1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Beszélgető

Diskurzus a(z) 'Kantin' témában - Tcat által indítva @ 2013. január 16..

 1. Heim

  Heim Well-Known Member

  Akkor sorry. Én kezdtem az egészet a belinkelt cikkel. Azt hittem ez amolyan kötetlen dühöngő szerű topik ahol nincsenek szabályok.
   
  jurgenbauer likes this.
 2. jurgenbauer

  jurgenbauer Well-Known Member

 3. molnibalage

  molnibalage Well-Known Member

  • Amikor még a wall of text aláírásod is narancsos propaganda volt, amíg nem korlátozták le a mennyiségét, mert fél oldalt betöltötte?
  • Amikor megnézem a hsz listádat és látom, hogy politizálni jársz ide, egy alapvetően haditTECHNIKAI oldalra? Hogy te minek vagy itt nekem pusztán a statodra ránézve teljesen egyértelmű. Hinteni a politikai maszlagot.
  A HTKA egyetlen karakterével sem vagy átfedésben. Egy kicsit sem.

  [​IMG]
   
  Wilson likes this.
 4. Wilson

  Wilson Well-Known Member

  Na látod tudsz te ilyet is csak kérlek ebben a topikban szüneteltesd a politikát és a kari geri "imádást" arra ott van a járványok és fertőzések:).
   
 5. Kurfürst

  Kurfürst Well-Known Member

  + be kellett fejezni a szanaszéjjel lopott M4 projektet és felújítani az M3-at. De oda se neki. Azért 4 év múlva amikor karigeri még mindig másra mutogat majd mindenért, de lesz a Dunán hosszába felfestett biciklisáv akkor tényleg csak a leghülyébbek hiszik el neki, hogy de hát más a hibás/nem ad pénzt a kormány.
   
  LMzek 2.0 and bartinieffektus like this.
 6. Negan

  Negan Well-Known Member

  És ki az az Ördög Nóra??????!Lucifer Morningstar huicája?
   
 7. antigonosz

  antigonosz Well-Known Member

  Osttyasszonyfan is van egy...
   
 8. antigonosz

  antigonosz Well-Known Member

  Minek kolteni ra ennyit mindig arra a regi romra, robbantsak be a Dunaba.
   
 9. antigonosz

  antigonosz Well-Known Member

  Jajj, mar majdnem rakerdeztem hogy vetkozik is? Thx.
   
  LMzek 2.0 likes this.
 10. Ooorky

  Ooorky Well-Known Member

  Egyik fő dolog amit utálok a tv2-n, hogy egy amúgy jó műsort/sorozatot képesek szétbaszni azzal, hogy beleerőltetik stohl bucit meg a nórikát...
   
 11. antigonosz

  antigonosz Well-Known Member

  Nem nezek tv-t, csak felesleges informaciot kozol. Max csak karikor a ket unnep kozt. Mikor meg neztem azt hiszem a buci az rtl-en volt es akkor jott vagy ment a sittrol/re.
   
  LMzek 2.0 and Kurfürst like this.
 12. migfun

  migfun Well-Known Member

  Az mondjuk O.V. volt, de legalább is ennek köszönheti a mai helyzetét. Nem is nagyon bántja Gyurcsányt, csak verbális szinten. Olyan kiválóan osztja meg a baloldalt, hogy esélye sincs a Fidesznek elveszíteni a hatalmat...
   
  LMzek 2.0 likes this.
 13. Ooorky

  Ooorky Well-Known Member

  Anno volt egy ismerősöm aki titkár volt a Parlamentben, ő mesélte 2008-9-ben, hogy van a közelben egy bár ahová ezek közösen járnak, nem egyszer látta viktort és ferit együtt röhögni.
   
  fishbed and migfun like this.
 14. jurgenbauer

  jurgenbauer Well-Known Member

  Nem nem bántja. Leszarja. Nagy különbség. Nem mondanám, hogy nincs esélye, mert ugye Budapest, de ha valahol az a párt a vezető párt két éve, akinek a vezetője az első kétharmadért felelős, a másik felük meg 3%on, nagyon szarul kellene kormányozniuk, hogy legalább NE kétharmada legyen a Fidesz-KDNPnek! De amikor látjuk, hogy az ellenzéki szavazók felmennek a városokba, vidéken meg elfogynak, nagyon izgulnia Orbánnak nem kell. Az ellenzék ua halmaz, mint 2010ben, csak 4 évente ua halmazt jóval kevesebb szavazattal osztják mindig újra. Egy lista, több? Lényegtelen. Ameddig a DK a vezető erő, mellettük a Momentum CS1K D1Ki vannak, meg a Conchita hasonmás, sok meló nincs, bár tény, hogy a momentum és a DK nagyon nyomul. Viszont ez csak úgy ment volna 2022ben, HA nincs Budapesten ellenzéki főpolgimester. Innentől azonnal kijött miről szól a buli!
   
 15. jurgenbauer

  jurgenbauer Well-Known Member

  antigonosz, svajcibeka and zeal like this.
 16. Wilson

  Wilson Well-Known Member

 17. beta

  beta Well-Known Member

 18. beta

  beta Well-Known Member

  Azt írja le egyébként, hogy a foci mint sport olyan fejlettségben, állapotban van a mai világban, hogy nem lehet elérni azokat a célokat, amiket megfogalmaztak Magyarországon.

  Vicces, hogy ugyan egykor elég hamar kiderült, hogy Orbán focipolitikája mekkora ökörség - és mellesleg a közpénzek rossz felhasználása és lopása -, de a hívei ezt tagadták. Csak Orbán sajnálatára a focit gólban mérik, így most hogy oltári módon leégett a Debrecen, most vált sok hívő számára egyértelművé, hogy hát itt tényleg nagyban megy az elkúrás. Ráadásul jó drágán.
   
  fishbed, alali77 and antigonosz like this.
 19. beta

  beta Well-Known Member

  Vincent első törvénye:

  "A NER minden intézkedése megmagyarázható a lopás, az öncélú szemétkedés és a dilettantizmus megfelelő kombinációjával. Nincs kivétel. Ha elsőre nem nyilvánvaló egy kormányintézkedés indítéka, akkor lopni akarnak."
   
  alali77 likes this.
 20. beta

  beta Well-Known Member

  Ha így lenne, simán felújítanák a hidat. Tehát nem igaz. Azt is meg kell nézni mennyi követelés előtt áll a főváros. Százmilliárdos nagyságrend az is. Meg ugye ősz óta folyamatosan vonnak el bevételt a fővárostól, direkt rá tervezett megvonásokkal. Meg hogy miket ígért a kormány Karácsonynak, aztán csapták be. Hogy mik a közbeszerzés feltételei stb. Karácsonynak érdeke a hídfelújítás, Orbán ellenérdekelt. Occam-borotvája: ki tesz keresztbe a másiknak?
   
  fishbed and alali77 like this.

Ezen oldal megosztása