1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

[BIZTPOL] Amerikai Egyesült Államok, Kanada

Diskurzus a(z) 'Biztonságpolitika' témában - GrGLy által indítva @ 2013. január 14..

 1. Nemerson

  Nemerson Well-Known Member

  A kígyó feje- A Les Wexner kapcsolat
   
  zeal likes this.
 2. jurgenbauer

  jurgenbauer Well-Known Member

 3. jurgenbauer

  jurgenbauer Well-Known Member

 4. jurgenbauer

  jurgenbauer Well-Known Member

  Khm ... Tehát BLM, kedves Lewis Hamilton, BLM, mi?

  A tóban találták meg a megerőszakolt lány holttestét
  "A család és a rendőrség elkezdték keresni. A nagybátyja találta meg a tó tetején lebegve, letolt bugyival és nadrággal"
  (...)
  "A vizsgálat során kiderült, hogy megfojtották és megerőszakolták. Wesley tagadta a vádakat, ám a térfigyelő kamerák rögzítették, hogy ő volt a tettes. A férfit egyébként korábban már elítélték kétszer szexuális erőszak, háromszor szexuális zaklatás, egyszer pedig gyermekkel való szexuális visszaélés miatt."
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]

  https://www.thesun.co.uk/news/12110...-rape-trusted-friend-wesley-streete-tamworth/
  https://www.life.hu/hirek/20200715-...-megeroszakolt-fiatal-lany-holttestet-18.html
   
  rappali_, LMzek 2.0, Pogány and 2 others like this.
 5. ogretankHU

  ogretankHU Well-Known Member


  És ilyenkor ha azt mondanám , hogy veszett kutyák és leatomoznám mindet akkor én vagyok a rasszista ! Az biztos ha a lányommal tette volna NEM lenne bírósági tárgyalása az tuti ! WLM !
   
  ZeiG, rappali_, tindalos and 6 others like this.
 6. starkiller

  starkiller Well-Known Member

  Kurvára örülnék már ha a fehérek végre felébrednének ebből a mindenki egyenlő rémálomból, különösen a fehér nők, mert ez lesz a vége. Mindig. El kell takarítani őket a fejlett civilizációból.
   
  rappali_, LMzek 2.0, Pogány and 4 others like this.
 7. Morishima

  Morishima Well-Known Member

  Most biztos azt fogják mondani sokan hogy rohadjak meg, de ez nagyon annak néz ki mint mikor a fin csajt lefejezte a bevándorló barátja meg a sok hasonló eset, egy rendes fehér lány nem megy sehova egyedül egy ilyen fejű valamivel, ha nem így ért volna véget most,mernék rá fogadni blm táblával tüncizne meg twitteren picsogna a rasszista fehérek miatt. A fehér nők azok akiknek legtöbbet köszönhetünk ebből az őrületből mert képtelenek parancsolni az ösztöneiknek, nem ők mennek afrikába hanem afrikát hozzák ide. ameddig nem lehetett politikai szerepük ilyen baromság nem is fordult meg az emberek fejében.
  Én is voltam már színes csajjal de nem akarom se afrikát se a C telepet a szomszédba telepíteni, de a nők nem logikusak főleg ha viszket a nunijuk
   
  fip7, antigonosz, SilvioD and 23 others like this.
 8. blogen

  blogen Well-Known Member

  Nem fognak felébredni, mert nincs aki felébredjen. A nyugati nemzetek már nem léteznek, a fehér bőrű lakosságuk döntő többsége hazátlan hiperindividualista, akit egyáltalán nem érdekel semmi saját magán kívül. Ezt tette a béke és a jólét és nincs hova felébredniük, mert a 99,9 százalékukat ezek a dolgok végső soron nem érintik, vagy nem zavarják és őket és ha véletlenül vannak gyerekeik, akkor azokat is liberálisok agymosták, szóval nem is tudnak róla, hogy van más, lehetséges más. Nekik már ez a normális, ebbe nőttek bele. A kedvenc pillanatképem Nyugat-Európáról, amin egy meztelen, bedrogozott nyugati fehér seggbekúr egy harisnyatartós fehéret egy Strassbourgi villamosmegállóban, miközben egy motorról egy arab videózza, hogy ilyen nincs bazmeg! CSAK ÓVATOSAN!

  Nem mellesleg megjegyzem, hogy az Orbán-kormány semmit nem tett az elmúlt tíz évben a magyar oktatás deliberalizálásáért. A magyar fiatalok döntő többsége már úgy gondolkodik az iskolai liberális agymosás következtében, mint a nyugatiak. Miránk is ez a sors vár, ha kihalnak a középkorú és öreg szavazók és többségbe kerülnek a baloldal szavazói! Ennek az évszázadnak az első negyedét Orbán, a másik háromnegyedét pedig a Dobrev-Momentum korszak fogja uralni, mert az elsőben Orbán nem számolt le a bíróságok, felsőoktatás, tudományos élet autonómiájával és nem tisztította meg ezeket a területeket a liberalizmustól, hanem tiszteletben tartotta, hogy ők építik az ország jövőjét, leszámítva azt az egy-két évtizedet, amíg Orbán még él. A többi meg mit számít neki!

  ps. A nyolcvanas években a nyugati konzervatívok is úgy voltak a liberálisokkal, hogy ugyan mit számít legyintettek a hülyeségeikre! Nohát számított, akkor lehetett volna utoljára eltaposni őket. Ahogy nálunk most lehetett volna.
   
  fip7, antigonosz, anonim999 and 5 others like this.
 9. Python

  Python Well-Known Member

 10. b4l4g3

  b4l4g3 Guest

  egy hülyével kevesebb...
   
  Pogány likes this.
 11. starkiller

  starkiller Well-Known Member

  Egyetértek, a női szüfrazsett ellenségeink egyik legjobb húzása volt (a másik a FED megalapítása), azóta csak lejtmenetben van a civilizációnk.
   
  Morishima, rappali_ and jurgenbauer like this.
 12. Horizon

  Horizon Well-Known Member

  Dehogynem, volt is nagy sivalkodás, meg tüntikézés.
  https://www.vadhajtasok.hu/2020/06/25/kezdodhet-a-visitas-kikerult-a-nat-bol-a-kamu-finnugor-elmelet
  [​IMG]
  Az irodalmat már korábban elkezdték rendbe tenni, ott is szaladgáltak a rágcsálók.
  https://index.hu/belfold/2020/01/09...ie_irodalom_technologia_es_tervezes_tantargy/
  https://hvg.hu/kultura/20200204_Nem_tanitok_fasiszta_irot__tiltakozohullam_indul_a_NAT_ellen
  [​IMG]
   
 13. Fennek

  Fennek Well-Known Member

  Az a baj, hogy ez nem így működik.
  Van az a mondás, hogy aki 20 évesen nem liberális annak nincs szíve, aki 30 évesen nem konzervatív annak meg nincs esze.
  Lehet csak egy lázadó lány volt aki 5 év múlva lenyugodott volna, 10 év múlva meg tisztességes 2 gyermekes családanya lett volna belőle.
  Ismerek én olyat akit a családunk temetett, hogy ez pár év múlva meg fog halni, olyan durván bulizott és a legnormálisabb legcsaládszeretőbb tisztességes 2 gyermekes családanya lett belőle.
   
  ZeiG, jurgenbauer, anonim999 and 9 others like this.
 14. kacsacsor

  kacsacsor Well-Known Member

  Ez a belső hanyatlás, amit nem sokan látnak meg. Ezért nincs visszaút.

  Az Orbán kormány meg tehetett volna sokkal többet.
  Az oktatásban is, de sok más téren is. A korábbi Prideokon voltak olyan jelenetek, hogy tucatnyi címszóval perelhették volna az "előadókat", és szétkergethették volna a bandát, ha a szervezők felszólítás után 10 percen belül nem állítják le az ilyeneket.
  Nem tették, ki tudja miért. Gyakorlatilag az ő hozzáállásukkal lehetővé tették az ilyesmik bevezetését a mindennapokba.
   
  Pogány likes this.
 15. b4l4g3

  b4l4g3 Guest

  igen, ez is benne van a pakliban, meg az is hogy kutyából nem lesz szalonna
   
  Pogány, rappali_, zztop and 3 others like this.
 16. FilcTroll

  FilcTroll Well-Known Member

  Ezekre a nőkre használják a coalburner kifejezést az USA-ban. "Burn the coal, pay the toll!" címkével van egy csomó mém, ami ezeknek a kapcsolatoknak a "progresszióját" mutatják: először egy boldog pár az instagram fotókon, aztán jobb esetben egy egyedülálló anya félvér gyerekkel -- rosszabb esetben összevert, néha meggyilkolt fehér nő. Nyilván nem minden vegyes kapcsolat ilyen, de a hasonló történetek mindennaposak.

  Más kultúra, más nemi szerepfelfogás, más családkép. Floyd fia is csak akkor értesült róla, hogy ki az apja, amikor a halála kapcsán anyu megmondta neki. Némely butuska fehér nők nem értik ezt az egészet, és rámennek a vékony jégre. De sokan nem!
   
  fip7, Pogány, LMzek 2.0 and 8 others like this.
 17. Ooorky

  Ooorky Well-Known Member

  Utána pedig vagy ráakaszkodik vmi szerencsétlen bétára, hogy havi 1 p*nciért tartsa el őket, vagy megundorodva fehér férfiaktól, akik messzire elkerülik beáll a feminácik sorába.
   
  fip7, Pogány, LMzek 2.0 and 9 others like this.
 18. leplezo

  leplezo Well-Known Member

 19. Nemerson

  Nemerson Well-Known Member

 20. SilvioD

  SilvioD Well-Known Member

Ezen oldal megosztása