1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

[BIZTPOL] Amerikai Egyesült Államok, Kanada

Diskurzus a(z) 'Biztonságpolitika' témában - GrGLy által indítva @ 2013. január 14..

 1. Serathis

  Serathis Well-Known Member

  Hány hónapja történt az eset és csak most került elő?!
   
 2. Pogány

  Pogány Well-Known Member

  A leépülés útján: támadás esetén azonnal adjuk át értékeinket! - tanácsolja a rendőrség Minneapolisban
  Forrás: https://kuruc.info/r/4/216112/
   
 3. starkiller

  starkiller Active Member

  Biztosan nem véletlenül.
   
 4. KoviUbi

  KoviUbi Well-Known Member

  Szólni nem szólt neki senki nálunk, csak nem készítették elő a placcot a majomkodáshoz.Aztán ki is verte a hisztit, hogy márpedig ezt be kell emelni a hivatalos ceremóniába, mert nálunk csak a boxban volt megtartva és ott is csak úgy összecsapva, mert senki nem szólt neki, hogy nem a rajtrácson lesz a kínlódás helye.Úgyhogy az elmúlt 2 hétben mindenkivel összeveszett (Jackie Stewarttal, Mario Andrettivel), kiosztotta az érdekvédelmi szervezet elnökét (Grosjean, aki ráadásul egyébként is térdelős).Ebből lett az, hogy most már olyan része a ceremóniának, mint a himnusz vagy a felvezetőkör.Adják is a TV-ben.Ha jól rémlik, akkor nálunk nem adták a közvetítésben egyik térdelést sem.Itt kell megjegyezni, hogy nálunk amúgy is csak 5 perccel a felvezető előtt szokás bekapcsolni az élőt, így legalább itthon nem kell nézni a TV-ben.

  Kíváncsi leszek, hogy mondjuk az orosz nagydíjon mi lesz ebből így, hogy már kötelező elem lett belőle.

  Én arra várok, hogy mikor lesz a fekete autóban olyan fekete versenyző, akinek fekete szerelők és mérnökök helyezik fel a kereket.Hamilton meg még csak nem is igazi fekete :)

  Amerikában valami nagyon félrement.A Nascarban ugye volt a fekete versenyző (az is csak 50%-os), hisztije egy egyszerű kötél miatt.Még az FBI is megállapította, hogy köze nem volt a huroknak ahhoz, hogy ő fekete, mert tavaly ősszel is már ott volt a hurok.A mai napig abból él, hogy őt márpedig fel akarták akasztani.
  Tartok tőle, hogy ez a "trendiség" megmarad a választásokig és ez fogja uralni részben az egészet.A fekete sportolók már-már abból űznek sportot, hogy ki tud jobban szenvedni a többség meg be is áll mögéjük annyira félti a pozícióját.

  Trumpnak minden a nyakába zúdult idén.A koronavírus, BLM és az amúgy is megosztó személyisége kiszámíthatatlanabbá tette a választásokat, mint 2016-ban volt. Pedig az mekkora volt, amikor sorra jöttek az eredmények :D

   
  milagro, ogretankHU, tindalos and 2 others like this.
 5. Ooorky

  Ooorky Well-Known Member

  Rossz csatornát néztél ;)  És igen, megvan a teljes dvd gyüjtemény :D
   
  milagro and LMzek 2.0 like this.
 6. anonim999

  anonim999 Well-Known Member

 7. jurgenbauer

  jurgenbauer Well-Known Member

  Soros már meg is hálálta a McCloskey családra rárontó ügyész munkáját
  "Hamar kiderült, hogy a körzeti ügyész 2016-ban pályázott a pozícióra, és komoly támogatásokat kapott a tőzsdespekulánstól. A The Missouri Times című lap akkor arról írt, hogy Gardner több mint 67 ezer dollárt kapott a Soroshoz köthető Safety and Justice nevű politikai akcióbizottságtól (PAC). Az összeg egy részéből Gardner egy reklámkampányt finanszírozhatott. Mivel idén Gardnernek ismét meg kell mérettetnie magát az ügyészi választáson, a Soros-hálózat beindult és szép kis summát utalt annak a politikai akcióbizottságnak, amely az ügyésznőt is támogatja."
  https://888.hu/gazemberek/soros-mar...key-csaladra-raronto-ugyesz-munkajat-4265379/
   
  SilvioD likes this.
 8. milagro

  milagro Well-Known Member

 9. SilvioD

  SilvioD Well-Known Member

  Érdekes adat.!!!
   
 10. milagro

  milagro Well-Known Member

  Szépen látszik a 3-tenger kezdeményezés területe!
  @haubagoi ? :)
   
  gergo55 and LMzek 2.0 like this.
 11. jurgenbauer

  jurgenbauer Well-Known Member

  Majd november után is nézzük rá erre, ha a debil, szenilis vénember mégis megverné Trumpot! :D
   
 12. plushun

  plushun Well-Known Member

  Őszintén szólva engem kicsit meglep a magyar adat. Mi lennénk az EU-ban a másodikok akik a legjobban támogatják ezt? Fura.
   
  fip7, zeal and jurgenbauer like this.
 13. haubagoi

  haubagoi Well-Known Member

  Itt szerintem az látszik, hogy az USA leválasztja Közép-Kelet-Európát az EU-ról. Ezért is magas Mo.-on az USA "Leadership" approval-ja, mert az USA képezi számunkra az ellensúlyt Brüsszellel. És ez értelemszerűen Ausztriának (11%), Németországnak (12%), Svédországnak (12%) és Svájcnak (13%) tetszik a legkevésbé. Az, hogy közben még Oroszo.-gal is jóban lehetünk, pedig azt mutatja, hogy az USA és Oroszo. egy oldalon állnak.
   
 14. Fennek

  Fennek Well-Known Member

  5 perc beszélgetés egy átlag választópolgárral és minden világos lesz :)
   
  fip7, gergo55, Morishima and 2 others like this.
 15. plushun

  plushun Well-Known Member

  Na ez mondjuk igaz, és, hogy egy "bölcs ember" szavait idézzem: "Rossz a biztonság, nagy a veszedelem és sok a köcsög" :D
   
  tong djagbu, fip7, svajcibeka and 2 others like this.
 16. milagro

  milagro Well-Known Member

  Az mindenesetre világosan látszik, hogy mennyire más a hangnem! Nekünk is megveregette a hátunkat, Pellegrinit is fogadta, a lengyelekről nem is beszélve! Ukrajnának is megy a hitegetés! Az albánok, meg ha jól tudom a közelülőszemű volt elnöknek még szobrot is emeltek Pristinában! Azóta, hogy megkapták Koszovót amerika-fanok! Kár, hogy hiányzik a cseh adat!
   
 17. fonak9

  fonak9 Well-Known Member

  A járvány és az az okozta válság nélkül meglett volna minden esélye az újrázásra (utoljára Bush Sr. nem lett újraválasztva az első ciklusa után), de így aligha.
   
 18. fonak9

  fonak9 Well-Known Member

  Az USA és Oroszo. egy dologban állnak egy oldalon, valójában egyiknek sem érdeke egy erős EU. Az USA-nak vazallusok kellenek, az oroszoknak pedig megoszott Nyugat. Illetve elméletileg egy USA-tól független, önálló politikát folytató erős Európa (német-francia vezetéssel) még lehetne is orosz érdek is. Az USA érdeke a kelet-európaiak oroszoktól való félelmére játszva fenntartani a jelenlétét a térségben, és az hogy Brüsszel ne tegyen keresztbe az amerikai gazdasági érdekeknek.
   
 19. milagro

  milagro Well-Known Member

  Én nem írnám még le. Most épp visszajövőben van!
  https://www.270towin.com/
   
 20. milagro

  milagro Well-Known Member

Ezen oldal megosztása