1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

[BIZTPOL] Amerikai Egyesült Államok, Kanada

Diskurzus a(z) 'Biztonságpolitika' témában - GrGLy által indítva @ 2013. január 14..

 1. Python

  Python Well-Known Member

 2. papajoe

  papajoe Well-Known Member


  2 sapka,2 kitűző,2 zsíros állás valamelyik odatelepülő Magyar cégnél,azt zene.
  Ha nem elég, kapnak még 1 lambo alu öntőformát,és ezért bármit aláír egy patrióta román politikus.
   
  b4l4g3, zsolti and Pogány like this.
 3. haubagoi

  haubagoi Well-Known Member

  Az lehet. Buta volt a dán miniszterelnök, amikor azt nyilatkozta, hogy btw Grönland nem dán, hanem grönlandi. Erre simán az lehet amerikai válasz, hogy ha nem dán, hanem grönlandi, akkor Dániának semmi köze hozzá...
   
 4. Pogány

  Pogány Well-Known Member

  Az amerikai kormányzat engedélyezni fogja az illegálisan az Egyesült Államokba érkezett migráns gyermekek korlátlan ideig tartó fogva tartását - jelentette be szerdán a belbiztonsági minisztérium Washingtonban.
  Forrás: https://kuruc.info/r/4/201793/
   
  Magor Zoltán likes this.
 5. zsolti

  zsolti Well-Known Member

  Mind tudjuk a választ:(.
   
  Pogány likes this.
 6. blogen

  blogen Well-Known Member

  Majd megalakul az eszkimó felszabadítási front és jeges poklot csinál a szigetből! :)

  [​IMG]
   
  plushun likes this.
 7. HAndrás

  HAndrás Active Member

  A kérdés jó, mert jelenlegi formájában ki ellen tudna hatékonyan fellépni? Hány hadosztálya is van az eu-nak?
   
 8. DINAMO

  DINAMO Well-Known Member

  Mikor 1019 Ben. Román csapatok bevonultak Magyarirszagra az alföldi parasztok legnagyobb megdobvenesere magyarul tökéletesen beszélő román katonák kezdtek el a zabralast rekviralast. És egyéb fosztogatast. Hamar kiderult hogy nem magyarul jól beszélő romanokrol van szó hanem a már megszalt erdélyi részről toborzott magyarokrol akiknek a piszkos munka elvégzésére földet ígérték. Ezek a honfitársaink a beigert földet nem csak fosztogatrak de brutálisan terrorizaltak kínozta gyilkoltak is főleg az alföldi parasztság tagjait.


  Miért írom ezt? Azért mert amit a romanokrol leirtal a korrupciót való hajlamukrol igaz de azért úgy korrekt hogy a tükörbe is nézzünk mert mink sem vagyunk különbek egyáltalán. Gyakorlatilag az egész magyar történelmet atitatja a pénzért hatalomért bármit és ha kell az ellenkezőjét is "értékrend" És ha már ennyire tudjuk hogy ez nem jó akkor talán lekene vele számolni és nem csak a szomszéd szemére vetni.
   
 9. papajoe

  papajoe Well-Known Member  Imádlak,te hős amerikai hazafi,ki életed kockáztatásával véded a hazádat a betolakodóktól!
  :)
   
  Pogány and Magor Zoltán like this.
 10. plushun

  plushun Well-Known Member

  Van erről valami forrásod is?
   
  anonim999 and gergo55 like this.
 11. Allesmor Obranna

  Allesmor Obranna Well-Known Member

 12. kacsacsor

  kacsacsor Well-Known Member

 13. DINAMO

  DINAMO Well-Known Member

  Volt errol egy konyv meg magankiadasban a 90 es evek elejen. Nekem is megvan odahaza de cca 15 eve nem volt a kezembe. A Bekesi rokonsag is meselt rola reges regen de nem olyan regen talan 2-3 honapja volt valamelyik magyar portalon is egy cikk az egyik prominens "magyarrol"
  Megprobalom megkeresni.
   
 14. DINAMO

  DINAMO Well-Known Member


  OKE a szemelyemrol alkotott velemenyeden mar tulvagyunk. Es mi a velemenyed arrol amit mondtam ?
   
 15. DINAMO

  DINAMO Well-Known Member

 16. plushun

  plushun Well-Known Member

 17. papajoe

  papajoe Well-Known Member


  Mi lenne?
  Söpredék ember mindenhol van/volt, köztünk is,a románok felhasználták őket,ennyi.
  Nem az első eset,hogy Magyar öl Magyart,bízzunk benne, hogy az utolsó volt. Ettől még nem fogom szégyelni magam.
  Sajnos később is megtalálta a hatalom a megfelelő embereket,a kényes feladatra,amit az ávósok műveltek,a politikai fogjokkal,vagy a kitelepítettekkel,de 2006 októberében is odatették magukat a fiúk,úgy az utcai tüntetéseken,mint az előállítottakkal a fogdán,vagy a bíróságokon.
  Sajnos ez van.
   
  b4l4g3, zeal, gergo55 and 1 other person like this.
 18. DINAMO

  DINAMO Well-Known Member

  Itt nem arrol van szo hogy neked vagy barkinek szegyelnie kene magat hanem hogy nem kene addig masokra mutogatni ameddig ugyanabban mi is hunyok vagyunk. Elobb lekene rendezni a sajat dolgainkat aztan lehet itelkezni.

  Szalka gerenda.

  Ugyanis a romanokkal szemben itt nagyon megy az itelkezes gunyolodas de nemtudom feltunt e de valamennyi ponban amiben eliteltuk oket mi is sarosak vagyunk.
   
  ladagrant likes this.
 19. papajoe

  papajoe Well-Known Member


  Azért mi max kisinasok vagyunk a románokhoz képest,ne tegyél egyenlőség jelet közénk,nem mellesleg a f@szkalap ki lett végezve,a civilek nyomására,nem sétált el.
  Nem is értem miért hoztad fel ezt a témát,hamár felhoztad,miért nem azt tetted hozzá, hogy a románok előszeretettel soroztak be Magyar köztörvényes bűnözőket,gazembereket,gyilkosokat,hamár benne volt a cikkben amit linkeltél,mert kicsit olyan interpretációja volt, mintha a székelyek jöttek volna nagyromániáért leölni minket, úgyhogy mi csak ne fújtassunk csóri románokra,mert mi sem vagyunk különbek.
   
 20. Magor Zoltán

  Magor Zoltán Active Member

  Azért nem tette hozzá, mert akkor nem lehetett volna egy jót magyarozni...

  Kihozták a bűnözőket, erőszaktevőket, férgeket a román börtönökből vagy éppen "magyar" katonaszökevényeket soroztak be az oláh seregbe.

  Idézet a linkelt indexes cikkből, amit a mi kis magyargyűlölő dinamónk szemérmesen elhallgat:

  "Ezekben a napokban tűnt fel a városházán a Berényi Lászlóként bemutatkozó ismeretlen, 25 éves férfi. A magyar hadsereg olasz fogságból szökött tiszthelyettesének mondta magát, a helyiek úgy tudták, hogy már két hónapja a vásárhelyi tanyavilágban bujkált. A visszaemlékezések szerint piszkos, szurtos ruhában kódorgott, különféle rablásokat is a számlájára írtak." - Berényi László egy akasztófára való bűnöző volt.


  "Július végén Berényi a román megszálló csapatok szolgálatába állt. Ez nem volt ritka: a románok más magyar katonaszökevényeket is befogadtak, sőt, Szenti Tibor helytörténész, az 1919-es hódmezővásárhelyi tömeggyilkosság kutatója szerint közönséges bűnözőket is román mundérba bújtattak, és a legpiszkosabb munkát velük végeztették el. Berényit különösen kegyetlen alaknak írták le. Pár nap múlva már román hadnagyi egyenruhában intézkedett, beköltözött a volt tiszti klub épületébe, ahol berendezte hadiszállását és inkvizíciós irodáját, és kiírta az ajtaja fölé:

  VÁSÁRHELY VÁROS RENDŐRPARANCSNOKA."


  Ergo az ilyen akasztófára valóak a Magyar Királyi Honvédség egyenruhájához nem, de a románhoz ??? Ahhoz igencsak ám méltók voltak... ezért húztak rájuk a románok, román egyenruhát.

  Tehát a mi kis csúszómászó dinamónk szerint, nekünk magyaroknak szégyellnünk kéne magunkat, mert a 1./2. világháború idején voltak magyar származású börtöntöltelékek, akik a saját országuk ellen szörnyűségeket követtek el. (hozzáteszem: A saját országukat megtagadták hiszen a honvédségtől megszöktek, vagy éppen eleve bűnöző férgek voltak)

  Ezek a "magyar" bűnözők akik a románok oldalán harcoltak, sok tekintetben hasonlítanak dinamóra.
  A közös pont köztük, hogy mindkét alany Magyarország ellen tevékenykedett/tevékenykedik, felforgatott/felforgat. Berényi László akkor. Dinamó most.
   
  szuvorov, gergo55, anonim999 and 7 others like this.

Ezen oldal megosztása