nyugger fiát, van-e unoka stb. de ez is olyasmi, mint a Jedden ismét felbukkanó égett szavazólapok, amik ismét P. Boróka szarkeverésének tűnnek. Last minute híreket választás előtt mindig kétellyel érdemes fogadni)
 

enzo

Well-Known Member
2014. augusztus 4.
9 033
20 500
113
Lopott, de jó :)

2023 November 4. - e, Szombat. Sosem fogom elfelejteni ezt a napot...Sírva jött haza a suliból a lányom...nem tudtam rá eléggé figyelni, mert rá voltam tapadva az ósdi táskarádióra...Gyurcsány Ferenc miniszterelnök remegő hangon jelenti be, hogy ma reggel kb. 50 000 fős orosz sereg lépte át a határt Záhonynál, a magyar honvédség sehol nem tanusított ellenállást, és ugyanezt kérik a lakosságtól is...
Hát mi sem kerülhettük el a románok és a lengyelek sorsát- sóhajtom magamban- egy hónapja hogy az oroszok bevonultak Bukarestbe, két hete Varsóba...
Úri Isten milyen nehéz év volt ez -mondom magamnak - éppen egy éve bomlott fel a Nato, miután 22 nyarán megbukott a Biden kormány, és véres polgárháború döntötte össze Amerikát - az is már egy éve zajlik, és nem tudni, mikor lesz vége...Az is eszembe jut, hogy 22 júli elején, a Biden kormány bukása előtt kb. 2 héttel 2 tehervonatnyi fegyverszállítmányt küldtünk Ungvárra, majd rá egy hétre 4 zászlóalj ment ki "békefenntartónak" Ogyesszába....Márky-Zay miniszterelnök búcsúztattta őket, valami olyant mondott, hogy önök most a magyar hazát fogják védeni Ogyesszában...Jajajajaj....Nyugat Európában is rengeteg a lázadás, sok helyen forradalmi a helyzet, egész régiók vannak áram nélkül, és ismét nagyon fázos télnek nézünk elébe...

A lányom most picit megnyugodva mesélni kezd: Képzeld apa, holnaptól bezárják az iskolát, mindenki el van keseredve..- de nem ez a legrosszabb hír...
Hanem...? Kérdem már szinte unottan, mint akit már nem lehet meglepni...
- Sajnálom Bencét..- mondja - a szülei is beleegyeztek, hogy átműttesse magát, majd, persze, ha véget ér a háború, és lesz megint áram, és működnek a korházak - ezt már dadogva mondja...És képzeld a gender-előadó gratulált neki a bátor, önkéntes döntésért - és most ismét folynak a könnyei. Kiszalad...
Én üveges tekintettel bámulom a falon Nagymagyarország térképét, és végigfut a szemem...Kolozsvár, Nagyvárad, Ungvár, Beregszász nincs többé, Debrecenből sem maradt sok az elmúlt 2 hónap rakétatámadásai nyomán...
Belép a szobába Iván, dob két darab fát az olajos hordóból kinevezett kályhába, és azt mondja: ne féljünk, ők orosznak fogják vallani magukat...már 5 hónapja laknak két gyerekükkel a fenti 2 szobánkban, Zaporozsjéból menekültek, már töri a magyart is...
Kint nagy pelyhekben ered a hó...

Nagyon zsémbesen ébredtem ma reggel...rosszat álmodtam...de csak álom volt...kint szép tavaszi reggel van, az asszony lefőzte már a kávét, a Kossuth rádió híreket mond, 2022 Április 2.- a van, Szombat...
 

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
18 853
51 113
113
Vagy csak bedőlt egy április 1-i tréfának. Persze kivitelezhető, ki lehet deríteni az információt (hogy hívják a nyugger fiát, van-e unoka stb. de ez is olyasmi, mint a Jedden ismét felbukkanó égett szavazólapok, amik ismét P. Boróka szarkeverésének tűnnek. Last minute híreket választás előtt mindig kétellyel érdemes fogadni)
Bakker, mindent a facebookról szívtak le. persze, hogy kivitelezhető. Éveken át erre gyúrtak. Fogadjunk, hogy ilyet balos mami nem kapott!
 
 • Tetszik
Reactions: Ooorky

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
18 853
51 113
113

 
 • Dühítő
Reactions: bartinieffektus

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
18 853
51 113
113

„...EGY FURCSA SZÁMRÓL KAPTAM EGY SMS-T, AHONNAN EGYÉBKÉNT AZ AMERIKAI, ILLETVE A KANADAI BANKOMNAK AZ SMS-EI SZOKTAK JÖNNI."


A látszólag ártalmatlan tény egy csúcsra törő politikusnál igen komoly kérdéseket vet fel:​

 • Vajon mi szüksége van hazánk reménybeli kormányfőjének arra, hogy a magyar hatóságok számára elérhetetlen helyen legyen a pénze, vagy legalábbis annak egy része?
 • Beszámol-e még a választások előtt az általa sokat hirdetett tisztakezűség és transzparencia nevében arról, hogy tart-e pénzt Kanadában, és ha igen mennyit, és miért döntött így?
 • Miért kapott SMS-t? Milyen tranzakció történt?
 • Vajon továbbra is érkezik-e a gyanús számlára valami apanázs valamely érdekképviseleti munkáért?

 
 • Tetszik
Reactions: bartinieffektus

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
18 853
51 113
113

Venom85

Well-Known Member
2020. augusztus 20.
3 999
11 065
113
 • Vicces
Reactions: ogretankHU

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
18 853
51 113
113
https://hvg.hu/itthon/20220402_Torok_Gabor_fidesz_ellenzek_kutatasok_valasztasTörök Gábor: Kulcskérdés, újra felülmérik-e a közvélemény-kutatók a Fideszt


Miről beszél ez a hülye?

277669018_1431864443894082_738942096544057334_n.jpg


"Ha igazuk lesz a közvélemény-kutatóknak, akkor a kétharmadot közelíti a Fidesz eredménye, ha viszont annyira felülmérik a kormánypártot, mint az előző három választásnál, akkor az ellenzéki fölény sem elképzelhetetlen – írta Török Gábor."


Hol mérték felül a Fideszt? :D Simán hazudik.

Most a 2019 önkormányzatitól tekintsünk el, főleg, hogy külföldiek is szavazhattak, mert ez országos. De 2019ben is csak Tarlóst mérték felül.
 
 • Tetszik
Reactions: Venom85

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
18 853
51 113
113
Ahogy 2019ben is írtam, igazából annyi változott, hogy akik feljöttek BuTapestre, azok hiányoznak vidékről. Minden más állandó. Annyi tehet be - ezt már csak a mostani képlet kapcsán írom -, hogy:
1. Kicsinálták a fővárosban az MSZPt, sok helyütt a Momentumos senkik léptek a helyükre, amit egy Molnár Gyulának lenyelni nehéz. Emellett komplett szervezeteik szűntek meg. Lehet jól kampányolni, de az a háztól házig, hogy el ne zavarjanak, az pl. hiányozni fog a XXII., főleg a Daróczy-féle cigányok, ill. a XIből. Meg közben két és fél év moslékos kupleráj volt a XI. kerület kapcsán is, pl. Kelenföld VK, vagy a piac Albertfalván. Az pedig lakótelep. Emellett MZP idiotizmusa is ütős, tehát bármi lehet. Az biztos, hogy sokan nem fognak elmenni a sértettek közül (Zuglón lehet majd lemérni ezt jól, mert Tóth Csaba tuti keresztbe fog tenni F.szházynak!) vagy direkt nem a közös jelöltre szavaznak. A III.ban se oké minden, a II. és az I. is tanulhatott 2019ből. Úgyhogy, én a XXII. XI. bizonyos részei, II. III. I. V. Zuglói körzet nem írnám le a kormánypártokat. Minden máshol ja. Csepel is érdekes lesz, mert sokan költöztek ki onnan szoci érzelműek beljebb. A XI. jelenleg egy katyvasz, annyira sok ingatlan épült négy év alatt is, hogy ott tényleg lutri, iszonyat nagy kerület, nem lehet jól lekampányolni háztól házigosan.
2. Azért két és fél éve ül itt a facebookgci, és kb. értelmes intézkedést, épíkezést nem tudnék tőle mondani, de javítson ki bármelyik bolsevik, ha ő igen!

Szóval, azért nem írnám le a kormánypártokat BuTapesten, de 2010 biztosan nem lesz.

"Az ellenzéki szövetség 43, a Fidesz 29, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt hat, a Mi Hazánk pedig három százalékon áll a közvélemény-kutatás szerint."

Ez olyan eredmény, mintha csak belpesten ezerfőstek volna. Kizárt, hogy a MKKP és a MH 3 százalékon álljanak a fővárosban.