1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Beszélgető

Diskurzus a(z) 'Kantin' témában - Tcat által indítva @ 2013. január 16..

 1. molnibalage

  molnibalage Well-Known Member

  A kommentek túlnyomó része szokásos ökörség.
  Ezer éves történet.


  Ez a videó anno volt angol felirattal is. Az elején azt írja, hogy ebből az egy helyzetből senki ne extrapoláljon a végtelenbe meg pár technikai dolgot.
   
  Lator likes this.
 2. boki

  boki Well-Known Member

  Khan Seykun, csomag érkezik a VKSz-től

   
  szegcsab and zeal like this.
 3. Ooorky

  Ooorky Well-Known Member

  Ha valaki szeretne szembesülni az emberi tudatlanság és arrogancia tökéletes keverékével szeretném meghívni ebbe a csoportba (Molni és Angelsoul csak 3 nyugtató és vérnyomáscsökkentő beszedése után nyithatja meg) :

  "Lapos Föld - Gömb Föld vitacsoport".
  https://m.facebook.com/groups/950696058611531
   
  gergo55 and dudi like this.
 4. papajoe

  papajoe Well-Known Member


  Nem mertem rá kattintani...
   
  blitzkrieg and Ooorky like this.
 5. Szittya

  Szittya Well-Known Member

  Nem leptem be igy nemtudom mi folyik a csoprtba de a "gömb föld" del is vitaba tudnek szallni :) persze nem a laposok oldalan...
   
  blitzkrieg likes this.
 6. Fennek

  Fennek Well-Known Member

  Nincs Facebookom. Copy pastézd vagy screenshotold ki a bestoffot. :)
   
  bartinieffektus likes this.
 7. notaricon

  notaricon Well-Known Member

  Mehet is mindjárt a humor topicba.;)
   
  blitzkrieg, FilcTroll and Fennek like this.
 8. Ooorky

  Ooorky Well-Known Member

 9. notaricon

  notaricon Well-Known Member

  Mi ez az értékelhetetlen fingreszelés? A jegyzőkönyvből csak annyi derül ki, hogy amatőrök tudósosat akartak játszani, de nem sikerült. Mi volt a tulajdonképpeni cél a "mérésen" kívül?
   
 10. haubagoi

  haubagoi Well-Known Member

  Légyszives ne terjesszétek ezt a titkosszolgálatok által generált laposföld témát!!! Az egész laposföld téma elindításának célja, hogy ezzel járassák le a másként gondolkodókat!!!

  Mondok példát mire gondolok:
  9/11 -t maguknak csinálák -> laposföldes vagy!
  a kijevi majdant a CIA szervezte -> laposföldes vagy!

  Mit kell tenni egy laposföldessel? JELENTENI KELL!

  tehát

  azt mondod, hogy 9/11-t maguknak csinálták -> FEL KELL TÉGED JELENTENI!
  azt mondod, hogy a kijevi majdant a CIA szervezte -> FEL KELL TÉGED JELENTENI!

  erre megy ki az egész!

  légyszives ne terjesszétek ezt a laposföldes marhaságot - még szörnyülködésből sem - mert azzal is segítitek a vélemény-diktatúra kiépítését!!!

  most kezdenek ráálni a nagyvállalatok, hogy JELENTSD FEL A MÁSKÉNT GONDOLKOZÓT! Ne segítsétek ezt a folyamatot a laposföld téma terjesztésével!!! Ezt a téma egy csali!

  azt mondod, hogy a laposföld téma egy csali, a titkosszolgálatok találták ki -> ÖSSZEESKÜVÉS-ELMÉLET, LAPOSFÖLD!!!

  [​IMG]
   
 11. Ooorky

  Ooorky Well-Known Member

  Az összes magyar lapisföldes mélymagyar múlttal rendelkezik (egyikük mai napig turul néven nyomul a megfelelő fórumokon), életükben szó szerint nem értek el semmit.

  Vezetőjük jelenleg bíróságra jár fűtermesztésért (500 tőt foglaltak le), fél évet már lehúzott előzetesben, egyszer nyert egy hónap vállalkozása díjat (3 évvel a cége csődbemenetele után), amivel nemzetközi fórumokon úgy parádézik, mint államilag elismert tudós.

  Sokáig tagja volt a csapatnak Labbant is, aki magát oltásellenesek nagyköveteként definiálja, jelenleg bíróság előtt áll saját gyerekének megölésének gyanújával (nem engedte, hogy kórházban ellássák amikor már szó szerint haldoklott a kihagyott oltások miatt).

  Prominens személyiség még alsanykó (turul), ő részegen motorozva megcsúszott egy olajfolton és a fejsérülése következtében megvilágosodott.

  Gigi meg Gigi. Szerinte 5-(-2)=3,mert negatív nem lehet pozítiv.

  Laposföldesek rápillantásra viccesnek tűnhetnek, de egy rendkivül veszélyes precedenst állítanak tevékenységükkel a hiszékenyek elé, mivel az alapdogmájuk az, hogy az iskola hazudik. Aki sikeres, az mind felprogramozott birka, a fűtermesztő, a portás, a mobilnepper... az igaz tudás hordozói, mert ők ellenálltak és nem szennyezte be őket a háttérhatalom.
  Chemtrailhívőség, oltásellenesség és holokauszttagadás szinte mindegyiküknél megfigyelhető, mivel az alap dogma hozza magával a többi konteót.

  Magánéletük romhalmaz, mindenkit elüldöznek mániájukkal, gyakorlatilag a világ összes táján megfigyelték, hogy egy idő után már csak a CSOPORT jelenti számukra a közösséget, annak tagjait utolsó lehelletükig védelmezik, a konteók már az életük szerves részét képezik, társadalomba való visszatérésük esélye konvergál a 0-hoz.

  Természetesen ők sem egységesek, FeCore, aminek a hazai lapsik is tagjai, még saját köreikben is utálatnak örvend, mivel szerintük megrendezett kisérletekkel szándékosan járatják le a laposföldeseket, ráadásul meglehetősen pénzéhesek (live stream alatt 10$ a kommentelési lehetőség, a lézerezés megtekintéséért 100£-ot kértek...). A 2 balatoni lézerezésen kivül volt valami holland bohóckodás, emellett vettek egy lézergiroszkópot 20k$-ért ami pont követte a Föld forgását, de rájöttek, hogy valójában a búra áramlatait követi. Épitettek fúrógép motorból, némi vashulladékból és bronztárcsából egy sajátot ami úgy rezonált, hogy elmászott az asztalon és pár óra alatt elkoptatta a tengely mivel a csapágyból kimosták a kenőanyagot, hogy ne akadályozza a szabad forgást.

  Azért linkeltem ide őket, mert gyakran hivatkoznak pilótákra, megtért mérnökökre, mint "tudásuk" forrására, így jó lenne olvasni egy valódi szakember véleményét is egy-egy témával kapcsolatban.

  Még ajánlani tudom a Behind the Curve című dokumentumfilmet, hónapokig úgy hordozták a hírét, mint a Szent Grált, hogy a HH végre elismeri a valóságot, aztán jött a hidegzuhany, másfél óra tömény önégetés lett a csodából.
   
 12. molnibalage

  molnibalage Well-Known Member

 13. ijasz

  ijasz Well-Known Member

  Bár még nem olvastam el, de a címe nem értelmezhető számomra mert komoly tisztelete van Dániában, legalábbis Sjaelland részén, ahol meg szoktam fordulni. Egy róla elnevezett hotelban még a szobákban is van egy rövid életrajzi összefoglaló - angol nyelven - is. Plusz a szokásos terek, szobrok, éttermek stb...
  Szóval, lehet találkozni a nevével.
   
 14. molnibalage

  molnibalage Well-Known Member

  Valószínűleg a fősodratú angolszász irodalomban elfeledett.
   
 15. gergo55

  gergo55 Well-Known Member

  Még egy link az erdők,mezők, vizek témakörhöz:

   
  Nemerson likes this.
 16. fip7

  fip7 Well-Known Member

  Ezt találtam ma neten:
  [​IMG]

  Nem tudom hol lehet kapni (vagy csak tervezett) , de nekem nagyon kellene :D
   
 17. jurgenbauer

  jurgenbauer Well-Known Member

 18. molnibalage

  molnibalage Well-Known Member

 19. FilcTroll

  FilcTroll Well-Known Member

  Megadatott végignéznem, ahogy megpróbáltak privatizálni azt a környéket... Az opni ingatlan csak az egyik lépés a táblán. Volt pl. egy óvoda is a környéken, egy régi villában, jókora ősfás parkkal. Több belvárosi önkormányzat tartotta fenn, kifejezetten a légzőszervi bajokkal küzdő belterületi gyerekeknek, akiket busszal hoztak-vittek a belvárosból. Amikor hipp-hopp privatizálták és bezárták pár hét alatt, a szülők csak annyit tudtak elérni, hogy műemléki védettseget kapjon az egész -- de ez már csak arra volt jó, hogy kicsesszenek a tulajdonossal, és megakadályozzák a bontást. Az ovi ment a levesbe, a köhögő kölyköknek meg coki.
   
  fip7, Kurfürst and jurgenbauer like this.
 20. gergo55

  gergo55 Well-Known Member

  Nem nagyon kommentálnám.

   

Ezen oldal megosztása