Belpol

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

kegyetlen petymeg

Well-Known Member
2020. április 18.
394
2 042
93
Én nem megyek ebbe a becslésbe bele, meg lényegtelen is, de ami fontos, hogy HA az összefosás újabb fejezete, most már a komcsik együtt a nácikkal SE jön be, na ezután mi lesz velük? Mert, hogy politizálni nem fognak továbbra se értelmesen, az tuti. Egymást fogják vissza, mint a liberálisok, amikor valamelyik haladóan nyilatkozik egy kormányközeli intézkedésről vagy nem megy el valami baromságra, és kitagadják nyilvános, mint Eszenyit, na ezekkel mi lesz?
Emmán legyen az ő gondjuk.
 
 • Tetszik
Reactions: LMzek 2.0 and Nber

joker

Well-Known Member
2012. szeptember 16.
18 938
17 846
113
A gyerekvédelmi meg azért fontos, mert amit népszavazással erősítettek meg, ahhoz a továbbiakban NINCS és nem is lehet köze semmilyen Uniós gittegyletnek, főként az EUs jog nem írhatja felül!
Eddig sem akadályozta őket az, hogy semmi közük és jogalapjuk hozza, most is megmondják majd, hogy nem demokratikus egy népszavazással ezt megmondani, mert ők pár tucaton megmondják a tutit.
 

beta

Well-Known Member
2011. október 26.
4 283
4 536
113
Egy szar gazdasági állapotban, 12 év kormányzás után, teljes baloldali ellenzéki összefogással, elég komoly ellenzéki kampánnyal (sms-ek, levelek, stb.) egy 120 körüli fidesz mandátum is nagyon durva lenne.

A média 80%-a a Fidesz kezében van. Sokszorosan több pénzt tudtak költeni kampányra. Az államgépezet is a kampányt segítette. És mindezt 12 éven keresztül. Nem olyan nagy csoda ez.

Én nem megyek ebbe a becslésbe bele, meg lényegtelen is, de ami fontos, hogy HA az összefosás újabb fejezete, most már a komcsik együtt a nácikkal SE jön be, na ezután mi lesz velük? Mert, hogy politizálni nem fognak továbbra se értelmesen, az tuti. Egymást fogják vissza, mint a liberálisok, amikor valamelyik haladóan nyilatkozik egy kormányközeli intézkedésről vagy nem megy el valami baromságra, és kitagadják nyilvános, mint Eszenyit, na ezekkel mi lesz?

Legesélyesebb a sima többségű Fidesz. Viszont komoly megszorításokra van szükség. Meg kell találnia az utat, hogy ráhúzza azt a Fideszre. Ami teljesen jogos amúgy.
 

SilvioD

Well-Known Member
2018. december 23.
17 908
59 093
113
A Telex információja szerint a Fideszben magabiztos 4-5 százalékpontos listás előnnyel számolnak, egy kormányközeli mérés szerint 48-43 százalék lehet a Fidesz-KDNP lista eredménye az ellenzéki listához képest.

Kérdés, hogy az ellenzék jó fővárosi és nagyvárosi szereplése összesítésben mekkora szavazatszámra és arányra lesz elég. Hallottunk olyan ellenzéki mérésről, amely döntetlenközeli, enyhe ellenzéki előnyt mérő listás eredménnyel számol. Fontos ehhez hozzátenni viszont, hogy a választókerületi határok miatt a Fidesznek így is több egyéni mandátuma lehet.

A napi elemzések és belső mérések szerint a kisebb pártok közül a Mi Hazánknak is lehet esélye bejutni a parlamentbe – ez persze nagyban függ a végső részvételtől, vagyis hogy hol húzódik az 5 százalékos küszöb végül. Ám sem az ellenzékben, sem a Fideszben nem lepődnének meg, ha a Mi Hazánk végül bejutna. A Kutyapárt viszont várhatóan a negyedik lesz.
 

Flexus

Well-Known Member
2018. március 16.
979
3 647
93
A média 80%-a a Fidesz kezében van. Sokszorosan több pénzt tudtak költeni kampányra. Az államgépezet is a kampányt segítette. És mindezt 12 éven keresztül. Nem olyan nagy csoda ez.Legesélyesebb a sima többségű Fidesz. Viszont komoly megszorításokra van szükség. Meg kell találnia az utat, hogy ráhúzza azt a Fideszre. Ami teljesen jogos amúgy.
Ez a média 80%-a a FIDESZ kezében van, ez honnan jön? milyen mérés erősíti ezt meg? Darabra vagy elérésre?
 

senkineksenkije

Well-Known Member
2020. november 22.
163
1 219
93
Bementem szavazni, kicsi falu 500 fo mindenki ismeri egymast. Hello, hello, szia, koszonunk egymasnak mindenki, ott ul odebb 3 idegen baxnak koszonni neznek ridegen. Igazolvany, alairas, szavazas, koszonok, koszonnek, ezek baxnak ujra koszonni csak neznek ridegen, kik ezek?
Magyarnak magyar valamelyikuk mert delutan az asszonytol elkerte az igazolvanyat. Mondjuk ha tolem elkeri biztos megkerdezem mi jogon megis, elobb mutatkozz be. Alap, addig semmit.
Én picivel nagyobb helyen lakok. 5 szavazókörzet, de azért nagyjából ismer mindenki mindenkit, legalábbis látásból. Bementem szavazni, ismerősök a szavazatszedők, két ismeretlen, de mindenki udvarias. Az ismeretlen végezte a személyazonosítást (udvariasan), de ugyanezt megtette volna hivatalból a közvetlen ismerős szavazatszedő is, mint eddig mindig. Alapból adták mind a 3 szavazólapot. Mondták ott a borítékok, köszönöm nem kérem, mert csak munkátok lenne vele. Megköszönték. Magam részéról csak pozitívan tudok nyilatkozni. Azt is tudom, hogy csalás eléggé elképzelhetetlen, mert már voltam párszor szavazatszámláló.