1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Beszélgető

Diskurzus a(z) 'Kantin' témában - Tcat által indítva @ 2013. január 16..

 1. milagro

  milagro Well-Known Member

  Gréczy önkielégítős botránya után egy Poll-reisz nevűt indítottak.:rolleyes::D
   
  fip7, antigonosz, anonim999 and 7 others like this.
 2. zeal

  zeal Well-Known Member

  Semmi különös nem történt. A részleteket össze lehet legózni a médiából, de az ellenzék egy része is visszább vett a kampányból, vagyis nem értékelném túl a győzelmet.
  Is-is, persze. Meg nem akartak méheket a buszmegállókba. :)
   
  fip7 and antigonosz like this.
 3. SilvioD

  SilvioD Well-Known Member

  Akik októberben elmentek, de Borkai miatt érvénytelent dobtak, most behúzták Dézsire, plusz mivel jó jelölt volt jött még rá extra.
  Az ellenzék meg itt kimaxolta alulról a 40et, több nem lesz.

  Dunaújváros viszont ugyanígy lesz pepitában. Két pólus, visszállt a régi rend, billegni fog 22.
   
 4. hunter85

  hunter85 Well-Known Member

  Is-is, persze. Meg nem akartak méheket a buszmegállókba. :)

  Úristen!
  Erre nincsenek szavak! Ezek tényleg hülyébbek mint gondoltam, de mindig sikerül alulmúlniuk magukat!
   
 5. Ooorky

  Ooorky Well-Known Member

  Tavalyi agyhalál, de ezek hülyítették be a két szülőt is akiktől elvették múlt héten a gyereküket...

   
 6. BiancoGasto

  BiancoGasto Well-Known Member

  Ez mi? Kik ők?
   
 7. alali77

  alali77 Well-Known Member

  Totál bolond. Remélem a dutyiban végzi mielőtt másokat is bebolondít.
   
 8. Ooorky

  Ooorky Well-Known Member

 9. alali77

  alali77 Well-Known Member

  Megpróbáltam megnézni, nem bírom.
  Tudom hogy vannak ilyen emberek, csoportok, akik nem ismerik el semmilyen állam fennhatóságát, nekik szar lesz az élet.
   
  Ooorky and molnibalage like this.
 10. molnibalage

  molnibalage Well-Known Member

  Dettó. Az egész világ összeesküvik szegény életmódjuk ellen. Azt hiszik, mintha 300-400 évvel ezelőtt élnénk. Ami még akkor sem volt igaz, mert akkor is számba vette jobbágyait az nemes...

  Vannak bizonyos normái annak, hogy egy XXI. századi társadalomban élsz. Kezdve azzal, hogy nem veszélyezteted a gyereket azzal, hogy cseszel a védőoltásokra. Oltásellenes barmok. Tipikus példái ezek az idióták annak, hogy érdekes módon n+1 dologhoz papír kell, de bármilyen seggbarom embernek lehet gyereke...
   
  fishbed, nyugger, fip7 and 5 others like this.
 11. papi

  papi Well-Known Member


  Gondolom ment a schwarz aztán megbukott a jóember. Ő nem tűnik túl idősnek gondolom valami más áll a háttérben.
  Viszont kicsit hasonlít arra amit anno az öregek, köztük nagypapám is csinált. Kádár rendszeren szocializálódás, háztáji. Kilencvenes évek eleje cukorbetegség leszázalékolás, a cégénél viszont voltak olyan jó fejek, hogy elrakták éjszakai portásnak a teherkapuhoz. Így kibekkelte a pár évet még a nyugdíjig. Kapun belüli munkanélküliség gyakorlatilag. Éjszaka jót aludt a munkában, nappal meg otthon unatkozott. Újra lettek nyulai, csirkéi, galambjai, gyümölcsfák, zöldség. Szépen kikocsizott hétvégén a piacra és eladta. Élőállat, gyümölcs, zöldség, tojás. Őstermelői nem volt, számlatömb, mérleg, muhhhhhah pont minden úgy mint régen. És ő ezzel a mentalitással megérkezett a kétezres évek elejébe. Mondtam neki, hogy Tata jön az EU, rá fognak szállni az ilyen dolgokra, fejezd be mert előbb utóbb nyakadba varrnak egy olyan büntit, hogy annak sírás lesz a vége. Nagyából az volt a válasza, hogy az anyuk picsáját, nem hagyják élni a kisembert. Aztán egy-két év elteltével már egyre jobban megromlott az egészségi állapota (vese/szem), vezetésben is egyre bizonytalanabbá vált, meg szerintem feszélyezte az egyre nagyobb forgalom is. Így aztán szépen lassan elmaradtak ezek a piacozások. A mai napig úgy gondolom, hogy csak azért nem futott bele egy büntibe, mert az egészségi állapota hamarabb megromlott, minthogy komolyan rászálltak volna erre a szürke zónára.
  Plusz adalék, egyszer kiszámolgattam neki, hogy mindennel együtt gyakorlatilag pénzt veszít az egészen. Egy időben rágtam is miatta a fülét, hogy Tata van pénzetek, mindenetek ami kell, számold fel ezt a szart, utazzatok, menjetek el a tengerhez, fürdőbe, nyuggerklubb, de hajthatatlan volt. Soha sehova, mert reggel etetni kell, este etetni kell, a jószágnak nincs ünnepnap fiam.
   
 12. alali77

  alali77 Well-Known Member

  De a kedvencem hogy ott van egy kupac mobiltelefon, mikor az kellett aláírt minden papírt gondolom, elfogadta a "fennhatóságot". :)
   
  pöcshuszár, Fennek, zeal and 2 others like this.
 13. notaricon

  notaricon Well-Known Member

  https://index.hu/belfold/2020/01/28/fel_ora_alatt_sem_ert_ki_a_rendori_erosites_csenyetere/

  "A rendőrség és a mentőszolgálat sem adja ki azokat a hangfelvételeket, amelyeket akkor rögzítettek, amikor egy 49 éves férfihoz hívtak segítséget Csenyétére."

  Ezzel szemben pár sorral lejjebb:

  "
  Az Index úgy tudja, elsőként a 112 operátora kérdezte meg a mentésirányítót, hogy kérnek-e rendőri intézkedést, majd konferenciahívást indított a mentők és a rendőrök között.

  19 óra 9 perc és 19 óra 37 perc között legalább hét hívás futott be Csenyétéről a 112 Segélyhívó Központba, ezek közül mindegyiket továbbkapcsolták a mentőkhöz.

  A HÍVÁSOK – INFORMÁCIÓNK SZERINT – FŐKÉNT ARRÓL SZÓLTAK, HOGY „JÖJJENEK MÁR, SIESSENEK A MENTŐK!”, ÉS VOLT OLYAN SEGÉLYKÉRŐ, AKI MENTŐHELIKOPTERT KÉRT (A BEJELENTŐ NEM TUDTA, HOGY SÖTÉTBEN NEM SZÁLL FEL HELIKOPTER – A SZERK.), DE DURVA FENYEGETÉS A HANGFELVÉTELEKEN NEM HALLATSZOTT.

  Úgy tudjuk, olyan viszont hallható a felvételen, amikor a mentők arról beszélnek, hogy küldjék el a ház köré gyűlt embereket, mert így nem mernek bemenni.


  Akkor az Index honnan a f@szból ilyen "jól értesült"?!?!?!?
   
  fip7, antigonosz and SilvioD like this.
 14. milagro

  milagro Well-Known Member

  Ki ez a csapágyas a papucsban? Ezt egy kormányhivatalban adta elő???
  Ne már...
   
 15. Laci1970

  Laci1970 Well-Known Member

  Csenyete az a kis falu ahol 20 eve meg egyszerű paraszt emberek eltek, rendezett udvattal, kerttel. Kis templommal a falu szélen. A ciganyok tönkrevegtak mindent. Nincs egy normalis haz, a templomot eltüzelték. A környekbeli erdők lerabolva. Es csak mert szegények. Ugyanmár! Most megcsillant a szemükben egy ujabb karterítesi lehetőség.
   
  nyugger, vata, svajcibeka and 3 others like this.
 16. SilvioD

  SilvioD Well-Known Member

  svajcibeka and antigonosz like this.
 17. leplezo

  leplezo Well-Known Member

  Az a baj, hogy ma már nem közvetlenül az állomás diszpécseréhez kapcsolnak, hanem egy központi nyikhajhoz, aki nem ért semmihez, és hátráltatja a segítségkérést. (valószínű egy ilyen köpött az indexnek is)
  Ezzel a rendszerrel a másik hatalmas gond, hogy mikor hívnád balesethez a mentőket, akkor ezek a segélyhívó központosok elkezdenek faggatózni, mikor minden másodperc számít. És részletesen igyekeznek kikérdezni. Aztán ha végre átkapcsolnak a mentőállomáshoz, akkor megint elmondhatod előlről az egész helyzetet.sokszor 2-3 percet is vesztesz akkor mikor minden pillanat életbevágóan fontos.

  Mert az nem elég neki, hogy baleset történt kérem az xy mentőállomást. Hanem néha úgy érzi az ember direkt húzzák az időt ezek a felesleges idióták.
   
 18. notaricon

  notaricon Well-Known Member

  Hogy legyen valami érdekes is:

  [​IMG]

  Mameli class SSK submarine RM Tito Speri testing Girosi-type flamethrower.
   
  Kurfürst likes this.
 19. Ooorky

  Ooorky Well-Known Member

  Nem véletlenül van kiadva vasúton, hogy közvetlenül a helyi mentőállomást / rendőrőrst / stb-t kell hívni a vezetékes számukon ha baj van...
   
  zeal likes this.
 20. antigonosz

  antigonosz Well-Known Member

  Ma beszeltem epp egy tuzolto pk-val. 8 perc alatt er el hozzajuk a riasztas.
   

Ezen oldal megosztása