Hol voltak a férfiak?
Jó régi videó, van talán 2-3 éves is.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hol voltak a férfiak?
Az utolsó pár másodpercben mi az istennel löttek, mert nagyon mély hangja volt.
Attól még a kérdés jogos szerintem.Jó régi videó, van talán 2-3 éves is.
Egyébként azt sem értem, hogyha egy kertvárosban, kiszökött, randalírozó ebek miatt fut be egy bejelentés az őrsre, oda miért küldtek rendőrt intézkedni és nem állatbefogó/sintér vagy ezek együttes halmazát. Hiszen a rendőr nincs felszerelve állatbefogó felszereléssel. Vagy azért ment a rendőr, hogy kilője az ebeket? Ez esetben, meg nem vadászt szoktak hívni, aki tudja hova kell lőni egy állatnak, hogy ne szenvedjen?
Ilyen helyzetben, mindig jogos a kérdés.Attól még a kérdés jogos szerintem.
Gondolom ilyen szélszőseges kommentelőkre vadásztak akik azt kérdezgették, hogy hol vannak?Ilyen helyzetben, mindig jogos a kérdés.
Másik kérdés, hogy a rend éber őrei merre ették közben a fánkot?
Sima ügy.
Simán lelőttem volna én is.
Hol a gond?
Közterületen, a nyílt utcán támadott meg egy random embert.
Jól tette.
Nem, nem. A zsaru egy gigapénisz volt.
Hát igen próbálkozhatott volna először paprika sprével vagy figyelmeztető lövéssel, esetleg rúgással - ököllel, de sajnos az USA-ban így vannak képezve a zsaruk. A legkissebb ellenük irányuló agresszióra is eltúlzott válaszreakció. Meg a fele biztos fegyverbuzi is....egyébként az is furcsa, hogy egyedül volt. A testkamerája lesz az egyetlen bizonyíték a védelmében egy fegyverhasználati ügyben.
Mondjuk a gazdi is hülye volt, ha a kutya ennyire territoriális és nem tudja fegyelmezni akkor csak pórázzal engedje ki a házból főleg ha még kerítés sincs.
A hülye rendőr a hunyó.Nem tudom mit kell ezen kiakadni. A kutya rátámadt a rendőrre. Nem egy gyilokkutya volt, de attól még okozhat sérülést. A rendőr először megállt, nem próbált elfutni vagy fenyegetőleg fellépni, próbálta nyugtatni a kutyát, de a hülye kutya nem vette a lapot.
A kutyatulajdonos felelőssége az eset.
Nem ismerem az esetet, de ez van amikor "a férfiakat" egy társadalom több évtized alatt általános célponttá teszi.Hol voltak a férfiak?
Egy duvad volt az utcán. Teljesen helyes, hogy lelőtte. A gazdát még kötelezni kellene kártérítésre is.A hülye rendőr a hunyó.