1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

[BIZTPOL] A nagy sakktábla

Diskurzus a(z) 'Biztonságpolitika' témában - Montezuma által indítva @ 2013. február 9..

 1. Python

  Python Well-Known Member

  A francia elnök vihart kavart a nemzetközi politikában. Macron jól érzett rá arra, hogy a NATO már olyan mértékben erodálódott, hogy nem igazán tölti be sem politikai, sem katonai szerepköreit.
  Macron elnök már szeptemberben kifejtette, hogy az európai kontinens biztonságát újra kell definiálni, mégpedig Moszkva részvételével. Macron meggyőződése, hogy az USA a jövőben már érdemben nem fog hozzájárulni Európa biztonságához, a németek pedig nem hajlandók kitölteni a keletkezett űrt. Sőt a francia elnök még attól is tart, hogy Moszkvát dominálni kezdi Peking, amellyel Párizs és Európa a perifériára szorulna. November 7-én aztán óriásit robbantott egy hosszabb interjúval a The Economist-ban, amelyben „agyhalott”-nak titulálta a NATO-t. Nemzetközi biztonságpolitikai körökben azóta is dúl a vihar a kijelentés kapcsán, és biztosra vehetjük, hogy a december 3-án kezdődő kétnapos NATO vezetői tanácskozás Londonban nem fullad majd unalomba. Most pedig vizsgáljuk meg Macron kijelentésének negatív és pozitív aspektusait.
  Putyin mosolyog: Macron felforgatja a NATO-t
   
  szegcsab and zsolti like this.
 2. papajoe

  papajoe Well-Known Member


  :D
  Már megint keverik a málnaszőrt....:D
   
  Pogány and zsolti like this.
 3. antigonosz

  antigonosz Well-Known Member

  Harcostarsa am az ukran az oreg ordognek de nem nekunk. Foleg hogy mivel az oroszokkal nem igen akarodzik nekik a haboruzas ugy eloszeretettel harcoskodnak a Karpatok ezen oldalan, es bejelentettek korabban mar egy balatoni utat is... Az orosz meg nekunk nem ellenseg, nagyon jo uzleteket kotunk veluk, baratsagosak velunk es semmilyen teruleti koveteleseink nincsenek egymassal szemben. Ha mar ekkora harcostarsad az ukran, igazan kimehetnel hozzajuk harcolni....
   
 4. antigonosz

  antigonosz Well-Known Member

  Hol fejezte ki? A pesti indianok a nagyfaluban. Mashol? Isten ments hogy Venezuelava epitsek at Magyarorszagot. Eleg volt az elvtarsak tehetsegebol 52 evig... Pont egy Gyurcsany Maduro Ferencre van szuksegunk...
   
  szegcsab, Sniper, vendeg2 and 15 others like this.
 5. milagro

  milagro Well-Known Member

  Nem kell, hogy megijesszen, nyugalom! Teljesen idegen képződmény a magyar karakterhez képest!
  HALAK jegyű formáció, születésnapja március 4. (2017)!
  Mi pedig, mint magyarság, íjfeszítő, szkíta-utód népként tüzes jegyű, NYILAS szellemiségűek vagyunk (keleti állatövi megfelelője a , gondolj a Fehér ló fia c. népmesénkre) némi KOS hatással átitatva, de ebbe most ne menjünk bele.
  Mi a NYILAS-IKREK tengelyben éljük meg a létezést, amit az asztrológiában "élettengelynek" neveznek, míg ezzel homlokegyenest keresztben helyezkedik el a "haláltengelyként" ismert HALAK-SZŰZ tengely!
  A NYILAS szellemiségünk pedig a vele szemközti IKREK kettősében ölt testet: Így is lépünk föl a történelem nagy világszínpadára, a híres vadász a nyilazó Nimród ősapánk fiaira emlékezz: Hunor és Magyar! De említhetném még: Attila-Buda, Szent István-Szent Imre, a két Hunyadi (apa és fia), Petőfi-Arany, Kossuth-Széchenyi, Kodály-Bartók stb. Ezek mind, mind IKER típusú, egymást inspiráló kettősök, szemben az egymást elpusztító HALAK kettősével (Káin-Ábel, Romulusz-Rémusz pl.)
  ..
  A Momentum tehát HALAK természetű. Születésnapja mellett jelvénye is ide köti. Két fehér oszlop, amit egy kis fantáziával tekinthetsz nyugodtan (vízből kiugró) két halnak is, vagy ha nem idegen tőled a gondolat, hogy esetleg némi szabadkőműves bábáskodás is volt a megszületése mögött ;), akkor észreveheted benne a Salamon templomának Boáz és Jákin oszlopát is. (E szimbólumválasztással egyébként le vannak maradva egy ütemmel, mert az illumináti 2001. szeptember 11-én saját maga rombolta le egy látványos és rituális önmegtámadással a két oszlopot, majd hozott létre belőle egyet/One WTC!)
  http://whale.to/b/masonic_pillars.html
  http://whale.to/c/twin_towers.html
  http://whale.to/b/11_h.html
  ..
  A Halak tulajdonságkörnek is a diszharmonikus, negatív, sötét arculatát képviselik!
  Ha megfigyeled a formációt vezető egyének karakterisztikája is ilyen hatású!! A párt élén ugyanis egy "Fekete" nevű és Győr nevű (Győr a vizek városa) egyén van + szerepel egy Cseh Katalin nevű SZŰZ (értsd gyermektelen, abortuszpárti) karakter is. Az is köztudott, hogy a cseh az egy szláv nép, a szlávok pedig a mundán-asztrológiában a SZŰZ jegytulajdonság alá sorolódnak. A magyar nyelvben meg köztudott, hogy a "csehül állunk" kifejezéssel mire utalunk..., éppen nem pozitív!
  ..
  S nem csak egyénileg, de szervezetként is a HALAK negatív aspektusát jeleníti meg a Momentum. A HALAK jegyről tudni kell, hogy ez az évkörben a legenergiaszegényebb időszak (febr. 20. - márc. 20.), amikor is a természet már teljesen lemerült, tél vége van, tartalékait felélte, ereje elfogyott. Ezért is képes a legkönnyebben átcsapni az önzésbe ez a jegytulajdonság! S láss csodát, mivel lépett fel a színpadra a díszes csapat?? Az Olimpia (sport, erőfeszítés) pályázatának tönkretételével, megfúrásával (irigységből).
  De a HALAK jegyhez kapcsolható az önmagáért (kizárólag élvezetért) való szexualitás is. (mundánasztrológiában a franciákat sorolják a HALAK-hoz, s nem tudom mond-e valamit az a szó, hogy "franciázás"? :p) Képviselik is a homoszexualizmust rendesen, minden buziparádén ott lesznek, figyeld majd meg!!
  ..
  Ez hát a felállás metafizikai síkon, szépen kirajzolódik a "haláltengely"! Sok rejtett összefüggést fel lehetne még sorolni, de szerintem ennyi is elég ahhoz, hogy lásd, amit a Momentum képvisel, az olyan messze van a "tüzes, magyar virtus" archetípustól, mint Makó Jeruzsálemtől... Abba pedig végképp nem akarok belemenni, hogy a Vízöntő Kor hajnalán (ami a megtisztulásról és felemelkedésről szól) egy ilyen szellemiség miért is nem lehet majd sikeres.
  ..
  Történelmi léptékkel nézve annyi lesz a küldetése, mint amire a neve maga is determinálja: momentumnyi, illetve amire a "halaksága" folytán is számíthat időbelileg, ami ugye az évkörön belül a legrövidebbnyi időegység. A HALAK havában van ugyanis "időcsökkenés" egyedül: a február 28 napos csak!!!
  ..
  Szóval nyugalom van. Az idő nekünk dolgozik!!!
  ..
  ui: Még annyit zárásként, hogy emlékezz vissza arra a szintén HALAK jegyű politikai formációra, (aminek egyébként szintén két szabadkőműves oszlop volt a jelvényében), hogy mennyire jutott!!
  https://hu.wikipedia.org/wiki/Együtt_–_a_Korszakváltók_Pártja
   
  arcas, vendeg2, sandman and 2 others like this.
 6. vilmoci

  vilmoci Well-Known Member

  Azt hiszem, felvirrad lassan a napja az úgynevezett "ukrajna" teljes körű kirablásának...
  Jó volna, ha néhány millió hektár erejéig beenénk magunkat Lembergig mondjuk...
  Milyen jópofa lenne már több százezer fajukrán rabszolga fölötti magyar uralom. :D
   
 7. HAndrás

  HAndrás Well-Known Member

  Nagyon szépen kérlek, az egykori kisgazdákról, egy hasonló elemzést!
   
  gergo55 likes this.
 8. milagro

  milagro Well-Known Member

  Az FKgP besorolása sem nehéz, de egy részletesebb elemzés hosszabb és mélyebb ismerkedést igényelne velük...
  Így első blikkre csak a legalapvetőbbek:
  Születésnapja (újkori) november 18. (1988-ban), azaz a Skorpió havának harmadik, Rák dekádja!
  ..
  (Egy állatövi jegyen belül a tiszta, és szűretlen alaptulajdonsága az adott jegynek mindig csak az első dekádjában /decas = tized szóból/ érvényesül. Azt követően a második dekádban, vagyis a második közelítőleg tíz napban már az évkörben rákövetkező, de vele azonos elemi tulajdonságú jegytulajdonság is érvényre jut, majd a hamadik dekádban a harmadik azonos elemi jegytulajdonság "színezi át" az adott jegy alapkarakterét. Esetünkben:
  Skorpió 1. dekádja - okt. 23-tól induló tíz nap, itt a vegytiszta Skorpió tulajdonság a meghatározó
  Skorpió 2. dekádja - nov. 2-vel indul, ez a Halottak napja! Itt a Skorpió alaptulajdonság mellett "átfesti" ezt az időszakot az évkörben következő vizes jegy, a Halak is
  Skorpió 3. dekádja - nov. 11-től, Szt. Márton napjával indul, ahol megjelennek a szintén vizes Rák jegy motívumai is. így Szt. Márton példájánál maradva, önfeláldozás, ahogy köpenyét a koldusnak felajánlja)

  https://en.wikipedia.org/wiki/Independent_Smallholders,_Agrarian_Workers_and_Civic_Party
  ..
  Maradva az FKgP-nél tehát, a szellemiség az Skorpió, átitatódva a Rák jegyű hatásokkal is, ez utóbbi jól "leolvasható" a párt mottójából: Isten, Haza, Család!
  (Az otthon, a család, - anyaság leginkább -, önfeláldozás, egyértelműen a Rák jegy attribútuma. A szülés talán a legnagyobb önfeláldozás. A Rák jegyű muszlimoknál a nő szerepe gyakorlatilag az anyaságra korlátozódik, szülnie kell, ez a fő feladata)
  ..
  A Skorpió alapszellemiség pedig a vele szemközti Bikában testesül meg és ez a Skorpió-Bika tengelyben való létezés az FKgP esetében is egyértelműen meghatározó! A földművelés, mint tevékenység a Bika tulajdonságkörébe sorolható! A földdel való munkálkodás a párt nevében is benne van! A Bika egyébként a "legföldközelibb" jegy, ha lehet így fogalmazni, nem véletlenül pl. a keleti állatövben a Disznó a jelölőállata, amire az a jellemző, hogy folyamatosan egész életében a földet túrja, folyamatosan a földdel van kapcsolatban! A misztikus zodiákus alapján, ami pedig a lelkiséget sorolja be, ez az egyetlenegy jegy, aminek a szellemiségét nem egyensúlyozza ki egy másik jegytulajdonság. Ergó a Bika szellemiségnek a lelkisége is Bika! Nem is "kapott" az FKgP sem úgymond ihletet ahhoz, hogy a földkérdésen kívül más témákkal is legalább akkora hangsúllyal és kitartással szerepeljen... Fizikai síkon a szellemi muníciójuk kizárólag szinte e téren domborodott ki.
  ..
  A párt jelvényében ugyan egy búzakalász van, aminek viszont nem a "kalászsága" úgymond - nincs is kötegben (ez esetben az aratás, aratószűz miatt a Szűzhöz sorolnám), hanem éppen a szúrós, hegyes toklásza a hangsúlyos, pont mint a Skorpió farka végén a fullánkja!! Aki szedett már ki toklászt pl. a kutyája szőréből, az tudja milyen kellemetlen tud lenni ez a szúrós kis valami!
  ..
  A párt meghatározó ikonja Torgyán József maga is Skorpió-jegyű volt egyébként (november 16.), így nem meglepetés, hogy "pusztán" jogi végzettsége ellenére mekkora vehemenciával vetette bele magát a földművelésügyi miniszterkedésbe!! S minő kuriózum ugyanekkora vonzódást érzett egy föld elemű, Bika-jegyű sportklub, a Ferencváros ügyeinek igazgatása iránt is!
  (alapítása a Bika jegyében május 3-án, zöld szín, ami a föld elem jelölője, Ferenc névnap szintén a Bika havában, totemállata a zöld sas, ami a kígyó mellett a Skorpió jelölőállata - a Skorpió-jegyű Mexikó zászlajában, címerében is ez jelenik meg a szúrós, tüskés kaktusszal egyetemben, sas + ott kígyó is)
  https://hu.wikipedia.org/wiki/Ferencvárosi_TC_(labdarúgás)
  ..
  A Skorpióra mindig jellemző a halálhoz, elmúláshoz való valamilyen jellegű kapcsolódás, vonzódás! Gondolj bele, hogy a természetben ekkora már jellemző a fagy, a lombhullató fák ledobják levelüket, állatok téli menedéket keresnek, egyszóval arat a halál! Halottainkra is ekkor emlékezünk, s ez a világon mindenütt így van, ha egy társadalomnak még köze van a szakralitáshoz valamelyest. Az FKgP esetében ez a halálbüntetés kérdéskörének felszínre hozásában és időről-időre való előhozásában nyilvánult meg legeklatánsabban!
  (Zárójelesen itt jegyezném meg, hogy a halál ugyanilyen vonatkozásban megjelent szintén Skorpió jegyű Jobbik - születésnap okt. 24. esetében is, ők is a halálbüntetést erőltették, és a szintén Skorpió SzDSz-nél is - születésnap nov. 13., felbukkant ez a téma, csak ott úgy, hogy állandóan az abortusz és eutanázia legalizálása mellett kardoskodtak.)
  ..
  A halál egyik válfaja az ahhoz vezető önpusztító magatartásforma is e jegy alá sorolható be - nem az önfeláldozás hangsúlyozom!, ami szintén elérte ezt a formációt! Közhelynek számít, hogy egy Skorpiót csak vagy egy másik Skorpió győzhet le, vagy önmagát iktatja ki!
  (Azt hiszem nem nehéz felismerni az FKgP, SzDSz és Jobbik esetében sem ezeket az önfelszámoló mechanizmusokat)
  ..
  Mivel a Skorpió uralkodó bolygója a Mars, - csak a tüzes elemű Kos jeggyel ellentétben itt vizes közegben - , így e jegy is meglehetősen harcias és erőszakos! Elhíresült féregirtós beszéd és tüntetés, harcias retorika! (Na ebben a Jobbik és a Szadesz se volt utolsó!) :hadonaszos::)
  ..
  Végül érdekességképpen eszembe jutott egy elhíresült mondása még Torgyán Józsefnek! Tudni kell, hogy az emberi test mikrozodiákusában a nemi szerv, s ezen belül is kiemelten a férfi nemi szerv az ami a Skorpió jegytulajdonság alatt működik!
  S láss csodát be is dobta Torgyán a nagy mondatot annak idején:
  "Az FkgP olyan Torgyán József nélkül, mint a vőlegény szerszám nélkül" :):):)
  ..
  ..
  ui: A HALAK-jegyű Momentumhoz meg még annyit, hogy akkor is kibújt a szög a zsákból, amikor múlt hét elején láthatta ország-világ, hogy a HALAK nép románok egyik elnökjelöltjéhez nagyobb a vonzódásuk, mint a magyarsághoz!
  Hiába no, "similis simile gaudet", ahogy a bölcs latinok is megmondták már...
  Úgy tartják ugye, hogy a párduc sem vetheti le a foltjait! Hát a halak sem a pikkelyeit! :)
   
  sandman, Nemerson, antigonosz and 2 others like this.
 9. leplezo

  leplezo Well-Known Member

  Érdekes megközelítésed van, ezekhez a dolgokhoz. Egy Fidesz és egy dk összefoglalót feldobnál teljes lenne az elemzés a mai politikai palettán.
   
 10. ghostrider

  ghostrider Well-Known Member

  Ez a ladagrant milyen füvet szív? Igazi troll! A többes szám egyes személy elég ilyesztő, főleg, hogy hatalmas baromságokat ír folyamatosan!
   
  vendeg2 likes this.
 11. vilmoci

  vilmoci Well-Known Member

  nem füvet szív az, hanem f...t (mint a vadász) Azért jár ide. :D
  Meg, hogy levegyük róla a keresztvizet .
   
  vendeg2 likes this.
 12. milagro

  milagro Well-Known Member

  Jó, rendben... Írok majd róluk is valamikor...
  Addig is egy kis kiegészítés idekívánkozik még, hogy miért is lényeges összefüggéseiben elemezni a világ eseményeit!
  ..
  Az asztrológia eredetileg a hermetika része volt, ezt ne felejtsük el!
  A hermetikus axióma tehát a kiindulópont, aminek legpontosabb megfogalmazását a fennmaradt Smaragdtáblán (Tabula Smaragdina második mondata) olvashatjuk, nevezetesen:
  "Ami lent, az fent, és ami fent az lent, hogy beteljesüljön az Egy csodája."
  https://hu.wikipedia.org/wiki/Smaragdtábla
  ..
  Nagyon fontos tisztázni, hogy az asztrológia nem arról szól, hogy valamilyen bolygó vagy a csillagok hatnak ránk, vagy - amit a mundánasztrológia elemez - közösségekre, országokra, és emiatt történnek meg események így-úgy. Semmiféle jelentősebb közvetlen hatásuk nincs, erről szó sincs.
  Hanem arról van szó, hogy analógia van a két, látszólag különálló fenti és lenti (ámde valójában EGY) folyamat között!
  Lehetnek szubtilis hatások ugyan a közeli égitestek és a földi események között (Hold miatti ár-apály jelensége, teliholdkor statisztikailag mérhetően gyakoribb az infarktusok száma stb.), de hangsúlyozandó, hogy az asztrológia tudománya nem erről szól! Nem kölcsönhatás van a csillagok és a földi dolgok között!
  Hanem ezzel szemben az a lényeg, hogy felhasználva az analógia látás tudati képességét, figyeled meg az égi világ mozgását és fedezed fel, veszed észre ebből a földi folyamatok irányát, tendenciáit, kereteit. Azt nevezetesen, hogy egyes események, teszem azt geopolitikai változások, népek és politikai szerveződések sorsa, milyen mederben áramlik, s ebből adódóan ezen folyamatoknak milyen kifutása következhet be!
  Analógia elemzésről van tehát szó, arról, hogy összefüggéseket kell felismerni. Ez nagyon fontos!!!
  Nem valami hat ránk odaföntről, hanem az azonos időben induló folyamatok futnak párhuzamosan (amelyek valószínűleg egyébként egyek valamilyen ma még teljes egészében a tudomány által fel nem tárt módon)!
  S ezeket a párhuzamosan induló folyamatokat megfigyelve lehet a makrokozmikus szinten terjedő folyamatban szemlélni a szinkron, földi, mikrokozmikus szinten futó folyamat irányát, lefutását! Ezt azért nagyon fontos megérteni és mindig szem előtt tartani, mert különben teljesen fals elképzelésünk alakulhat ki az asztrológiáról!

  (Zárójelesen jegyzem meg, hogy a legújabb kvantumfizikai kutatások, bizony kezdenek olyan jelenségeket feltárni és megérteni, pl. a kvantum non-lokalitás, és a retrokauzalitás jelensége, amelyek pontosan olyan típusú párhuzamos jelenségeket tapasztalnak meg és próbálnak vizsgálat tárgyává tenni mikro szinten, mint amilyen analógiákra ráismerhetünk makro szinten egy asztrológiai elemzés során!)
  https://www.idokep.hu/hirek/a-fenynel-is-gyorsabban)
  ..
  Ami a jelenség geopolitikai fontosságát illeti, az azt gondolom a fentiek fényében minden értelmes ember számára belátható!
  Aki ugyanis felébreszti magában az analógia látás képességét az tudni fogja kozmikus keretekben is elemezni az eseményeket, s nemcsak nézni és látni, hanem
  átlátni is tudni fog olyan összefüggéseket, amiből tendenciákat lehet előre jelezni!
  Addig ameddig a nagy francia forradalmat (kisbetű szándékos) követő elsötétülés be nem következett (milyen érdekes, hogy ők "felvilágosodásnak" nevezik),
  és az emberiséget nem öntötték nyakon a mára az élet minden területét megmérgező modernitással, addig egyetlenegy hadvezér, király, uralkodó sem létezett,
  aki ne elemezte volna az égi konstellációt egy hadjárata megindítása előtt! Egyetlenegy stratéga nem volt, aki ne kísérelte volna meg "letapogatni" azokat a kereteket,
  amelyek fontosak voltak neki a hadjárata vagy az akció kimenetele szempontjából.
  ..
  Antonió Bonfini híres, "De Rege Mathia" c. művében hemzsegnek az olyan feljegyzések, amelyek Mátyás királyunk stratégiai tervezésébe enged bepillantást!
  Ebből látható, hogy Mátyás ismerte az analógia látás eme formáját! (S nyilván nem volt csodabogár e tekintetben a kortárs uralkodók, hadvezérek között.
  S kapaszkodjon meg mindenki, látható nyomai vannak annak is, hogy pl. a KGB is alkalmazta ezt a módszert a XX. sz. folyamán!)

  "Mátyás az Üdvösség hetvenhetedik évének elején, ezernégyszáz fölött, felszerelte seregét, s ellátta mindennel, ami a hadakozáshoz szükséges.
  Mielőtt elindítja táborát, tanácsot kér a csillagoktól, jóslatot hadjárata felől. Úgy látszott, hogy semmihez sem fogott hozzá a csillagok megkérdezése nélkül;
  ezekből akarta kitudni az isten akaratát, a kedvező órát. Hogy nagy fontosságú vállalkozásai sikerrel járjanak, semmihez sem fogott anélkül,
  hogy meg ne kérdezte volna az országtanácsot, a törvénytudókat s a csillagjósokat, hogy erőszakosan s vaktában meg ne kísértsen bármit.
  Sőt minden oltárnál istentiszteletet tartott, hogy megnyerje az égiek jóindulatát."

  ..
  "A csillagok megkérdezése és jóslata után ez év elejétől kezdte tehát ostromolni a király Bécset, mert tudta, hogy a csillagok most Frigyesnek kedvezőtlenek.
  Minden igyekezetét ennélfogva arra irányította, hogy a pannonnak még eddig soha meg nem hódolt igen virágzó és dúsgazdag várost erővel
  vagy kiéheztetéssel meghódoltassa."

  ..
  "Megvárva a csillagok kedvező állását, harmadnapra Mátyás baldachin alatt, örvendezve, nagy pompával vonult be a városba;
  előtte lépdeltek mind a papság s a hivatalviselő rendek."

  forrás:
  https://mek.oszk.hu/10600/10604/pdf/10604.pdf
  ..
  Ami pedig a jövőt illeti, így a Vízőntő (Korszak?) hajnalán, majd írok egy-két dolgot, egy-egy konkrét eseményhez kapcsolódóan arról is,
  hogy itt milyen tendenciák vannak a háttérben kibontakozóban... (Liberálisok nem biztos, hogy örülnek majd, mert a hagyományok felé (vissza)fordulás, a konzervativizmus (királyságok újra elterjedése!!) nagy reneszánszának időszaka közeleg)
  ..
  Hihetetlenül hangzik ma még, tudom, de elvonatkoztatva most az asztrológiai princípiumoktól, enélkül, racionális talajon állva is belátható, hogy minél jobban túltolják a digitalizációt és urbanizációt, ez annál nagyobb társadalmi elsivárosodást és kevesebb gyerek megszületését fogja eredményezni. Az ilyen társadalmakban (most indul a nagy demográfiai hanyatlás még csak e téren: Dél-Korea, Finnország, Japán pl., ezekben nagyon erős a digitalizáció és urbanizáció).
  S minél kevesebb lesz a gyerek, annál magasabb lesz az átlagéletkor, annak pedig olyan vetülete is lesz, hogy több élettapasztalattal rendelkező jóval-jóval idősebb emberek alkotnak majd egy társadalmat!
  Ez pedig alapvetően kihúzni fogja a szőnyeget a neoliberális felforgatási törekvések alól, s nem táplálni azt. Nem az 1900-as évek első évtizedei fognak megismétlődni szerintem.
  ..
  A légies Vízöntő egyébként is polaritását tekintve "férfias", testi vetülete a vele az évkörben szemközti tüzes Oroszlán (királyság szimbóluma!).
  Uralkodó bolygója a "szigorú" Szaturnusz, s a beavatottak tudják, hogy Jupiter pedig rejtett erőben van benne, ami ugye a magyarság alapkarakterét adó Nyilas jegy uralkodó bolygója is egyben!
  De lehet vetni egy pillantást erre a középkori ábrázolásra is, hogy hogyan is fejti ki a Vízöntő a maga megtisztító, átmosó hatását!
  Nagyon árulkodó a kép! A hófehér Pegazus és Csikója szellemiségének "fehérló-energiáját" hozza le és önti bele emberünk egyenesen a hal szájába!
  Tudni kell, hogy ez a Déli Hal (Piscis Austrinus), ami eredetileg a Halak kettőséhez tartozott. Oly módon méghozzá, hogy tulajdonképpen ez a Déli Hal a Halak kettősének "szülője", őseredője! Ez a minőség tehát az, ami a dolgok gyökere és a kis évet alapul véve az évkörön belül ez az a hely (legenergiaszegényebb időszak, ami emiatt sarkall a másik elpusztítására éppen), amit a Feltámadás előtt (Kos hava) FEHÉR (azaz tiszta) LÓ (Nyilas) energiákkal kell eltöltekeztetni!
  https://i.pinimg.com/736x/32/0f/78/320f78ab3135e5eb5a47999ee35b9fc6.jpg
  https://en.wikipedia.org/wiki/Piscis_Austrinus
  ..
  Megtisztulás, Felemelkedés, Feltámadás!
  Ez az ÜDVTÖRTÉNET LÉNYEGE!
  Ez Jön!!!
   
  Nemerson and gergo55 like this.
 13. DINAMO

  DINAMO Well-Known Member

  SZENT KAKA!!!
   
 14. 2ndt

  2ndt Well-Known Member

  Asztrologia 2019-ben, te jo isten... mi jon meg? Szemmel veres? Homeopatia?
   
  fip7, plushun, Robur and 3 others like this.
 15. gergo55

  gergo55 Well-Known Member

  Gondjaid vannak a homeopátia megértésével?
  A Beszélgetőben segíthetünk rajta! :)
  A szemmelverés és más technikák most még kicsit erős lenne...előbb az alapok!
   
  vendeg2 likes this.
 16. 2ndt

  2ndt Well-Known Member

  Sajnos ertem, azert irtam bele :)
   
 17. milagro

  milagro Well-Known Member

  A bejegyzésemnek nyilvánvalóan nem te voltál a címzettje...
   
 18. antigonosz

  antigonosz Well-Known Member

  Ugyan, ez mind semmi. Tegnep tudatta velem egy uj dolgozo hogy Jezus magyar volt... Mondtam neki eddig ukranrol meg romanrol hallottam csak.
   
  fip7, Robur and BiancoGasto like this.
 19. BiancoGasto

  BiancoGasto Well-Known Member

  Na na! Esélye nem volt egy mélyen vallásos nép hitét megváltoztatni,halott ügy volt az elejétől fogva. Miközben Izraelt egy birodalom megszállva tartotta. Nagyon magyaros! :D
   
 20. plushun

  plushun Well-Known Member

  Én kb két hete fogadtam egy idősebb útiembert a munkahelyemen a főnököm helyett, aki feltétlen meg akarta osztani a világmegváltó ötletét a cégünkkel. A történetet ott kezdte, hogy ő 12 éves korában feldobott egy vasdarabot a levegőbe ami mind a mai napig nem esett le és ott kering Budapest felett és ezt a vasdarabot be kellene fogni, mert micsoda energia potenciál van benne. :D Sajnos sok a futóbolond idehaza.....
   
  antigonosz likes this.

Ezen oldal megosztása