T mondta.Semmi értelme nem lenne koalázniuk a fidesszel pont olyan lenne, mint amit a jobbik csinált a baloldallal
Ezt honnan szedted?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
T mondta.Semmi értelme nem lenne koalázniuk a fidesszel pont olyan lenne, mint amit a jobbik csinált a baloldallal
Ezt honnan szedted?
Te akartad:
Azért ezt elég erőteljesen feltételes módban mondta"Ha én most önző pártelnök lennék, és a pártom érdekeit nézném, akkor nekünk a balliberális győzelem lenne jobb, mert akkor körülbelül két hónap múlva két számjegyű támogatottsága lenne a Mi Hazánknak
Én azt se értem, hogy Pintér miért maradt... kb ló*aszt se csinál...Nekem ez az új Honvédelmi Miniszter nagyon ellenszenves faszi!A szeme se áll jól!
"Márki-Zay ugyanakkor nem kért a kampányszakemberek tanácsaiból. Az őt ismerők szerint rendkívül magabiztos, a saját képességeiben és tudásában a végletekig hívő politikus közölte, hogy ő fogja irányítani a kampányát a felesége segítségével, mert az üzleti életben is azt szokta meg, hogy a cégek élén álló ember hozza a döntéseket. Márki-Zay mindezt arrogáns hangon közölte a tanácsadókkal. „Kik vagytok ti? Nem tudtok semmit” – közölte a politikus az egyik résztvevő szerint. „Régóta vagyok a politikában, de én úgy még embert nem hallottam beszélni, ahogy Márki-Zay beszélt” – mondta a forrás."Hosszú, de tanulságos, néha egészen nagyokat lehet nevetni rajta.
https://telex.hu/direkt36/2022/05/17/ilyen-volt-belulrol-az-ellenzeki-kampany-osszeomlasa
"Az újságok már elő voltak készítve, a második lapszám nyomdai leadása is közel volt, így a stáb egy trükkös megoldáshoz folyamodott. Elkészítették mindkét verzióban a lapot, de Márki-Zaynak azt mondták, hogy csak a bulvárformátumú lap jelent meg. Arra is ügyeltek, hogy ha a jelölt ellátogatott valahova, akkor mindig csak az ő verziója legyen kinn a pultokon, és figyeltek arra is, hogy a Márki-Zayhoz közel álló MMM-esek se tudjanak meg semmit a kétféle újságverzióról."
Hosszú, de tanulságos, néha egészen nagyokat lehet nevetni rajta.
https://telex.hu/direkt36/2022/05/17/ilyen-volt-belulrol-az-ellenzeki-kampany-osszeomlasa
"Az újságok már elő voltak készítve, a második lapszám nyomdai leadása is közel volt, így a stáb egy trükkös megoldáshoz folyamodott. Elkészítették mindkét verzióban a lapot, de Márki-Zaynak azt mondták, hogy csak a bulvárformátumú lap jelent meg. Arra is ügyeltek, hogy ha a jelölt ellátogatott valahova, akkor mindig csak az ő verziója legyen kinn a pultokon, és figyeltek arra is, hogy a Márki-Zayhoz közel álló MMM-esek se tudjanak meg semmit a kétféle újságverzióról."
Elég tanulságos ez az írás.A közös kiállás hiánya a sajtóban az ellenzéki egység teljes szétesésének szimbóluma lett. Másnap, április 4-én pedig az utolsó olyan platform is megbomlott, ahol a közös miniszterelnök-jelölt és az ellenzéki pártok vezetői együtt voltak jelen. Az „Elnökök” elnevezésű Signal-csoportban április 4-én Márki-Zay kapott egy olyan értesítést, hogy "Gyurcsány Ferenc eltávolította önt ebből a csoportból.”
Én azt se értem, hogy Pintér miért maradt... kb ló*aszt se csinál...
Hosszú, de tanulságos, néha egészen nagyokat lehet nevetni rajta.
Ez az ostoba most konteózik, vagy csak logikátlan dolgokat dobál egymásra, amikor az oltás és születésszám csökkenést köti össze?Most már nem fontos a család?
Lehet. De a megoldás egyszerűbb. Az nem lehet benne egy életképes ellenzében, akinek érintőlegesen is köze van a 2010 előtti maszphoz és gyurcsótányhoz. Nem hogy már ez köztörvényes, hazudtunk reggel, délben és este kaliberű fasz akarja húzni már itt az ívet, hogy majd ő jobb lesz. Vagy a realitásérzék nélküli parizeres jakab hülyegyerek... Bár dóra is csak a hülyeséget mantrázásában világbajnok. A mi haznák meg szalonrasszista konteósok gyülekezete.Elég tanulságos ez az írás.
Ez az ostoba most konteózik, vagy csak logikátlan dolgokat dobál egymásra, amikor az oltás és születésszám csökkenést köti össze?
Lehet. De a megoldás egyszerűbb. Az nem lehet benne egy életképes ellenzében, akinek érintőlegesen is köze van a 2010 előtti maszphoz és gyurcsótányhoz. Nem hogy már ez köztörvényes, hazudtunk reggel, délben és este kaliberű fasz akarja húzni már itt az ívet, hogy majd ő jobb lesz. Vagy a realitásérzék nélküli parizeres jakab hülyegyerek... Bár dóra is csak a hülyeséget mantrázásában világbajnok. A mi haznák meg szalonrasszista konteósok gyülekezete.
Lehet, hogy a narancsos banda aljas és cinikus, de kreténekkel szemben úgy tűnik ez is jobb alternatíva...
Lehet, hogy a narancsos banda aljas és cinikus, de kreténekkel szemben úgy tűnik ez is jobb alternatíva...
Nincs ebben megvilágosodás, már februárban is ez látszott. Sajnos.Jéééé, molni is megvilágosodott.![]()
Talán ez? Főleg úgy, hogy alkudozni sem kéne, mindenféle "veszély" nélkül lehetne csinálni a dolgokat normálisan.Akkor tulajdonképp mi a bajod ? Mármint azon kívül hogy oldaltól függetlenül lehetne faszább, a jelenleginél kevésbé aljasabb, hitványabb, korruptabb, nyomorultabb politikai elitünk ?