1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

[BIZTPOL] Amerikai Egyesült Államok, Kanada

Diskurzus a(z) 'Biztonságpolitika' témában - GrGLy által indítva @ 2013. január 14..

 1. Fennek

  Fennek Well-Known Member

  A koreai sem. A YG egyik legnagyobb részvényese a NAVER, aminek a fia is a Burning Sunba járt bedrogozott nőket és kislányokat erőszakolgatni. Szóval korea legnagyobb médiumáról az összes cikk banolva+ a fórumokról azonnal törlik ezeket a híreket.
  Kissebb újságok írnak róla, meg néha az SBS, MBC vagy KBS hírekben megemlítik, de csebol igazgatók, külföldi befektetők (japán, tajvan, kína, maláj) , a volt főügyész, rendőrségi vezetők, politikusok fiai, mindenki érintett.
  YG-t pont most idézték be 3 másik emberrel. Seungrit már fél éve idézgetik de még mindig nincs letartóztatva és röhög az egészen. A Burning Sun meg az Aréna meg már újra nyitott.
  Szóval ha a fickónak 1000 felsőszintű kapcsolata van akiket kiszolgált akkor semmi baja nem lesz.

  * Aki nincs képben:
  YG Entertainment az egyik legnagyobb szórakoztatóipari cég, leginkább csak gyógyszertárként emlegetik mostanában a drogügyeik miatt.
  Naver az egyik legnagyobb koreai média birodalom.
  Burning Sun + Aréna a klubbok ahol az esetek történtek.
  Seungri meg egy énekes a YG-nél aki a klubbok tulaja, de a YGtől már kirúgták
  YG meg az igazgató a YG Entertainmentnél, aki pár hete lemondott a sok drogügylet miatt.
   
 2. Morishima

  Morishima Well-Known Member

  Majd a City Hunter megoldja :D vagy siti hjunto ha úgy hitelesebb ;)
  [​IMG]
   
  Pogány likes this.
 3. FilcTroll

  FilcTroll Well-Known Member

  Király összefoglaló, köszi! :)
   
 4. DINAMO

  DINAMO Well-Known Member


  Egyetertek
   
 5. DINAMO

  DINAMO Well-Known Member

  Del Korea az nem az USA szolasszabadsag es jogegyenloseg teruleten. Mocskos tud lenni mindketto de itt meg az is cimlapra kerul ha az elsok oboaztat egy gyakornoknot.
   
 6. Premortem

  Premortem Well-Known Member

  Az nem valami nagy büntetés. Az utazgatásai a Lolita Expresszen ott sem került címlapra.

   
 7. anonim999

  anonim999 Well-Known Member

 8. miértnemjó

  miértnemjó Well-Known Member

  Ha van mögötte olyan politikai érdek, ami meg is tudja jelentetni.
   
 9. Nemerson

  Nemerson Well-Known Member

  Miért hívják Jeff Epsteint külföldi ügynöknek?

  Annak a lehetőségét feszegetik a videóban, hogy Epstein valójában egy idegen országnak (Izrael) dolgozott
   
  FilcTroll likes this.
 10. Pogány

  Pogány Well-Known Member

  Leszavazta az amerikai képviselőház a Donald Trump felmentésére irányuló alkotmányos eljárás (impeachment) megindítását javasoló beadványt szerda este. A demokrata kezdeményezésű javaslatot 332:95 arányban utasították el a törvényhozók, több demokrata képviselő mellett Nancy Pelosi házelnök is ellene szavazott. Pelosi korábban kifejtette, hogy nem látja időszerűnek az elnök elleni eljárás megindítását. Szerdán a voksolás előtt kiemelte, „hat bizottságunk dolgozik azon, hogy feltárja a hatalommal történő visszaélés és az igazságszolgáltatás akadályozása tényeit”.
  Forrás: https://kuruc.info/r/4/200594/
   
 11. Loken

  Loken Well-Known Member

  borisz and dragonette like this.
 12. papajoe

  papajoe Well-Known Member

  gergo55, dragonette, fip7 and 2 others like this.
 13. krokomach

  krokomach Well-Known Member

  https://index.hu/kulfold/2019/07/23/trump_a_birosagokat_megkerulve_deportalna/
  "Egyszerűsítené a kiutasítási procedúrát Donald Trump. A kormányzat ezzel a bíróságok bevonása nélkül lehetővé teszi mindazok kiutasítását, akik nem tudják igazolni, hogy több mint két éve tartózkodnak az Egyesült Államokban – írta a BBC.
  Eddig hasonló csak a határ 160 kilométeres körzetében elfogott illegális bevándorlókra volt érvényes, amennyiben nem tudták igazolni, hogy legalább két hete vannak az országban. Az új szabályozás százezrek kiutasítását teheti lehetővé az egész országban, akik eddig csak bírósági jóváhagyás után voltak kitoloncolhatók.
  Az Amerikai Polgárjogi Szövetség (ACLU) már jelezte, bíróságon fogja megtámadni az új szabályozást, amely KEDDEN, HIVATALOS KÖZLÉSE UTÁN AZONNAL ÉRVÉNYBE IS LÉP.
  A bevándorlási hivatal vezetője szerint ez könnyít a bevándorlásra várók tömege miatt túlterhelt intézmények leterheltségén..."
   
 14. krokomach

  krokomach Well-Known Member

  https://magyarnemzet.hu/kulfold/fbi...avatkozzon-az-amerikai-valasztasokba-7147937/
  "Moszkva továbbra is arra törekszik, hogy beavatkozzon az amerikai választási folyamatba – hangsúlyozta kedden Christopher Wray, a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) igazgatója.
  A szenátus igazságügyi bizottsága előtti meghallgatáson Wray leszögezte: „az oroszok abszolút eltökéltek, hogy megpróbálnak beavatkozni a választási folyamatunkba.”
  „Mindazon intézkedések, amelyeket meghoztunk, nem rettentették el Oroszországot? A szankciók és a nyilatkozatok ellenére még mindig ezt akarják?” – tette fel a kérdést Lindsey Graham dél-karolinai szenátor, a bizottság republikánus elnöke. Wray igenlően válaszolt, hozzátéve, hogy „még mindig nem eléggé rettentettük el őket”...
  ...A meghallgatáson Wray szólt Kínáról is. Kifejtette, hogy Kína minden más országnál – beleértve Oroszországot is – komolyabb veszélyt jelent az amerikai elhárítás számára. Elmondta: az FBI több mint ezer ügyben folytat nyomozást ipari kémkedés és szellemi tulajdon ellopása miatt. A nyomozások elsöprő többségében a szálak Kínába vezetnek.
  Az FBI igazgatója kitért belpolitikai kérdésekre is. Arról tájékoztatta a törvényhozókat, hogy az elmúlt kilenc hónapban körülbelül száz esetben történt letartóztatás belföldi terrorizmus gyanúja miatt, közülük nem egy esetben fehér felsőbbrendűséget hirdető szélsőjobboldali személyeket vettek őrizetbe...
  ...Christopher Wray meghallgatása után az FBI szóvivője pontosított: mintegy kilencven estben történt letartóztatás belföldi terrorizmus és száz esetben nemzetközi terrorizmus gyanúja miatt."
   
 15. krokomach

  krokomach Well-Known Member

  https://index.hu/techtud/2019/07/24/serulekenyseg_kiberbiztonsag_hatso_kapu_william_barr/
  "Az amerikai műszaki termékeket és online szolgáltatásokat használó emberek és vállalkozások kiberbiztonságát csökkentené William Barr, az Egyesült Államok igazságügyminisztere, aki szerint a titkosítási eljárásokban hátsó kapukat kell telepíteni. Ez azt jelentené, hogy a hatóságok akkor is olvasni tudnák az emberek online levelezését és csevegését, ha azt a résztvevők titkosították. Barr nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy törvénnyel kötelezzék a vállalkozásokat a hátsó kapuk telepítésére..."
   
 16. papajoe

  papajoe Well-Known Member  :D
  Ezekről lepereg minden, erre születni kell.
   
  borisz likes this.
 17. Nemerson

  Nemerson Well-Known Member

  borisz and zsolti like this.
 18. zsolti

  zsolti Well-Known Member

  Én kb. öt éve mondom mióta regisztráltam ide, hogy kb. ez az általános felfogás rólunk, Európáról odaát. Trump csak kimondja azt amit az álszent korábbi USA vezetés nem mondott ki nyíltan, de gondolt.
  Nincs itt amúgy semmi meglepő ebben a dologban, marha nagy ellenérdekeltség van az USA és az EU közt. Mindkettőnek a másik piaca kéne úgy, hogy lehetőleg a legjobban be tudja védeni a sajátját. Nem személyes, csak profitmaximalizálás.
  Kapitalizmus, szeretem!
   
  anonim999, dragonette, Python and 3 others like this.
 19. Python

  Python Well-Known Member

 20. plushun

  plushun Well-Known Member

  A videóban súlyos fogalmi képzavar van. Ha valakit nem vádolnak azt nem lehet felmenteni, tekintettel arra , hogy ahhoz meg kell vádolni. Nem tudom, hogy az átvett angol szöveget fordította le az Euronews, vagy saját megfogalmazás, de egyik esetben sem szerencsés, és legfőképpen hamis az állítás.
   

Ezen oldal megosztása