1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

[BIZTPOL] Amerikai Egyesült Államok, Kanada

Diskurzus a(z) 'Biztonságpolitika' témában - GrGLy által indítva @ 2013. január 14..

 1. krokomach

  krokomach Well-Known Member

  https://magyarnemzet.hu/kulfold/szintet-leptek-a-keresztenyellenes-baloldali-anarchistak-8459349/
  "Továbbra sem nyugszanak a kedélyek az Egyesült Államokban, ahol a radikális baloldali tüntetők folyamatosan erőszakos zavargásokat szítanak. A helyzet Portland városában a legsúlyosabb, ahol már a Biblia-égetéstől sem riadnak vissza – írja cikkében a V4NA Hírügynökség.
  Már több mint hatvan napja tartanak az erőszakos zavargások az amerikai Portland városában. A radikális baloldaliak az elmúlt napokban a város bíróságának épületét vették célba, amelyet minden éjszaka megrongálnak és megpróbálnak felgyújtani.
  A zavargásokban részt vevő szélsőségesek most szintet léptek, ugyanis azon túl, hogy egy disznófejet is felgyújtottak a bíróság épülete mellett, egy Bibliát és egy amerikai zászlót is elégettek.
  Az Antifa-tüntetők egy rendőrőrsöt is megpróbáltak megtámadni, azonban a hatóságoknak sikerült kiszorítaniuk őket..."
   
 2. jurgenbauer

  jurgenbauer Well-Known Member

 3. jurgenbauer

  jurgenbauer Well-Known Member

 4. jurgenbauer

  jurgenbauer Well-Known Member

 5. ornagy

  ornagy Well-Known Member

  Ogre: fejezd be mar legyszives ezt a keresztes hadjaratot. Megertette mindenki, hogy te nem hiszel benne, de ezt a meggyozodesedet eleg ha a jarvanyok topicban nyomatod. Koszi.
   
  Bleroka, jOkA, fip7 and 4 others like this.
 6. SilvioD

  SilvioD Well-Known Member

  Mire nem jó a Forma 1.
  Jól mérhető, hogyan válik kontraproduktivcá a BLM. Az elején csak kevés karakán pilota maradt állva, legutóbb már majdnem a fele.
  Az állók közül többen már büszkén előre néznek, nem birka módra lehajthák a fejüket. Az igazi faszagyerek a csípőre tett kézzel áll, totálisan lexarja!! Ha jól látom Bottas, Hamilton csapattársa.:)

  "Ezúttal Haasi Kevin Magnussen, a két Alfa Romeo sofőr Antonio Giovanozzi és Kimi Raikonnen, Carlos Sainz a McLarenből, Charles Leclerc a Ferraritól, Daniil Kvyat az Alfa Tauriból és Max Verstappen a Red Bullból bojkottálta a térdelést, illetve Hamilton csapattársa Valtteri Bottas."

  Várom mikor fog Hamilton egyedül térdelni.
  Ez jó jel Trump számára is!
  https://www.vadhajtasok.hu/2020/08/...it-nagydijon-nott-a-nem-terdelo-pilotak-szama
  8-an maradtak állva – A Brit Nagydíjon nőtt a nem térdelő pilóták száma
  [​IMG]
   
 7. gergo55

  gergo55 Well-Known Member

  Igy megvan a három egy isten hívő társaság....
   
 8. ogretankHU

  ogretankHU Well-Known Member

  Python rakta be a videót ! Megnézted vagy csak oltogatós kedvedben vagy ? Akkor is majdnem lehülyéztél amikor azt állítottam , hogy nálatok másképpen veszik a halottakat , oszt tényleg ! Annyi legyen mentségedre , hogy beismerted és volt bocsesz is !

  Ha meg bent van egy videó ami pont azt hozza fel amire reflektáltam hát ne én legyek már a barom ! KETTŐS MÉRCE Őrnagy Úr ?
   
  ornagy, jurgenbauer and Pogány like this.
 9. Galthran

  Galthran Well-Known Member

  mivan? basszameg, mintha a térdelés lenne az alap, ami ellen lázadnak... agyrém!
   
  tindalos, misinator, ornagy and 12 others like this.
 10. Serathis

  Serathis Well-Known Member

  El kell hogy keserítserek...
   
  jurgenbauer likes this.
 11. KoviUbi

  KoviUbi Well-Known Member

  Az igazán f*szagyerek Bottas a szezon első futamát megnyerve ereszkedett villámgyorsan térdre...
  Szóval ő még ezzel csak 50-50-re hozta ki.Ha nem vennék fel a pólót, az lenne valamilyen lépés.

  Messzemenő következtetést nem vonnék le.Csak kettővel maradtak többen állva, mint Ausztriában.Bottas és Magnussen álltak fel, de Kvjat volt az egyetlen, aki rendesen beleállt és kimondta, hogy miért nem térdel.Ő megmondta, hogy szembemegy az orosz mentalitásával.Egy orosz csak az isten, a haza és a zászló előtt térdel.
  A többi sumákol.

  Trumpot nem értem hogyan csatlakozik a dologhoz, mert oda nem is megy az F1.Pedig a választási hajrában mentek volna.Igazából ott nem sok vizet zavar az F1.Ami nagyot szólhatna az a baseball, kosárlabda vagy épp az amcsi foci.Csak hát ott meg több a fekete, mint a fehér.Eleve onnan indult a térdelő ökörség.
   
  Heim likes this.
 12. Lord Gazember

  Lord Gazember Well-Known Member

  Hokit kell nézni, ott nem térdelnek. Mondjuk nem is nagyon van fekete, a nézők között sem nagyon.
   
  tong djagbu, fip7, KoviUbi and 2 others like this.
 13. leplezo

  leplezo Well-Known Member

  Verstappen, Raikönen, Kvyat, és Leclerc 1x sem térdelt le. Nekik van gerincük az egész kompániában. Magyarországon meg már nem is volt nyilvános térdelés, még hamilton se mert a himnusz alatt térdelgetni. Valószínű szóltak neki, itt ez nem divat, hanem hatalmas sértés.
   
  tong djagbu, tindalos, fip7 and 3 others like this.
 14. Ooorky

  Ooorky Well-Known Member

  Nem követem a Forma 1-et, de én 2 pilótáról olvastam akik végig állva maradtak, ebből Kvyat volt az aki nyilvánosan is elküldte őket a búsba aminek messzire menő sajtóvisszhangja lett és felrobbant a twittere a pozítiv hozzászólásoktól.
  Innentől borult a bili. Ha nincs egy ruszki köztük még verseny közben is térdepelnének.
   
  tindalos, fip7, milagro and 3 others like this.
 15. jurgenbauer

  jurgenbauer Well-Known Member

  fip7, misinator, laiki and 4 others like this.
 16. SilvioD

  SilvioD Well-Known Member

  Amit írtál azzal majdnem egyetértek, csak arra reagálok miért kevertem ide Trumpot.
  Persze az F1-nek nincs semmilyen hatása Amerikára. Én a térdelés lélektanára gondolok, ez pedig Amerikából jön, az F1 csak tünet, de talán a BLM kezd kifulladni. Ugye az elején a térdelés "kötelező" volt akkora volt a médiaterror. Még aki utálta az is lemenz kutyába vagy túlkompenzált. De a többség csak egy újabb trendi dolgot látott ezért csinálta. Lényegében egy Trump ellenes tüntetés volt. Öt utálni nagyon trendi.

  Aztán ahogy telik az idő, minden kötelező dolog xar lesz és kezd az apolitikus többség kihátrálni belőle és marad a térdelő kemény mag.

  Én az várom Hamilton térdel majd az utolsó futamon 19 fekete pilóta előtt. :cool:
  ( jó tudom ilyen nem lesz...)
   
  KoviUbi likes this.
 17. moreau

  moreau New Member

  Már ott is ez megy. Ma reggel 3 kép fogadott a facsén, nhl.com megosztatta a dallas, a las vegas es a saját képét is ahogy a meccs előtt 2-2 dallasi és las vegasi térdel.
   
 18. ornagy

  ornagy Well-Known Member

  Nem, nem kettos a merce, egyszeruen mar nincs kedvem elolvasni azokat a kommenteket amik ezzel kezdodnek (elnezest, valoszinuleg nem pontosan idezem): Rettegj, féljél és borzadj, szörnyű sárkány körme nagy! ...

  Kicsit kontraproduktiv lett ez mar toled. Szemelyed ellen nincs kifogas, sok mindenben azonos platformon vagyunk, de ezt a jarvany koruli allaspontod kicsit tultoltad akkor is :D
   
  LMzek 2.0, bartinieffektus and zeal like this.
 19. boki

  boki Well-Known Member

 20. krokomach

  krokomach Well-Known Member

  https://www.origo.hu/nagyvilag/20200803-ket-fiatal-lannyal-lattak-clintont-epstein-szigeten.html
  "Két fiatal lánnyal látták Bill Clintont Epstein pedofil szigetén
  Jeffrey Epstein egyik feltételezett bűntársának, Ghislaine Maxwellnek a perében a bíróság olyan adatokat hozott nyilvánosságra, amelyben az őket vádló egyik nő, Virginia Giuffre azt állítja, hogy Epstein „pedofil szigetén" látta Bill Clintont két fiatal lány társaságában. A helyszínen jelen lévő nőnek azt mondta Epstein, hogy „Clinton tartozik neki", de nem árulta el, hogy mivel. Virginia Giuffre egyébként András brit herceget vádolja azzal, hogy őt szexuális aktusra kényszerítette, amikor még csak 17 éves volt. Bill Clinton személyesen nem szólalt meg az ügyben, a szóvivőjén keresztül azonban tagadta a történteket. Nem nehéz belátni, hogy az azóta már öngyilkosságot elkövetett Epstein pedofilbotránya hatással lehet a baloldali Demokrata Pártra, ez a közelgő elnökválasztás kapcsán különösen problematikus lehet Joe Biden számára is...
  ...Jeffrey Epstein és bűntársa, Ghislaine Maxwell ügyében a New York-i bíróság olyan dokumentumokat hozott nyilvánosságra, amelyben Virginia Giuffre azt állítja:egyszer látta Bill Clinton volt demokrata párti amerikai elnököt Epstein szigetén „két fiatal New York-i lánnyal"– közölte a Mandiner a Newsweek cikkére hivatkozva. A beszámolóból a lányok életkora nem derül ki.
  Amikor Jack Scarola ügyvéd – aki Epstein és társai hét női áldozatának az érdekeit képviseli – faggatta Guiffre-t, a nő azt vallotta:Emlékszem, hogy Jeffrey-től megkérdeztem: mit csinál itt Bill Clinton az Epstein-szigeten? Erre ő nevetett, és azt felelte: Ő tartozik nekem.
  „Azt persze soha nem mondta el, milyen szívességekkel tartozik neki Clinton"
  – folytatta Guiffre – „Soha nem tudtam eldönteni, hogy komolyan beszélt-e vagy csak viccelt". Guiffre hozzátette:Epstein mindig azt mondta neki, hogy mindannyian egymás zsebében vannak.
  A Newsweeknek nyilatkozott a téma kapcsán Bill Clinton szóvivője, Angel Urena, aki tagadta a nő állításait, elmondása alapján, a volt elnök „soha nem járt a szigeten". A szóvivő hozzátette: „Jóval azelőtt megszakították a kapcsolatot, hogy a szörnyű bűncselekmények nyilvánvalóvá váltak" (a körmönfont megfogalmazás azért érdekes, mert nem azt mondja, hogy a szörnyű bűncselekmények megtörténte előtt szakította meg a kapcsolatot, csak a nyilvánvalóvá válása előtt)...
  ...Epsteinnek a közeli barátainak nevét tartalmazó naptárjában olyan ismert emberek szerepeltek, mint Bill Clinton vagy András herceg, aki ellen szintén nyomozás folyik. Valamennyiükről azt feltételezik, hogy jártak a „pedofil szigeten"..."
   
  fip7 likes this.

Ezen oldal megosztása