Belpol

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

kegyetlen petymeg

Well-Known Member
2020. április 18.
394
2 042
93
Félre érted.
Már évek óta vannak jelei,hogy a vajda nagyon nem tetszik az EU vezetésnek,szálka mindenki szemében.
Engem elszomorit,hogy nem vagyunk képesek megszabadulni a familiáris pártálami viszonyainktol magunk.És visszalapozhatsz,végig rendszerváltás igényét hangoztatom,mert gengszterváltás volt már elég.
Csakhogy a parlamenti ellenzék része a rendszernek,nem akar rendszerváltást.Ez a torz rendszer,ami a vajda hatalmát biztositja,egyuttal egy kényelmes,jol fizetett "öfelsége ellenzéke" helyet biztosit a szintén elég jol bebetonozott ellenzéknek.Fő szerepük,hogy a hatalomra veszélytelen létükkel legitimizálják a rendszert.Pl az MSZP már rég eltünt volna a francba,ha a fikusz nem tartaná életben.
Te komolyan jobbnak tartod az EU rendszerét a magyar rendszernél? Az, hogy az EU vezetésnek nem tetszik a legjobb bizonyítéka annak, hogy jó úton haladunk.
 

papajoe

Well-Known Member
2016. február 21.
12 632
29 362
113
Örülök,hogy bejutott az MH,és a 2/3-is megmaradt,így sok,eddig tabu témát is be fognak dobni Toroczkaiék, ezekre Viktoréknak reagálni kell majd,még jó is lehet.
Bízok Benne,hogy Volnernak adnak egy mandátumot, a nagyvonalúságáért, akár a Fidesz, akár a MH.
 

Negan

Well-Known Member
2019. november 30.
10 390
14 846
113
Az MSZP-t már rég elengedte a Fikusz. Nekik Gyurcsány kell, nem az MSZP. Az MSZP saját magát is elengedte.

Az a gond ezzel a külső messiásvárással, hogy a jelen rendszernél csak sokkal anti-demokratikusabbat eredményezne. Lásd: Ukrajnában 2014 után EU-s segítséggel nulláztak le pártokat, mert épp nem álltak be az EU-vonatba. Most, a háború után a maradékot is betiltották. Mindezt brüsszeli tapsvihar közepette. Szerinted, ha itthon megbuktatnák a Fideszt külső segítséggel (legyen az gazdasági, politikai vagy bármilyen) az demokratikus átalakulást eredményezne? A francokat! A jól lakott légy helyére éhes jönne. Az nem rendszerváltás, ha mindent szétverünk.Illetve az, de nem abban az értelemben, mint amiben rendszert kellene váltani.
Ez nem messiás várás,hanem reálpolitikai lehetőség.Jelei már vannak.A vajda eddig háttéralkukkal,a magyar nép kárára, kitáncolta magát a hurokbol.Vagy legalábbis kialkudta a rendszere túlélését,haladékot vett.Csakhogy fogytán a táncparkett.
Ez nekünk egy csöppet sem lesz jó,ha bekövetkezik.Káoszt fog okozni.Márpedig a káosz az egyik legrosszabb dolog,ami egy modern országgal töténhet.
 
 • Vicces
Reactions: vata and Ooorky

laca

Well-Known Member
2013. november 6.
472
880
93
és a vidéki emberek egysíkú médiával való megtévesztésével nyert a kormányzópárt. Budapest megtette amit kellett.
Értem.
Tehát ha elhagyom a szellemi lángoszlop - Budapest - közigazgatási határait, rögtön megzuhan az IQ-m, képtelen leszek komplexen gondolkodni, összefüggéseket keresni, elemezni, és automatikusan rákapcsolódom (wifin vagy bluetooth-on) a kormánymédia csecseire.
Na ez az elképesztő arrogancia is része volt annak, ami ide vezetett.o_O
 

OhioNurse

Well-Known Member
2020. szeptember 14.
1 204
5 729
113
Nos el kell mondanom jobban elvertuk ezt a kulfoldrol agyontamogatott ellenzeket mint talan meg soha.
Kb ketharmad korul ismet 4 evig megleszunk, nyugodtan, fejlodve ha a kulso korulmenyek is ugy akarjak.
Ezt a 35% koruli ellenzeki aranyt a DK kb onmaga hozhatta volna, a tovabbiakban en bedaralnam Feri helyeben ezeket a nagyszaju ballaszt partokat, semmi szukseg rajuk.
Kunhalmi Agicanak amugy orulok lesz kin nevetni a kovetkezo 4 evben.
Lazar Janosnak szinten orulok, orom lesz hallgatni ujra a parlamentben.
Hende Csabanak szinten orulok, mert hazavagta ezt a bunozo Czegledit az amugy billego Szombathelyen.
Gratulalok tovabba a Mi Hazank mozgalomnak, nagyon jo lesz meg egy nemzeti szellemu part a parlamentben, meg akkor is ha nem ertenek egyet mindenben a Fidesszel, es igy az emberek/allampolgarok/valasztok tobbsegevel.
Negan, Panoz, es a tobbiek:

59vds.jpg
Szívemből és pontosan szóltál, és - velem ellentétben - úriember vagy.
Respect!
 

meszike91

Well-Known Member
2016. június 3.
877
3 391
93
Értem.
Tehát ha elhagyom a szellemi lángoszlop - Budapest - közigazgatási határait, rögtön megzuhan az IQ-m, képtelen leszek komplexen gondolkodni, összefüggéseket keresni, elemezni, és automatikusan rákapcsolódom (wifin vagy bluetooth-on) a kormánymédia csecseire.
Na ez az elképesztő arrogancia is része volt annak, ami ide vezetett.o_O
Én vidéki vagyok. Létezik az a budapesti arrogancia amit írsz. Viszont annak is van alapja, hogy a vidéki emberek többségéhez tényleg csak a fidesz propagandája jut el. Minél kisebb a település és minél szegényebb és kiszolgáltatottabb a lakosság annál jobban igaz ez.
 

Fundin

Well-Known Member
2019. június 22.
259
1 048
93
Én vidéki vagyok. Létezik az a budapesti arrogancia amit írsz. Viszont annak is van alapja, hogy a vidéki emberek többségéhez tényleg csak a fidesz propagandája jut el. Minél kisebb a település és minél szegényebb és kiszolgáltatottabb a lakosság annál jobban igaz ez.
Igen mi itt vidéken nem ismerjük az internetet ....
 

meszike91

Well-Known Member
2016. június 3.
877
3 391
93
Csak a véleményemet írnám le a választásról.

Sima fidesz győzelmet vártam. Viszont ami történt elkeserít. Az ahogy a fidesz kormányoz nekem nagyon nem tetszik. Olyan eszközökhöz nyúlnak amelyekhez szerintem nem kéne, mert csak a nemzet teljes megosztásához vezetnek. Én egyfajta konszolidációt szeretnék látni, ahol a magyar ember nem ellenségként tekint a másik magyar emberre, hanem szövetségesként.

A nemzeti érdek nem egy megosztott saját magát gyűlölő nemzet, hanem egy összefogni képes nemzet, ahol legalább az alapok közösek és a többit meg lehet vitatni.

A fidesz egyszer meg fog bukni, mert semmi se tart örökké. Viszont olyan precedenst teremtettek a gyűlöletpolitizálással és a megosztással ami jóval túl fogja élni a fideszt. Lehet hogy egy fidesz utáni világban pont a fideszesek lesznek a célpontok. Annyi biztos hogy ezeket az eszközöket használni fogják a jövőben is és szerintem ez elkeserítő a magyar nemzet jövőjére nézve. Párhuzamos nemzetek fognak egymás ellen polgárháborúzni. A magyar legnagyobb ellensége pedig a másik magyar lesz.