1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

[BIZTPOL] Észak-Korea

Diskurzus a(z) 'Biztonságpolitika' témában - joker által indítva @ 2013. január 27..

 1. plushun

  plushun Well-Known Member

  Ez egy propaganda videó. Itt adják elő, hogy ők mekkora janik. Aztán fűtheti őket a kommunista, dzsudzseista vagy isten tudja milyen ista öntudat, a golyó nem fog válogatni, sem a becsapódó gránát eső. A gatyó nagyon sok hős ÉK katonánál tele lenne egy csata kellős közepén. Az, hogy ki a jó katona az úgyis a harcmezőn mutatkozik meg amikor meg kell húzni a ravaszt, nem a pofázásnál.
   
  antigonosz likes this.
 2. Sniper

  Sniper Member

  annyiszor le lettek már nézve a keleti emberek,a nagyképű nyugati szemlélet miatt és rácáfoltak már rá erre,hogy nem merném azért ilyen nyíltan kijelenteni róluk,hogy sz@ros lenne az a bizonyos gatya ha lőniük,vagy harcolniuk kell,de írhatnám azt is,hogy a világ legjobb katonáinak vélt és erről gyakran pofázó amerikaiak is számtalanszor bizonyították be ennek az ellenkezőjét. A technikai résszel egyetértek,de szerintem nagyon nagy tévhit leírni az északiakat,egy szemtől szembeni küzdelemben .. lehet meglepetést okoznának a fanatizmusukkal,és képzettségükkel,pedig nem ettől hangos Hollywood.
   
  papajoe and zsolti like this.
 3. plushun

  plushun Well-Known Member

  Ennek semmi köze a lenézéshez, nem nézem le őket. Egész egyszerűen arról írtam, hogy ott is lenne katona akinek tele lenne a gatyája, mint minden hadseregnél, legyen az USA, Anglia, Észak - Korea, Magyarország stb. Ők is emberek és ott sem mindenki szuper katona, hanem a nagy részük besorozott kiskatona, és szerintem aki szolgált a seregben besorozottként az tudja jól, hogy attól, hogy megtanítanak lőni és részt veszel egy hadgyakorlaton, még nem biztos, hogy meg fogod tudni állni a helyedet egy csatában. Teljesen más a laktanyában játszani a katonásdit, és teljesen más éles körülmények között harcolni, amikor ténylegesen tudod, hogy az adott szituáció az életedbe kerülhet. Ez az emberi viselkedés pedig a világ minden részén ugyanolyan.
   
  antigonosz and Sniper like this.
 4. szuvorov

  szuvorov Well-Known Member

 5. papajoe

  papajoe Well-Known Member  A pufinak erre oda kellene figyelnie,nem a hosszú élet titka a medvét is magára haragítani.
  Az usa után.
  Hamar macskakaja lesz belőle.:D
   
  svajcibeka and Masztiff like this.
 6. Python

  Python Well-Known Member

Ezen oldal megosztása