Elmesélek egy történetet. Van egy felvarróm amire az van a magyar zászló alá írva, hogy Hungary. Megkérdezték, hogy éhes vagyok-e amiért ez a becenevem...
Na ennyira tudják Belső-Ázsiában vagy úgy általában az arab világban az egyszerű emberek, hogy mi is az a Hungary.
Hatalmas szerencse, hogy nem az egyszerű emberek irányítanak országokat, hanem azok a vezetők akiknek nagy része pl. a régi rendszerben itt tanult nálunk - Egyiptomi/Szír/Iraki/Iráni, vagy van turáni testvéri érzület, esetleg a törökök részéről barátság felénk.
Az egyszerű ember az USA-ban is azt hiszi nyugodj meg, hogy éhes vagy, ha elmondod hogy nem, csak magyar, megpacskolja majd a vállad hogy jah, ért mindent, Bukarest egy csodás város, látta már!
Akinek kell, az igen is nagyon is tudja hogy ki hány méter, meg kinek mit köszönhet. Nos, az USA szopni fog, ezt jól látod, megdolgoztak érte hogy a világban jó sok helyen utálják őket mint a büdösszart!!!
Haverom mondta - világvándor a srác - hogy magyarként elmúlt 3 évben a NEM túrista célpont, frekventált helyeken, hanem random shithole falvakban, Iránban/Szudánban/Irakban/Jordániában/Orosz távolkeleten Magadan és tsai. mindenhol a random egyszerű emberek + a rendőrök/tűzoltók marha jó fejek, segítőkészek voltak velük!
Ahogy meghallották hogy magyar, vágták nagy részt hogy mi a helyzet, de a lényeg hogy nem amerikai.
Iránból olyan képeket láttam beszarás, nagyjából minden utcán 3 festmény/plakát van kint aminek a lényege hogy utálják az amcsikat/zsidókat mint a szart, és azt mutatják hogy mennyi keserűséget okozott nekik az előző kettő, mártírjaik képei etc.
Amcsi lett volna, hel, ben meglincslik, magyarként ingyen kaja, pöfék, beszélgetés, olcsó fuvar, szállás. Nem csak Teherán, nagyvárosi fiatalok, hanem kis vidéki településeken is ez volt az általános, 4 hét tapaszatalat. Szibéria szintén 4 hét majdnem, Szudán/Egyiptom 3 hét, Jordánia/Irak 2.
Ennyi.
Nekem csak Japán tapasztalatom van, de ők ahogy megtudták, hogy honnan jöttem azonnal haver voltam nekik. Főleg ha ezt még japánul is mondod nekik.
Amiket hallottam, hogy pont a keleti népek tudják rólunk, hogy mi hogy hány kilométer. Nyugaton keverik a bukarestet Budapesttel.